Kad su prolazili Sarajevo i Željo, bio je drugačiji format natjecanja.Benko123 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:12Morao sam uci ovde da prokomentarisem. Ovo si promasio lijepoDTzmu30 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 19:56Pobjedi se ne gleda u zube! Pogotovo ne u pretkolima Lige prvaka.
Obzirom da se radi o prvoj službenoj utakmici iza priprema, te činjenici da imamo gotovo novi vezni red, nije to tako loše izgledalo.
Također, nezgodno je igrati u Armeniji, teren im nije u optimalnom stanju, a nalazi se preko 1000 mnm. Očekivao se pad u II poluvremenu.
Tičinović još uvijek nije na optimalnoj nivou fizičke spreme, Ćuže nije nikako prošao pripreme. Tu ćemo zasigurno biti bolji.
Čanađija pokazalo da se radi o možda i najvećem pojačanju!
Senić i Bare su bili previše nonšalantni. Tu moramo biti puno bolji. Nadam se da se uskoro priključuje i Mole Savić.
Summa summarum, imamo odličan rezultat i priliku za prolazak u II pretkolo Lige prvaka, što do danas nije pošlo za rukom niti jednom BiH klubu!![]()
Mislim da su tada bila 3 pretkola kvalifikacija, i nije bilo ovog famoznog "puta prvaka".
Ali u svakom slučaju, moja greška i moja isprika!