Da, i meni se cini. ali mislim da ce kod nas biti tekma na ArenaHr ili ArenaSr, il ti ga Arena 5 ili 6 kako li vec.ZutiFKS je napisao/la: ↑12 jul 2023, 12:31Arena ima prava u regionu a kod nas su ih dodijelili Telecomu.hz033 je napisao/la: ↑12 jul 2023, 12:24Koliko sam ja vidio zapravo prenos radi Arena sport a MY samo preuzim signal.bordobijeli je napisao/la: ↑12 jul 2023, 12:03Da li ce biti prenos na My tv ??
Ne vidim da ima neka najava
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U novi boj ...
Mustafa Beridan
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- JavierBosnia
- Kontakt:
Taj drugi je Mustafa Beridan. Inace iz Olova, pravnik.
Krepat ce kenozoici kad procitaju da seljacic iz Olova radi u najvecem klubu u BiH
Krepat ce kenozoici kad procitaju da seljacic iz Olova radi u najvecem klubu u BiH

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
uhljebi pravi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Torpedo - Sarajevo 3,10 3,20 2,40
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Burberry46
- Kontakt:
A ko ce imati prednost jer ce se preklopiti utakmice?ZutiFKS je napisao/la: ↑12 jul 2023, 12:06Stavio sam najave na "evropsku" temu. Na MY TV ide prijenos svih utakmica u prva 2 pretkola.bordobijeli je napisao/la: ↑12 jul 2023, 12:03Da li ce biti prenos na My tv ??
Ne vidim da ima neka najava
Sutra ima i studio od pola 7 sa grb, Zijo Švrakić je gost![]()
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Lijepo je od tebe što si napisao u nekim stvarima, dakle nisam skroz bezobrazan. Ponukalo si me i malo proanalizirao pomoću "rezultata" i primjetio sljedece:napoleon72 je napisao/la: ↑10 jul 2023, 16:54Kako ti mozes bit bezobrazan u nekim stvarima... U kakvom stanju je Dal dosao u klub?? Reci cu ti ako se ne sjecas. Dosao povrijedjen, presjedio cije[b?[/b]lu polusezonu 20/21 na tribinama, odigrao jednu utakmicu. U sezoni 21/22 cijeli jesenji dio sezone bio ili povrijedjen ili u oporavku. Od Milsamija do Veleza te polusezone i Sablicevog otkaza skupio jedva 300 minuta. Znaci od februara do decembra 2021. Dal Varesanovic je odigrao nesto vise od 370 minuta fudbala i ostalo sjedio na tribinama ili klupi. Koliko je on kostao ekipu, ha?Samozdravlje je napisao/la: ↑10 jul 2023, 14:39Vrančić, Renan,Francis, Ziljkic došli zdravi i uz malu pomoć Varesanovica ostvarili 4 mj. (naravno ne zadovoljava FKS, ali okolnosti bile kakve su bile i ok).
Zašto nikad niko od nas u negativnom kontekstu ne spominje prvu četvoricu. Jedno je znati, a drugo je učinak. Nikad nisam rekao da Crepulja ne zna, ali se čuvao i u finišu ugovora odigrao za 10 i unovcio ljecenje po Termama.
Svi su mi dobri i zdravi igrači isti, nebitna mi boja kože, nacinalnost.... Vrancica više gotivim od (Dala+Avram),samo zato što FKS ima višestruku korist od pravog,zdravog,iskusnog profesionalca.
Emocije usmjerite prema prvoj četvorici, jer ovog petog nećete gotiviti nikad, iz vama znanih razloga.
Danijel Avramovski potpisao za FKS 6.2.2022 g i već 5.3."22 u 21 kolu odigrao 34',zatim 14'(rekao bih prilagodjavao se ekipi. Naredne 3 utakmice bio starter (75 +90+ 65(dao gol- min) i izašao. Vjerovatno povreda. Pauzirao dvije i vjerovatno se prerano vratio i odigrao 90' i uslijedila je pauza do kraja prvenstva.
U sezonu 22/23 pokušao 15 min. u drugom kolu i opet oporavak do 11 kola, a potom odigrao u nizu 17 utakmica, dobar dio igrao kao starter. Uslijedila pauza od 4 utakmice i odigrao kao starter zadnje dvije u prvenstvu.
Hocu da priznam da sam se vjerovatno ogriješio od Avrama i evo izvinjavam se. Iskreno takvog igrača potpuno zdravog mi ni u snu ne bi mogli angazovati. O Dalu ću u narednom postu.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Necemo imati, cigani su prioritet i ako bude sta zanimljivo zadnjih 15 ak minuta ukljucuju se na nasu tekmu. Tako kazu.ZutiFKS je napisao/la: ↑12 jul 2023, 13:15Kombinovano do kraja, mi bismo trebali imati prednost dok se ne završi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
fuj
FC United Of Manchester !
- Burberry46
- Kontakt:
Bezveze, jos ako bude rezultat neizvjestan jos vise cu se iznervirati..ZutiFKS je napisao/la: ↑12 jul 2023, 13:15Kombinovano do kraja, mi bismo trebali imati prednost dok se ne završi.
Hvala na odgovoru
1946
-
- Kontakt:
I sta sad, posljednji 20 min ne cemo gledati ?
Bruka je to,valja traziti na boxu hrv i srpske arene
Bruka je to,valja traziti na boxu hrv i srpske arene
0-2 la ga no