FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

Babayaro
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Babayaro » 12 jul 2023, 21:52

BordoArmy88 je napisao/la:
12 jul 2023, 20:29
ZutiFKS je napisao/la:
12 jul 2023, 14:42
amypitar je napisao/la:
12 jul 2023, 14:38
Pa jel prenos samo na moja tv e ,ili ima i na areni srbija. :?:
U BiH samo na MY TV. Ima i na AS1 Srb i AS3 Hrv koji nigdje legalno nisu dostupni u BiH.
Lijepa moja (plaćena) IPTV lista, sve ima, sve aaa. :kralj:

slika

Sisajte ga bht uhljebi i svi ostali operateri. :tralala:
Imam i ja...
slika
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 12 jul 2023, 22:02

Mi kao klub sta god da uradimo uvijek ce se naci neki koji ce osporavati uradjeno i koji ce pronalaziti nacine da nesta kukaju i kude. Zasto? Zato sto mi imamo neprijatelje u samom klubu koji su kao rak i samo negativu i lazi sire a predstavljaju se kao nasi navijaci i kao vole klub vise od svog zivota. Mene je iskreno stid kad vidim komsije koji su ujedinjeni a nemaju za zraka, sapaju kraj sa krajem dok mi ovdje imamo najbolje moguce uslove u drzavi pa mogu slobodno reci i u regiji i da se pored toga nalaze neki koji samo kude i kritikuju, haj sto to rade nego sto i sire lazi i unose nemir. Nije to samo ovdje na forumu, da je Bog do samo ovdje lakse bi bilo svima jer ovaj forum nema nikakvog uticaja ni za sta nego je to prisutno u samom klubu ili ljudima bliskim klubu.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 12 jul 2023, 22:08

mnon46 je napisao/la:
12 jul 2023, 21:51
09:00
Nek' krepa ko kaže da je bolje bez Hordi i da ništa ne znače.

Ne znam da to iko kaze, zelja velike vecine navijaca je da Horde budu tu, od srca. Zato sve i rasprave nastanu. Da je raju briga ne bi niko ni pisao filozofirao i ulazio u navijacke kodekse, te ono posljednje - trovao najjacu temu :mrgreen:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 jul 2023, 22:13

eccehomo je napisao/la:
12 jul 2023, 17:54
Samozdravlje je napisao/la:
12 jul 2023, 15:12
Hajdeee je napisao/la:
10 jul 2023, 20:38
E to je to Pantelija. Brutalna istina. Na zalost.
1,5 god. nisam pratio FKS, a još manje forum. Počelo mi uticati na zdravlje i batalio, ali sam bio član i kupio godišnju svake sezone.
Sve do one sjajne pobjede u Listici. U vrijeme "sukoba" navijača izmedju Husrefa-Uprava (citaj Sabrina) dijelio sam mišljenje sa @Pantelija i bili na strani Uprave. Izvinjavam se @Pantelija ako nije bilo ovako.
Od čovjeka koji poznaje @Pantelija sam čuo sve najljepše o @Pantelija, da je nesebicni navijač FKS i da je jednom rjecju ljudina od Pitara. Vjerujem tom čovjeku sto mi reče o @Pantelija.
Imali smo nekad isto mišljenje, sad nam se mišljenja uveliko razlikuju, što i nije neka drama. Vrijeme će pokazati ko je na pravoj strani.
Ovom prilikom se izvinjavam covjeku s nickom @bordobijeli u ime svih sto smo ga baš napadali, a nije bio s vrstan, nego odmjeren i realan.
Ama kakav je to nesebični navijač FKS i pitar, a na avataru mu KLOC?
Upitno je da li je uopšte naš navijač, jer je veliki pljuvač i negator svega uspješnog i naprednog u našem klubu, i mišljenja sam da on i nekolicina rade za BORDO nePRIJATELJE, koji vode pravu harangu protiv Mirvića i Mirze, jer im nema više ni blizu svlačionici niti igračima i neće biti više nikada mjesta u upravljačkim strukturama kluba
Kloc kako ga nazivas je osoba koja je svojim novcem a da se ne zna spasila bar 5-6 zivota pitara od kojih dvojicu LICNO znam,, i za mene je KLOC prvo ljudska velicina pa sve ostalo i dok sam na forumu bit ce mi na avataru. Tako da ;)
Negator svega? Cega? Sto se napise da stanje u onome sto treba da bude glavni oslonac kluba, akademiji nije dobro? Jel treba da pricamo da jeste jer tako se "cuva atmosfera"? Ako tako mislis da dobro cinis klubu, odes kod nkona na grbavicu i glavu u pijesak
U isto vrijeme dok sam "pljuvao" i klub i akademiju, bez da centa uzmem, pomagao sam koliko sammogao u dolasku djecaka u sarajevo (umjesto u osjek, velez, zrinjskki, borac itd), ali mi je zao sto to nije nivo koji ocekuje sako normalan ko zna koliko novca se provllaci kroz akademiju a nemas 2 kvalitetna trenera od u10 do u19.
Ja Mirvica nikad niisam plhuvao tako da to macku o rep, mirzu jesam iz dva razloga, jer je takticki inferioran naspram pola trenera u ligi, drugo, jer je pljuvao klub koji gledam od 1995 i derbija na grbavici, klub za kojim sam isao na gostovanja, tukao se, crtao, farbao,palio baklje, trosio zadnje pare, bio na zapadu, presao na sjeveer, kasnije na istok... sanjati mozes samo ono sto sam ja prosao sa hz i sarajevom
I da, danas zivim u njemackoj, i hladno me libo racku i za igracima i te bajke kao niko ne moze prici... ocito blage nemas jer da imas ne bi gluposti pisao kakve pises...

@samozdravlje, brate, ja i dalje volim djecu iz akademije ali se tamo lose radi i propada mnogo ekstra taentovane djece...
evo sad samo cekam da vidim gdje ce staviti malog Bakira Kosu, dal na kadete sto bi bila bruka i sramota ili sa juniorima sto bi bilo jedino normalno jer je ko mladji kadet vec isprskao liku sa 15-16 golova i preko 20 asis,... vanserijski talenat

evo gleneracija o4 i o5 ja ne vidim iko da ima perspektivu neku, jer prvi tim je pretrpan i samo pravilo u21 daje neku sansu... igraci se PREKASNO prikljucuju prvom timu, umjesto sa 17 godina da vec bude na treninzima, pripremama kod nas sa 19 to docekaju ... i zato nisam zadovoljan...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 12 jul 2023, 22:18

Ma kljucaj morto.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 12 jul 2023, 22:20

slika

Hena <3
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 12 jul 2023, 22:21

MortemHz je napisao/la:
12 jul 2023, 19:23
ElCartel11 je napisao/la:
12 jul 2023, 19:20
Kad ce biti u prodaje ove trenerke, majice i dresovi?

Sve cu uzeti, SVE :ljepota:
slika
Upravo mi ovo bilo inspiracija :urnebes:

SVEE, AAAAAA!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 12 jul 2023, 22:21

Ako ti volis kljucati, ali kljucati mi ne volimo. Zivni :)
Tesko je u prvi tim upasti Panto ali se 100% slazem da se kasno prikljucuju prvom timu. Ako nema mjesta nek naprave neki B tim ali ozbiljan. Ili neku filijalu dobru naci.
- 1 9 4 6 -

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 jul 2023, 22:28

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
12 jul 2023, 22:21
Tesko je u prvi tim upasti Panto ali se 100% slazem da se kasno prikljucuju prvom timu. Ako nema mjesta nek naprave neki B tim ali ozbiljan. Ili neku filijalu dobru naci.
U filijali moras imat isvoje ljude, treneere, moras imati ekstra jake uslove i jake treninge da bi imalo smisla to ... i jako takmicenje gdje ce djeca dobiti osjecaj za seniorski fudbal... kazem ti evo primjer Koso, on je mladji kadet (ito kraj godine) i vec je pokazao da kadetska liga je nesto sto je prerastao i umjesto u juniore odmah da odigra sezonu i vec iducu da bude oko prvog tima sa 17-18 godina, jer je malac vanserijski talenat, oni ga ipet u kadete, opet na isto, bukvalno godina stagniranja... strasno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 12 jul 2023, 22:28

Vidim ove gruzijce vodi skot, ekipa mu je garant izbi nabi i u kost, nesto ala mulalic. Mi obicno ne znamo da dobro odgovorimo na taj seljakluk, nadam se pozitivnom rezultatu na individualni kvalitet

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 12 jul 2023, 22:34

JavierBosnia je napisao/la:
12 jul 2023, 22:20
slika

Hena <3
Paa rtii zaa ne Ale Ale Ale, Ale Ale Ale, Ale Ale Ale...

moram
Kontakt:

Post Postao/la moram » 12 jul 2023, 22:35

Postao je **** forum al bas, da napises da je danas bilo toplo vrijeme rekli bi nije. Hrdjavom i dlake smetaju, samo Saraj’vo je bitno, proci ce i ovi i oni FKS ce ostati. Mi nikad necemo biti jedinstveni pa cak ni na ebenom forumu, da malo neke stvari odstranimo da uzivamo u momentu barem pred tekmu. Meni to niko ne moze oduzeti i bez obzira iako svaki klub ima nedostatke, ja vjerujem u bolje sutra jedinog kluba.

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 12 jul 2023, 22:35

boki86 je napisao/la:
12 jul 2023, 22:28
Vidim ove gruzijce vodi skot, ekipa mu je garant izbi nabi i u kost, nesto ala mulalic. Mi obicno ne znamo da dobro odgovorimo na taj seljakluk, nadam se pozitivnom rezultatu na individualni kvalitet
Kvalitetna analiza.
FK Sarajevo !

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 12 jul 2023, 22:40

boki86 je napisao/la:
Dobro si ti to vidio, nego reci mi kolko hoce klub za Dalenzija kada im milion eurića od Bačke nije dosta bilo?

iliyaa8
Kontakt:

Post Postao/la iliyaa8 » 12 jul 2023, 22:42

Joj kako bi Sablic poslozio ovu ekipu
Rogic
Serbecic Soldo Trako
Beganovic Vrancic Zeljkovic Durakovic
Avramovski Ziljkic
Renan

Kakav skok u kvalitetu ekipe, Dervisagic i Bagaric i Cmiljanic i Kobiljar glavni napadaci bili :bow:

Mirza odlazi, Sablicu vrati se
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO

⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 12 jul 2023, 22:43

Trebamo ranije gurati igrače, apsolutno. Momci koji sada sa 17 svoje vršnjake sa lakoćom “nadigravaju” trebaju biti priključeni prvom timu i proći pripreme sa istim. U slučaju da neće dobiti zavidnu minutažu, posudba je jedina opcija, a nikako vraćanje nazad u akademiju. Sezonu odeš u federalku ili premijerligaša nekog ako si toliko talentovan, pa onda vidjeti dalje. Evo ne znam hoće li se puno upućeniji @Pantelija složiti, ali mali Ljukovac izgleda ko solidan igrač. Evo ruku dajem da mu se dalo prostora ko Dalu, da bi bilo dosta zainteresovanih klubova da ga kupe.
Također, mene je i Nidal Čelik oduševio. Da sam trener, bez imalo straha i nervoze bi ga stavio 90 minuta u nekoj utakmici protiv Sloge, Zvijezde 09 i sl protivnika, jer momak izgleda pravo samopouzdano, i generalno odlično na terenu “stoji”.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 12 jul 2023, 22:51

obrijanopile je napisao/la:
12 jul 2023, 21:10
ElCartel11 je napisao/la:
12 jul 2023, 19:20
Kad ce biti u prodaje ove trenerke, majice i dresovi?

Sve cu uzeti, SVE :ljepota:
Sveje je super, ali neću kupiti nista, sem bordo dresa i te treće garniture, ovo ostalo nema, ama bas, nikakve veze sa FK Sarajevom. Crno bijela trenerka isto takve majice i druga garnitura odnosno rezervni dresovi, nikakve dodirne tačke sa Sarajevom. Razumijem da je uzeto sto ima, ali ću ipak cekati narednu opremu, sem bordo dresa...
To je 100% tako,i meni je to bas zao,ali ovoj trenerci ne mogu odoliti,i ispod bordo dres da popravi dojam u smislu boja,mada bih najradije ovaj bijeli dres kombinovao s trenerkom .
Sad gledam na tv-u izjavu Mirze on u trenerci,Renan u bijelom dresu.
Pa sjebo sam se ko foka kako dobro izgleda oprema i ocito kvalitetna.

Ima li iko pojma koliko kosta komplet trenerka kombinovano sa dresom??
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 12 jul 2023, 22:54

Izvinjavam se na upadu na temu, samo da vam pozelim srecu sutra i da pobjedite i prodjete protivnika.

:bih:

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 12 jul 2023, 22:54

Pantelija je napisao/la:
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
12 jul 2023, 22:21
U filijali moras imat isvoje ljude, treneere, moras imati ekstra jake uslove i jake treninge da bi imalo smisla to ... i jako takmicenje gdje ce djeca dobiti osjecaj za seniorski fudbal... kazem ti evo primjer Koso, on je mladji kadet (ito kraj godine) i vec je pokazao da kadetska liga je nesto sto je prerastao i umjesto u juniore odmah da odigra sezonu i vec iducu da bude oko prvog tima sa 17-18 godina, jer je malac vanserijski talenat, oni ga ipet u kadete, opet na isto, bukvalno godina stagniranja... strasno
Tako je. Ne na nacin daj ga u bosnu visoko, bez plana i nadzora, pojavi se na prozivci ponovo kad prodje posudba i cao. Nas klub ozbiljno mora ucestvovati u org i tog drugog kluba tzv filijale. Ili im izganjati ozbiljne posudbe, u neke ekipe premijer lige ili event pretendenta za premijer ligu. Na nama je da ispregovaramo poziciju tom igracu, od minutaze i ostalog. Ali na kraju, slozit ces se, i najveci klubovi svijeta ne uspiju bas sve omladince zadrzati, neki dodju kao nama Zeljkovic. Sjetih se fabregasa na prvu a ima primjera more.
A ni igraci se ne razvijaju isto, neko brze neko sporije pogotovo mentalno stanje. A bile su i caline bebe jedno vrijeme zajebancija sto znaci radi se. Pogotovo smo uboli sa igracima koje smo pokupili iz drugih omlad. pogona

Kako god, nismo mi neki bundesligas.. moramo ovo podrzati, puna saka brade.

I da, veeeelika je prednost nekom malisi igrati za starije u tim kategorijama. Tu stasavaju, neprocjenjivo iskustvo a i mozes vidjeti bolje moze li taj decko i sta mu fali. Pa jel to fizika, nadoci ce ako ne zna osnovne stvari dovidjenja. Ja bi npr da se pitam tog Kosu vec nagradio i treninzima s 1. Timom, i to mnogo utice na formiranje mladog igraca
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 12 jul 2023, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 12 jul 2023, 22:56

Pantelija je napisao/la:
12 jul 2023, 22:13
eccehomo je napisao/la:
12 jul 2023, 17:54
Samozdravlje je napisao/la:
12 jul 2023, 15:12

1,5 god. nisam pratio FKS, a još manje forum. Počelo mi uticati na zdravlje i batalio, ali sam bio član i kupio godišnju svake sezone.
Sve do one sjajne pobjede u Listici. U vrijeme "sukoba" navijača izmedju Husrefa-Uprava (citaj Sabrina) dijelio sam mišljenje sa @Pantelija i bili na strani Uprave. Izvinjavam se @Pantelija ako nije bilo ovako.
Od čovjeka koji poznaje @Pantelija sam čuo sve najljepše o @Pantelija, da je nesebicni navijač FKS i da je jednom rjecju ljudina od Pitara. Vjerujem tom čovjeku sto mi reče o @Pantelija.
Imali smo nekad isto mišljenje, sad nam se mišljenja uveliko razlikuju, što i nije neka drama. Vrijeme će pokazati ko je na pravoj strani.
Ovom prilikom se izvinjavam covjeku s nickom @bordobijeli u ime svih sto smo ga baš napadali, a nije bio s vrstan, nego odmjeren i realan.
Ama kakav je to nesebični navijač FKS i pitar, a na avataru mu KLOC?
Upitno je da li je uopšte naš navijač, jer je veliki pljuvač i negator svega uspješnog i naprednog u našem klubu, i mišljenja sam da on i nekolicina rade za BORDO nePRIJATELJE, koji vode pravu harangu protiv Mirvića i Mirze, jer im nema više ni blizu svlačionici niti igračima i neće biti više nikada mjesta u upravljačkim strukturama kluba
Kloc kako ga nazivas je osoba koja je svojim novcem a da se ne zna spasila bar 5-6 zivota pitara od kojih dvojicu LICNO znam,, i za mene je KLOC prvo ljudska velicina pa sve ostalo i dok sam na forumu bit ce mi na avataru. Tako da ;)
Negator svega? Cega? Sto se napise da stanje u onome sto treba da bude glavni oslonac kluba, akademiji nije dobro? Jel treba da pricamo da jeste jer tako se "cuva atmosfera"? Ako tako mislis da dobro cinis klubu, odes kod nkona na grbavicu i glavu u pijesak
U isto vrijeme dok sam "pljuvao" i klub i akademiju, bez da centa uzmem, pomagao sam koliko sammogao u dolasku djecaka u sarajevo (umjesto u osjek, velez, zrinjskki, borac itd), ali mi je zao sto to nije nivo koji ocekuje sako normalan ko zna koliko novca se provllaci kroz akademiju a nemas 2 kvalitetna trenera od u10 do u19.
Ja Mirvica nikad niisam plhuvao tako da to macku o rep, mirzu jesam iz dva razloga, jer je takticki inferioran naspram pola trenera u ligi, drugo, jer je pljuvao klub koji gledam od 1995 i derbija na grbavici, klub za kojim sam isao na gostovanja, tukao se, crtao, farbao,palio baklje, trosio zadnje pare, bio na zapadu, presao na sjeveer, kasnije na istok... sanjati mozes samo ono sto sam ja prosao sa hz i sarajevom
I da, danas zivim u njemackoj, i hladno me libo racku i za igracima i te bajke kao niko ne moze prici... ocito blage nemas jer da imas ne bi gluposti pisao kakve pises...

@samozdravlje, brate, ja i dalje volim djecu iz akademije ali se tamo lose radi i propada mnogo ekstra taentovane djece...
evo sad samo cekam da vidim gdje ce staviti malog Bakira Kosu, dal na kadete sto bi bila bruka i sramota ili sa juniorima sto bi bilo jedino normalno jer je ko mladji kadet vec isprskao liku sa 15-16 golova i preko 20 asis,... vanserijski talenat

evo gleneracija o4 i o5 ja ne vidim iko da ima perspektivu neku, jer prvi tim je pretrpan i samo pravilo u21 daje neku sansu... ]igraci se PREKASNO prikljucuju prvom timu, umjesto sa 17 godina da vec bude na treninzima, pripremama kod nas sa 19 to docekaju ... i zato nisam zadovoljan...
To je to brate :salut: kad vidim da se Dal naziva klupskim projektom sa skoro 22 godine nije mi dobro (nemam ništa protiv Dala da se odmah zna, ali igrača od skoro 22 godine nazivati projektom to je u najmanju ruku smiješno) mi sa 20 godina treba da prodajemo igrače kao već zrele, ovo je totalno pogrešan put kojim idemo što se ovog tiče. Dovoljno je pogledati jedan Real Madrid (Bellingham, Camavinga, Tchouameni, ovaj mali iz Turske), pa Barcelona (Pedei, Gavi).
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”