Čuvaj se pješaka, nemoj se za nas sekirat.

Čuvaj se pješaka, nemoj se za nas sekirat.
Ovo su pare od evrope koje su greskom upisane kao budzetska sretstva vec objasnjeno sto puta. Sto se clanarina tice mi se vrtimo svake godine oko cetri hiljade dok si kao usporedbu uzeo sezonu kada ste uclanjivali macke i kerove. Jesi namazan i cestitke na trudu dok si ovo sve isjekao i postavioKONTRASVIH je napisao/la: ↑08 jul 2023, 21:19CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 jul 2023, 21:08Majstore vi ste maheri u prosenju i svake sezone cete isprositi dva tri miliona. Na tome vam kao neko ko se ne snalazi u tome cestitamoVirtu4l je napisao/la: ↑08 jul 2023, 21:05Drago mi je da su navijači Veleža večeras naučili još jednu lekciju, posebno onu o finansijama. Moj im je savjet da provjere informacije prije nego slijepo krenu u odbranu neodbranjivog.
I najgori Željo, finansijski najtanji, će uvijek biti jači od njih. Prihodi Želje će uvijek biti veći, izuzev u endemskim sezonama kad Velež ostvari dobar rezultat u Evropi a Željo nikako ne ode u Evropu. To se dogodi jednom u sto godina, tako da mislim da smo sa ovim stoljećem završili i teško da će se nešto slično ponoviti za vijeme naših života.![]()
![]()
![]()
FK Vrapcici
FK Zeljeznicar
Sta ima maheri.![]()
Možda je i Makron lijevi.Anex je napisao/la: ↑08 jul 2023, 20:59Otkud znaš da je lijevi i da nije za eu tržište,najgori adidas je bolji od najboljih lijevih markiHansestadt je napisao/la: ↑08 jul 2023, 20:58Jeste Adidas golf 7 ali onaj kojeg Njemacka repeezentacija nosa, ili klubovi slicnog ranga. To ti je isto ko kad ti posalju Milku ili Colgate kaladont u Bosnu ali onaj lijevi za Istocno trziste.
Zanimljivo je to da si zaobišao baš onu stavku zbog koje ti je ovo i postavio.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 jul 2023, 21:26Ovo su pare od evrope koje su greskom upisane kao budzetska sretstva vec objasnjeno sto puta. Sto se clanarina tice mi se vrtimo svake godine oko cetri hiljade dok si kao usporedbu uzeo sezonu kada ste uclanjivali macke i kerove. Jesi namazan![]()
Najjače prstom ne može, marketing kao i tiktok profil
Ne snalaze se u tome.Virtu4l je napisao/la: ↑08 jul 2023, 21:28Zanimljivo je to da si zaobišao baš onu stavku zbog koje ti je ovo i postavio.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 jul 2023, 21:26Ovo su pare od evrope koje su greskom upisane kao budzetska sretstva vec objasnjeno sto puta. Sto se clanarina tice mi se vrtimo svake godine oko cetri hiljade dok si kao usporedbu uzeo sezonu kada ste uclanjivali macke i kerove. Jesi namazan![]()
![]()
Pa to su prihodi koji se ne oporezuju. Tu je najvise vlastitog novca. Ti procitao humanitarni prihodi i odmah pomislio na ispuni mi zeljuVirtu4l je napisao/la: ↑08 jul 2023, 21:28Zanimljivo je to da si zaobišao baš onu stavku zbog koje ti je ovo i postavio.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 jul 2023, 21:26Ovo su pare od evrope koje su greskom upisane kao budzetska sretstva vec objasnjeno sto puta. Sto se clanarina tice mi se vrtimo svake godine oko cetri hiljade dok si kao usporedbu uzeo sezonu kada ste uclanjivali macke i kerove. Jesi namazan![]()
![]()
Ma nema smisla se raspravljati sa navijačem kluba o finansijama koji je prije dvije sedmice molio protivnika da promjeni zamjenski stadion za drugi jer su im skupi troškovi putovanja.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 jul 2023, 21:32Pa to su prihodi koji se ne oporezuju. Tu je najvise vlastitog novca. Ti procitao humanitarni prihodi i odmah pomislio na ispuni mi zeljuVirtu4l je napisao/la: ↑08 jul 2023, 21:28Zanimljivo je to da si zaobišao baš onu stavku zbog koje ti je ovo i postavio.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 jul 2023, 21:26Ovo su pare od evrope koje su greskom upisane kao budzetska sretstva vec objasnjeno sto puta. Sto se clanarina tice mi se vrtimo svake godine oko cetri hiljade dok si kao usporedbu uzeo sezonu kada ste uclanjivali macke i kerove. Jesi namazan![]()
![]()
![]()
Ma jok dobili sadake 1,7 miliona skupljali po kucama u Simin Hanu
Poenta je da se vi ne možete raspravljati sa nama. Da ti ponovim, najslabiji Željo, u finansijskoj banani i opterećen dugovima, će uvijek biti veći i jači od vas. To sam ti dokazao brojevima u prethodnim postovima. Naš najmanji budžet je za milion maraka veći od vašeg najvećeg.Espiritosanto je napisao/la: ↑08 jul 2023, 21:38Ma nema smisla se raspravljati sa navijačem kluba o finansijama koji je prije dvije sedmice molio protivnika da promjeni zamjenski stadion za drugi jer su im skupi troškovi putovanja.
Priznajemo vi ste giganti u odnosu na nas i trenutno i daj Bože da ovakvo stanje što se tiče finansija i kod nas i kod vas ostane zauvijek![]()
Svaka čast i ja opet kažem daj Bože da ovakvo finansijsko stanje bude zauvijek i kod nas i kod vasVirtu4l je napisao/la: ↑08 jul 2023, 21:54Poenta je da se vi ne možete raspravljati sa nama. Da ti ponovim, najslabiji Željo, u finansijskoj banani i opterećen dugovima, će uvijek biti veći i jači od vas. To sam ti dokazao brojevima u prethodnim postovima. Naš najmanji budžet je za milion maraka veći od vašeg najvećeg.Espiritosanto je napisao/la: ↑08 jul 2023, 21:38Ma nema smisla se raspravljati sa navijačem kluba o finansijama koji je prije dvije sedmice molio protivnika da promjeni zamjenski stadion za drugi jer su im skupi troškovi putovanja.
Priznajemo vi ste giganti u odnosu na nas i trenutno i daj Bože da ovakvo stanje što se tiče finansija i kod nas i kod vas ostane zauvijek![]()
Vi ste uvijek bili jedan simpatičan klub, uglavnom nebitan u regionalnim okvirima, ali drag svima. Rat je nažalost uzeo danak i Veležu uzeo ono najdragocjenije - stadion, a dobar dio navijača se pretvorio u ono što gledamo po perifernim zabitima, uglavnom papanluk i malograđanštinu. Finale kupa je to potvrdilo.
Vi ste tačno ispod nas najvećih, Želje, Sarajeva, Zrinjskog i Širokog, a iznad ostalih.
Kako si prijatelju?Orden43 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:55Ako uzmemo u obzir da zrinjski i borac imaju nenormalnu pomoc sudija tabela bi mogla i ovako izgledati:
1. Zrinjski
2. Zeljeznicar
3. Borac
4. Sarajevo
A kada bi sudije sudile svaku utakmicu ravnopravno onda bi sigurno tabela ovako izgledala
1. Zeljeznicar
2. Zrinjski
3. Borac
4. Sarajevo
Mnogi ovo nece shvatiti ozbiljno ali Zeljeznicar vec par sezona ima veliku podrsku navijaca, zadrzali kostur ekipe, doveli par dobrih pojacanja, takodjer i ove sezone podrska sa trbina ne bi trebala izostati.
Ali i ako ne zavrsi ovako opet cemo sigurno zavrsiti ispred vas qitara.
ZELJO JE DROGA
Trenutno korisnika/ca: supervizor, zeljovolimte i 33 gosta.