FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Horde se to ne moze reci al sam mnoge forumase sa ove teme prepoznao u ovom. Udji na temu nakon prvog kiksa ili loseg poteza uprave i sve ce ti biti jasno.
Kad smo DK uzeli pljuvalo se cijelu sezonu...Horde i njihovi stavovi su na ovom forumu manje vise zloupotrebljeni od strane onih koji su i prije ovog pljuvali, samo su sad pronasli ledja i zivi zid u Hordama.
Kad bi krenuo pretrazivati starije postove ovih sto vas sad ovdje podrzavaju 90% ih je Horde nazivalo narkomanima sve do prije par mjeseci kad su vam se stavovi podudarili.
Evo ja od starta sam rekao da ne podrzavam bojkot i to je moj stav uopste me ne zanima jel neko misli da sam izdajnik niti bi ja nekog etiketirao i nagovarao da treba ici na utakmice. Procitao sam hiljadu uvreda zbog toga ali niti jednom nisam napisao nista uvredljivo za ove koji bojkotuju.
Postujem svaciji stav i svi imaju pravo da idu ili ne idu, ne zanima me i necu da ulazim u to iz kojih razloga neko bojkotuje ili odlazi na utakmice a isto tako me ne zanima iz kojih razloga neko pise na forumu.
A ne pisemo svi iz istih ocigledno je da ima s obje strane onih koji to rade iz neke koristi. Pojedinci se kao po naredjenju aktiviraju svaki put kad se odredjeni ljudi ili grupe spomenu.
Nisam i necu da budem dio toga.
Kad smo DK uzeli pljuvalo se cijelu sezonu...Horde i njihovi stavovi su na ovom forumu manje vise zloupotrebljeni od strane onih koji su i prije ovog pljuvali, samo su sad pronasli ledja i zivi zid u Hordama.
Kad bi krenuo pretrazivati starije postove ovih sto vas sad ovdje podrzavaju 90% ih je Horde nazivalo narkomanima sve do prije par mjeseci kad su vam se stavovi podudarili.
Evo ja od starta sam rekao da ne podrzavam bojkot i to je moj stav uopste me ne zanima jel neko misli da sam izdajnik niti bi ja nekog etiketirao i nagovarao da treba ici na utakmice. Procitao sam hiljadu uvreda zbog toga ali niti jednom nisam napisao nista uvredljivo za ove koji bojkotuju.
Postujem svaciji stav i svi imaju pravo da idu ili ne idu, ne zanima me i necu da ulazim u to iz kojih razloga neko bojkotuje ili odlazi na utakmice a isto tako me ne zanima iz kojih razloga neko pise na forumu.
A ne pisemo svi iz istih ocigledno je da ima s obje strane onih koji to rade iz neke koristi. Pojedinci se kao po naredjenju aktiviraju svaki put kad se odredjeni ljudi ili grupe spomenu.
Nisam i necu da budem dio toga.
You are someone else I am still right here
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I ja mislim da se na to cilja. Ove sezone ako se pokaže dobro, imat ćeš 2 jednako dobra špica. Naravno, već iduće sezone to će se smanjiti jer ćemo sigurno lijepo zaraditi na Renanu.miky_hz je napisao/la: ↑07 jul 2023, 13:27Po mom mišljenju,poslije ove sezone koje nam predstoji i nadam se dobre sezone Renana,ide njegova prodaja(logican slijed dogadjaja) i onda ce Kevin tu da uskoci na njegovo mjestos spica,ova sezona ce mu biti kao adaptacija prvo na fudbal ovdje za kojeg i sam kaze da je drugaciji i intenzivniji više i da ce ipak trebat malo da se prilagodi istom.Hajdeee je napisao/la: ↑07 jul 2023, 12:50Ocigledno ono sto se i vidjelo. Covjek je po svemu spic, egzekutor. Ovdje su mnogi na tu konstataciju da po svim snimcima djeluje da je klasicni spic, krenuli u skoro napade - krilo je, krilo je, krilo je.
Brate, mozda je krilo PO POTREBI. Po svemu drugome sto se dalo vidjeti preko videa, a i ono malo sto je igrao na pripremama, lik je spic.
Valjda se bude mogao uklopiti u ulogu krila. Nadam se iskreno.
Tako da neki slijed dogadjaja da ces iduce sezone kada prodaš Renan vec imati spremnu zamjenu u svojim redovima koja nece kaskati cak naprotiv.
Iako bi ja sa prodajom Renana čekao dok ne završimo Europsku “turneju” iduće godine.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
sva sreca sto je ovaj forum bitan samo forumasima ,pa mozemo srati koliko nas volja ahaha
ljudi i ne znaju da ovo postoji ,ovako gdje se zena izgalami na tebe,dijete te je*e u zdrav mozak ,dodjes ovdje i nagrdis sve i svasta,sve znas a nemas rjesenje,za sve se pitas a kuci za boju zidova se ne pitas
ljudi i ne znaju da ovo postoji ,ovako gdje se zena izgalami na tebe,dijete te je*e u zdrav mozak ,dodjes ovdje i nagrdis sve i svasta,sve znas a nemas rjesenje,za sve se pitas a kuci za boju zidova se ne pitas
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- BordoBBoja
- Kontakt:
Joj i ti pametujes vazdanapoleon72 je napisao/la: ↑07 jul 2023, 11:54Ljudi nikako ne shvataju nas mentalitet. Dok klub, drzava, bilo koja struktura tone, niko se ne obazire. Kad dodje do dna, kad dodje 5 do 12, tad se svi ujedine i stanu. Manijaci su ujedinjeni jer je to sve sto im je ostalo. Sloboda kad je ispala u nizi rang, pun Tusanj bio svaku tekmu u federalci. Velez kad je ulazio u Premijer ligu, hiljade Mostaraca islo na sva gostovanja i pratili ih. Celik sad u kantonu pratilo vise raje nego pola Premijerligasa. Ljudi vise vole da pokazu neka mu.da i ljubav i stavove kad je najteze, nego kad si neki prosjek. Da Sarajevo sutra ispadne u kanton, ja garantujem da bi bilo vise raje na tekmama nego u svim sezonama izmedju 15/16 i 18/19. Tad smo bili mrtvi prosjek lige i to nikom nije interesantno. Zeljo ako ikad ispadne u nizi rang na ovaj ili onaj nacin, na svakoj tekmi ce bit 10000+ navijaca. Kazem vam, pogledajte Celik i Slobodu. Svugdje je to isto.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nema povratka dok dvojac ne ode sve je jasno.Ovi sto idu na utakmice nek naprave paklenu atmosferu i sve rješeno.
Ne treba Renana ni prodavati, svakako se ne mogu uzeti neke veće pare nije mlad, neka Turska i slično za 600-700k eura i to u 20 rata, bolje da ostane kod nas, dobije novi ugovor i iduće sezone Evropu igra.
Najbolje bi bilo sastaviti njega i Viverosa u 4-4-2 formaciju sa Ziljkićem i Kyeremehom po krilima, to bi gorilo...
Najbolje bi bilo sastaviti njega i Viverosa u 4-4-2 formaciju sa Ziljkićem i Kyeremehom po krilima, to bi gorilo...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Protiv Sloge gurnuti u napad Renana i Kevina i svi u napad jedan je Hase! 4-4-2 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kako ce istok planuti do cetvrtka.
kad su karte u prodaji 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
To Vladane ,pravi klub za iskorak u karijeri. Poslije aBd ideš u još veci
FC United Of Manchester !
Vladan zaslužuje biti no.1 svoje države 
14 miliona km, koliko ide nama.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️