mirsonetz je napisao/la: ↑07 jul 2023, 10:32
Ljudi niko nije veci od Slobode. Razocarani smo svi kako su nas napravili budalama i sta su nam uradili, ali mi zivimo Slobodu i niko nije veci od Slobode. Ne znam kako mozete vec zaduzenom klubu zeliti kazne, ispadanja itd. Urazumite se malo, neka o njima govore rezultati, redovne isplate i funkcionisanje kluba. Senad i co su skup debila ali u ovom momentu su( osim Azmira ) najbolje moguce rijesenne. Da du ponudili Senada ili Nurdu svi bi prihvatili Senada, a o Azmiru je suvisno sve pisati. Davno sam rekao nisam za Azmira ali od svakog zla je manje zlo. U novoj skupstini ce biti i clanovi novog udruzenja, a vjerujte da su to sve dobri i posteni ljudi i spremni pomoci Slobodi. I shvatite ljudi zivot bez Slobode nije zivot. Lp
Druže, da li si ti svjestan da nije problem u Senadu Azmiru Nurdi ili nekom 5. i 10. ?
problem ti je što su ljudi koji su privatizovali klub i "dali ga" sada u ruke samo prividno Senadu i novoj upravi i dalje tu i da su samo iz sjene vlastodršci Slobode.
ono što smo nekada govorili da Grad odlučuje o klubu, sada to nije tako već je to ova kompanija ne čelu sa Šećerom.
to što im je Grad dao pare, daje ih i drugim udruženjima. Evo da ja napravim plan djelovanja u svom udruženju i da je to praćeno od velikog broja građana, gdje koristi kao imaju građani, dao bi Grad i meni novac kada apliciram sa projekotm.
To treba razgraničiti jednom za uvijek. KLUB NIJE VIŠE GRADSKI KLUB, već je privatni. GRAD PARE DAJE I DALJE, JER SU DOBILI NA OSNOVU PROJEKTA ZA SPORT I KULTURU i jer to interesira veliki broj građana. KLUB JE I DALJE INTERESANTAN pojedincima JER SE PREKO NJEGA OSTVARUJU POLITIČKI INTERESI I BIZNIS INTERESI POJEDINACA.
sve u svemu KLUB NIJE GRADSKI VEĆ UDRUŽENJE GRAĐANA, a VLASNICI SU ČLANOVI KLUBA KOJI MOGU IZABRATI KOGA HOĆE U UPRAVU, koja samo upravlja udruženjem i vodi ga a odgovara VLASNICIMA za svoje postupke.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)