FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

simonknows
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la simonknows » 07 jul 2023, 09:29

Skojevska je napisao/la:
07 jul 2023, 09:22
simonknows je napisao/la:
07 jul 2023, 08:41
crvenocrnitz je napisao/la:
07 jul 2023, 08:37
Sve mogu razumiti ali zeliti svom voljenom klubu poraze i ispadanje iz lige, e to nikako
:salut:
Nepojmljivo, i to ćeš od svih pdf-ova ovdje samo naći.

Navijači Slobode su najgori navijači na svijetu!
Nepojmiljivo mi je ovo ali hajde svakom njegovo.

Ja bojktovat necu, nisam zbog Senada i Azmira ni poceo navijati za Slobodu niti cu prestati zbog njih.
Sto se tice Azira Muminovica za Prvu Ligu FBiH bi bio itekako pojacanje i to podrzavam, a ovo prije sto je bilo bilo je.
Azmir je 100x gore stvari radio pa ga prizeljkuje 90% carsije, a sad kao "zaboravljate sta je Azir radio", suplja prica.

Drugog kluba nemam ni Real, Bayern, Arsenal samo Slobodu, s' tim da cu RK pratiti ovaj put malo vise.
Bravo care, o ovome pričam.

Ja sam rekao, Azmir je shupcina ali daj ga napravit će rezultat.

Kako sad za golmana koji je isto shupcina a koji će napraviti rezultat da kažem ne može on?
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 07 jul 2023, 09:34

na utakmice treba ići samo sa ciljem isticanja parola i prozivanja garniture ljudi koji su tu, pravaljenja problema istima na sve moguće načine. baklje prekidi utakmica, ubacivanje predmeta na teren itd.
neko će reći ispašta klub. pa klub već ispašta. bolje je da te novce koji su svakako novci građana Tuzle odu svi na kazne, jer mi to želimo radeći te stvari svjesno.
kada većina zahtjevala novo rukovodstvo, nije ispoštovana, već hinjski prevarena, onda nas niko ne može spriječiti da izaberemo da sav novac koji klub dobije od Grada ide na kazne i suspenzije.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

bhpremijerliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremijerliga12 » 07 jul 2023, 09:38

Jel realno da je lik u pressici za predsjednika Slobode pricao kako je sluzio u ratu i jos rece : "najtezi put, tezi i od puta spasa iz Srebrenice je bio prelazak juniora sa pomocnog na glavni teren, u prvi tim". Ne znam da li je to vec neko ranije pisao, tek sad upalio ovu pressicu, da li je ovo realno sta covjek prica?

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 jul 2023, 09:53

Smrad Aco syebao klub i otisao u Rumuniju suditi Evropsko prvenstvo za cure do 19 godina. Yebo sebi majku zoharsku...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 07 jul 2023, 09:55

bhpremijerliga12 je napisao/la:
07 jul 2023, 09:38
Jel realno da je lik u pressici za predsjednika Slobode pricao kako je sluzio u ratu i jos rece : "najtezi put, tezi i od puta spasa iz Srebrenice je bio prelazak juniora sa pomocnog na glavni teren, u prvi tim". Ne znam da li je to vec neko ranije pisao, tek sad upalio ovu pressicu, da li je ovo realno sta covjek prica?
Glupost je izvalio, porediti Srebrenicu s time.
Pa kad je spomenuo i salku zildzica kako je napunio mejdan s njim, 7-8 hiljada, ode od Slobode na druge stvari.

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 07 jul 2023, 09:58

Mortus je napisao/la:
07 jul 2023, 09:34
na utakmice treba ići samo sa ciljem isticanja parola i prozivanja garniture ljudi koji su tu, pravaljenja problema istima na sve moguće načine. baklje prekidi utakmica, ubacivanje predmeta na teren itd.
neko će reći ispašta klub. pa klub već ispašta. bolje je da te novce koji su svakako novci građana Tuzle odu svi na kazne, jer mi to želimo radeći te stvari svjesno.
kada većina zahtjevala novo rukovodstvo, nije ispoštovana, već hinjski prevarena, onda nas niko ne može spriječiti da izaberemo da sav novac koji klub dobije od Grada ide na kazne i suspenzije.
U cjelosti se slazem :salut:
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 jul 2023, 10:09

IbrahimAga075 je napisao/la:
07 jul 2023, 09:58
Mortus je napisao/la:
07 jul 2023, 09:34
U cjelosti se slazem :salut:
I to uopste da se ne navija i ne pjevaju navijacke pjesme. Samo ih tjerati i isticati parole. U pauzama trebaju svi samo sutiti.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 07 jul 2023, 10:15

Normalno da necu podrzavati. Klub nije moj vec od Bucija, Acija i slicnih. Ja to ne zelim, meni se to gadi da je klub u raljama ljudi koji ne biraju najbolje za Slobodu. A vi samo nastavite ici na stadion i divite se pojacanjima za prvu federalnu od novca grada.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 07 jul 2023, 10:17

Madal je napisao/la:
07 jul 2023, 10:15
Normalno da necu podrzavati. Klub nije moj vec od Bucija, Acija i slicnih. Ja to ne zelim, meni se to gadi da je klub u raljama ljudi koji ne biraju najbolje za Slobodu. A vi samo nastavite ici na stadion i divite se pojacanjima za prvu federalnu od novca grada.
Tako je :thumbup:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 07 jul 2023, 10:20

Naguze nas i dan-dva se bunimo a onda dalje idemo na stadion i raspravljamo o pojacanjima. Tacno rece simon o mentalitetu, najgori mentalitet na svijetu!
Nama je novu upravu birala uprava koja nas je izbacila u federalnu!
Zbog tog su dosli jer im je prethodna skupstina to dozvolila.
Sad se ista ta prethodna skupstina bori protiv privatizacija i slicno i nesto se pita.
Mi smo komedija od kluba. O tome se radi a ne o Azmiru ili do nedolaska uprave koju sam prizeljkivao.
-Beogradski sindikat

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 07 jul 2023, 10:24

Necu ici uopste na stadion. Samo vidjeti rezultat i to je to, nemam volje vise trositi svoje vrijeme.
Bice buci, aci, mario, njihovi jarani, jarani igraca i familija i vjerni penzioneri.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 jul 2023, 10:26

LaBombonera88 je napisao/la:
07 jul 2023, 10:24
Necu ici uopste na stadion. Samo vidjeti rezultat i to je to, nemam volje vise trositi svoje vrijeme.
Bice buci, aci, mario, njihovi jarani, jarani igraca i familija i vjerni penzioneri.
E to. Ne kontaju da svi koji imaju drustvene mreze nece ni primirisati ovom cirkusu. Osim prve trojice, koji su uz ovu bagru. Ja vjerujem da nece uopste imati puno ljudi na stadionu.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 07 jul 2023, 10:31

Ja se nadam sto manje i ljudi na stadionu i sezonskih prodanih.
Mada vjerovatno cemo na kraju uci mi u PL. Ali iskreno me zaboli qurac jer se u PL onda borimo za opstanak ili eventualno sredina tabele. O borbi za Europu samo sanjati mozemo. S Azmirom ne bi bilo tako.
Mi imamo odvratan luzerski mentalitet. Nije ni cudo sto smo preko 100 godina bez trojefa. I hocemo da produzimo niz
-Beogradski sindikat

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 07 jul 2023, 10:32

Ljudi niko nije veci od Slobode. Razocarani smo svi kako su nas napravili budalama i sta su nam uradili, ali mi zivimo Slobodu i niko nije veci od Slobode. Ne znam kako mozete vec zaduzenom klubu zeliti kazne, ispadanja itd. Urazumite se malo, neka o njima govore rezultati, redovne isplate i funkcionisanje kluba. Senad i co su skup debila ali u ovom momentu su( osim Azmira ) najbolje moguce rijesenne. Da du ponudili Senada ili Nurdu svi bi prihvatili Senada, a o Azmiru je suvisno sve pisati. Davno sam rekao nisam za Azmira ali od svakog zla je manje zlo. U novoj skupstini ce biti i clanovi novog udruzenja, a vjerujte da su to sve dobri i posteni ljudi i spremni pomoci Slobodi. I shvatite ljudi zivot bez Slobode nije zivot. Lp
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 07 jul 2023, 10:38

Cak bi mozda i podrzavao upravu pod uslovom da se Buci, Aci, Secer i ekipa sklone i nikad ni za sta ne pitaju. Ne vjerujem da ce ovo biti losa uprava, cak sta vise.
-Beogradski sindikat

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 jul 2023, 10:39

mirsonetz je napisao/la:
07 jul 2023, 10:32
Ljudi niko nije veci od Slobode. Razocarani smo svi kako su nas napravili budalama i sta su nam uradili, ali mi zivimo Slobodu i niko nije veci od Slobode. Ne znam kako mozete vec zaduzenom klubu zeliti kazne, ispadanja itd. Urazumite se malo, neka o njima govore rezultati, redovne isplate i funkcionisanje kluba. Senad i co su skup debila ali u ovom momentu su( osim Azmira ) najbolje moguce rijesenne. Da du ponudili Senada ili Nurdu svi bi prihvatili Senada, a o Azmiru je suvisno sve pisati. Davno sam rekao nisam za Azmira ali od svakog zla je manje zlo. U novoj skupstini ce biti i clanovi novog udruzenja, a vjerujte da su to sve dobri i posteni ljudi i spremni pomoci Slobodi. I shvatite ljudi zivot bez Slobode nije zivot. Lp
Niko nema nista protiv Senada, vec smo svi protiv nacina na koji je izabran. Vjerovatno nije ni dao prijavu, u zadnjem danu odrzao sastanak sa ljudima koji veze nemaju sa izborom predsjednika.

I ono najbitnije je to da smo protiv svega ovoga jer su ljudi koji su nas izbacili iz lige i "braca sa tribine" zaduzili, dali puno Slobodi (sto apsolutno nista vise nisu dali od nas ovdje) i doveli do ovog stanja i vjerovatno ce opet odlucivati o svemu u klubu, osim ako se mi ne udruzimo sa Fukarama i pomognemo da istjeraju bagru.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 07 jul 2023, 10:42

Mujkanović za bivšu upravu kaže kako ništa nije valjalo. :urnebes:

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 07 jul 2023, 10:48

mirsonetz je napisao/la:
Druže, da li si ti svjestan da nije problem u Senadu Azmiru Nurdi ili nekom 5. i 10. ?
problem ti je što su ljudi koji su privatizovali klub i "dali ga" sada u ruke samo prividno Senadu i novoj upravi i dalje tu i da su samo iz sjene vlastodršci Slobode.
ono što smo nekada govorili da Grad odlučuje o klubu, sada to nije tako već je to ova kompanija ne čelu sa Šećerom.
to što im je Grad dao pare, daje ih i drugim udruženjima. Evo da ja napravim plan djelovanja u svom udruženju i da je to praćeno od velikog broja građana, gdje koristi kao imaju građani, dao bi Grad i meni novac kada apliciram sa projekotm.

To treba razgraničiti jednom za uvijek. KLUB NIJE VIŠE GRADSKI KLUB, već je privatni. GRAD PARE DAJE I DALJE, JER SU DOBILI NA OSNOVU PROJEKTA ZA SPORT I KULTURU i jer to interesira veliki broj građana. KLUB JE I DALJE INTERESANTAN pojedincima JER SE PREKO NJEGA OSTVARUJU POLITIČKI INTERESI I BIZNIS INTERESI POJEDINACA.

sve u svemu KLUB NIJE GRADSKI VEĆ UDRUŽENJE GRAĐANA, a VLASNICI SU ČLANOVI KLUBA KOJI MOGU IZABRATI KOGA HOĆE U UPRAVU, koja samo upravlja udruženjem i vodi ga a odgovara VLASNICIMA za svoje postupke.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 07 jul 2023, 10:53

DamirT je napisao/la:
07 jul 2023, 10:39
mirsonetz je napisao/la:
Niko nema nista protiv Senada, vec smo svi protiv nacina na koji je izabran. Vjerovatno nije ni dao prijavu, u zadnjem danu odrzao sastanak sa ljudima koji veze nemaju sa izborom predsjednika.

I ono najbitnije je to da smo protiv svega ovoga jer su ljudi koji su nas izbacili iz lige i "braca sa tribine" zaduzili, dali puno Slobodi (sto apsolutno nista vise nisu dali od nas ovdje) i doveli do ovog stanja i vjerovatno ce opet odlucivati o svemu u klubu, osim ako se mi ne udruzimo sa Fukarama i pomognemo da istjeraju bagru.
čak šta mislim da oni imaju pravo kao udruženje građana da izaberu koga hoće, čak i lika s ulice prvog kojeg nafataju, jer nisu u obavezi ni konkurs da oglase, jer to nije javna ustanova. (VOLIO BIH DA NEKI ADVOKAT ako ga ovdje ima me demantuje).

Oni su samo dužni da pravdaju sredstva od Grada, Gradskoj upravi da su potrošena u svrhu u koju im je dodjeljeno i da poštuju druge zakonske procedure u vezi finansija.

po pitanju izbora uposlenika, mogu kao privatno lice da prime koga žele bez ikakvih oglasa i procedura.

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 07 jul 2023, 11:20

Najavljeno je u sto kracem roku da ce se vratiti stari model skupstine. Ja sam za to ko hoce u skupstinu 100 km mjesecno to je 49k godisnje taman za neke troskove. Vi svi koji govorite necete krocit na stadion nakon par pobjeda prvi cete krenuti. Da Fukare nisu podrzale Azmira ne bi ga nikad ni Vi podrzali. Dalje opet kazem nisam ni za Senada ni za Azmira ja sam za Slobodu, ako vec nije Azmir nek je Senad nek nije nurdo i klapa. Ni od jednog ni od drugog nije maslo za pogace, obojica imaju građ firme i obojici je u interesu tenderi zemljista dozvole i gradske pare. Secer i co mislim da vise nemaju nikakve veze sa klubom.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.