Ne branim Rumenog branim klub u kojem radi i po meni ne radi loše, zapravo mislim da radi dobar posao u odnosu na uslove i kokuzluk, već sam objasnio. Slagali se ili ne nema potrebe za vrijeđanjem, jel se slažemo ? Da mi napišeš da sam jazavac ili mrmot ne bih se uvrijedio, ja tebi napisao da kmečiš, to nije uvreda, pogledaj šta si ti meni napisao, niđe veze, logično da hoću da se bijemMocMahale444 je napisao/la: ↑09 jul 2023, 23:41Evo se plašim vjeruj. Ti si mene citirao da odbranis rumenka rumenog.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑09 jul 2023, 23:08S tim da misliš da sam hrasno, a nisam, jer je on dušman krepo daBogda neću reagovati, al to je zadnja, već me nerviraju tvoje debilane, retardacije i lajanje preko foruma. Poganu jezičinu obično djela ne prate, al ni blizu.MocMahale444 je napisao/la: ↑09 jul 2023, 20:56hrasno idi vodi malog pred opstinu.
A znas ko ti kmeci i stenje, koja te odhranila.
Ako imaš bilo šta da kažeš, uključi poruke i reci mi u lice, vjeruj da jedva čekam.
Sad budi miran, fino se igraj i ne spominji mi familiju.
Vrijedjas me prvi ono mahinalno izletilo jbga desava se samo me nemoj tuci gurabije ti.
Glavni acc ti je bolji ovaj sto sad koristis da budes advokat rumenku no gud.
**** te ovi me napadaju zbog amara, ovaj muflon zbog rumenka, gibra gnjidoni zbog misketa.
Polako ljudi

Fino se igramo i sve pet, pošteno ?
Ja nikome ne držim stranu osim Željezničaru. **** mater svakome ko ima svoj lični interes mimo interesa kluba nebitno ko je i šta je, takvi su nas zavili u crno.
Nemam glavni acc, ovo mi je acc, nekada sam pisao pod nikad izvini, poslije nisam, banovalo me nekad.