Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Moj Hare, 3 milje mjesecno.. u Velezu odbio da igra za 8 

-
- Kontakt:
Uh kume da nam je biti golemi ko vi i da dovodimo kapitalce kao Hareta i Rustu19vendetta87 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 16:44Lijepi strah!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2023, 16:36Sa Ovčinom se definitivno stavlja željezničar ispred Zrinjskog po šansama za titulu.
Haris Ovčina Hare - dobrodosao!
GOLEM SI ZELJO! GAZI SVE DO TITULE!

- PointBlank
- Kontakt:
Mozes se javiti u prostorije TM1987, ako nista imaju kolekciju materinih ti privatnih snimaka sa svake domaceGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2023, 16:56Prijatelj prestao pratiti BiH fudbal prije 10ak god, pa me je zamolio da obiđemo sve stadione premijerligaša. Mogu li normalni forumaši da odgovore gdje na grbavici mogu naći vitrinu sa titulama u ovih zadnjih 10 god?
- FKSDoGroba
- Kontakt:
GenijalnoPointBlank je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:16Mozes se javiti u prostorije TM1987, ako nista imaju kolekciju materinih ti privatnih snimaka sa svake domaceGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2023, 16:56Prijatelj prestao pratiti BiH fudbal prije 10ak god, pa me je zamolio da obiđemo sve stadione premijerligaša. Mogu li normalni forumaši da odgovore gdje na grbavici mogu naći vitrinu sa titulama u ovih zadnjih 10 god?
Eto papka čovjeku spominje majku,znaš li jel uopšte živa? Ali lako je iza tastature da si oči u oči druga bi priča bila,tipični štrumfPointBlank je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:16Mozes se javiti u prostorije TM1987, ako nista imaju kolekciju materinih ti privatnih snimaka sa svake domaceGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2023, 16:56Prijatelj prestao pratiti BiH fudbal prije 10ak god, pa me je zamolio da obiđemo sve stadione premijerligaša. Mogu li normalni forumaši da odgovore gdje na grbavici mogu naći vitrinu sa titulama u ovih zadnjih 10 god?
-
- Kontakt:
Kakav debilPointBlank je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:16Mozes se javiti u prostorije TM1987, ako nista imaju kolekciju materinih ti privatnih snimaka sa svake domaceGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2023, 16:56Prijatelj prestao pratiti BiH fudbal prije 10ak god, pa me je zamolio da obiđemo sve stadione premijerligaša. Mogu li normalni forumaši da odgovore gdje na grbavici mogu naći vitrinu sa titulama u ovih zadnjih 10 god?

hahaha, a ja panka!PointBlank je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:16Mozes se javiti u prostorije TM1987, ako nista imaju kolekciju materinih ti privatnih snimaka sa svake domaceGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2023, 16:56Prijatelj prestao pratiti BiH fudbal prije 10ak god, pa me je zamolio da obiđemo sve stadione premijerligaša. Mogu li normalni forumaši da odgovore gdje na grbavici mogu naći vitrinu sa titulama u ovih zadnjih 10 god?
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
To ako je istina prije svega uvreda za Velez, ne kontam cemu se smijesMostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:13Moj Hare, 3 milje mjesecno.. u Velezu odbio da igra za 8![]()

1921
Bez ovcine smo bili glavni kandidati za 3 mjesto a sad smo se ucvrstili mozda cak i borba za 2 mjesto...
1.Zrinjski
2.borac
3.ZELJO
4.SARAJVO
Uglavnom ovo bi mogla biti slicna sezona
1.Zrinjski
2.borac
3.ZELJO
4.SARAJVO
Uglavnom ovo bi mogla biti slicna sezona
Ne znam za zadnjih 10 godina
A znam da na grbavici ima vitrina s najvise trofeja u BiH ikad
A znam da na grbavici ima vitrina s najvise trofeja u BiH ikad
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imao je par dobrih utakmica u dresu Veleža i odmah se precijeni i konta da vrijedi 10K mjesečno, smiješni igrači. Željezničar mu je ponudio onoliko koliko i zaslužuje, realno.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:13Moj Hare, 3 milje mjesecno.. u Velezu odbio da igra za 8![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Nije htio da produzi i potpise za 8k jer je umislio da je Hakimi, presjedio na tribinama preko pola godine i cekao da mu neko ponudi vise od nas, pa kad je vidio da nema ponuda, daj sta das (3k)Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:30To ako je istina prije svega uvreda za Velez, ne kontam cemu se smijesMostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:13Moj Hare, 3 milje mjesecno.. u Velezu odbio da igra za 8![]()
![]()

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tako je

Još ako dode Al Jaber mislim da ste vi tu negdje sa Zrinjskim za 1 mjesto

Ako uzmemo u obzir da zrinjski i borac imaju nenormalnu pomoc sudija tabela bi mogla i ovako izgledati:
1. Zrinjski
2. Zeljeznicar
3. Borac
4. Sarajevo
A kada bi sudije sudile svaku utakmicu ravnopravno onda bi sigurno tabela ovako izgledala
1. Zeljeznicar
2. Zrinjski
3. Borac
4. Sarajevo
Mnogi ovo nece shvatiti ozbiljno ali Zeljeznicar vec par sezona ima veliku podrsku navijaca, zadrzali kostur ekipe, doveli par dobrih pojacanja, takodjer i ove sezone podrska sa trbina ne bi trebala izostati.
Ali i ako ne zavrsi ovako opet cemo sigurno zavrsiti ispred vas qitara.
ZELJO JE DROGA
1. Zrinjski
2. Zeljeznicar
3. Borac
4. Sarajevo
A kada bi sudije sudile svaku utakmicu ravnopravno onda bi sigurno tabela ovako izgledala
1. Zeljeznicar
2. Zrinjski
3. Borac
4. Sarajevo
Mnogi ovo nece shvatiti ozbiljno ali Zeljeznicar vec par sezona ima veliku podrsku navijaca, zadrzali kostur ekipe, doveli par dobrih pojacanja, takodjer i ove sezone podrska sa trbina ne bi trebala izostati.
ZELJO JE DROGA
Crni Cerak 🐦⬛
Šta na ovo kaže orden44Orden43 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:55Ako uzmemo u obzir da zrinjski i borac imaju nenormalnu pomoc sudija tabela bi mogla i ovako izgledati:
1. Zrinjski
2. Zeljeznicar
3. Borac
4. Sarajevo
1. Zeljeznicar
2. Zrinjski
3. Borac
4. Sarajevo
ZELJO JE DROGA
Voda u sarajevskom naselju Grbavica nije ispravna za piće
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Orden43 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:55Ako uzmemo u obzir da zrinjski i borac imaju nenormalnu pomoc sudija tabela bi mogla i ovako izgledati:
1. Zrinjski
2. Zeljeznicar
3. Borac
4. Sarajevo
1. Zeljeznicar
2. Zrinjski
3. Borac
4. Sarajevo
ZELJO JE DROGA
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ako vam Sivac i tuzlak ne budu sudili svaku drugu utakmicu, vi ćete se boriti za opstanak.Orden43 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:55Ako uzmemo u obzir da zrinjski i borac imaju nenormalnu pomoc sudija tabela bi mogla i ovako izgledati:
1. Zrinjski
2. Zeljeznicar
3. Borac
4. Sarajevo
1. Zeljeznicar
2. Zrinjski
3. Borac
4. Sarajevo
ZELJO JE DROGA

Trenutno korisnika/ca: Beli98, CAZIN, Hrammm1921, Proximic i 34 gosta.