Ima kvalitetni i iskusnih imena za ovu ligu, ali treba to još malo već vidim da će se još dosta promijeniti igrački kadar.Skojevska je napisao/la: ↑10 jul 2023, 19:21Proba jasta niko nije siguran da ce ostati preko 30 igraca i jos ce doci u narednim danima.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑10 jul 2023, 19:17Hvala puno dosta igrača je to na istim pozicijama. Jesu li neki na probi?
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
I mujkan evo dao je par izjava i ovo mu je puni, nadam se da sto prije dolazi Nala il bilo ko drugi oa da bar malo kulturnije izjave oicnemo dobivat ispred kluba
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Koji cirkus drzi ders a tange u pozadini

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma pola ce ovih otpast ako ne i vise, ima puno mladih igraca
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Abdulahović, Muminović, Vulić, Čivić,Dakić,Kalesić, Mućaj, Dervišagić, Vazda, Kapetanović, Husejinović, Baltić, Hadžibeganović uz par pojačanja (Dilaver, Mujagić, štoper i eventualno još neke Nalićeve želje) biće to sasvim dovoljno.
-
- Kontakt:

kontra četnika kontra ustaša kontra sda nacionalista!
075
075
-
- Kontakt:
Na golmanskim pozicijama sa ova 3 golmana smo daleko najkvalitetnije popunjeni u ligi. Tako da mislim da sa golmanima nisu mogli bolje i da tu trebaju ugovore potpisat i završit sa tom pozicijom. U slučaju ostanka Kape uz Ćivića ostali smo na istim lijepim bokovima kao u zadnje dvije PL sezone što nije loše s obzirom na rang. Desno Harun ali mislim da se tu mora dovesti neko ko će mu činiti konkurenciju. Zanimljiva su i štoperska imena za ovu ligu a i sa iskustvom u istoj Vulić, Panjeta, Baltić i Mujkić. Vezni red me jako brine Saletović, Delić, Husejinović, Vazda, Kalesić to je ok ali mora još tu kvalitete biti. Ako Vranješ ima želju obavezno ga zvati i uz njega još minimalno jedan do dva vezna al kvalitetna. Što se tiče spiceva sa Dilaverom i uz onog sa spiska što se proziva na D te još nekog ne znam da li sa spiska ili nekog ko će doći da će biti to to. A što se tiče krila mislim da smo tu pravo tanki, a evo ja bih ako ništa volio vidjeti igrače poput Škrijelja, Tatara (Kerim).
Mora se bit realan i reci da je ovo rang niže i da se ne može dovesti 11 PL igraca, PL igrače smo trebali dovoditi kad smo bili u PL pa ne bi ispali, sad je kasno za to već sastaviti kvalitetnu ekipu za ovaj nivo uz kojeg kapitalca tipa Vranješ (koji mora ostati, ako ovi ista znaju) možemo se vratiti u PL.
Trener koji nas je sa tankim pravo tankim sastavom ostavio u PL a u nekim trenutcima se i borio za Evropu nam ne godi u Federalnoj. Vrlo kvalitetan trener za ovaj rang.
Mora se bit realan i reci da je ovo rang niže i da se ne može dovesti 11 PL igraca, PL igrače smo trebali dovoditi kad smo bili u PL pa ne bi ispali, sad je kasno za to već sastaviti kvalitetnu ekipu za ovaj nivo uz kojeg kapitalca tipa Vranješ (koji mora ostati, ako ovi ista znaju) možemo se vratiti u PL.
Trener koji nas je sa tankim pravo tankim sastavom ostavio u PL a u nekim trenutcima se i borio za Evropu nam ne godi u Federalnoj. Vrlo kvalitetan trener za ovaj rang.
- AshburtonG
- Kontakt:
Sta kaze, ono sto vam ja kazem, to ce bit tako. Ne treba vam nikakav papir.

Nece Mujagic doci. Ode u Austrijumontolivo18 je napisao/la: ↑10 jul 2023, 20:18Abdulahović, Muminović, Vulić, Čivić,Dakić,Kalesić, Mućaj, Dervišagić, Vazda, Kapetanović, Husejinović, Baltić, Hadžibeganović uz par pojačanja (Dilaver, Mujagić, štoper i eventualno još neke Nalićeve želje) biće to sasvim dovoljno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Zaboravio si spomenuti Stefana Janjića. Njega se sjećam još iz Radnika, bio je odličan i sigurno će biti pojačanje.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑10 jul 2023, 20:19Na golmanskim pozicijama sa ova 3 golmana smo daleko najkvalitetnije popunjeni u ligi. Tako da mislim da sa golmanima nisu mogli bolje i da tu trebaju ugovore potpisat i završit sa tom pozicijom. U slučaju ostanka Kape uz Ćivića ostali smo na istim lijepim bokovima kao u zadnje dvije PL sezone što nije loše s obzirom na rang. Desno Harun ali mislim da se tu mora dovesti neko ko će mu činiti konkurenciju. Zanimljiva su i štoperska imena za ovu ligu a i sa iskustvom u istoj Vulić, Panjeta, Baltić i Mujkić. Vezni red me jako brine Saletović, Delić, Husejinović, Vazda, Kalesić to je ok ali mora još tu kvalitete biti. Ako Vranješ ima želju obavezno ga zvati i uz njega još minimalno jedan do dva vezna al kvalitetna. Što se tiče spiceva sa Dilaverom i uz onog sa spiska što se proziva na D te još nekog ne znam da li sa spiska ili nekog ko će doći da će biti to to. A što se tiče krila mislim da smo tu pravo tanki, a evo ja bih ako ništa volio vidjeti igrače poput Škrijelja, Tatara (Kerim).
Također za Kalesića bi dodao da je prošle sezone bio jedan od boljih veznjaka.
Zadnja izmjena: montolivo18, dana/u 10 jul 2023, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Isto sam čuo,ali nije jedini krilni igrač.DamirT je napisao/la: ↑10 jul 2023, 20:26Nece Mujagic doci. Ode u Austrijumontolivo18 je napisao/la: ↑10 jul 2023, 20:18Abdulahović, Muminović, Vulić, Čivić,Dakić,Kalesić, Mućaj, Dervišagić, Vazda, Kapetanović, Husejinović, Baltić, Hadžibeganović uz par pojačanja (Dilaver, Mujagić, štoper i eventualno još neke Nalićeve želje) biće to sasvim dovoljno.

-
- Kontakt:
Jest Janjića sam zaboravio navesti iako sam ga računao u glavi al dug tekst pa sam zaboravio neke i sa spiska sigurno brzo pisao.montolivo18 je napisao/la: ↑10 jul 2023, 20:27Zaboravio si spomenuti Stefana Janjića. Njega se sjećam još iz Radnika, bio je odličan i sigurno će biti pojačanje.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑10 jul 2023, 20:19Na golmanskim pozicijama sa ova 3 golmana smo daleko najkvalitetnije popunjeni u ligi. Tako da mislim da sa golmanima nisu mogli bolje i da tu trebaju ugovore potpisat i završit sa tom pozicijom. U slučaju ostanka Kape uz Ćivića ostali smo na istim lijepim bokovima kao u zadnje dvije PL sezone što nije loše s obzirom na rang. Desno Harun ali mislim da se tu mora dovesti neko ko će mu činiti konkurenciju. Zanimljiva su i štoperska imena za ovu ligu a i sa iskustvom u istoj Vulić, Panjeta, Baltić i Mujkić. Vezni red me jako brine Saletović, Delić, Husejinović, Vazda, Kalesić to je ok ali mora još tu kvalitete biti. Ako Vranješ ima želju obavezno ga zvati i uz njega još minimalno jedan do dva vezna al kvalitetna. Što se tiče spiceva sa Dilaverom i uz onog sa spiska što se proziva na D te još nekog ne znam da li sa spiska ili nekog ko će doći da će biti to to. A što se tiče krila mislim da smo tu pravo tanki, a evo ja bih ako ništa volio vidjeti igrače poput Škrijelja, Tatara (Kerim).
Također za Kalesića bih dodao da je prošle sezone bio jedan od boljih veznjaka.
Ja sam ih sa prozivke prebrojao 16 kao u21 igrace.
Zanimljiv mi je ovaj Salanovic iz Gorazda u21 je igrac vezni vec 80 utakmica u Prvoj ligi FBiH.
Dalipagic golman isto u21 zanimljiv.
Krila definitvno treba bolja.
Zanimljiv mi je ovaj Salanovic iz Gorazda u21 je igrac vezni vec 80 utakmica u Prvoj ligi FBiH.
Dalipagic golman isto u21 zanimljiv.
Krila definitvno treba bolja.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Ja ih još nisam sve analizirao vidiš njega nisam naprvu primjetio onda možemo proći i sa jednim veznim al uz Vranješa.
Nema ga na spisku a na slikana Jasmin Osmic je tu, Hadzibeganovic desni bek, Osmic desno krilo i mi rijesili desnu stranu i to odlicno
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
To vidis nije losa ideja, i na veznog Saletovica i rješio si U21 sa jako dobrih u21 igracima za ovu rang takmicenja.
Vidit cemo ko ce ostati od njih.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- RollingPaper
- Kontakt:
Jedno od značajnijih pojačanja koja je Sloboda trebala dobiti u borbi za ekspresni povratak u Premijer ligu BiH trebao je biti golman Tarik Abdulahović, za kojeg se očekivalo da bude na današnjoj prozivci Slobode.
Ipak, Abdulahović naredne sezone neće nositi dres Slobode, a za naš portal objasnio je šta se desilo.
"Tačno je da su postojali pregovori sa Slobodom, ali nismo se uspjeli dogovoriti oko uslova i ja naredne sezone neću nositi dres Slobode. Zahvaljujem se gospodinu Senadu Mujkanoviću na korektnom razgovoru, a Slobodi želim puno sreće i uspjeha u novoj sezoni, te naravno, brz povratak u Premijer ligu BiH", poručio je Abdulahović.
Informacijama sa Tušnja dodajmo i vijest da će najvjerovatnije Said Husejinović i Stojan Vranješ i sljedeće sezone braniti boje Slobode.
Dva iskusna veznjaka su blizu dogovora sa Upravom kluba i trebali bi i sljedeće sezone biti glavni oslonac ekipe u drugom rangu bh. fudbala.
Husejinović (35) je prethodne sezone odigrao 25 utakmica za Slobodu, upisao je četiri asistencije i dodao tri pogotka dok je Vranješ (36) u 22 utakmice upisao po šest golova i asistencija.
Ipak, Abdulahović naredne sezone neće nositi dres Slobode, a za naš portal objasnio je šta se desilo.
"Tačno je da su postojali pregovori sa Slobodom, ali nismo se uspjeli dogovoriti oko uslova i ja naredne sezone neću nositi dres Slobode. Zahvaljujem se gospodinu Senadu Mujkanoviću na korektnom razgovoru, a Slobodi želim puno sreće i uspjeha u novoj sezoni, te naravno, brz povratak u Premijer ligu BiH", poručio je Abdulahović.
Informacijama sa Tušnja dodajmo i vijest da će najvjerovatnije Said Husejinović i Stojan Vranješ i sljedeće sezone braniti boje Slobode.
Dva iskusna veznjaka su blizu dogovora sa Upravom kluba i trebali bi i sljedeće sezone biti glavni oslonac ekipe u drugom rangu bh. fudbala.
Husejinović (35) je prethodne sezone odigrao 25 utakmica za Slobodu, upisao je četiri asistencije i dodao tri pogotka dok je Vranješ (36) u 22 utakmice upisao po šest golova i asistencija.
-
- Kontakt:
Tanko je ovo sto se tice prozivke danas, treba tu jos kvalitetnih igraca koji ce praviti prevagu u momentima kad treba. Dosta nepoznatih imena, steta za ovog golmana Abdulahovica veoma dobar kvalitetan golman.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫