Zivota mi vi ko da ne pratite sta se desava u klubu, il zivite na Marsu. il kmecite ko kakve babe
Hajmo redom, čuj slagao za dva najbolja igrača, pa nije kod njega "novčanik", za početak, koji je ionako prazan. Dalje, koliko znam on lično je i nagovorio/doveo najbolje igrače da igraju za kikiriki bez kojih NEMA ŠANSE da bi izborili Europu od koje ćemo zaraditi finu cifru za našu situaciju, il lažem ?
Dalje, zbog toga što smo bili konkurentni u borbi za Europu do zadnjeg kola imali smo još bolju posjetu od očekivane. Nije baš da ništa nije dobro urađeno. Ljudi očekuju da za nekoliko milja nađeš top igrače, a onda kao kokuz da ih hladno zadržiš

a ne pitaš se oko budžeta
Sumarum, dovedeš najbolje igrače da igraju za kikiriki, zbog njih, između ostalih, imamo dobru posjetu koja napuni klupsku kasu, povrh svega izboriš Europu d koje možeš baš fino da zaradiš za naše uslove i ne valjaš jer ih nisi zadržao, a ti kokuz i to frontalni
Vidim da se omladinci igraju menadžera, al onog na računaru, tamo možda i mogu da prođu ovakve nebuloze u stvarnom životu malo teže. Da nije trebao da sere da će ostati, nije, slažem se i da se ulizuje navijačima, ulizuje se, to su činjenice.
Kaže kmečavac sjebo nas kad je igrao za Zrinjski, slažem se, jeste, nabijem ga na hašima, al kako ono dođe u Zrinjski, a bio je kod nas, aha, Senad zvani bravura, ja znam najbolje, a veze levat nema o fudbalu, nije mačku šutnuo u životu. Senad nas je sjebo za titulu svojim nebulozama i bacanjem para na levate i u ovom slučaju tjeranjem Bekrića.
Nabijem i Amara na spolovilo, debilčina. Da ne ispadnem da branim tog žohara ( jede **** i govori da je Petrović nečovjek zbog licence, a onda potpuno isto uradi, pravi žohar ). Nabijem i ove aktuelne na blavora jer nisu u stanju da iskoriste hajp oko Europe i uzmu fin keš, jer su očito nesposobni. Ono što je dobro kod ovih trenutnih, barem nešto, jeste da nas ne zavaljuju dodatno što su ovi prije ( i to svi redom ) radili.
Naravno, treba kritikovati, jednoumlje nije dobro, nit treba da svi isto mislim, samo treba mućnuti glavom, izvagati dobre i loše strane u datoj situaciji pa na osnovu toga donijeti zaključak.
Samo Željezničar !