FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

Stroj1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stroj1946 » 13 jul 2023, 14:13

0-1 dosta. Da se raje na Hasetu skupi. Ako večeras dobiju, biće najmanje 15 milja. Tako da nadam se pozitivnom rezultatu zbog uzvratne kući. Ali biće tvrda tekma, ovi su oštri i tvrdi.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 13 jul 2023, 14:18

slika
Samo naprijed Hare :clap:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 jul 2023, 14:19

Potez Skenderija-Bascarsija utakmica? Potrefio se ovih dana u Sa, pa da na miru pogledam u kafani?
I jel fanshop ostao u Titovoj (+ Ferhadija) da odem usput potrositi koju marku?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

eccehomo
Kontakt:

Post Postao/la eccehomo » 13 jul 2023, 14:21

NazorUso je napisao/la:
13 jul 2023, 12:00
eccehomo je napisao/la:
13 jul 2023, 11:57
Samozdravlje je napisao/la:
12 jul 2023, 20:01

100% Pitar, pa ja i s bratom i rajom imam različito mišljenje o raznim temama, pa i o E. Dzeki, a svi smo navijači FKS.
Imati različito mišljenje , nije grijeh. Eto ovaj put imam različito mišljenje. Vrijeme će pokazati ko je bio u pravu, ali nema vage koja mjeri ko je veci ili manji Pitar. Da Klub treba voditi ko finansira i tu se slažemo. :thumbup:
Dobri moj SZ, ne radi se o različitom mišljenju, nego o dušmanluku prema našem klubu.
Ali, eto, kao što kažeš vrijeme će pokazati sve, samo će za neke stvari biti prekasno.
Budi mi zdrav i debeo.
Tebi je garant Panto zguzio unuku pa ga prozivas kad god sta momak napise.
Obzirom da sam imao priliku, tacnije cast, upoznati Pantu, mogu ti reci da je isti za klub uradio sto ti neces za tri zivota !!! Smeta ti avatar na yebenom forumu, a ne smeta sto je direktorica navijac zeljkana ?!
Vidi, vidi što se javljaju BP botovi - najveće zlo našeg kluba. E nećete u klub, neće da može dok je Ismira i Mirze.
Jesu li tebe guzili Varešanovići? Hoće to " sarajlijice" da urade papcima :tralala:
Za koga god navija, ona uspješno obavlja svoj posao, ali najbolje je da Ismir kešira, a da BP određuju ko će raditi i na kojoj poziciji.. :guz:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 jul 2023, 14:29

Atletsku stazu mi navijaci smo mogli skupiti lovu ,i pokriti nekim platnom.
Vazda cekamo na druge

hz35
Kontakt:

Post Postao/la hz35 » 13 jul 2023, 14:34

Hajdee još samo malo
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..

Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 13 jul 2023, 14:34

muhamedhulk je napisao/la:
13 jul 2023, 14:19
Potez Skenderija-Bascarsija utakmica? Potrefio se ovih dana u Sa, pa da na miru pogledam u kafani?
Guinness Pub, jeste

bosvastarigrad
Kontakt:

Post Postao/la bosvastarigrad » 13 jul 2023, 14:46

Horde :salut:

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 13 jul 2023, 14:47

eccehomo je napisao/la:
13 jul 2023, 14:21
NazorUso je napisao/la:
eccehomo je napisao/la:
13 jul 2023, 11:57

Dobri moj SZ, ne radi se o različitom mišljenju, nego o dušmanluku prema našem klubu.
Ali, eto, kao što kažeš vrijeme će pokazati sve, samo će za neke stvari biti prekasno.
Budi mi zdrav i debeo.
Obzirom da sam imao priliku, tacnije cast, upoznati Pantu, mogu ti reci da je isti za klub uradio sto ti neces za tri zivota !!! Smeta ti avatar na yebenom forumu, a ne smeta sto je direktorica navijac zeljkana ?!
Vidi, vidi što se javljaju BP botovi - najveće zlo našeg kluba. E nećete u klub, neće da može dok je Ismira i Mirze.
Jesu li tebe guzili Varešanovići? Hoće to " sarajlijice" da urade papcima :tralala:
Za koga god navija, ona uspješno obavlja svoj posao, ali najbolje je da Ismir kešira, a da BP određuju ko će raditi i na kojoj poziciji.. :guz:
Jesi siguran da ti je 65 godima a ne kojeficijent inteligencije ? De vidi u "papirima".
Ti "bp botovi" su u Gruziji, dok vi veliki navijaci cekate prenos na TV-u.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 jul 2023, 14:56

JavierBosnia je napisao/la:
13 jul 2023, 12:58
ElCartel11 je napisao/la:
13 jul 2023, 12:56
Juce ona stranica na Fb piše, da je Penaranda registrovan. Ako neko moze provjeriti Comet da vidi je li tacno?
Jeste, samo pise Alberto u Cometu, a svugdje do sad sam vidjao Adalberto
Preimenovali ga nasi :mrgreen:
Vec zamisljam, da nam to pravi probleme u prvoj utakmici u ligi, kad ga sudija proziva i kaže ne-ne decko ti ne mozes igrati, nisi registrovan. Registrovan je neki Alberto a ne ti :rol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 jul 2023, 15:00

Hordama koje su otisle na utakmica svaka cast..

Osvrt na danasnju utakmicu, igru koju smo imali odkako je mirza trener odklanjanje slabi tacak u vidu novih igraca..I DAL VS HZ DAL VS AVRAMOVSKI

DANASNJE gostivanje HZ pokazuje kako je stanje u drzavi, jer 100 ljudi u ovom ambijentu gdje imas milijardere kao vlasnike, koji po prvi put su lizali tri puta prste kad su brojali pare za FK SARAJEVO u smislu davanja, doveli mali milion crnaca i to brazilci columbici vecualci afrikanci podpisali po 3 godine ugovor JEDNOSTAVNO ZA POZELIT SITUACIJU.. 100 ljudi to za mene nije prekucavanje vec dokaz da od 300 k navijaca samo iz glavnog grada (kantona) najbogatije u drzavi je malo

Danasnja utakmica ce bit nesto onako kao sto je svinjski odigrao po poluvrijeme ili ona natezaljka nesto slicno utakmici u derbiju u zenici

Razloga ima dosta al tri su glavna; prvi mi ne uigrani bez takmicarske forme teske pripreme ekipa (pola tima jedva imaju 3 mjeseca zajedno) niko ne zeli primit go rusi zadnjih 5-6 utakmica igraju 00 i u takmicarskoj firmi

I trece mi sto zelimo igrat odkad je mirza tu proboji i ulasci sa krilni pozicija to protiv ruski ekipa tesko ide

Odkad smo izbaci atromitis mi nemamo (to sto mirza hoce ija takodje) pasove i brza probijanja krila bekova, cak i kod vinka to nismo imali..

Nekako (bar meni) to mi je sporo nema lopte izmedju bekova krila ili bekova stopera u pravcu korner zastavice, i kad nesto prodje to se desi sa driblingom gdje moras ici u sesnesterac jer si blizu kraja terena nema zaleta nema centar suta iz zaleta (zrinjski je u tom pogledu tata lige) svi centar sutevi su nejaki i kad pogodis spica u trepavicu on mora bit 2 m od gola da bi dao go jer lopta je balon a niko nije patrik
Klajvert da tako spore lopte trzajem glave zakuca u go

Sto je dobro u ovom svemu jeste sto mirza hoce to da promjenio i doveo je par igraca koji tu takvu igru mogu igrat, dali je on strucan (ja mislim da nije) da to uigra da napravi automatizam ( ovo sam siguran da on nezna) al ako kojim slucajem uspije mi cemo lagano se prosetat ligom

Musa jeste los defanzivno al doveli smo par bekova plus mulalic

Doveli smo ovog crnca kevina (jel njemu 23) koji je brz i kojem ce najbolje odgovarat (posebno u prvenstvu gdje su stoper spori glupi i visoki) ova brza protrcavanja

Imas ziljkica koji je ok za prvenstvo mislim da ce on euro tekme bit naj slabi od 4 najbolja igraca, jer ima sidrom pedesetkilogramasa suljica koji saljevaju stravu lopti

Dal vs avram tu nema nikakve price Dal je bolja opcija po svim parametrima prosle godine imao je jos velku prednost radi pravila u 21 radi pravila stranaca itd..

Dal je dao golove svakoj ekipikoja je zavrsila u prvih 5 na tabeli, i vecinim smo pobjedili ili ugrali berjeseno kad on da go.

Borcu 2
Zrinjskom 2 ili 3
Zelji 1 penal je izvuko takodje protiv klauna
Velezu neznam jel dao
Sb 1 il 2

Takodje u ovim utakmicama je bio medju 2 najbolja igraca

Financiski dala kad bi i prodali za 300 k€ on bi sve sto je promasijo lelamudi nadimirijo i zato imamo sasvim realne sanse (cak mislim da ga danas mozemo prodat za tu lovu) avram ima jos 6 mjeseci ugovora gubitak radi njegove plate je toliki da bi fa morali prodat za 600 k€ da bi bili na isto sa Dalom

Ovde se pise kako dal nece da potrci kako nece da isprati kad izgubi loptu kako nas je kostao bodova kupa (velez promasen penal) itd da tacnoje to al da in to ima sve plus snagu dzeke lukakua in bi bio u juventusu i kostaobi 10-20 m€. Tacnoje da se ovo gore kurcobolja snaga moze popravit ne skroz al za 20% jer to nije starac od 28 godina, al cinjenica je da Avramovski nije bio ustanju igrat kod trenera koji ga je doveo i koji je i kad ga je doveo fali Dala vise nego njegov babo

Takodje i kad je doso dudic koji je neutealan trener avramovski koji ima 5x vecu platu u tom momentu id dala i
Koji je stari iskusni sa CV boli glava sa bh uslove nihe mogao a mirao je izbacit dala iz prvih 11.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 13 jul 2023, 15:04

Jedan levo, desno dva
Jedan napred, nazad sad, pa okret!
I odmah ruke gore, osmeh na lice, i mešajte kukovima!
Jedan lijevo, desno dva
Jedan naprijed, nazad sad, i miješaj!
Hajdeeeeee mangupeeeeee :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 jul 2023, 15:07

NazorUso je napisao/la:
13 jul 2023, 14:47
eccehomo je napisao/la:
13 jul 2023, 14:21
NazorUso je napisao/la:

Jesi siguran da ti je 65 godima a ne kojeficijent inteligencije ? De vidi u "papirima".
Ti "bp botovi" su u Gruziji, dok vi veliki navijaci cekate prenos na TV-u.
Nazore ti ako si u prethodnom mandatu podrzavao upravu na celu sa Sabrinom, ne bi se trebao ocitavati u vezi daljih pitanja i svrstavanja na neku stranu.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Neutralan77
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan77 » 13 jul 2023, 15:10

vedinjo98 je napisao/la:
13 jul 2023, 14:06
Rogic
Beganovic-Balta-Soldo-Durakovic
Zeljkovic-Vrancic
Kyeremeh-Dal-Ziljkic
Oliveira

S klupe: Viveros, Catakovic, Ikic, Radovic, Mustafic

Radovic joker da opet asistira i zabije :stop:

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 13 jul 2023, 15:11

Slaviša ga staviša!

SarajevoNG
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoNG » 13 jul 2023, 15:16

Hajde sad ostavite sva prepucavanja i raspravljanja, veceras ide pobjeda ako Bog da pa kakva god da bude, vjerujem u ove momke sto istrce a i u ove Boga mi sto udju, jer imamo i klupicu finu iako fale ova cetvorica :opaopa: :opaopa:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 jul 2023, 15:18

Na zvanicnoj fb stranici Torpeda gdje im je zadnja objave citam komentare njihovih navijaca.
Ima snimak nasih navijaca u nekom restoranu traje oko minuta,ori pjesma .Vjerovatno neki gost snimao i postavio. :urnebes:
Pa neko ko zna da to skine I ovde postavi.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 jul 2023, 15:30

PeppermintSA je napisao/la:
13 jul 2023, 14:34
muhamedhulk je napisao/la:
13 jul 2023, 14:19
Guinness Pub, jeste
Hvala na info!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Alsbanjo
Kontakt:

Post Postao/la Alsbanjo » 13 jul 2023, 15:43

amypitar je napisao/la:
13 jul 2023, 15:18
Na zvanicnoj fb stranici Torpeda gdje im je zadnja objave citam komentare njihovih navijaca.
Ima snimak nasih navijaca u nekom restoranu traje oko minuta,ori pjesma .Vjerovatno neki gost snimao i postavio. :urnebes:
imam ja video al nece da postavi na forum samo sliku mogu

Objektivac1946
Kontakt:

Post Postao/la Objektivac1946 » 13 jul 2023, 15:44

amypitar je napisao/la:
13 jul 2023, 15:18
Ovaj? :D
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alan_kardec, amypitar, Antikloc, bhfanatic14, N3R3D, Rodman i 60 gostiju.