FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
76
49%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
18
12%

Ukupno glasova: 155

gegenpressing
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gegenpressing » 09 jul 2023, 16:01

braco je napisao/la:
09 jul 2023, 13:04
Evo trenutni roster. Šta mislite o širini o ekipe? Treba još naglasit da neki igrači mogu igrati više pozicija tipa Turanjanin centralnog veznog i desetku, Allyson također zna igrati desetku (a možda mu ta pozicija i bolje leži), Drljo je po prirodi desno krilo ali eto sad lijevo igra ove pripreme itd.

Gdje bi voljeli vidjeti još eventualno pojačanje? Mislim kad bi doveli neko lijevo krilo da valja, ovo bi bilo odlično.

Muče me dvije stvari, a to su hoćel' Krpić proraditi i hoćel' se naši štoperi dohavizat.

slika
Ja Ovčinu nekako više vidim kao krilo ili full back u formaciji sa 3 nazad.Postoji mogućnost da nas Beća napusti a možda i Mekić.
Volio bih da probamo Drinu negdje talnuti,bilo je nekih upita.Skroz je pao u formi,zna lopte,zna i iznijeti loptu ali u skoku odnosno postavljanju je katastrofalan.
Tako da vjerujem da će biti još nekih promjena.
Brohra ribo se...

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 09 jul 2023, 16:19

Realno javasluk je na prodaji karata i u fan shopu.

Niko ne pita za clansku nego se pretpostavlja da imas ako si dosao kupiti kartu. Nema plavih majica (ne znam je li ovo tal sa udruzenjem navijaca ali uzasno lose po klub ako ce navijaci uzeti pare od majica a ne klub).

Radnici fan shopa stvarno ne znaju svoj posao a pogotovo digitalni dio posla. Jednostavno nismo makli od onog prvog fan shopa kad je tek otvoren 2010 cini mi se, samo smo uzeli veci prostor i to je sve.

Ne mora raditi neki vrhunski strucnjak na tom poslu ali realno da radnici ne znaju izvaditi clansku, godisnju, presporo baratanje racunarom, nedostatak artikala i mogucnost provjere dostupnosti, stancanje majica kao na traci gdje se gubi vizuelni identitet i sve postaje nidje veze jer ja ne znam da ima u fan shopu ijedna majica, artikal koji mi se vizuelno svidja.

To je jedna od stvari koja se mora poboljsati, nece donijeti neke ogromne pare ali u odnosu na ovo sad moze donijeti velike rezultate. Prvo da se majice ljepse dizajniraju i da imaju neku tematiku dizajna. Ne izbacivati 10 dizajnova svaki mjesec dva, nego napraviti 4 do 5 dizajnova kvalitetnih koji ce trajati minimalno 4 mjeseca. Kvalitet robe nije los tako da to ne treba mijenjati. Osoblje se mora informaticki i markentiski opismeniti. Marketing fan shopa mora postojati jer trenutno NE POSTOJI. POPUSTI, AKCIJE, RASPRODAJE, PAKETI 1+1 I SLICNO. Na taj nacin stvaras privrzenost navijaca a pogotovo djece i porodica prema klubu. Mnogo smo neozbiljni u dosta administrativnih stvari pa i u fan shopu, nasem klubu nedostaje sistem u svemu. Hajde bar u sportskom segmentu sad imamk skolovanog trenera koji prica o sistemima a nadam se da ce ih i realizovati u igri. Ali valjda je ljudima u klubu jasno da ne treba puno truda da bi se neke stvari dovele u red, nismo pijaca nego fudbalski klub i krajnje je vrijeme da se tako pocnemo ponasati i raditi.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 jul 2023, 16:21

gegenpressing je napisao/la:
09 jul 2023, 16:01
braco je napisao/la:
09 jul 2023, 13:04
Evo trenutni roster. Šta mislite o širini o ekipe? Treba još naglasit da neki igrači mogu igrati više pozicija tipa Turanjanin centralnog veznog i desetku, Allyson također zna igrati desetku (a možda mu ta pozicija i bolje leži), Drljo je po prirodi desno krilo ali eto sad lijevo igra ove pripreme itd.

Gdje bi voljeli vidjeti još eventualno pojačanje? Mislim kad bi doveli neko lijevo krilo da valja, ovo bi bilo odlično.

Muče me dvije stvari, a to su hoćel' Krpić proraditi i hoćel' se naši štoperi dohavizat.

slika
Ja Ovčinu nekako više vidim kao krilo ili full back u formaciji sa 3 nazad.Postoji mogućnost da nas Beća napusti a možda i Mekić.
Volio bih da probamo Drinu negdje talnuti,bilo je nekih upita.Skroz je pao u formi,zna lopte,zna i iznijeti loptu ali u skoku odnosno postavljanju je katastrofalan.
Tako da vjerujem da će biti još nekih promjena.
Kad već spominješ Ovčinu kao wingbacka, mene živo zanima kako bi na wingbackovima u 3-4-3 formaciji izgledalo da umjesto Jašarevića i Galića igraju Šehić lijevo i Ovčina desno. Za Ovčinu je već raja pisala da se uklapa u tu formaciju, ali i Šehić je isto jako ofanzivan bek jer je prije krilo igrao tako da mislim da bi i njemu to moglo baš odgovarati.

Kad već spominjem Šehića, kakva je situacija sa njegovom povredom, trenira li?

Azzuri
Kontakt:

Post Postao/la Azzuri » 09 jul 2023, 16:32

Uzeo danas 10a karti, niko nista ne gleda clanske, oni likovi sto prodaju vjerovatno i nisu u stanju pogledati do kad vrijede..sramota.
DA LI JE MOGUCE DA U FAN SHOPU KLUBA NEMA NI JEDNA PLAVA MAJICA..zar je tesko izbaciti 3 vrste majica i forsirati ih za tekmu..kakvi debili pa to su direktne pare klubu..

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 09 jul 2023, 16:45

Pririsak je napisao/la:
09 jul 2023, 16:19
Realno javasluk je na prodaji karata i u fan shopu.

Niko ne pita za clansku nego se pretpostavlja da imas ako si dosao kupiti kartu. Nema plavih majica (ne znam je li ovo tal sa udruzenjem navijaca ali uzasno lose po klub ako ce navijaci uzeti pare od majica a ne klub).

Radnici fan shopa stvarno ne znaju svoj posao a pogotovo digitalni dio posla. Jednostavno nismo makli od onog prvog fan shopa kad je tek otvoren 2010 cini mi se, samo smo uzeli veci prostor i to je sve.

Ne mora raditi neki vrhunski strucnjak na tom poslu ali realno da radnici ne znaju izvaditi clansku, godisnju, presporo baratanje racunarom, nedostatak artikala i mogucnost provjere dostupnosti, stancanje majica kao na traci gdje se gubi vizuelni identitet i sve postaje nidje veze jer ja ne znam da ima u fan shopu ijedna majica, artikal koji mi se vizuelno svidja.

To je jedna od stvari koja se mora poboljsati, nece donijeti neke ogromne pare ali u odnosu na ovo sad moze donijeti velike rezultate. Prvo da se majice ljepse dizajniraju i da imaju neku tematiku dizajna. Ne izbacivati 10 dizajnova svaki mjesec dva, nego napraviti 4 do 5 dizajnova kvalitetnih koji ce trajati minimalno 4 mjeseca. Kvalitet robe nije los tako da to ne treba mijenjati. Osoblje se mora informaticki i markentiski opismeniti. Marketing fan shopa mora postojati jer trenutno NE POSTOJI. POPUSTI, AKCIJE, RASPRODAJE, PAKETI 1+1 I SLICNO. Na taj nacin stvaras privrzenost navijaca a pogotovo djece i porodica prema klubu. Mnogo smo neozbiljni u dosta administrativnih stvari pa i u fan shopu, nasem klubu nedostaje sistem u svemu. Hajde bar u sportskom segmentu sad imamk skolovanog trenera koji prica o sistemima a nadam se da ce ih i realizovati u igri. Ali valjda je ljudima u klubu jasno da ne treba puno truda da bi se neke stvari dovele u red, nismo pijaca nego fudbalski klub i krajnje je vrijeme da se tako pocnemo ponasati i raditi.
Plave majice stizu u ponedjeljak ponovo to je sinoc objavljeno
Jer su sve rasprodane

Za ostalo se slazem
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 jul 2023, 17:25

MocMahale444 je napisao/la:
08 jul 2023, 20:19
Pririsak je napisao/la:
08 jul 2023, 19:42
Khm khm ua bekricu, gdje su oni sto su prozivali?

I opet kazem na stranu sve, ja vjerujem ovim igracima da su gladni borbe i uspjeha a i licne promocije, uz nasu podrsku (kakvu ce sifurno imati vidjevsi ovo danas) vjerujem da ce pokazati bolju igru nego sto zaisza mogu.

Ali da se ne stbara neka euforija kao kod komsinica loje visoko lete pa nisko padnu, treba i ostati realan i vidjeti kako ce se ovi profili igrava ugraditi u sisteme trenera.

Zna li se na koliko je potpisao ovcina?

VTŹ

SVISVISVI!!!

Tu smo i dalje mislim da je jedino za gradine sd a ne za Želje.
Baš tako, lokalno djelovanje za prostor TK.
Slatkorječiv do dobijanja pozicije, ulizica navijacima od kada je dosao.
Očekujem opet da iz paštete krene iskakati nakon potpisa Ovčine...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 09 jul 2023, 17:32

A nisu vam problem ljudi koji vode omladinski pogon
Najvazniji i najlosiji segment kluba ili ovi sto preprodaju karte
Il oni sto se brinu za infrastrukturu
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Grbavac
Kontakt:

Post Postao/la Grbavac » 09 jul 2023, 18:50

Sve stoji,al spustite kriterije decki!Ovo je Bosna,sve sto je na zapadu 120 km/h,ovdje je max 60 km/h.Cekas na salteru,cekas na kasi,cekas konobara,cekas mail,sve jedva...Ajmo Željo!

Ejnur
Kontakt:

Post Postao/la Ejnur » 09 jul 2023, 18:53

bhsport je napisao/la:
09 jul 2023, 17:25
08 jul 2023, 20:19
Pririsak je napisao/la:
08 jul 2023, 19:42
Khm khm ua bekricu, gdje su oni sto su prozivali?

I opet kazem na stranu sve, ja vjerujem ovim igracima da su gladni borbe i uspjeha a i licne promocije, uz nasu podrsku (kakvu ce sifurno imati vidjevsi ovo danas) vjerujem da ce pokazati bolju igru nego sto zaisza mogu.

Ali da se ne stbara neka euforija kao kod komsinica loje visoko lete pa nisko padnu, treba i ostati realan i vidjeti kako ce se ovi profili igrava ugraditi u sisteme trenera.

Zna li se na koliko je potpisao ovcina?

VTŹ

SVISVISVI!!!

Tu smo i dalje mislim da je jedino za gradine sd a ne za Želje.
Baš tako, lokalno djelovanje za prostor TK.
Slatkorječiv do dobijanja pozicije, ulizica navijacima od kada je dosao.
Očekujem opet da iz paštete krene iskakati nakon potpisa Ovčine...
Kako losi i zlonamjerni spinovi.
Iz prazne ne puca,ne mozes kriviti Bekrica sto nas Zeljo trenutno nema para i sto se ne mogu dovodit neka jaca pojacanja.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 jul 2023, 19:01

@Ejnur, fulio si cio fudbal.
On je od zelje da se uliže, zaboravio na realnost, egomanijak.
Tabu o njemu kao legendi se treba razbiti, napravio mu se oprostaj kao da je Bazdarevic...
Bajkice neka ostavi za kuce, a ne da prosipa okolo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 09 jul 2023, 19:10

Lik nam izbio titulu s Zrinjskim.
Slagao za 2 najbolja igraca.

Nista drugo da ne pisemo to je dovoljno. On sto zalize onu kosicu šiške zamasti i sad on legenda kluba a malo sutra.
Nit je legenda, nit u nekom normalnom svijetu moze biti sd Želje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 09 jul 2023, 19:21

Podrska Bekricu dobar je cim ga amarovci kude
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

dinotm87
Kontakt:

Post Postao/la dinotm87 » 09 jul 2023, 19:27

Sta je bilo sa ledzerom, jel zavrsio sa nama?

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 09 jul 2023, 19:28

Tko su amarovci :?

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 09 jul 2023, 19:57

dinotm87 je napisao/la:
09 jul 2023, 19:27
Sta je bilo sa ledzerom, jel zavrsio sa nama?
Ma zavrsio je on sa ozbiljnim fudbalom, lafo vani nesto trazi. Steta, ali budala i nema mu pomoci.
1921

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 09 jul 2023, 20:24

Zivota mi vi ko da ne pratite sta se desava u klubu, il zivite na Marsu. il kmecite ko kakve babe :mrgreen:

Hajmo redom, čuj slagao za dva najbolja igrača, pa nije kod njega "novčanik", za početak, koji je ionako prazan. Dalje, koliko znam on lično je i nagovorio/doveo najbolje igrače da igraju za kikiriki bez kojih NEMA ŠANSE da bi izborili Europu od koje ćemo zaraditi finu cifru za našu situaciju, il lažem ?

Dalje, zbog toga što smo bili konkurentni u borbi za Europu do zadnjeg kola imali smo još bolju posjetu od očekivane. Nije baš da ništa nije dobro urađeno. Ljudi očekuju da za nekoliko milja nađeš top igrače, a onda kao kokuz da ih hladno zadržiš :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: a ne pitaš se oko budžeta :mrgreen:

Sumarum, dovedeš najbolje igrače da igraju za kikiriki, zbog njih, između ostalih, imamo dobru posjetu koja napuni klupsku kasu, povrh svega izboriš Europu d koje možeš baš fino da zaradiš za naše uslove i ne valjaš jer ih nisi zadržao, a ti kokuz i to frontalni :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Vidim da se omladinci igraju menadžera, al onog na računaru, tamo možda i mogu da prođu ovakve nebuloze u stvarnom životu malo teže. Da nije trebao da sere da će ostati, nije, slažem se i da se ulizuje navijačima, ulizuje se, to su činjenice.

Kaže kmečavac sjebo nas kad je igrao za Zrinjski, slažem se, jeste, nabijem ga na hašima, al kako ono dođe u Zrinjski, a bio je kod nas, aha, Senad zvani bravura, ja znam najbolje, a veze levat nema o fudbalu, nije mačku šutnuo u životu. Senad nas je sjebo za titulu svojim nebulozama i bacanjem para na levate i u ovom slučaju tjeranjem Bekrića.

Nabijem i Amara na spolovilo, debilčina. Da ne ispadnem da branim tog žohara ( jede **** i govori da je Petrović nečovjek zbog licence, a onda potpuno isto uradi, pravi žohar ). Nabijem i ove aktuelne na blavora jer nisu u stanju da iskoriste hajp oko Europe i uzmu fin keš, jer su očito nesposobni. Ono što je dobro kod ovih trenutnih, barem nešto, jeste da nas ne zavaljuju dodatno što su ovi prije ( i to svi redom ) radili.

Naravno, treba kritikovati, jednoumlje nije dobro, nit treba da svi isto mislim, samo treba mućnuti glavom, izvagati dobre i loše strane u datoj situaciji pa na osnovu toga donijeti zaključak.

Samo Željezničar !

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 09 jul 2023, 20:38

To je to ratoborni
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 09 jul 2023, 20:56

hrasno idi vodi malog pred opstinu.

A znas ko ti kmeci i stenje, koja te odhranila.

Sarun
Kontakt:

Post Postao/la Sarun » 09 jul 2023, 21:08

09 jul 2023, 20:56
hrasno idi vodi malog pred opstinu.

A znas ko ti kmeci i stenje, koja te odhranila.
Tesko će se Hulahopka sindrom iskorijeniti.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 09 jul 2023, 21:15

Gledaj sad ovog muflona, jos samo da me krezavi citara i povedi kolo.
Yebo vas carapica retardirani.

Samir bekric laznjak obicni lojave kose, seljober kakva legenda.
amar karinas pije kafu s tim istim rumenkom.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Levin i 33 gosta.