FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- LegendKiller
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnjih 15 minuta su nas bili baš pritisnuli, ali naša sreća što osim ovog desnog krila drugog kvaliteta u ekipi nema. Nadam se samo da ovaj pad u igri nije rezultat loše fizičke spreme. Ja sam se nekako najviše pribojavao izjava "odlične pripreme", "dobro smo radili" i slične floskule.
Durakovic je baš loš, on je kriv za gol, mada opet glupo da bek čuva najvisocijeg igrača, loša postavka odbrane skroz. Lopta u peterac i Rogić se nije proslavio, Belmin iz najgorih dana. Dal i Trako standardno loši.
Durakovic je baš loš, on je kriv za gol, mada opet glupo da bek čuva najvisocijeg igrača, loša postavka odbrane skroz. Lopta u peterac i Rogić se nije proslavio, Belmin iz najgorih dana. Dal i Trako standardno loši.
Nije realno koliko smo se ispromašivali. Stvarali šanse, to što igrači ne znaju dat go ne znam kako je do trenera šta god o njemu mislili. Kad se ispromašivaš, budeš kažnjen. Gol iz prekida nije mogao past u gore vrijeme
Morto tvoja je sramota što ovaj lik što piše na forumu i nije odavno banovan
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Fazlagicu jesi to ti? Decko je smlata, neuhranjen za ovaj nivo. Kad je u igri puno nas kosta, jer mora 10 igraca trcati za 11. Ali hajd eto nek da gol da padnes u delirijumAntikloc je napisao/la: ↑13 jul 2023, 19:51Dal je lose odigrao a kad Dal lose igra nas nema nigdje. Dal je pokretac ove ekipe. Oliveira los,treba ga zamijeniti Kevinom. Trako,posto u UEFA utakmicama nema pravila U21 ,ja stvarno ne znam sta ce on na terenu.
No ,izdobri se ovo. Sef ce im objasniti ,zabicemo 1 i sa X na Kosevo !!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Trenirali na mrvama
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajde još jednom za raju
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Igra je definitivno dobra, prvih 30 minuta skoro pa perfektno ali iz silnih sansi nismo uspjeli postici pogodak. Steta primljenog gola na samom kraju poluvremena, ali definitivno jos nista nije gotovo. U drugom po meni ne treba bezglavo jurcati, na sredini smo sigurno kvalitetniji, Vrancic neka organizuje napade jer unosi neku sigurnost u kreiranju napada, na desnoj strani smo isto dobri pa pokusati ovo dovesti u bolji oblik na kraju utakmice. Od izmjena u ovom ofanzivnom segment, Dal bi mogao vani jer djeluje da nema bas snage za 90 minuta
Ala mozete srat Boze sacuvaj... Iz keca u dvicu do kraja, puno smo bolji.
Sve mi znamo.
Baltu Radovica ubacit
Gosti koji se nasladjuju nek nam podojke hasima
Akšamhajrullah dragi gosti udjite samo se izujte svih vas 713.
Hajde ne zezajte, svima je jasno bilo da je odbrana loša. Prije par dana ljudi pišu da je Duraković više ofanzivniji i bolji u napadu a u odbrani loš, Trako nema potrebe komentarisati. Ziljkić nema kome dodati eventualno centaršut ili lažnjak jer nema kome dodati. Dal nema potrebe riječi trošiti.
Imamo ogromnu šansu ali Mustafić umjesto Dala, i Slaviša umjesto Durakovića, ogromna hrabrost je gurnuti bilo koga sada umjesto Trake eventualno Balta.
Imamo ogromnu šansu ali Mustafić umjesto Dala, i Slaviša umjesto Durakovića, ogromna hrabrost je gurnuti bilo koga sada umjesto Trake eventualno Balta.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Yeboga Dal više pa ovo nije normalno, proviris jedva s posla i citas o prodaji Dala jer su ovi zabili iz kornera
Radović, Kevin i Mustafić
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi moramo dovesti još jednog stopera, ne smijemo odustati od originalne ideje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Sve tekme koje smo dobili na proljece. Recimo ,razvaljivanje zrinjskog je bili kad je Dal dobro odigra. No Dal,no party. Danas je Dal los zato gubimo.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 jul 2023, 19:54Fazlagicu jesi to ti? Decko je smlata, neuhranjen za ovaj nivo. Kad je u igri puno nas kosta, jer mora 10 igraca trcati za 11. Ali hajd eto nek da gol da padnes u delirijumAntikloc je napisao/la: ↑13 jul 2023, 19:51Dal je lose odigrao a kad Dal lose igra nas nema nigdje. Dal je pokretac ove ekipe. Oliveira los,treba ga zamijeniti Kevinom. Trako,posto u UEFA utakmicama nema pravila U21 ,ja stvarno ne znam sta ce on na terenu.
No ,izdobri se ovo. Sef ce im objasniti ,zabicemo 1 i sa X na Kosevo !!
Oliveira je los ,treba ga zamijeniti Kevinom ili Catakovicem. Traku Baltom.
I bez nervoze,bez otvaranja,bez srkleta,dati jedan do karja i izvuci X i nasi su na dobro popunjenom Kosevu !!
-
- Kontakt:
Fudbal je to stvoriš 5-6 baš dobri situacija ne zabiješ i prvi korner dobiješ gol. Bolji smo fudbalski al neke stvari moraju bolje posebno psihički vrlo lahko padamo i igra kad nemamo loptu mora biti bolja. Mogao je vala i golman bolje kod gola u 5 metara škarice zabi.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, Bing [Bot], boki86, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], NeSamSafetee, rimljanin90, skoJaa i 73 gosta.