FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
24%
2. Borbu za Evropu
72
49%
3. Sredinu tabele
24
16%
4. Borbu za opstanak
15
10%

Ukupno glasova: 146

RatoborniMrmot
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RatoborniMrmot » 09 jul 2023, 23:48

MocMahale444 je napisao/la:
09 jul 2023, 23:41
RatoborniMrmot je napisao/la:
09 jul 2023, 23:08
MocMahale444 je napisao/la:
09 jul 2023, 20:56
hrasno idi vodi malog pred opstinu.

A znas ko ti kmeci i stenje, koja te odhranila.
S tim da misliš da sam hrasno, a nisam, jer je on dušman krepo daBogda neću reagovati, al to je zadnja, već me nerviraju tvoje debilane, retardacije i lajanje preko foruma. Poganu jezičinu obično djela ne prate, al ni blizu.

Ako imaš bilo šta da kažeš, uključi poruke i reci mi u lice, vjeruj da jedva čekam.

Sad budi miran, fino se igraj i ne spominji mi familiju.
Evo se plašim vjeruj. Ti si mene citirao da odbranis rumenka rumenog.
Vrijedjas me prvi ono mahinalno izletilo jbga desava se samo me nemoj tuci gurabije ti.

Glavni acc ti je bolji ovaj sto sad koristis da budes advokat rumenku no gud.

**** te ovi me napadaju zbog amara, ovaj muflon zbog rumenka, gibra gnjidoni zbog misketa.
Polako ljudi :kafa:
Ne branim Rumenog branim klub u kojem radi i po meni ne radi loše, zapravo mislim da radi dobar posao u odnosu na uslove i kokuzluk, već sam objasnio. Slagali se ili ne nema potrebe za vrijeđanjem, jel se slažemo ? Da mi napišeš da sam jazavac ili mrmot ne bih se uvrijedio, ja tebi napisao da kmečiš, to nije uvreda, pogledaj šta si ti meni napisao, niđe veze, logično da hoću da se bijem :mrgreen:

Fino se igramo i sve pet, pošteno ?

Ja nikome ne držim stranu osim Željezničaru. **** mater svakome ko ima svoj lični interes mimo interesa kluba nebitno ko je i šta je, takvi su nas zavili u crno.

Nemam glavni acc, ovo mi je acc, nekada sam pisao pod nikad izvini, poslije nisam, banovalo me nekad.
Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 09 jul 2023, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2023, 23:49

Evo kako je Senad Misimović vodio Želju,

slika

I ono još važnije, kako je uništio omladinski pogon.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 09 jul 2023, 23:50

Virtu4l je napisao/la:
09 jul 2023, 23:49
Evo kako je Senad Misimović vodio Želju,

slika

I ono još važnije, kako je uništio omladinski pogon.
A Amar nam nije **** mater ? Hajde realno.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 09 jul 2023, 23:54

Ovu sadašnju upravu vodi Misimović. Zato ih što prije treba otjerati.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 09 jul 2023, 23:55

bojamora je napisao/la:
09 jul 2023, 23:54
Ovu sadašnju upravu vodi Misimović. Zato ih što prije treba otjerati.
Dnevna doza pitara na temi :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2023, 00:04

RatoborniMrmot je napisao/la:
09 jul 2023, 23:50
A Amar nam nije **** mater ? Hajde realno.
Nije ni blizu koliko predstavljaju. Sramotna je hajka na njega koja dolazi sa lobotomije, i sve to zbog egoizma jednog čovjeka koji nije mogao da podnese da se nakon svake loše sezone priziva Amar Osim. Svakom propalom sezonom Senada Misimovića napadi na Amara su bili žešći i žešći, jer gle čuda, navijači žele svog najtrofejnijeg trenera.

Amarova najveća greška je što je preuzeo vruć krompir koji su mu ovi ostavili, nula maraka u kasi, bez igrača za prodaju, masu preplaćenih i nekvalitetnih igrača i onda ga je pandemija zakucala, nije imao nikakve šanse.
Voli te tvoje Sarajevo.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 10 jul 2023, 00:06

Jednom davno rece jedan mudrac amar miske isti ****
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 10 jul 2023, 00:08

Ne mogu da vjerujem da navijaci Zelje ovdje brane Amara, lika koji je tuzio klub, blokirao racune kluba, iz kluba izvukao Bog zna koliko para, covjeka koji je postavio katastrofalnu upravu.

Sreca pa na osnovu broja navijaca na Grbavici, njihovim odnosom prema Zelji vidimo da je ovih gore opisanih navijaca malo, desetak.
Nisu oni njemu ostavilo vruc krompir, nego ih je Amar, a znamo kako, otjerao sa Grbavice da bi postavio sampanjac ekipu. Sramota kakvu pricu vrtis bas u ovo vrijeme.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 10 jul 2023, 00:09

amar je neprijatelj kluba, zavalio je klub da se ugasi.
On i miske se prepucavali preko kluba, kraj tacka.

To sto vecina stavlja trenere, igrace ili ljude iz uprava prije kluba to je njihov problem.

Ova uprava radi okej nista posebno ali presporo ko kornjaca.
Cuvati sablju kao trenera a i sasa matic je vidio da od njeg nema hljeba.
Angazovati bekrica za sd velika greska.
Ostalo vracanje dugova svaka cast.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2023, 00:11

godrina je napisao/la:
10 jul 2023, 00:08
Nisu oni njemu ostavilo vruc krompir, nego ih je Amar, a znamo kako, otjerao sa Grbavice da bi postavio sampanjac ekipu. Sramota kakvu pricu vrtis bas u ovo vrijeme.
Ostavio mu nula maraka u kasi, nula maraka u dolasku, 30 preplaćenih igrača i devastiran omladinski pogon. Kraj priče.
Voli te tvoje Sarajevo.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 10 jul 2023, 00:12

godrina je napisao/la:
Ne mogu da vjerujem da navijaci Zelje ovdje brane Amara, lika koji je tuzio klub, blokirao racune kluba, iz kluba izvukao Bog zna koliko para, covjeka koji je postavio katastrofalnu upravu.

Sreca pa na osnovu broja navijaca na Grbavici, njihovim odnosom prema Zelji vidimo da je ovih gore opisanih navijaca malo, desetak.
Hvala Bogu pa ih je premalo
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 10 jul 2023, 00:21

GIBRA je napisao/la:
09 jul 2023, 22:15
Pa kakav je to ugovor kamatar dao Zecu?

I onda neko dodje i napada ovu upravu....a ljudi se sa svim ovim bore....

Za mene koliko god je amaw grobar toliko si i navijaci koji su ga doveli
Amar svojoj Asimi nebi dao tu platu,da se razumijemo,iako po CV je to cijena za takvog igrača,to što se čovjek kod nas povrijedio i plaćao lično svoje liječenje,jer su u klubu fulali sa diagnozom,dešava se,nažalost.
Imaš tu i Štilića,oba igrača su dobili uslove bez saglasnosti ŠSS,jer su se neki pred navijačima htijeli dokazati,zna se ko.
O ovom se nebi ni pričalo da se nije desila pošast ko što se desila.U ligi klubovi plaćaju obeštećenja po 150.000€ pa te igrače nabiju nogom za pola godine godinu.Nikom ništa.
Ljudi dragi,pa mi smo znali 2017/18 te pare trošiti na “reprezentaciju”tako da bi g.Kovačević i te stvari trebao nabrojati ako ćemo realno gledati neke stvari.
Ovo su moji lični stavovi.
I svako treba da ima pravo na svoje mišljenje i da iznesene teze potkrijepi.
Za 4 dana igramo evropsku utakmicu a mi se zamaramo ovim,neshvatljivo.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 10 jul 2023, 00:43

godrina je napisao/la:

:thumbup:
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 10 jul 2023, 00:46

Žeeeeeeeeeeeeeeljoooooooooooooo

Corcaigh
Kontakt:

Post Postao/la Corcaigh » 10 jul 2023, 00:50

Igramo Europu nakon 3 godine, stadion ce se rasprodati 3 ipo dana pred utakmicu, skinuli 2 ipo miliona duga s ledja, gotova urbanisticka za Jug, Manijaci prave spektakl a vi se prepucavate sa pricom koja je bila aktuelna prije 5 godina. Fascinantni ste bgm!

Tanguy87
Kontakt:

Post Postao/la Tanguy87 » 10 jul 2023, 00:53

Corcaigh je napisao/la:
10 jul 2023, 00:50
Igramo Europu nakon 3 godine, stadion ce se rasprodati 3 ipo dana pred utakmicu, skinuli 2 ipo miliona duga s ledja, gotova urbanisticka za Jug, Manijaci prave spektakl a vi se prepucavate sa pricom koja je bila aktuelna prije 5 godina. Fascinantni ste bgm!
:tokralju: :salut:
Samo ispravka, 3 ipo miliona duga

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 10 jul 2023, 00:58

Bez da dalje pišem i nabrajam, svakog ko naziva Amara Osima svakakvim imenima poručujem da ubuduće nikad ne nazovu Želju najtrofejnijim klubom, nego klubom koji je osvojio 3 trofeja i to Ligu i Superkup 98' i Kup 2017, i da sve ostale trofeje koje je Željo osvojio, a osvojio je pod vodstvom AMARA OSIMA zaborave i nastave svoje idealiziranje jednog od najvećih grobara FK Željezničara, Senada Misimovića.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

Ejnur
Kontakt:

Post Postao/la Ejnur » 10 jul 2023, 01:24

bhsport je napisao/la:
09 jul 2023, 19:01
@Ejnur, fulio si cio fudbal.
On je od zelje da se uliže, zaboravio na realnost, egomanijak.
Tabu o njemu kao legendi se treba razbiti, napravio mu se oprostaj kao da je Bazdarevic...
Bajkice neka ostavi za kuce, a ne da prosipa okolo.
Sam si sebe upravo demantovao sa ovim "napravio mu se oprostaj kao da je Bazdarevic"
Jel mislis da nas 11 hiljada grijesimo a samo vas par zlonamjernih ste u pravu.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 10 jul 2023, 01:26

godrina je napisao/la:

Nemaš ti bolan pojma. To ponavljanje laži više puta želite da postane istina kao oni anamo.
Da se više raščisti ta laž istinom.
Nikakve pare Amar nije uzeo od kluba več je posuđivao svoje pare. Kada je bilo para da mu se vrate Misimović to nije htjeo iako je itakako bilo načina da se to uradi i on je nagovorio i natjerao Amara da tuži klub po dogovoru sa tadašnjom upravom kluba jer mu je rečeno odnosno Misimovič mu je rekao da je to način da mu klub vrati pare koje je posudio.
Pošto je ovo vrijeme tehnologije i interneta sve ovo možete provjeriti.
Fino ukucate na internetu izjavu Misimovića da je on rekao Amaru da tuži klub da bi mu mogao vratiti njegove pare

Stvarno ne mogu više da slušam laži polu navijača koji ne znaju kako se voli klub i koji pljuju po legendama kluba.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 10 jul 2023, 01:28

Virtu4l je napisao/la:
09 jul 2023, 23:40
zeljovolimte je napisao/la:
09 jul 2023, 23:33
Pa i Amar procera milione pa gs ne spominjes, kao i Miske. Vidis po dugovima iz svakog mandata, drzavi plivamo minimum milion iz svakog mandata, unistio teren, na stadion ulazio i kunto i panto. Prihoda je bilo u svakom amarovom mandatu.

I da digli istok (Amar tvrdio da se bez 10 miliona ne moze dici), evropa na Grbavici i danas, teren uradili, pomocni doveli u red, administraciju kluba prvi put od rata doveo u red, ostvarili rekordna primanja od sponzora, nismo duzni nikome bili, oko licence administrativnih stvari nismo brinuli. Cak je i Amar te stvari priznao, ne znam zasto je pojedincima tesko.

Miske je imao poteza, kao da je njegoov sve i kao da klub postoji od kad je on, ali neke stvari kapu skidam. Licno ga ne podnosim. Biznismen kao i svaki drugi u BH preko ledja obespravljene radnicke klase.

A Zeljo ce prevazici ovo stanje.
Amar kad je ćerdao milione, titule su se osvajale pet kola prije kraja. I što je najvažnije, Amar ih je i zaradio.

Misimović je krčmio tuđe milione, one koje mu je Gredić ostavio, Odović od Evrope, milione od Džeke, Amira, Bajića.

Odović, kojeg je Misimović lobiranjem u Upravi otjerao, da bi Gredić podnio ostavku, jer je Greda rekao Odoviću da će biti trener dok je on na čelu kluba. Rasprcao čovjek omladinski pogon, rastjerao djecu i uništio Željinu zlatnu koku. Nepopravljiva šteta.
U zadnjem mandatu nas je zavalio, pa vidjeli ste u kakvom smo stanju, nije to davno. Klub je taoc tog covjeka. A i kad su se titule osvajale, nakon povucene linije samo su dugovi ostali i trofeji kao uspomene.
Znas i sam da to nije bas tako sve.. ali hajde.

Jedna strana ekonomije. Tek nakon sto "menadzer" izadje iz firme vidis kakav je posao radio. Amar kad bi odlazio, Zeljo je uvijek bio pred stecajem. A Bgm godinu iza Misketa smo se za titulu borili iako se iste godine nije evropa izborila. Ima razlike, a pametnom je to dosta.

Gojak, Hajradinovic? Ni marka nije dosla u klub.
Kvesic, Colic, Zolotic, Svraka, Zeba, Tuce sve odron odluke za koje niko nije odgovarao.. U zadnjih 10 godina smo taoci uzasnih odluka Amara Osima, ne branite ga molim vas.

A Amir nek se zahvali Tomicu, a Bajic Kordicu jer nisu pristali na nase uslove.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ristagrad i 38 gostiju.