i jesmo za bijele linije haha. Samo bordo boja, bijele cize.. Mozda dvije tri varijante stucni - bordo, bijele, crne.
I umjesto vucice nasu odbojkasku loptu s grba

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
U cast sefa strucnog stabamuhamedhulk je napisao/la: ↑07 jul 2023, 11:03i ovo gore realno jednobojno. kao i nike.
mada meni ne smeta, samo bijele linije trebaju i to je to!
Bas iz tog razloga mi ne treba da ganjamo ove tipa Puma, Adidas, Nike i slično, nemaju neki izbor bordo dresova na lageru. Mogao se sigurno Umbro završiti ili New Balance, vidim da su se malo proširili. Evo vidim i Dinamo prešao na Castore bas radi dizajna.JavierBosnia je napisao/la: ↑07 jul 2023, 10:45Glavni problem nastaje kada u katalogu imas milion crvenih, plavih, zutih, a bordo dresova tek nekolicina![]()
Pisali smo zimus da ne treba letiti pred rudu sa tim bojkotom ali nazalost tada odluke vruce glave donesene bez puno promisljanja.Za bojkot nikad u zivotu nisam bio ali misljenja sam ako se nije bojkotovalo u doba Sabrine,Kasuma,Hadzica i kompanije koji su sacinjavali najgoru upravu u historiji kluba i doveli nas do toga da nam prvi 11 u ligi cine djeca+Heba,Dupovac,Krle,Palic kao glavni igraci,nema smisla ni sada.Napokon licimo na klub u svakom smislu a pogotovo u sportskom segmentu gdje napokon placamo odstete za kvalitetne strane igraci koji nisu nimalo jeftini.Niko od nas nije bio za Mirzu pa ni ja ali covjek je odradio dobar posao i jos uvijek radi.To mi je mnogo bitnije od neki izjava prije 10 godina za koje sw izvinuo.Isto tako za Ziljkica nisu mi bile bitne neke bezveze slike jer sam svejstan sta nam moze donijeti na terenu a to je pokazao i niko vise ne spominje sliku tu.Vi ste ludi ako mislite da 90% bivsi igraca Slobode,Zrinjskog,Sirokog,Borca koji dodju kod nas nisu sve najgore o nama mislili i pricali dok su igrali za te klubove.To je strasno koliko su nas mrzili,ne znaci ako to nije dokumentovano i snimljeno da nije tako.Znam 100% za jedan primjer evo necu imenovati,bivsi igrac,ponikao kod nas,proveo 5+ godina u prvom timu,otisao u drugi klub u BiH i sve najgore o nama pricao.A dijete kluba hahahaha.Prema tome,glupost je fatati se za nekakve izjave jos uvijek ako se vec javno izvinuo.boki86 je napisao/la: ↑07 jul 2023, 11:10Smorise vise druze, imam osjecaj da bi najsretniji bili da se nismo kvalifikovali, samo da mirzu otjerajubordobijeli je napisao/la: ↑07 jul 2023, 10:22Opet dječija prica koje veci navijac. Svaka cast za Hz sto idu u Gruzijiu isto tako mislim da je bojkot bezveze.BordoBBoja je napisao/la: ↑07 jul 2023, 10:14
Oni jedva da odu na kosevu kad je dzabaluka, a ne po gruziji da skacu
Sretno svima koji putuju u Gruziju, Vamos Rajvosa.![]()
sta je pisac htio reci? pa nama kad je bilo 5 do 12 i kad su se konferencije zajednickog kmecanja i kukanja sazivali (Sabrina, Kasum itd) nisam vidio da smo se ujedinili, nego sad covjek dosao i rukama i nogama kopa, leti po svijetu, zavrsava transfere, ekipu kompletirao 10 dana prije pocetka prvenstva. Igraci biraju Sarajevo umjesto nekog skotskog Heartsa a mi gle cuda, progledali! zlobnici u klubu, neprijatelji kluba.napoleon72 je napisao/la: ↑07 jul 2023, 11:54Ljudi nikako ne shvataju nas mentalitet. Dok klub, drzava, bilo koja struktura tone, niko se ne obazire. Kad dodje do dna, kad dodje 5 do 12, tad se svi ujedine i stanu. Manijaci su ujedinjeni jer je to sve sto im je ostalo. Sloboda kad je ispala u nizi rang, pun Tusanj bio svaku tekmu u federalci. Velez kad je ulazio u Premijer ligu, hiljade Mostaraca islo na sva gostovanja i pratili ih. Celik sad u kantonu pratilo vise raje nego pola Premijerligasa. Ljudi vise vole da pokazu neka mu.da i ljubav i stavove kad je najteze, nego kad si neki prosjek. Da Sarajevo sutra ispadne u kanton, ja garantujem da bi bilo vise raje na tekmama nego u svim sezonama izmedju 15/16 i 18/19. Tad smo bili mrtvi prosjek lige i to nikom nije interesantno. Zeljo ako ikad ispadne u nizi rang na ovaj ili onaj nacin, na svakoj tekmi ce bit 10000+ navijaca. Kazem vam, pogledajte Celik i Slobodu. Svugdje je to isto.
cookiech je napisao/la: ↑07 jul 2023, 12:04
Ja razumijem da je hordama trn u oku i Ajla i Mirza, iskreno i sam sam bio protiv njih i bila mi je zelja da budu otjerani. Ajla sa svojim bezobraznim ponasanjem po instagramu i fb samo je stetu nanijela a nisam vjerovao ni u Mirzu, da ce ista uspjeti u Sarajevu ali razuvjerio me, cak je uputio i izvinjenje.. Sto mi je cudno za Ajlu da ona to nikada nije uradila a zakuhala je dobro.
Jedna receniza kvazi izvinjenja, i onda cijelo vrijeme sukanje i vadjenje iz konteksta. Bezobrazna, neodgojena, nadrkana drska kuja.JavierBosnia je napisao/la: ↑07 jul 2023, 12:31cookiech je napisao/la: ↑07 jul 2023, 12:04
Ja razumijem da je hordama trn u oku i Ajla i Mirza, iskreno i sam sam bio protiv njih i bila mi je zelja da budu otjerani. Ajla sa svojim bezobraznim ponasanjem po instagramu i fb samo je stetu nanijela a nisam vjerovao ni u Mirzu, da ce ista uspjeti u Sarajevu ali razuvjerio me, cak je uputio i izvinjenje.. Sto mi je cudno za Ajlu da ona to nikada nije uradila a zakuhala je dobro.
15:28 kako nije?
Ocigledno ono sto se i vidjelo. Covjek je po svemu spic, egzekutor. Ovdje su mnogi na tu konstataciju da po svim snimcima djeluje da je klasicni spic, krenuli u skoro napade - krilo je, krilo je, krilo je.
Upravo tako drug, ispostovali su sto su rekli za proslu sezonu i nisu prekidali nakon 2-3 uvezane pobjede kao sto ti rece. Ali sada dolazi nova sezona i okrece se novi list, ako zele da bojkot nastave, neka to bude, ali drugim nacinom i sredstvima, a ne ne dolaskom na domace utakmice.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑07 jul 2023, 12:56Nema se ko posipati pepelom. Da se bojkot prekidao nakon 3 vezane pobjede prosle polusezone pa hajde, rekao bi pojeli vnago. Ali sezona je zavrsena kako je i receno bez podrske kuci. Ljudi ostali dosljedni, medjutkm i klub je ispunio sto se od njih trazilo, tako da prepreka nema da se dodje na sjeverboki86 je napisao/la: ↑07 jul 2023, 12:51Ma kakvo sjedanje drug, jel hoeness sjedio sa navijacima? Ili mozda abramovic. Da ne spominjem glazere koje tjeraju navijaci iz uniteda godinama, raznorazni protesti, bilo cak belaja, svasta. Na kraju dana old traford dupke pun. Kapitalizam svugdje, samo kod nas glume neku socijalu.ubipara je napisao/la: ↑07 jul 2023, 12:38
Sto posto 2 dobra posta.
Trebaju horde sjesti za sto sa mirzom, ajlom i Mirvicem i da porazgovaraju, da nadju zajednicko rjesenje. Ne trebaju imati ego i da bude kao necemo nista dok dvojac ne ode iz kluba. Treba biti razuman, sjesti i popricati. Treba saslusati i drugu stranu price, nije to nikakva sramota, sramota je biti tvdoglav u necemu a nemas argumente. Mirza ni meni nije drag, ali sad da se covjek osudjuje za ono sto je izjavio prije 15 godina je apsurd, pri tome se je jos i izvinuo par puta i to treba uvazavati. Prije sam isto tako napisao pa da je ubio covjeka za 15god bi izasao na slobodu kao slobodan covjek.
Treba naci rjesenje radi kluba koji napreduje a klub je iznad svih nas i klubu treba dati neuslovnu podrsku.
Poistovjecuju klub sa ajlom i mirzom, to ne ide i to je pogresno, ti su ljudi nebitni.
Zna se do koga je i ko treba da se pospe pepelom, i da krenemo svi zajedno ujedinjeni, kako bi i trebalo.
Po mom mišljenju,poslije ove sezone koje nam predstoji i nadam se dobre sezone Renana,ide njegova prodaja(logican slijed dogadjaja) i onda ce Kevin tu da uskoci na njegovo mjestos spica,ova sezona ce mu biti kao adaptacija prvo na fudbal ovdje za kojeg i sam kaze da je drugaciji i intenzivniji više i da ce ipak trebat malo da se prilagodi istom.Hajdeee je napisao/la: ↑07 jul 2023, 12:50Ocigledno ono sto se i vidjelo. Covjek je po svemu spic, egzekutor. Ovdje su mnogi na tu konstataciju da po svim snimcima djeluje da je klasicni spic, krenuli u skoro napade - krilo je, krilo je, krilo je.
Brate, mozda je krilo PO POTREBI. Po svemu drugome sto se dalo vidjeti preko videa, a i ono malo sto je igrao na pripremama, lik je spic.
Valjda se bude mogao uklopiti u ulogu krila. Nadam se iskreno.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, HeavyBassBlues, keli, nedimmmm1337 i 36 gostiju.