HŠK Zrinjski

DTzmu30
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la DTzmu30 » 11 jul 2023, 22:16

Benko123 je napisao/la:
11 jul 2023, 21:12
DTzmu30 je napisao/la:
11 jul 2023, 19:56
Pobjedi se ne gleda u zube! Pogotovo ne u pretkolima Lige prvaka.
Obzirom da se radi o prvoj službenoj utakmici iza priprema, te činjenici da imamo gotovo novi vezni red, nije to tako loše izgledalo.
Također, nezgodno je igrati u Armeniji, teren im nije u optimalnom stanju, a nalazi se preko 1000 mnm. Očekivao se pad u II poluvremenu.
Tičinović još uvijek nije na optimalnoj nivou fizičke spreme, Ćuže nije nikako prošao pripreme. Tu ćemo zasigurno biti bolji.
Čanađija pokazalo da se radi o možda i najvećem pojačanju!
Senić i Bare su bili previše nonšalantni. Tu moramo biti puno bolji. Nadam se da se uskoro priključuje i Mole Savić.
Summa summarum, imamo odličan rezultat i priliku za prolazak u II pretkolo Lige prvaka, što do danas nije pošlo za rukom niti jednom BiH klubu!
Morao sam uci ovde da prokomentarisem. Ovo si promasio lijepo :kralj:
Kad su prolazili Sarajevo i Željo, bio je drugačiji format natjecanja.
Mislim da su tada bila 3 pretkola kvalifikacija, i nije bilo ovog famoznog "puta prvaka".
Ali u svakom slučaju, moja greška i moja isprika!
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar

Jedini1905
Kontakt:

Post Postao/la Jedini1905 » 11 jul 2023, 22:30

Danas prvo poluvrijeme dobro odigrano steta sto par prilika nije uslo u gol pogotovo onaj promasaj od Matije, drugo poluvrijeme sigurno da je uticaj bila nervoza dosta pogresaka losije dosta ali sve u svemu nije lose za prvu natjecateljsku utakmicu, vidi se da je novi vezni red i jedva cekam da vidim Savica u ovom veznom Canadija - Savic... I danas se vidilo ne uigranost Senica i Barisica, Jakov je dosta falio... Sve u svemu solidna utakmica na teskom terenu moglo je i bolje u Mostaru ih meljemo kad smo probili led 😁

supervizor
Kontakt:

Post Postao/la supervizor » 11 jul 2023, 22:38

Moje neko viđenje današnje utakmice..
Na početku sam imao dojam da će se stvari puno lakše odvijati jer mi Urartu nije izgledao ništa bolje od nekog osrednjeg premijerligaša.Poslije se ispostavilo da ipak mogu nešto iskreirati i zaprijetiti.Radi li se o kvalitetnoj ekipi ili smo mi dozvolili da se oni razigraju,to nisam siguran.
Što se nas tiče,možda smo bili pragmatični više nego što smo težili nekoj igri.Možda to nije bio plan al stvari na terenu su mi davale takav dojam.Treba uzeti u obzir da je vezna linija promijenjena,kao i da smo bili oslabljeni s dva bitna igrača i s Ćužom bez priprema.Očekivati nešto više u ovoj situaciji je možda nerealno,jer ova ekipa tek treba dostići svoj pun potencijal koji vjerujem da ima.Vidimo i večeras da dosta jače ekipe kiksaju,i svjedočili smo da su se mnogi opekli u Mostaru.Primjetio sam povremenu odsječenost obrane i napada gdje vezna linija nije najbolje funkcionirala ili se preskala forsirajući bokove.Pripisujem zasad to manjku uigranosti,jer se vidilo da znaju.Čanađija mi je danas odličan bio,Stanić tu i tamo,s minutama će rasti.Vjerujem da će ova ekipa s novim golmanom i Moletom bit odlična i onda je samo utegnut i uigrat mehanizme i nema zime.

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 11 jul 2023, 22:47

Mislim da su tada bila 3 pretkola kvalifikacija, i nije bilo ovog famoznog "puta prvaka".
[/quote]

Cestitke prvo na pobjedi , FK Sarajevo je prvi klub koji je prosao 1. pretkolo lige prvaka u novom sistemu 2020 godine protiv ekipe iz welsa . Sretno u revansu .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 11 jul 2023, 23:39

DTzmu30 je napisao/la:
11 jul 2023, 22:16
Benko123 je napisao/la:
11 jul 2023, 21:12
DTzmu30 je napisao/la:
11 jul 2023, 19:56
Pobjedi se ne gleda u zube! Pogotovo ne u pretkolima Lige prvaka.
Obzirom da se radi o prvoj službenoj utakmici iza priprema, te činjenici da imamo gotovo novi vezni red, nije to tako loše izgledalo.
Također, nezgodno je igrati u Armeniji, teren im nije u optimalnom stanju, a nalazi se preko 1000 mnm. Očekivao se pad u II poluvremenu.
Tičinović još uvijek nije na optimalnoj nivou fizičke spreme, Ćuže nije nikako prošao pripreme. Tu ćemo zasigurno biti bolji.
Čanađija pokazalo da se radi o možda i najvećem pojačanju!
Senić i Bare su bili previše nonšalantni. Tu moramo biti puno bolji. Nadam se da se uskoro priključuje i Mole Savić.
Summa summarum, imamo odličan rezultat i priliku za prolazak u II pretkolo Lige prvaka, što do danas nije pošlo za rukom niti jednom BiH klubu!
Morao sam uci ovde da prokomentarisem. Ovo si promasio lijepo :kralj:
Široki je jos 2006/07 prosao prvo pretkolo LP protiv Soligorska
It's better when it's live

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 12 jul 2023, 00:11

Fakti su fakti.
Ipak čovjek se ispričao još ranije.

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 12 jul 2023, 08:54

Finog jutra sta je ovo?!
Da nije zbog Senica ovako?

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

SirobMo
Kontakt:

Post Postao/la SirobMo » 12 jul 2023, 09:33

Pisu Armenci da im onaj vezni Iwu odlazi u Rubin Kazan. On im je bio proglašen najboljim igračem lige prošle sezone i jučer je bio dobar. Bit će malo lakše u uzvratu. :D
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si
-HŠKZ-

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 12 jul 2023, 09:41

Kako nikom nije proslo igrali smo trece pretkolo lige prvaka protiv Newcastle
Igrali smo drugo pretkolo protiv Viktorije Plze ograli smo drugo pretkolo protvi Maribora, protiv Hapoela
Pitari su igrali protiv Genka, Lecha i Dynamo Brest
A igrali su trece pretkolo Dinamq Kijeva e jbg ne znam kako sam ovdje odgovorio cito premijer ligu
Spusio se i uso kod vas nisam ni skonto da ovdje pisem
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Cesc44
Kontakt:

Post Postao/la Cesc44 » 12 jul 2023, 10:43

NoDi80 je napisao/la:
12 jul 2023, 09:41
Igrali smo drugo pretkolo protiv Viktorije Plze ograli smo drugo pretkolo protvi Maribora, protiv Hapoela
A igrali su trece pretkolo Dinamq Kijeva e jbg ne znam kako sam ovdje odgovorio cito premijer ligu
Vi ste samo prosli 2 prepreke kad ste dosli do Newcastle, a ovim drugim slucajevima ste pocinjali od drugog pretkola...

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 12 jul 2023, 10:55

Cesc44 je napisao/la:
12 jul 2023, 10:43
NoDi80 je napisao/la:
Vi ste samo prosli 2 prepreke kad ste dosli do Newcastle, a ovim drugim slucajevima ste pocinjali od drugog pretkola...
Kad ste vi prosli vise od dvije prepreke
Uostalom nikad niste stigli do treceg pretkola lige prvaka
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Cesc44
Kontakt:

Post Postao/la Cesc44 » 12 jul 2023, 11:21

NoDi80 je napisao/la:
12 jul 2023, 10:55
Cesc44 je napisao/la:
12 jul 2023, 10:43
NoDi80 je napisao/la:
Kad ste vi prosli vise od dvije prepreke
Uostalom nikad niste stigli do treceg pretkola lige prvaka
Totalno me zaboli qurac kralju, samo sam napiso informativno.

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 12 jul 2023, 13:01

Jos par sati i kući sam pa da napišem moj dojam igre onako gledajući s tribine.....Najpozitivnije me iznenadio Čanađija kako se borio i dobro igrao ali do one jedne povrede onda poslije kao da je malo smanjio gas ....obrana sve u svemu nije losa osim sto sam ocekivao vise prodora od onoga lijevog beka....Tić se borio ali nije još spreman , Ćuže i Bilbija bili skroz odsječeni ništa...Malenkinušić standardno glup , Ivančić kao da mi je poslije one ozljede malo pao u formi mada se ne moze nikome nista reci za zalaganje. Senić nakon silnih kritika odigrao odličnu utakmicu i zabio takvog ga trebamo . Nisam jučer razumio onu zamjenu i ubacivanje Sabljića na krilo koji nema tu hitrinu i brzinu za te pozicije . Bilbija bi se možda trebao vise vracati i pomagati ekipi a ne samo sidrit gore pa da se eventualno nekome drugom otvori prostor iz drugog plana . Po meni je jučer Rendulić promašio s izmjenama osim Kožulja koji je odigrao realtivno dobro . Kiš je mogao jučer prije zamijeniti Bilbiju ili Sabljić a ubaciti Hrvanovića na krilo . To je samo moje neko mišljenje i viđenje situacije .

Cesc44
Kontakt:

Post Postao/la Cesc44 » 12 jul 2023, 13:17

Trebo se vadit Bilbija i uvest Kis, ali uvodjenje Sabljica uopce nije los potez, to je bio igrac vise u skoku, sigurno bi njega Cuze trazio na drugoj stativi, na kraju on je i izborio korner. Nije vise to bila igra gdje se trazila neka hitrina i probijanje obrane, jer za takvo nesto ti treba cijela ekipa, a ne samo jedno krilo. Takticki solidno odradjena utakmica, moze se cak reci i dobro, puno tehnickih gresaka u sredini, Ticinovica i stopera, da bi ti imao vise prilika za gol.
Kad se ovo popravi bit cemo dosta jaci, iako mozda manje atraktivan nogomet, dosta bolje to takticki hendla Rendulic, sto i pokazuje statistika od 20 pobjeda u 22 utakmice.

stanaaa
Kontakt:

Post Postao/la stanaaa » 12 jul 2023, 13:21

Cesc44 je napisao/la:
12 jul 2023, 13:17
Trebo se vadit Bilbija i uvest Kis, ali uvodjenje Sabljica uopce nije los potez, to je bio igrac vise u skoku, sigurno bi njega Cuze trazio na drugoj stativi, na kraju on je i izborio korner. Nije vise to bila igra gdje se trazila neka hitrina i probijanje obrane, jer za takvo nesto ti treba cijela ekipa, a ne samo jedno krilo. Takticki solidno odradjena utakmica, moze se cak reci i dobro, puno tehnickih gresaka u sredini, Ticinovica i stopera, da bi ti imao vise prilika za gol.
Kad se ovo popravi bit cemo dosta jaci, iako mozda manje atraktivan nogomet, dosta bolje to takticki hendla Rendulic, sto i pokazuje statistika od 20 pobjeda u 22 utakmice.
Definitivno se slazem Kiš bi dosta pomogao u onoj utakmici i bez izvodjenja Bilbije kao prednji vezni

Cesc44
Kontakt:

Post Postao/la Cesc44 » 12 jul 2023, 13:37

stanaaa je napisao/la:
12 jul 2023, 13:21
Cesc44 je napisao/la:
12 jul 2023, 13:17
Definitivno se slazem Kiš bi dosta pomogao u onoj utakmici i bez izvodjenja Bilbije kao prednji vezni
Nije odgovaro taktickoj postavci, inace Renda ne igra s 10kom, to u situaciji gdje se lovi rezultat i igra s visokim rizikom DA.
Kako dosad niste upratili da igra s dvi osmice, a ne sa 10kom... mislim takvu postavku preferira, nije da nikad ne promijeni formaciju.

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 12 jul 2023, 14:02

Ja mislim općenito da se treba Kiš više koristiti jer ima iznadprosječnu nogometnu inteliganciju pogotovo taj zadnji pas ....
Ono sto mi se učinilo da je Kožulj rabo ostao bez goriva ili je dobio neki udarac pa se cinilo da nekako cudno i tesko trči

Ja mislim da bi ih u Mostaru trebalo odnah napasti s 2 špica Kiš i Bilbija Ili sa Sabljićem jer očigledno da im skok igra nije jača strana i prekidi ...
Ona njihova Osmica onaj crni je odigrao za 10 strasno opasan i upotrebljiv i nazad i naprijed dosta problema nam je radio ...

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 12 jul 2023, 16:09

Prvu ozbiljnu ekipu kad napadnemo sa Kišom i Bilbijom doživit ćemo potop.

Protiv Goska i takvih moze to.

SirobMo
Kontakt:

Post Postao/la SirobMo » 12 jul 2023, 21:43

Ajmo Hesperange, 1 1 na poluvremenu u Bratislavi, jos Slovan ima crveni
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si
-HŠKZ-

us1997
Kontakt:

Post Postao/la us1997 » 12 jul 2023, 22:41

SirobMo je napisao/la:
12 jul 2023, 21:43
Ajmo Hesperange, 1 1 na poluvremenu u Bratislavi, jos Slovan ima crveni
Slovan los ne povezan vjerovatno su isli s onom lako cemo , hesperange los u obrani tu ce dosta prostora biti ako oni prodju dalje ,vezni red dosta rastrcan ali vidi se da nema extra kvalite plus su dobro pali na kraju tjelesno jos su citavo poluvrijeme igraca vise imali , dosta zutih je bilo i na jednoj i na drugoj strani a mislim da su dva zuta propustanje utakmice ako grijesim nek me ispravi neko, a Hesperange ima tanku klupu .Sve u svemu dns Hesperange vise pokazao ali bi opet vise volio s njima nego sugavim Slovanom

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, HyperOS, NeSamSafetee, Vanja8 i 31 gost.