FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima tu nešto iza zavjese, ovo što im se stavlja na teret nije nešto što se ne može oprostiti.
-
- Kontakt:
Samo da hoce biti manje sebican vjeruj da bi bilo nesto od njega, ja kad vidim da upropasti 4 od 5 vrhunskih napada gdje se trazi samo jedan dobar pas i skoro cist gol, sav se ospem.
Najjace kad van 16 opuca, jedva dođe do gola majkemi, to je zalosno ba, kome ga uvalit za milion, gura ga babo gura ga punac, mene ovako da su gurali igro bi u tadasnjem Portsmouth i bio konkurencija Niki KranjcaruSarajevoNG je napisao/la: ↑07 jul 2023, 18:31Samo da hoce biti manje sebican vjeruj da bi bilo nesto od njega, ja kad vidim da upropasti 4 od 5 vrhunskih napada gdje se trazi samo jedan dobar pas i skoro cist gol, sav se ospem.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Slažem se brate 100% s tobombordobijeli je napisao/la: ↑07 jul 2023, 15:48Trener nije samo taktika i trening to je 30 % posla
30% je odnos s igracima i kakvu atmosferu napravis, 30% je kakav imaš odnos i komunikaciju s upravom i saradnicima u i oko kluba i 10% je sreća. Apsolutno nije tačna ona sto se ovdje spominje samo ih povredaj kako treba i kao to je najbitnije.
Trošimo energiju i vrijeme na stvari koje se neće promijeniti.
čak šta više imam osjećaj da posjeta biti top u narednoj sezoni. Razlog, imati ćeš šta vidjeti.
Klub treba podršku, neki će je dati na domaćem terenu, neki ne i to je to.
Nakon pogledane tekme protiv Domžala očekivanja su mi još utemeljenija i fakat Mirza je voljeli ga ili ne ovo dobro utegnuo. Igrači igraju "SVI ZA JEDNOG JEDAN ZA SVE" to je ono što nam treba pored imena kakva trenutno nose sveti dres. Sve ono što smo godinama željeli je tu, extra prelazni rok kao nikada do sada, finansije, mir u kući, mir u svlačionici, igrati će se za gol više... Hvala njemu i stručnom štabu, hvala Ismiru i Tanu na do sada urađenom. Ako se ovako nastavi, a nema razloga da ne, nebo je granica
Dajte pitari uživajte u ovom vremenu i smanjimo prozivanja između sebe jer svima nam je uspjeh kluba na prvom mjestu.
Sutra promocija Adidasa, ako se ne desi nešto neplanirano
-
- Kontakt:
Senner je napisao/la: ↑07 jul 2023, 18:49Sutra promocija Adidasa, ako se ne desi nešto neplaniranobordobijeli je napisao/la: ↑07 jul 2023, 15:48Trener nije samo taktika i trening to je 30 % posla
30% je odnos s igracima i kakvu atmosferu napravis, 30% je kakav imaš odnos i komunikaciju s upravom i saradnicima u i oko kluba i 10% je sreća. Apsolutno nije tačna ona sto se ovdje spominje samo ih povredaj kako treba i kao to je najbitnije.![]()

- muhamedhulk
- Kontakt:
Imal kakvih insajderskih oko cijene dresa? 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Hoce li sutra samo ozvanicit saradnju ili ce bit i prezentacija dresovaSenner je napisao/la: ↑07 jul 2023, 18:49Slažem se brate 100% s tobom, a gledaj teme, ode opet na bojkot u pm.bordobijeli je napisao/la: ↑07 jul 2023, 15:48Trener nije samo taktika i trening to je 30 % posla
30% je odnos s igracima i kakvu atmosferu napravis, 30% je kakav imaš odnos i komunikaciju s upravom i saradnicima u i oko kluba i 10% je sreća. Apsolutno nije tačna ona sto se ovdje spominje samo ih povredaj kako treba i kao to je najbitnije.
Trošimo energiju i vrijeme na stvari koje se neće promijeniti.
HZ bojkotuju (prazan sjever tuga do neba), gro pitara i onih koji nisu za bojkot će doći na evropske i prvenstvene tekme, čak šta više imam osjećaj da posjeta biti top u narednoj sezoni. Razlog, imati ćeš šta vidjeti.
Klub treba podršku, neki će je dati na domaćem terenu, neki ne i to je to.
Nakon pogledane tekme protiv Domžala očekivanja su mi još utemeljenija i fakat Mirza je voljeli ga ili ne ovo dobro utegnuo. Igrači igraju "SVI ZA JEDNOG JEDAN ZA SVE" to je ono što nam treba pored imena kakva trenutno nose sveti dres. Sve ono što smo godinama željeli je tu, extra prelazni rok kao nikada do sada, finansije, mir u kući, mir u svlačionici, igrati će se za gol više... Hvala njemu i stručnom štabu, hvala Ismiru i Tanu na do sada urađenom. Ako se ovako nastavi, a nema razloga da ne, nebo je granica.
Dajte pitari uživajte u ovom vremenu i smanjimo prozivanja između sebe jer svima nam je uspjeh kluba na prvom mjestu.
Sutra promocija Adidasa, ako se ne desi nešto neplanirano![]()
90!
@Mortem uradi nešto molim te smoriše ljudi sa raspravama o bojkot, ko hoće neka bojkotuje, ko neće neka ide na utakmice i gotovo.
@Senner jesi siguran da je sutra? Valjda bi klub izdao saopštenje da će biti nešto ili pozvao novinare.
@Senner jesi siguran da je sutra? Valjda bi klub izdao saopštenje da će biti nešto ili pozvao novinare.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Evo kakav je adidas isporucio dres Dinamu nakon 6 god saradnje, cisto plavo sa njihovim linijama, bukvalno nalijepljeni grb i sponzor
Ne ocekujte nikakva cuda, mozda onako kako sam stavljao sliku prije nekoliko dana

Takodjer reprezentacija u medjuvremenu:

Ne ocekujte nikakva cuda, mozda onako kako sam stavljao sliku prije nekoliko dana

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ma cim je plavo, vala i ne zasluzuje boljeJavierBosnia je napisao/la: ↑07 jul 2023, 19:13Evo kakav je adidas isporucio dres Dinamu nakon 6 god saradnje, cisto plavo sa njihovim linijama, bukvalno nalijepljeni grb i sponzor
![]()

Opet za razliku od Nike, Adidas i ima neke detalje, Nike 5 godina bio bordo dres bez ikakvuh detalja, citav bordo dres i bijeli Nike logo da bi mi na kraju pete godine sami sebi linije printali po dresu da bude neki detalj. Adidas bar ima te linije, kragne, jos nekakvih sitnih dodataka, nije skroz monotono kakav je bio Nike
90!
- akisarajevo92
- Kontakt:
pa i Real Madridu je 20 godina isti dres, samo se mijenja boja tri linije specificne za Adidas i eventualno nesto sa kragnom, ne znam sta tacno ocekujete
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Meni je ovo skroz ok. Jbg ipak izgleda to dosta profesionalnije kada ti stoji Adidas a ne neka Errea.JavierBosnia je napisao/la: ↑07 jul 2023, 19:13Evo kakav je adidas isporucio dres Dinamu nakon 6 god saradnje, cisto plavo sa njihovim linijama, bukvalno nalijepljeni grb i sponzor
Želja mi je ponovo jedan black out dres
- ExchangeOffice
Mirvic je bas poludio, odlucio je izgleda bas da ide do kraja s ulaganjima. Ovoliko para se nikad do sad nije vrtilo u i oko klubs.
Vjerujem da je i to razlog sto je Tan odlucio biti opet tu. Mirvic ima sve pod rukom, a Tanu je ta sigurnost sasvim dovoljna da krene sa svojim projektima. Nadam se da je jedan o tih rjesavanje pitanja stadiona
Vjerujem da je i to razlog sto je Tan odlucio biti opet tu. Mirvic ima sve pod rukom, a Tanu je ta sigurnost sasvim dovoljna da krene sa svojim projektima. Nadam se da je jedan o tih rjesavanje pitanja stadiona
Adidas svake godine izbaci bordo dres za lagera, kad bi svake godine dobijali taj novi ja bih bio prezadovoljan.bordobijelisampion je napisao/la: ↑07 jul 2023, 19:24Meni je ovo skroz ok. Jbg ipak izgleda to dosta profesionalnije kada ti stoji Adidas a ne neka Errea.JavierBosnia je napisao/la: ↑07 jul 2023, 19:13Evo kakav je adidas isporucio dres Dinamu nakon 6 god saradnje, cisto plavo sa njihovim linijama, bukvalno nalijepljeni grb i sponzor
Jedino sto mozemo ocekivati ako bude duzi ugovor da za 80 godina kluba dobijemo neki dizajnerski dres, trecu garnituru sa zlatnim detaljima ili nesto na taj fazon. Meni i ovi sa lagera sasvim lijepo izgledaju.
90!
Ma nece adidas za nas maksuz siti dresove, biti ce neki genericki, sasvim ok
Sasvim ok dresovi za Dinamo, nemam ništa protiv da i kod nas na sličan fazon budu.bordobijelisampion je napisao/la: ↑07 jul 2023, 19:24Meni je ovo skroz ok. Jbg ipak izgleda to dosta profesionalnije kada ti stoji Adidas a ne neka Errea.JavierBosnia je napisao/la: ↑07 jul 2023, 19:13Evo kakav je adidas isporucio dres Dinamu nakon 6 god saradnje, cisto plavo sa njihovim linijama, bukvalno nalijepljeni grb i sponzor
Ne znam šta raja ovdje očekuje, da ti Adidas crta i izmišlja neke karafeke po narudžbi na dresu, nerealno skroz. Bordo majica sa bijelim linijama, grbom kluba, Adidasa i generalnog sponzora i to je to. Jednostavno, a lijepo, i ima svoju cijenu jer je Adidas ipak Adidas.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- f0rest1946
- Kontakt:
Znamo nismo na selu i bez interneta jbt..JavierBosnia je napisao/la: ↑07 jul 2023, 19:13Evo kakav je adidas isporucio dres Dinamu nakon 6 god saradnje, cisto plavo sa njihovim linijama, bukvalno nalijepljeni grb i sponzor
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, FRANK RIBERY, Hajdeee, Haksss, laznokrilo, Lik, Oerde, perodeformero, rimljanin90, Semper i 78 gostiju.