FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma Dal mora igrati..a vala i ocekujem da nastavi dobre igre od kraja prosle sezone. Bice i za Avrama prilike, ne bojim se ja.
Steta ako Besim ima povredu, Trako mi je za Evrope skakljiv, prije bih i Anicica stavio ali hajde da i Traki damo sansu da ‚poludi‘ ove sezone i pokaze zasto mu se vjeruje.
Steta ako Besim ima povredu, Trako mi je za Evrope skakljiv, prije bih i Anicica stavio ali hajde da i Traki damo sansu da ‚poludi‘ ove sezone i pokaze zasto mu se vjeruje.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Valjalo bi da ti koji se na sve žale napišu šta konkretno pojedinačno o svakom igraču torpeda, da nas upoznaju maloLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑10 jul 2023, 16:39Hah nemoj o bojkotu, nemoj o dresovima , nemoj o Dalu i samo citam kmecanje Morto Mortooo reaguj… morto otac foruma![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- napoleon72
- Kontakt:
Kako ti mozes bit bezobrazan u nekim stvarima... U kakvom stanju je Dal dosao u klub?? Reci cu ti ako se ne sjecas. Dosao povrijedjen, presjedio cijelu polusezonu 20/21 na tribinama, odigrao jednu utakmicu. U sezoni 21/22 cijeli jesenji dio sezone bio ili povrijedjen ili u oporavku. Od Milsamija do Veleza te polusezone i Sablicevog otkaza skupio jedva 300 minuta. Znaci od februara do decembra 2021. Dal Varesanovic je odigrao nesto vise od 370 minuta fudbala i ostalo sjedio na tribinama ili klupi. Koliko je on kostao ekipu, ha?Samozdravlje je napisao/la: ↑10 jul 2023, 14:39Vrančić, Renan,Francis, Ziljkic došli zdravi i uz malu pomoć Varesanovica ostvarili 4 mj. (naravno ne zadovoljava FKS, ali okolnosti bile kakve su bile i ok).
Zašto nikad niko od nas u negativnom kontekstu ne spominje prvu četvoricu. Jedno je znati, a drugo je učinak. Nikad nisam rekao da Crepulja ne zna, ali se čuvao i u finišu ugovora odigrao za 10 i unovcio ljecenje po Termama.
Svi su mi dobri i zdravi igrači isti, nebitna mi boja kože, nacinalnost.... Vrancica više gotivim od (Dala+Avram),samo zato što FKS ima višestruku korist od pravog,zdravog,iskusnog profesionalca.
Emocije usmjerite prema prvoj četvorici, jer ovog petog nećete gotiviti nikad, iz vama znanih razloga.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- JavierBosnia
- Kontakt:
Jesi li gledao slike prije ili poslije rekonstrukcije?SarajevoNG je napisao/la: ↑10 jul 2023, 16:35Gledaj stadiona u Gruziji k'o da na Koševu igramo. Ja ne vidim razliku nikakvu![]()
![]()

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Bice **** braniti prekide, Torpedo igra sa tri stopera, a ova dvojica su 1,92 i 1,98.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Dal jedan od nasih najbolnih igraca prosle sezone.
Je.bem te zivote.
Dokaz koliko ljudi pamte, po 3-4 zadnje utakmice max. A i tada ga nije postojalo u odbrani, defanzivnim zadatcima, razigravanju saigraca i sl. Lik igra sam za sebe, neke svoje simultanke, sagnute glave, trazeci dribling ili sut. I to je to. Ako sta uspije minijaturnim nekom, uspije. A prije toga izgubi desetine lopti na banalne nacine, prijem i predaja lopte mu je problem. Mada cesto predaje loptu kad mora bas. Naravno, kad izgubi loptu u 90% slucajeve nema da ganja loptu i tog igraca, da se izvadi, ili bar pokusa da se izvadi, za taj gubitak...ili kao napravi par koraka za njim, i nastavi trckarati. Ili mase rukama, trazi faul, ili nesto...mah....
Pa da, zato smo i odbili MILON EURA
, logicno.
Je.bem te zivote.
Dokaz koliko ljudi pamte, po 3-4 zadnje utakmice max. A i tada ga nije postojalo u odbrani, defanzivnim zadatcima, razigravanju saigraca i sl. Lik igra sam za sebe, neke svoje simultanke, sagnute glave, trazeci dribling ili sut. I to je to. Ako sta uspije minijaturnim nekom, uspije. A prije toga izgubi desetine lopti na banalne nacine, prijem i predaja lopte mu je problem. Mada cesto predaje loptu kad mora bas. Naravno, kad izgubi loptu u 90% slucajeve nema da ganja loptu i tog igraca, da se izvadi, ili bar pokusa da se izvadi, za taj gubitak...ili kao napravi par koraka za njim, i nastavi trckarati. Ili mase rukama, trazi faul, ili nesto...mah....

Pa da, zato smo i odbili MILON EURA

Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 10 jul 2023, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
Može se i Koševo ušminkati, da izgleda ovako lijepo ali nas mentalitet i standardno “Gdje sam tu ja” nam nikad neće donijeti napredak.SarajevoNG je napisao/la: ↑10 jul 2023, 16:35Gledaj stadiona u Gruziji k'o da na Koševu igramo. Ja ne vidim razliku nikakvu![]()
![]()
- FKSDoGroba
- Kontakt:
S kim smo ono igrali u Zenici kad mu je bilo mrsko trčat po loptu pa je pustio i ja mislim poslije toga smo i gol primili. Daj ba preko qrca igrao, živce nam svima jeo i neko ga trpa u najbolje igrače sezoneHajdeee je napisao/la: ↑10 jul 2023, 16:58Dal jedan od nasih najbolnih igraca prosle sezone.
Je.bem te zivote.
Dokaz koliko ljudi pamte, po 3-4 zadnje utakmice max. A i tada ga nije postojalo u odbrani, defanzivnim zadacima, razigravanju saigraca i sl. Lik igra sam za sebe, neke svoje simultanke, sagnute glave, trazeci dribling ili sut. I to je to. Ako sta uspije minijaturnim nekom, uspije. A prije toga izgubi desetine lopti na banalne nacine, prijem i predaja lopte mu je problem. Mada cesto predaje loptu kad mora bas. Naravno, kad izgubi loptu u 90% slucajeve nema da ganja loptu i tog igraca, da se izvadi, ili bar pokusa da se izvadi, za taj gubitak...ili kao napravi par koraka za njim, i nastavi trckarati. Ili mase rukama, trazi faul, ili nesto...mah....![]()
Pa da, zato smo i odbili MILON EURA, logicno.

Jel to naši nisu javno objavili spisak igraca za Torpedo koji su poslali UEFI 

Po meni smo i dalje tanki u zadnjoj liniji
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kao da se namjerno širi negativa pred evropske utakmice.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Bez uvrede ali ne znam sto imamo neki fetis na ove potencijalne povratnike, Mihojevic, Duljevic i jos neki se spominju. Oni su nekad hit bili, sad im karijera ili stagnira ili ide silaznom putanjom.
Ako cemo da budemo neki ozbiljan euro takmac to ne smijemo raditi.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Simić svemirski brod za njegaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑10 jul 2023, 17:42Bez uvrede ali ne znam sto imamo neki fetis na ove potencijalne povratnike, Mihojevic, Duljevic i jos neki se spominju. Oni su nekad hit bili, sad im karijera ili stagnira ili ide silaznom putanjom.
Ako cemo da budemo neki ozbiljan euro takmac to ne smijemo raditi.

Moze li se neko sjetiti do kada je rok da odgovorimo na ponudu Olimpije za Dala od E250K ili je to vec isteklo ?
Sto se tice negative, jedino gore od nje je pozitiva na silu.
Sto se tice negative, jedino gore od nje je pozitiva na silu.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], rimljanin90 i 12 gostiju.