FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobro vas je ba vise jestel normalni sa Dalom.Perete na ruke
Daj malo pozitivnog hajca za sutra ne crnite bezveze
Daj malo pozitivnog hajca za sutra ne crnite bezveze
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Hajde svaniii
Da hoce aBd sutra Dal zabiti gol i asistirati za dva, pa da se proda za milion maraka
Ugodno sa korisnim

Ugodno sa korisnim

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
Ko noć pred utakmicu nema proljev i može zaspat’, taj ne navija za FKS. IGRAJ BORDO-BIJELI 

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Kuca se gradi od temelja prema krovu a kod nas krov beton. Evo, ne znam sad ali znam da je bilo, npr velez, borac i sl kad idu na utakmice imaju obrok vecinom u restoranu... A kod nas djeca imaju sendvic sa salamom... i sirom. E sad, prvo, to nije ishrana fudbalera, drugo, to nije milion eura nego imas 2x20 igraca i osoblje akademije za kadete i pionire i jos 20 juniora... eto ako samo uzmemo ove sto igraju premjer ligu... to je nekih 60ak ljudi po eto recimo 10 maraka je 600 ... to je gdisnje nekih 13-15 milja maraka... dakle plata jednog prosjecnog igraca prvog tima.
I koliko god mi sebe zvali akademmijom mi to smo samo dijelom. Akademija je mjesto gdje su svi igraci 24h pod nadzorom oosoblja i kluba i kojima je uredjen zivot 24h na tom nivou. KoD nas je to uredjeno na nacin da djeca sa strane zive kao akademci, dok djeca iz sarajeva iidu u skolu fudbala.
Zto i ima statistika prodaje igraca iz akademije gdje mnogo njih uspjelo sa strane...
Obavezno teren sa travom, bez umjetne, jer imamo ogroman problem ozljeda zbog ishabanog umjetnog terena i kad djeca predju iz juviora u prvi tim redom svi fasuju ligamente... al svi...
Sto se tice ljukovca, ekstra igrac, veliki potencijal ali NIKAD krilo, momak je 10kka, SS, kako god hocete, ali krilo nije niti to zna igrati
I koliko god mi sebe zvali akademmijom mi to smo samo dijelom. Akademija je mjesto gdje su svi igraci 24h pod nadzorom oosoblja i kluba i kojima je uredjen zivot 24h na tom nivou. KoD nas je to uredjeno na nacin da djeca sa strane zive kao akademci, dok djeca iz sarajeva iidu u skolu fudbala.
Zto i ima statistika prodaje igraca iz akademije gdje mnogo njih uspjelo sa strane...
Obavezno teren sa travom, bez umjetne, jer imamo ogroman problem ozljeda zbog ishabanog umjetnog terena i kad djeca predju iz juviora u prvi tim redom svi fasuju ligamente... al svi...
Sto se tice ljukovca, ekstra igrac, veliki potencijal ali NIKAD krilo, momak je 10kka, SS, kako god hocete, ali krilo nije niti to zna igrati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hvala na ispravci, iako moram reći da se nije moglo primjetiti da nije lijevo krilo u pripremnim utakmicama, odigrao je veoma solidno. Većinom nije sebe u prevelik rizik doveo, ali je generalno fino odigrao.Pantelija je napisao/la: ↑12 jul 2023, 23:10Kuca se gradi od temelja prema krovu a kod nas krov beton. Evo, ne znam sad ali znam da je bilo, npr velez, borac i sl kad idu na utakmice imaju obrok vecinom u restoranu... A kod nas djeca imaju sendvic sa salamom... i sirom. E sad, prvo, to nije ishrana fudbalera, drugo, to nije milion eura nego imas 2x20 igraca i osoblje akademije za kadete i pionire i jos 20 juniora... eto ako samo uzmemo ove sto igraju premjer ligu... to je nekih 60ak ljudi po eto recimo 10 maraka je 600 ... to je gdisnje nekih 13-15 milja maraka... dakle plata jednog prosjecnog igraca prvog tima.
Krivo mi je ako ove sezone i Buljubašić ne dobije puno minuta, protiv kona na grbavici sam oduševljen bio kako je odigrao. I baš tu utakmicu momak syebe fibulu, i tek se u martu vrati igranju. Momak je tehnički odlično potkovan, baš će mi biti žao ako se ne najede hljeba od fudbala.
Jovaševića isto treba ispratiti, valjda je u Igman otišao na posudbu ako se ne varam?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Samo da hoce otkucat pred utakmicu, da se skrene sa ovih tema, i ovim novinarima smo se na glavu popeli…
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Sto posto,ovo ovako nikad bilo nije,dan pred mece ovakve nebuloze jos nisam vidio,sa svih strana udari,200 nekakvih frakcija kao da je cilj da se hrakne na klub.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Prioritet svih prioriteta. Zdravlje je u pitanju! I to je bas sto kazes svaki.Pantelija je napisao/la: ↑12 jul 2023, 23:10Kuca se gradi od temelja prema krovu a kod nas krov beton. Evo, ne znam sad ali znam da je bilo, npr velez, borac i sl kad idu na utakmice imaju obrok vecinom u restoranu... A kod nas djeca imaju sendvic sa salamom... i sirom. E sad, prvo, to nije ishrana fudbalera, drugo, to nije milion eura nego imas 2x20 igraca i osoblje akademije za kadete i pionire i jos 20 juniora... eto ako samo uzmemo ove sto igraju premjer ligu... to je nekih 60ak ljudi po eto recimo 10 maraka je 600 ... to je gdisnje nekih 13-15 milja maraka... dakle plata jednog prosjecnog igraca prvog tima.
I ishrana sto velis, sramota nema sta.
Dok za takvu 0-24 akademiju treba jos infrastrukture, misljenja sam
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Bolje je sa hordama, puno bolje…ali Horde nece na Kosevo i to je problem.
Nije niko otjerao Horde, to je iskljucivo njihova odluka
FKS❤️1946
Bez obzira na sirinu koju imamo i imena u ekipi, uvjeren sam da sve i jedan akademac koji je sa prvim timom, ima sansu da se naigra kroz sezonu. Bar mi djeluje da imaju sansu sa Mirzom. Buljubasic, Ljukovac i Nurkovic vjerujem da nekad negdje mogu u nekom sastavu, u nekoj utakmici i bit potencijalni vezni red, pogotovo kad uzmemo u obzir da su se do sad pokazivali korektno. Ne znam kakvo je misljenje kod vas?
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Nisam bas upucen u akademiju i trenere koji vode istu.Pantelija je napisao/la: ↑12 jul 2023, 23:10Kuca se gradi od temelja prema krovu a kod nas krov beton. Evo, ne znam sad ali znam da je bilo, npr velez, borac i sl kad idu na utakmice imaju obrok vecinom u restoranu... A kod nas djeca imaju sendvic sa salamom... i sirom. E sad, prvo, to nije ishrana fudbalera, drugo, to nije milion eura nego imas 2x20 igraca i osoblje akademije za kadete i pionire i jos 20 juniora... eto ako samo uzmemo ove sto igraju premjer ligu... to je nekih 60ak ljudi po eto recimo 10 maraka je 600 ... to je gdisnje nekih 13-15 milja maraka... dakle plata jednog prosjecnog igraca prvog tima.
Dosta pratim to sto pises i treba dosta toga popraviti i teziti boljem.
Ono sto mi zapra oci je da djeca Veleza I Borca se hrane u restoranima,a nasi jedu sendvice.
Naglas razmisljam ako je tako ,a sigurno da jeste,onda bi i djeca Veleza I Borca trebala preci na sendvice od salame,jer ja nisam bas upratio da njihov omladinski pogon izbacio neke ekstra talente za seniorski tim.
Ono sto ja znam I vidim ,da mi jedini u drzavi kupujemo talente,prodajemo ,te u seniorskoj ekipi iz akademije imamo 4,5 ekstra igraca iz te akademije.
Evo sad imamo Ljukovca,Nurkica,Celika ,Sahinovica,Mulalica ,Buljubasica itd
Ja ne znam da to ima I jedan kolektiv u drzavi.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
MELJI RAJVO!!!
-
- Kontakt:
HAJDEEEE
IGRAJ BORDO BIJELI!!
IGRAJ BORDO BIJELI!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Biće gusto biće 0-2 

Prognoza rezultata? 

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Dave, EastMadness, GradKamena2, muhamedhulk, Napapijri, ŠTA_JE i 62 gosta.