HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

mozak
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la mozak » 01 mar 2011, 14:57

nidi je napisao/la:
bilino polje je napisao/la:a sljedece kolo dolazi vam nocna mora ove sezone ste ispali iz kupa izgubili na bilinom polju u prvenstvu jos da vas posaljemo u drugu ligu bit ce sve super akb... 0:1 za celik prognoziram puric strijelac
ja mislim da je zrinjski najbliže ispadanju iz lige jer vam dolazi sarajevo,čelik,borac i teško da sve možete dobiti ako i jednu izgubite ja mislim da je kraj
slika
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 01 mar 2011, 15:41

Jašta Čelik smo dobili kad smo bili najslabiji (2-0) u kupu a sada da izgubimo :lol: :lol: stvarno smješno, ali može se svašta desiti lopta je okrugla, ali čisto sumljam pogotovo u našoj PL :mrgreen:

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 01 mar 2011, 23:05

ultra gitano je napisao/la:Jašta Čelik smo dobili kad smo bili najslabiji (2-0) u kupu a sada da izgubimo :lol: :lol: stvarno smješno, ali može se svašta desiti lopta je okrugla, ali čisto sumljam pogotovo u našoj PL :mrgreen:
Objektivno Celik ima nesto jacu i uigraniju ekipu, ali po meni objektivno Zrinjski nema uopste los sastav...splet okolnosti i odlazak nekih jako bitnih igraca uticali su na lose predstave jesenas, ja sam ubijedjen da ce Zrinjski ostati u PL ove sezone, jer realno bar 6-7 ekipa trenutno je kvalitetom daleko ispod Zrinjskog...
isto tako s enadam da moj Celik uzima makar bod :)
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 05 mar 2011, 10:13

salcinovic napustio redove zrinjskog,nije mogao izdrzati pritisak,ai jedva je zivu glavu izvukao neki dan na istocnoj strani mostara i plus tuca sa melherom
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 05 mar 2011, 10:20

Rosas7 je napisao/la:salcinovic napustio redove zrinjskog,nije mogao izdrzati pritisak,ai jedva je zivu glavu izvukao neki dan na istocnoj strani mostara i plus tuca sa melherom

Pad sistema... :?: :?:

[youtube][/youtube]
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

Modricluka
Kontakt:

Post Postao/la Modricluka » 05 mar 2011, 16:09

Salcinovic jedan od najskupljih igraca Zrinjskog u povijest kluba je definitivno otisao,nakon napada i fizickih ozljeda u istocnom dijelu Mostara vracajuci se sa dzume je definitivno odlucio da Mostar nije za njega,takodjer njegova ravnodusnost i manjak barbenosti je odmah prepoznata od strane navijaca Zrinjskog tako da ovaj gay lik sa bradicom nece nedostajati nikom!
Jedino vrijedno spomena je odlicna utakmica protiv Celika u cetvrtfinalu kuba bih kad je postigao dva gola!
Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 05 mar 2011, 20:26

Modricluka je napisao/la:Salcinovic jedan od najskupljih igraca Zrinjskog u povijest kluba je definitivno otisao,nakon napada i fizickih ozljeda u istocnom dijelu Mostara vracajuci se sa dzume je definitivno odlucio da Mostar nije za njega,takodjer njegova ravnodusnost i manjak barbenosti je odmah prepoznata od strane navijaca Zrinjskog tako da ovaj gay lik sa bradicom nece nedostajati nikom!
Jedino vrijedno spomena je odlicna utakmica protiv Celika u cetvrtfinalu kuba bih kad je postigao dva gola!
to vam je bio definitivno najbolji igrac a sta cete sada zapitajte se al neka doce on kod nas u celik akb .........hocemo pobjedu sutra hocemo pobjedu ale ale ale
samo celik ale samo celik ale

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 05 mar 2011, 21:19

bilino polje je napisao/la: to vam je bio definitivno najbolji igrac a sta cete sada zapitajte se al neka doce on kod nas u celik akb .........hocemo pobjedu sutra hocemo pobjedu ale ale ale
Naš najbolji igrač je bez premca Maka Ivanković.
Salčinović, to je bio igrač koji je se pokazao kao najlošija investicija. Dobio je najviše para,a pokazao je skoro pa ništa. Umjesto da povede ekipu kad igra loše on je radio suprotno, pa previše solirao i sl.
Vidi se da zna ali da mu je glava već bila negdje u inozemstvu na kraju sezone i preko neke stvari je odrađivao ugovor. Uglavnom puno buke nizašto.

Modricluka
Kontakt:

Post Postao/la Modricluka » 05 mar 2011, 22:22

Nas nabolji igrac je Maka Ivankovic u 37 godini,to sve govori.
E nek nismo samo u sredini tablice te klubove nitko ne pamti ili zadnji ili prvi!Upecatljiv si da ga ****.s! :mrgreen:
Pozdrav nasim fenjerasima!
A najbolju situaciju u klubu je opisao jedan nas junior kad su ga pitali ko kakvo je stanje u Zrinjskom,a on mrtav hladan odgovori,eto kakvo je stanje kad za mene mjesta ima! :lol: :lol: :lol:

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 05 mar 2011, 23:43

Nije ni mjesto ni vrijeme za ove price...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 06 mar 2011, 01:13

drH je napisao/la:Nije ni mjesto ni vrijeme za ove price...
Nakon sto sam pogodio da Velez pobjeđuje Budućnost,kao i DRH opet se slazem da nije mjesto ni vrijeme pricati o ovome mostu i ostalim stvarima,na kraju imam osjecaj da cete doći do drugog svjetskog rata.Ljudi,politika nece dopustiti da Zrinjski i Velez vise ispanu,i sto se vise budete mrzili,manja je vjerojatnost da cete ispasti!!!!Zrinjski ispasti,pa da je u losim odnosima sa Širokim ,vec bi ispao,ali posto nije..... :D :D :D :D :D

Modricluka
Kontakt:

Post Postao/la Modricluka » 06 mar 2011, 09:37

Ne generaliziraj ljude,istina da je u nas grad sljeglo dosta ljudi antifa,nisu samo muslimani rodjeni mostarci,molim te,ispast ce da hrvati prije rata nisu niti postojali koliko se vi velezovci busate imenom mostarac a HSK osnovali 1905,jesu i te godine sljegli ljudi iz konjica,jablanice,sirokog i osnovali Zrinjski?!
Osnovali su ga rodjeni mostarci ,prvi NAS mostarski pravi klub !
Ugrozeni moji velezovci,ali postoji nesto neka kozmicka sila,kao sto je Zrinjski protjeran i zatran 45 povjest se na vama ponovila,jeste li je zasluzili,naravno da niste a jbg nije ni Zrinjskog nitko nista 45 pitao,nismo bili prilovode kao Hajduk pa stavili prokletu petokraku!

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 06 mar 2011, 10:30

Manite se politike.istinu pričaš modričluka i ti. I naš Velež su osnovali mostarski hrvati 1922,sa Anđelkom Vlahom na čelu,iako je u to vrijeme postojao Zrinjski.valjda im se nešto nije sviđao zrinjski,neznam stvarno, nisam tada živio.
Ko ti god kaže da u Mostaru nije bilo hrvata od davnina slobodno ga pošalji u tri p.m.,i ja ti se pridružujem u tome i još ga bacam i ja u još četri p.m. e toliko.
sretno u nastavku prvenstva,nemojte vi nama slučajno ispasti da se nemamo s kim igrati iduče sezone :mrgreen:

Modricluka
Kontakt:

Post Postao/la Modricluka » 06 mar 2011, 10:35

vfc1922 je napisao/la:Manite se politike.istinu pričaš modričluka i ti. I naš Velež su osnovali mostarski hrvati 1922,sa Anđelkom Vlahom na čelu,iako je u to vrijeme postojao Zrinjski.valjda im se nešto nije sviđao zrinjski,neznam stvarno, nisam tada živio.
Ko ti god kaže da u Mostaru nije bilo hrvata od davnina slobodno ga pošalji u tri p.m.,i ja ti se pridružujem u tome i još ga bacam i ja u još četri p.m. e toliko.
sretno u nastavku prvenstva,nemojte vi nama slučajno ispasti da se nemamo s kim igrati iduče sezone :mrgreen:

Aj dobili nakon 3 godine i odmah se vi igrali s nama! :D
Najcrnje je sto se mostarstvom dice upravo podvelezci i sl. kao ANTIFA! :mrgreen:
Andjelko vjerovatno nije mogao nista raditi u Zrinjskom pa je odlucio samostalno osnovati klub,pocerali ga nasi! :lol:
E moj andjelko, :lol: :lol: :lol: crni andjelko!

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 06 mar 2011, 10:46

haaha možda je anđelko bio samo normalan čovjek,mostarac,koji je volio svoje a nije mrzio druge. zašto se to ne upitaš?mada se takvi ljudi u nas negdje smatraju svemircima i budalama,ali hvala mu na ponosu mostara i hercegovine koju nikakva sila na svijetu ne može ugasiti.

Modricluka
Kontakt:

Post Postao/la Modricluka » 06 mar 2011, 11:07

Andjelko je bio legenda od covjeka!

Na inicijativu grupe građana, mahom radnika i đaka Učiteljske škole, u Mostaru je 26. juna 1922. godine osnovan fudbalski klub Velež, i to sa predznakom RŠK (radnički šport klub). Ime je, nakon nekoliko prijedloga (Radnici, Napredak, Sloga, Jedinstvo,...) dobio po obližnjoj planini.

Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho, a nakon što su tadašnje vlasti, nakon dva mjeseca provjeravanja „podobnosti“ članova uprave, odobrile rad kluba, krenulo se sa odigravanjem prvih utakmica, a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima (JSK- Jugoslovenski sportski klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 06 mar 2011, 11:21

sta se desilo salcinovicu u ist.mostaru?

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 06 mar 2011, 12:04

Neprilagodjen je napisao/la:sta se desilo salcinovicu u ist.mostaru?
prema onome sto je on reko,valjda bio u djamiji,i kad je izaso neke osobe su ga pitale jel igrac zrinjskog,kad je rekoda jeste,poceli su ga gonjat,al eto ocito je dobro brz bio,i ako je istina ovo je nidje veze vec drugi put ra ovo radi igracima zrinjskog,a njihovi igraci nikad nisu dirnuti ,iako ih se cesto vidja (Remetic, i kompanija).

Marchelo_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Marchelo_RZ » 06 mar 2011, 12:05

Sad ce Celik vama Bodove uzeti pa vi u Federalnu ABd :D

Marchelo_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Marchelo_RZ » 06 mar 2011, 12:07

bilino polje je napisao/la:
Modricluka je napisao/la:Salcinovic jedan od najskupljih igraca Zrinjskog u povijest kluba je definitivno otisao,nakon napada i fizickih ozljeda u istocnom dijelu Mostara vracajuci se sa dzume je definitivno odlucio da Mostar nije za njega,takodjer njegova ravnodusnost i manjak barbenosti je odmah prepoznata od strane navijaca Zrinjskog tako da ovaj gay lik sa bradicom nece nedostajati nikom!
to vam je bio definitivno najbolji igrac a sta cete sada zapitajte se al neka doce on kod nas u celik akb .........hocemo pobjedu sutra hocemo pobjedu ale ale ale

Ajd vidjet ce oni kakav je igrac kad bude za Celik igrao :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.