FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
47%
Prolazak u Play off
43
23%
Grupnu fazu
57
30%

Ukupno glasova: 187

Vanja8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Vanja8 » 13 jul 2023, 22:01

Steta, ovo se trebalo rijesiti do 20 minuta, ali tako to nekada bude...
No nema veze, poslozice se ovo...
Nadam se da je sa Hordama sve ok,momci od mene naklon do poda :bow: ...

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 13 jul 2023, 22:02

bordobijeli je napisao/la:
13 jul 2023, 21:57
Ima evo neki klip na klix Bgm policija dobro nagazila naše. Baš sranje odeš toliko kilometara policija te prebije ne gledaš ni utakmicu :puke:. Nadam se da nema teze povredjeni i da ce se svi vratit kuci
Komentaror na hr areni rece da ima i uhapsenih, zna li neko nesto vise ?
Sarajevo ljubavi moja.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 jul 2023, 22:08

Prvih 30 min smo izgledali bas mocno. Ako ostavimo prilike po strani, vidjelo se dobro postavljanje naših igraca, linije dobro povezane, bas izgledalo evropski. Nije ličilo na ekipu iz PL.
No onda neobjasnjiv pad i taj gol iz kornera.

Vec sam navikao, da kad nas god protivnik stisne, da ce ga i zabiti za 10-15min maks i tako je bilo i ovaj put. Mi se mucimo, te prečke, stative, parade protivnickog golmana. I onda bam prvi korner za protivnika i lik pogodi kao Ibrahimovic. Ne zna ni on kako je zakacio onu loptu ali yebat ga zabio je.

Da je ono nas igrač onako zakacio
a) lopta bi se odbila od stative
b) golman bi je izbio noktima
c) lopta bi otisla pored gola

U revansu treba pametnije odigrati. Odbrana ja kriminalna bila, ali igraju prvi put zajedno i bilo je to za ocekivati. No jedno je sigurno, a to je, da Trako nije za ovaj nivo fudbala. Momak to pokazuje iz utakmice u utakmicu. Obavezno dovesti stopera za prvih 11 ako se želimo i u ligi nadati nečemu vise od samo izborene Evrope.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 13 jul 2023, 22:13

Samo je Mario majstor. Sa kojom lakoćom igra. Frajer je level iznad svih igraca
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

ExchangeOffice

Post Postao/la ExchangeOffice » 13 jul 2023, 22:13

Realno, ne mozes ocekivati na ovom nivou da svih 90 minuta igras kao u prvih pola sata.
Morali smo bar dva gola prednosti voditi i mirno privesti kraju. Jbga, valjda na Kosevu budemo raspolozeniji.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 13 jul 2023, 22:17

Svi na KOSEVO!
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 jul 2023, 22:20

Naš problem je sto igramo neodgovorno posebno Ziljkic i Dal i kad dodaš nesigurnu odbranu dodjes u probleme kao ovo veceras. Moramo naučiti igrati defanzivno real je real pa zna stati iza lopte i cekati, moramo naučiti igrati kad protivnik pritiska da trpimo to je jako bitno. Sve ovo fino napadaš efikasni al ovako se ne prave dobrii rezultati.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 jul 2023, 22:21

Sto se tiče HZ nadam se, da je sve uredu. Danas napadnuti u gradu i koliko sam skontao, napadnuti na stadionu. Poserem su na ovu muriju, a sigurno ima uhapsenih jer se vidi i na snimku, da su 2-3 naša momka opkolili i udaraju ih, a nakon toga ide privodjenje. Za nadati se, da ce ih pustiti kuci sto prije.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 13 jul 2023, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 jul 2023, 22:21

Ide na Kosevu hladno 15 000 ljudi, slijedeci cetvrtak :kafa:

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 13 jul 2023, 22:24

Ybg, go smo nesretno primili na kraju poluvremena gdje smo se ubili od zelje za golom. Drugo poluvrijeme ganjali od starta da se rezultat vrati, i jednostavno su sve svi potrosili.
Torpedo je u sred sezone trenutno i sigurno je da su spremniji sto se tice trka i uigraniji a mi tome nismo mogli parirati na kraju.

Momcima svaka cast na zalaganju, ne treba pljuvat previse iako ima itekako razloga…
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 jul 2023, 22:39

Chony533 je napisao/la:
13 jul 2023, 22:24
Ybg, go smo nesretno primili na kraju poluvremena gdje smo se ubili od zelje za golom. Drugo poluvrijeme ganjali od starta da se rezultat vrati, i jednostavno su sve svi potrosili.
Torpedo je u sred sezone trenutno i sigurno je da su spremniji sto se tice trka i uigraniji a mi tome nismo mogli parirati na kraju.

Momcima svaka cast na zalaganju, ne treba pljuvat previse iako ima itekako razloga…
potrosili a imas 5 izmjena... kako to jbt
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 13 jul 2023, 22:40

Primili smo golove na izbi nabi, odbrana opet steka i nesigurna. Da smo imali bolju realizaciju moglo je vec u 30. minuti biti 0:2 ili 0:3 minimum. U odbrani Trako los zivotom, bekovi podbacili. Kad su to skontali samo su nabijali loptu na krila a njihova krila prolazila kao da bekova ni nemamo. Nije mi jasno sto Mirza nije reagovao cim smo u drugom izgubili sredinu terena i mucili se da iznesemo loptu. Ne sumnjam opste u prolaz ovo se treba pregaziti na Kosevu ko plitak potok.
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 13 jul 2023, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...

moreno123
Kontakt:

Post Postao/la moreno123 » 13 jul 2023, 22:41

Odbrana uzasna danas, Rogic vrlo nesiguran, Trako i Soldo bjeze od igraca, onaj na lijevoj strani ih je valjo ko da je Messi. Durakovica nigdje u odbrani nisam vidio, pobogu decko ti si bek a ti ne pokrivas stranu za koju si zaduzen. Vrancic isto vrlo los danas, spor i na kraju je prodao onu loptu na kada je dao pogresan pas koji nas je mogao kostati gola. Zeljkovic odlican, vrlo zahvalan igrac i kondicijski spreman. Napad tanko iskreno, njihova odbrana je jednako losa kao i nasa te su ovi u napadu morali dati jos barem jedan gol. Isto tako nije mi jasno zasto nije uveo Hamzu umjesto kasnije umornog Renana. Izmjene kasno. I opet ce sjever biti prazan u cetvrtak, umjesto da se zagrmi protiv ovih cigana

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 13 jul 2023, 22:45

Napunit Kosevo i natrpat ih aBd.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 jul 2023, 22:47

Hoce li Besim biti spreman za revans.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 13 jul 2023, 22:48

Pantelija je napisao/la:
13 jul 2023, 22:39
Chony533 je napisao/la:

Kasno javili narkomanu da imamo pravo na izmjene :zzz:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 13 jul 2023, 22:48

Pantelija je napisao/la:
13 jul 2023, 22:39
Chony533 je napisao/la:

Ne moze se ocekivat puno kad trenerski mag Mirza uzme da osvjezi ekipu 10 minuta prije kraja, a poedinci hvataju zrak u 50’.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 13 jul 2023, 22:49

nokee je napisao/la:
10 jul 2023, 15:21
Najbolji igrac ovog Torpeda desno krilo Giorgi Arabidze. Mogli bi mi poceti i sa Radovicem da zatvara, a i odlicno je odigrao pripremne, defanzivno je vjerovatno bolji od Durakovica. Tu ce zestoka biti borba. (generalno Durakovic jeste izbor br1)

Onako gledajuci necemo mi prelako proci ovaj Torpedo. Bolji jeamo sigurno, samo max ozbiljno moramo uci od 1 minute. Mene je samo hastra naseg maga, analize protivnika i pripreme igraca.

Opet tema Dal :facepalm: jel moguce? Daj ba porokajte se vise!
Bolji je Avram zmireci od ovoga, uzecemo pare na njemu i zatvori temu vise!
Evo nazalost obistinilo se. Kazem da ce biti j.ebeni po toj strani, i da bi Radovic mozdaa bolje zatvarao jer je defanzivniji. Na kraju sve i jedan napad je isao na tu stranu.
Gledalo se, analiziralo se a nisam nikakav strucnjak jednostavno iz jedne utakmice pregledane se vidjelo da im je ovaj najbolji igrac a nas bek na toj strani preofanzivan i prespor cini mi se.

Generalno, niko ne moze biti nezadovoljan, jedino neko ko je mislio da smo mi Real Madrid jer smo doveli Viverosa, skinuli ga Liverpoolu. Ok, bolji jesmo i po sansama smo trebali i morali uzeti ali Boze moj, to i jeste car fudbala. Prvo pol je moglo hladno 0-3 biti i onda bi bila rapsodija ovdje.
Nije ni ovaj Torpedo talasika i revans nece biti lagan sigurno. Zato max podrska i bar 15k na kosevu abd.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 jul 2023, 22:53

hz033 je napisao/la:
13 jul 2023, 22:40
Primili smo golove na izbi nabi, odbrana opet steka i nesigurna. Da smo imali bolju realizaciju moglo je vec u 30. minuti biti 0:2 ili 0:3 minimum. U odbrani Trako los zivotom, bekovi podbacili. Kad su to skontali samo su nabijali loptu na krila a njihova krila prolazila kao da bekova ni nemamo. Nije mi jasno sto Mirza nije reagovao cim smo u drugom izgubili sredinu terena i mucili se da iznesemo loptu. Ne sumnjam opste u prolaz ovo se treba pregaziti na Kosevu ko plitak potok.
Kad nadje odgovor na pitanje sto se mucimo pri iznosenju lopte dobio je jackpot.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 13 jul 2023, 22:56

Onako na prvu, Samir Zeljković je nase najvece pojačanje ...

Ziljkic pegla loptu, ali...
Trako fakat nije za ovog Sarajeva , pod hitno stopera nafatati, i to klasnog...

Ostalo OK, bice bolje. Malo sreća, malo muda i to je to.

Abd prolazimo ovu buraniju😉
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, mercurial i 14 gostiju.