HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Nakon Salčinovićevog odlaska iz Mostara pojavile su se i informacije o navodnom napadu na njega na istočnoj obali Neretve, no on tvrdi da su to laži.
"Ma to su obične laži. Niko me u Mostaru nikad nije fizički napao. Istina je, imao sam pritisaka i s jedne i s druge strane, pogotovo nakon gradskog derbija s Veležom, ali nije bilo nikakvih fizičkih napada", zaključio je Salčinović.
Ja bih vas molio da nesirite vise dezinformacije, nismo mi bagra i papci kao neki...
"Ma to su obične laži. Niko me u Mostaru nikad nije fizički napao. Istina je, imao sam pritisaka i s jedne i s druge strane, pogotovo nakon gradskog derbija s Veležom, ali nije bilo nikakvih fizičkih napada", zaključio je Salčinović.
Ja bih vas molio da nesirite vise dezinformacije, nismo mi bagra i papci kao neki...
evo ja se izvinjavam,u vezi ovog napada....drH je napisao/la:Nakon Salčinovićevog odlaska iz Mostara pojavile su se i informacije o navodnom napadu na njega na istočnoj obali Neretve, no on tvrdi da su to laži.
al nije mi jasna njegova prica cuj nije ga melher mogo od pocetka,a vidio sam ga bar 5 puta sa njim u gradu i kakose vozaju zajedno,al eto...
-
- Kontakt:
Ouuuuuuuuuu nema Salcinovica, pa danas ce vas Celik zgaziti i trasirati vam put ka prvoj ligi federacije. Jedino vam sudije mogu pomoci a i to tesko boga mi. Danas dolazi Celik a za kolo ili dva na megdan vam dolazi Sarajevo... pa onda nekad kasnije dolazite nama u Sarajevo po petaka 

Hahahaha.pa šta bi sa tim klubovima što su nas nabijali?tim mostarskim klubovima.haj taj jugoslovenski klub,ali odakle tog vardara i zrinjskog sa mostarom nikad mi neće biti jasno,nisu nas u školi učili o tome.da vardar protiče kroz mostar a zrinjski nikola se kupao u njemu.ajde bola izgubite jednu tekmu,pobijete se u svlačionici.da ste imali mjesec dana veležovog stanja,raspali bi se davno.Modricluka je napisao/la:Andjelko je bio legenda od covjeka!
Na inicijativu grupe građana, mahom radnika i đaka Učiteljske škole, u Mostaru je 26. juna 1922. godine osnovan fudbalski klub Velež, i to sa predznakom RŠK (radnički šport klub). Ime je, nakon nekoliko prijedloga (Radnici, Napredak, Sloga, Jedinstvo,...) dobio po obližnjoj planini.
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho, a nakon što su tadašnje vlasti, nakon dva mjeseca provjeravanja „podobnosti“ članova uprave, odobrile rad kluba, krenulo se sa odigravanjem prvih utakmica, a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima (JSK- Jugoslovenski sportski klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.
ako bude sve korektno bice dobra utakmica i nadam se makar bodu,Pirke_TM87 je napisao/la:Ouuuuuuuuuu nema Salcinovica, pa danas ce vas Celik zgaziti i trasirati vam put ka prvoj ligi federacije. Jedino vam sudije mogu pomoci a i to tesko boga mi. Danas dolazi Celik a za kolo ili dva na megdan vam dolazi Sarajevo... pa onda nekad kasnije dolazite nama u Sarajevo po petaka
sve najbolje Ultrasima zelim dobru utakmicu (nastavak crne serije Zinjskog

ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Evo za onog Balonju Modrica sto gluposti pise Salcinovic kaze ""Ma to su obične laži. Niko me u Mostaru nikad nije fizički napao. Istina je, imao sam pritisaka i s jedne i s druge strane, pogotovo nakon gradskog derbija s Veležom, ali nije bilo nikakvih fizičkih napada", zaključio je Salčinović.
Samo jedan klub Velež Mostar
Šta ti slušaš radio prenos,ili navijače kako se deruLOPATA je napisao/la:Sta je ovo na radiju se nista ne cuje nit navijaci nit ista![]()
Slusam radioprenos al se navijaci nikako ne cujuDabar je napisao/la:Šta ti slušaš radio prenos,ili navijače kako se deruLOPATA je napisao/la:Sta je ovo na radiju se nista ne cuje nit navijaci nit ista![]()

Sretno Abidal :´(
Osta' Mostar bez veLikana 

-
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:Osta' Mostar bez veLikana
usla voda u usi

eto vas u cvajt

Bravo momci!!!!Vidi ovih miševa sto se vesele iznad!!!!Netko rece u drugu ligu ahahhahahhahahh!!!!!

-
- Kontakt:
LOPATA je napisao/la:E imate i vi srece k`o govana
koja sreca , ovo ono ako nemognu dati gol bit ce penal xD hehehe znalo se ebiga , i kazu ono zrinjski cuva obraz BH fudbala

bravo zrinjskiii,jeste se nasladjivali dusmani
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
u cvajtu...Siroki ti suti,sve utakmice prodajete,samo da znas da je prodaja utakmice protiv Borca vec lijepo zabiljezena u Uefi..tako da...ce uskoro stadion na Pecari biti na prodaju!:) vi zivite od kladionica i preprodaje utakmica,to je javna tajna....ŠB.TRN je napisao/la:Bravo momci!!!!Vidi ovih miševa sto se vesele iznad!!!!Netko rece u drugu ligu ahahhahahhahahh!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i bolje da nas uefa suspenduje,kad je sve nakardno i ovako
-
- Kontakt:
Rosas7 je napisao/la:bravo zrinjskiii,jeste se nasladjivali dusmani
mene bih bilo stid ovako pobjediti i slavit

znam kad je ono celik pobjedjivao kad je kupovao tekme mene bilo stid na tekmu otici

al ipak cestitam na pobjedi .... al moglo je da bude manje ofirnije

- suicidesquad
- Kontakt:
Koliko je Vidačak platio sudiji za penal? 

-
- Kontakt:
Jel vas stid? Znam da nije
kad neznamo igrat,znamo kupit
jel tako hercegovci

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.