A ovo je braco željin humor.Orden43 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:55Ako uzmemo u obzir da zrinjski i borac imaju nenormalnu pomoc sudija tabela bi mogla i ovako izgledati:
1. Zrinjski
2. Zeljeznicar
3. Borac
4. Sarajevo
A kada bi sudije sudile svaku utakmicu ravnopravno onda bi sigurno tabela ovako izgledala
1. Zeljeznicar
2. Zrinjski
3. Borac
4. Sarajevo
Mnogi ovo nece shvatiti ozbiljno ali Zeljeznicar vec par sezona ima veliku podrsku navijaca, zadrzali kostur ekipe, doveli par dobrih pojacanja, takodjer i ove sezone podrska sa trbina ne bi trebala izostati.
Ali i ako ne zavrsi ovako opet cemo sigurno zavrsiti ispred vas qitara.
ZELJO JE DROGA
Premijer liga BiH - aktuelno
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
GOLEM SI ZELJOOrden43 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:55Ako uzmemo u obzir da zrinjski i borac imaju nenormalnu pomoc sudija tabela bi mogla i ovako izgledati:
1. Zrinjski
2. Zeljeznicar
3. Borac
4. Sarajevo
A kada bi sudije sudile svaku utakmicu ravnopravno onda bi sigurno tabela ovako izgledala
1. Zeljeznicar
2. Zrinjski
3. Borac
4. Sarajevo
Mnogi ovo nece shvatiti ozbiljno ali Zeljeznicar vec par sezona ima veliku podrsku navijaca, zadrzali kostur ekipe, doveli par dobrih pojacanja, takodjer i ove sezone podrska sa trbina ne bi trebala izostati.
Ali i ako ne zavrsi ovako opet cemo sigurno zavrsiti ispred vas qitara.
ZELJO JE DROGA
NEMA NAZAD
- MocMahale444
Dodji da srkneš gutljaj mozda se oporaviš

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Najveći glupani na forumu zadnjih par mjeseci, definitivno. Ili se javljaju samo probrani iz plavog tabora.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Pa to dovoljno govori o vasem klubu hahahhahah...ni parama ne mozete privuci igracaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:13Moj Hare, 3 milje mjesecno.. u Velezu odbio da igra za 8![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Baš, ne možemo ga privući, zato smo ga otjerali. 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Prvo, niste ga otjerali nego ste mu isplatili ozbiljnu sumu da bi raskinuo ugovor.
Drugo, imao je velika primanja jer ste prošle godine krenuli u ozbiljan projekat sklapanja ekipe, a Sarajevo ga je tražilo i morali ste podebljati ugovor sa njim.
Treće, zadržali bi ga da ste se plasirali u Evropu. Velež se ponašao zrelo i veoma ozbiljno, svjesni su da će biti manje para i ne trebaju im veliki ugovori. Pružaju se koliko su dugi i to je za svaku pohvalu.
Drugo, imao je velika primanja jer ste prošle godine krenuli u ozbiljan projekat sklapanja ekipe, a Sarajevo ga je tražilo i morali ste podebljati ugovor sa njim.
Treće, zadržali bi ga da ste se plasirali u Evropu. Velež se ponašao zrelo i veoma ozbiljno, svjesni su da će biti manje para i ne trebaju im veliki ugovori. Pružaju se koliko su dugi i to je za svaku pohvalu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To zeljeznicar finansijski jaci i stabilniji od Veleza?
Nesto nisam siguran u to.
Nesto nisam siguran u to.
- FKS -
Budimo realni kod vas je malo i da neko dobije 20k mjesečno jer valja mu slušati svaku utakmicu BAAAAAA. Nadam se da igrači kod vas imaju beneficirani radni staž.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:38Nije htio da produzi i potpise za 8k jer je umislio da je Hakimi, presjedio na tribinama preko pola godine i cekao da mu neko ponudi vise od nas, pa kad je vidio da nema ponuda, daj sta das (3k)Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:30To ako je istina prije svega uvreda za Velez, ne kontam cemu se smijesMostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:13Moj Hare, 3 milje mjesecno.. u Velezu odbio da igra za 8![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Mozes ti to bolje uz jednu praljkovacuarelinho je napisao/la: ↑08 jul 2023, 19:32Budimo realni kod vas je malo i da neko dobije 20k mjesečno jer valja mu slušati svaku utakmicu BAAAAAA. Nadam se da igrači kod vas imaju beneficirani radni staž.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:38Nije htio da produzi i potpise za 8k jer je umislio da je Hakimi, presjedio na tribinama preko pola godine i cekao da mu neko ponudi vise od nas, pa kad je vidio da nema ponuda, daj sta das (3k)Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:30
To ako je istina prije svega uvreda za Velez, ne kontam cemu se smijes![]()
![]()
-
- Kontakt:
Drzali ga pola sezone na tribinama i isplacivali ga svaki mjesec 12 hiljada da pokazemo njemu i svima kako niko ne moze biti veci od Veleza i ti pises kako bi ga ostavili da smo izborili evropu. Pa da smo takvog poniznog karaktera kao Zeljkan sigurno bi igrao od marta da nam pomogne izboriti evropuVirtu4l je napisao/la: ↑08 jul 2023, 19:17Prvo, niste ga otjerali nego ste mu isplatili ozbiljnu sumu da bi raskinuo ugovor.
Treće, zadržali bi ga da ste se plasirali u Evropu Velež se ponašao zrelo i veoma ozbiljno, svjesni su da će biti manje para i ne trebaju im veliki ugovori. Pružaju se koliko su dugi i to je za svaku pohvalu.

Ja mislim da yebe sam sebi majku sto ne potpisa onih osam sto mu se nudilo plus ispao crna ovca medju bijelim. Uklapa se u Zeljkanovu filozofiju doveli ste pravog

Da bogda i ove 3 milje dobije
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Naravno da smo finansijski jači od Veleža. I to poprilično. Budžet nam je veći za oko milion KM.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Da ce zavrsit drugi u prvenstvu i da su finansijski stabilniji od Veleza
To mogu samo navijaci zeljkana izjaviti
- Bazinga12345
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Majstore vi ste nedavno otvarali humanitarni broj da prezivite mart. O kakvoj ti finansijskoj jacini i stabilnosti pricas

Drugi nećemo završiti, ko god to napiše zajebava se.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 19:44Da ce zavrsit drugi u prvenstvu i da su finansijski stabilniji od Veleza
Finansijski itekako stabilniji i igrači su nam više plaćeni. To što ste se vi primili na ove pitarske gluposti, to je druga priča.
Troškovi plaća i ostalih ličnih primanja (2022)
Željezničar 2.288.336 KM
Velež 1.618.645 KM
Ponovo se zalijećete bez valjane argumentacije. Ovih 2.2 miliona što smo dali na plate je ubjedljivo najmanje u istoriji kluba, ali i to je preko 30% više od vašeg budžeta.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ne osporava niko da odavno profesionalno i uhodano prosite gdje stignete jer imate veliku administraciju i tri puta veci broj uposlenih ali da ste finansijski jaci od Veleza i da ste finansijski stabilniji ni vi sami u to ne vjerujete
Pročitao sam samo ovo, dosta.
Ja ne znam šta je s tobom, jesi dobar ti.
"Niste ga otjerali, nego ste mu platili da ide".

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Al cuj ponudili Dzenisu Beganovicu 1300 KM. Pa vece bi pare u hosetu ko skladistar dobio.Virtu4l je napisao/la: ↑08 jul 2023, 19:52Drugi nećemo završiti, ko god to napiše zajebava se.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 19:44Da ce zavrsit drugi u prvenstvu i da su finansijski stabilniji od Veleza
Finansijski itekako stabilniji i igrači su nam više plaćeni. To što ste se vi primili na ove pitarske gluposti, to je druga priča.
Troškovi plaća i ostalih ličnih primanja (2022)
Željezničar 2.288.336 KM
Velež 1.618.645 KM
Ponovo se zalijećete bez valjane argumentacije. Ovih 2.2 miliona što smo dali na plate je ubjedljivo najmanje u istoriji kluba, ali i to je preko 30% više od vašeg budžeta.