Imam i ja...BordoArmy88 je napisao/la: ↑12 jul 2023, 20:29Lijepa moja (plaćena) IPTV lista, sve ima, sve aaa.![]()
Sisajte ga bht uhljebi i svi ostali operateri.![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Imam i ja...BordoArmy88 je napisao/la: ↑12 jul 2023, 20:29Lijepa moja (plaćena) IPTV lista, sve ima, sve aaa.![]()
Sisajte ga bht uhljebi i svi ostali operateri.![]()
Ne znam da to iko kaze, zelja velike vecine navijaca je da Horde budu tu, od srca. Zato sve i rasprave nastanu. Da je raju briga ne bi niko ni pisao filozofirao i ulazio u navijacke kodekse, te ono posljednje - trovao najjacu temu
Kloc kako ga nazivas je osoba koja je svojim novcem a da se ne zna spasila bar 5-6 zivota pitara od kojih dvojicu LICNO znam,, i za mene je KLOC prvo ljudska velicina pa sve ostalo i dok sam na forumu bit ce mi na avataru. Tako daeccehomo je napisao/la: ↑12 jul 2023, 17:54Ama kakav je to nesebični navijač FKS i pitar, a na avataru mu KLOC?Samozdravlje je napisao/la: ↑12 jul 2023, 15:121,5 god. nisam pratio FKS, a još manje forum. Počelo mi uticati na zdravlje i batalio, ali sam bio član i kupio godišnju svake sezone.
Sve do one sjajne pobjede u Listici. U vrijeme "sukoba" navijača izmedju Husrefa-Uprava (citaj Sabrina) dijelio sam mišljenje sa @Pantelija i bili na strani Uprave. Izvinjavam se @Pantelija ako nije bilo ovako.
Od čovjeka koji poznaje @Pantelija sam čuo sve najljepše o @Pantelija, da je nesebicni navijač FKS i da je jednom rjecju ljudina od Pitara. Vjerujem tom čovjeku sto mi reče o @Pantelija.
Imali smo nekad isto mišljenje, sad nam se mišljenja uveliko razlikuju, što i nije neka drama. Vrijeme će pokazati ko je na pravoj strani.
Ovom prilikom se izvinjavam covjeku s nickom @bordobijeli u ime svih sto smo ga baš napadali, a nije bio s vrstan, nego odmjeren i realan.
Upitno je da li je uopšte naš navijač, jer je veliki pljuvač i negator svega uspješnog i naprednog u našem klubu, i mišljenja sam da on i nekolicina rade za BORDO nePRIJATELJE, koji vode pravu harangu protiv Mirvića i Mirze, jer im nema više ni blizu svlačionici niti igračima i neće biti više nikada mjesta u upravljačkim strukturama kluba
Upravo mi ovo bilo inspiracijaMortemHz je napisao/la: ↑12 jul 2023, 19:23ElCartel11 je napisao/la: ↑12 jul 2023, 19:20Kad ce biti u prodaje ove trenerke, majice i dresovi?
Sve cu uzeti, SVE![]()
![]()
U filijali moras imat isvoje ljude, treneere, moras imati ekstra jake uslove i jake treninge da bi imalo smisla to ... i jako takmicenje gdje ce djeca dobiti osjecaj za seniorski fudbal... kazem ti evo primjer Koso, on je mladji kadet (ito kraj godine) i vec je pokazao da kadetska liga je nesto sto je prerastao i umjesto u juniore odmah da odigra sezonu i vec iducu da bude oko prvog tima sa 17-18 godina, jer je malac vanserijski talenat, oni ga ipet u kadete, opet na isto, bukvalno godina stagniranja... strasnoLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 jul 2023, 22:21Ako ti volis kljucati, ali kljucati mi ne volimo. Zivni![]()
Tesko je u prvi tim upasti Panto ali se 100% slazem da se kasno prikljucuju prvom timu. Ako nema mjesta nek naprave neki B tim ali ozbiljan. Ili neku filijalu dobru naci.
Paa rtii zaa ne Ale Ale Ale, Ale Ale Ale, Ale Ale Ale...
Dobro si ti to vidio, nego reci mi kolko hoce klub za Dalenzija kada im milion eurića od Bačke nije dosta bilo?
To je 100% tako,i meni je to bas zao,ali ovoj trenerci ne mogu odoliti,i ispod bordo dres da popravi dojam u smislu boja,mada bih najradije ovaj bijeli dres kombinovao s trenerkom .obrijanopile je napisao/la: ↑12 jul 2023, 21:10Sveje je super, ali neću kupiti nista, sem bordo dresa i te treće garniture, ovo ostalo nema, ama bas, nikakve veze sa FK Sarajevom. Crno bijela trenerka isto takve majice i druga garnitura odnosno rezervni dresovi, nikakve dodirne tačke sa Sarajevom. Razumijem da je uzeto sto ima, ali ću ipak cekati narednu opremu, sem bordo dresa...ElCartel11 je napisao/la: ↑12 jul 2023, 19:20Kad ce biti u prodaje ove trenerke, majice i dresovi?
Sve cu uzeti, SVE![]()
Tako je. Ne na nacin daj ga u bosnu visoko, bez plana i nadzora, pojavi se na prozivci ponovo kad prodje posudba i cao. Nas klub ozbiljno mora ucestvovati u org i tog drugog kluba tzv filijale. Ili im izganjati ozbiljne posudbe, u neke ekipe premijer lige ili event pretendenta za premijer ligu. Na nama je da ispregovaramo poziciju tom igracu, od minutaze i ostalog. Ali na kraju, slozit ces se, i najveci klubovi svijeta ne uspiju bas sve omladince zadrzati, neki dodju kao nama Zeljkovic. Sjetih se fabregasa na prvu a ima primjera more.Pantelija je napisao/la: ↑12 jul 2023, 22:28U filijali moras imat isvoje ljude, treneere, moras imati ekstra jake uslove i jake treninge da bi imalo smisla to ... i jako takmicenje gdje ce djeca dobiti osjecaj za seniorski fudbal... kazem ti evo primjer Koso, on je mladji kadet (ito kraj godine) i vec je pokazao da kadetska liga je nesto sto je prerastao i umjesto u juniore odmah da odigra sezonu i vec iducu da bude oko prvog tima sa 17-18 godina, jer je malac vanserijski talenat, oni ga ipet u kadete, opet na isto, bukvalno godina stagniranja... strasnoLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 jul 2023, 22:21Ako ti volis kljucati, ali kljucati mi ne volimo. Zivni![]()
Tesko je u prvi tim upasti Panto ali se 100% slazem da se kasno prikljucuju prvom timu. Ako nema mjesta nek naprave neki B tim ali ozbiljan. Ili neku filijalu dobru naci.
To je to bratePantelija je napisao/la: ↑12 jul 2023, 22:13Kloc kako ga nazivas je osoba koja je svojim novcem a da se ne zna spasila bar 5-6 zivota pitara od kojih dvojicu LICNO znam,, i za mene je KLOC prvo ljudska velicina pa sve ostalo i dok sam na forumu bit ce mi na avataru. Tako daeccehomo je napisao/la: ↑12 jul 2023, 17:54Ama kakav je to nesebični navijač FKS i pitar, a na avataru mu KLOC?Samozdravlje je napisao/la: ↑12 jul 2023, 15:12
1,5 god. nisam pratio FKS, a još manje forum. Počelo mi uticati na zdravlje i batalio, ali sam bio član i kupio godišnju svake sezone.
Sve do one sjajne pobjede u Listici. U vrijeme "sukoba" navijača izmedju Husrefa-Uprava (citaj Sabrina) dijelio sam mišljenje sa @Pantelija i bili na strani Uprave. Izvinjavam se @Pantelija ako nije bilo ovako.
Od čovjeka koji poznaje @Pantelija sam čuo sve najljepše o @Pantelija, da je nesebicni navijač FKS i da je jednom rjecju ljudina od Pitara. Vjerujem tom čovjeku sto mi reče o @Pantelija.
Imali smo nekad isto mišljenje, sad nam se mišljenja uveliko razlikuju, što i nije neka drama. Vrijeme će pokazati ko je na pravoj strani.
Ovom prilikom se izvinjavam covjeku s nickom @bordobijeli u ime svih sto smo ga baš napadali, a nije bio s vrstan, nego odmjeren i realan.
Upitno je da li je uopšte naš navijač, jer je veliki pljuvač i negator svega uspješnog i naprednog u našem klubu, i mišljenja sam da on i nekolicina rade za BORDO nePRIJATELJE, koji vode pravu harangu protiv Mirvića i Mirze, jer im nema više ni blizu svlačionici niti igračima i neće biti više nikada mjesta u upravljačkim strukturama kluba![]()
Negator svega? Cega? Sto se napise da stanje u onome sto treba da bude glavni oslonac kluba, akademiji nije dobro? Jel treba da pricamo da jeste jer tako se "cuva atmosfera"? Ako tako mislis da dobro cinis klubu, odes kod nkona na grbavicu i glavu u pijesak
U isto vrijeme dok sam "pljuvao" i klub i akademiju, bez da centa uzmem, pomagao sam koliko sammogao u dolasku djecaka u sarajevo (umjesto u osjek, velez, zrinjskki, borac itd), ali mi je zao sto to nije nivo koji ocekuje sako normalan ko zna koliko novca se provllaci kroz akademiju a nemas 2 kvalitetna trenera od u10 do u19.
Ja Mirvica nikad niisam plhuvao tako da to macku o rep, mirzu jesam iz dva razloga, jer je takticki inferioran naspram pola trenera u ligi, drugo, jer je pljuvao klub koji gledam od 1995 i derbija na grbavici, klub za kojim sam isao na gostovanja, tukao se, crtao, farbao,palio baklje, trosio zadnje pare, bio na zapadu, presao na sjeveer, kasnije na istok... sanjati mozes samo ono sto sam ja prosao sa hz i sarajevom
I da, danas zivim u njemackoj, i hladno me libo racku i za igracima i te bajke kao niko ne moze prici... ocito blage nemas jer da imas ne bi gluposti pisao kakve pises...
@samozdravlje, brate, ja i dalje volim djecu iz akademije ali se tamo lose radi i propada mnogo ekstra taentovane djece...
evo sad samo cekam da vidim gdje ce staviti malog Bakira Kosu, dal na kadete sto bi bila bruka i sramota ili sa juniorima sto bi bilo jedino normalno jer je ko mladji kadet vec isprskao liku sa 15-16 golova i preko 20 asis,... vanserijski talenat
evo gleneracija o4 i o5 ja ne vidim iko da ima perspektivu neku, jer prvi tim je pretrpan i samo pravilo u21 daje neku sansu... ]igraci se PREKASNO prikljucuju prvom timu, umjesto sa 17 godina da vec bude na treninzima, pripremama kod nas sa 19 to docekaju ... i zato nisam zadovoljan...
Trenutno korisnika/ca: adoado, Ahrefs [Bot], Antikloc, belosevic23, Bordo10, Burberry46, bvsic, Hajdeee, N3R3D, napoleon72, propoklopac, rimljanin90, roccosiffredi, SamoDaKazeem, Serha, zagorski i 98 gostiju.