No nema veze, poslozice se ovo...
Nadam se da je sa Hordama sve ok,momci od mene naklon do poda

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Komentaror na hr areni rece da ima i uhapsenih, zna li neko nesto vise ?bordobijeli je napisao/la: ↑13 jul 2023, 21:57Ima evo neki klip na klix Bgm policija dobro nagazila naše. Baš sranje odeš toliko kilometara policija te prebije ne gledaš ni utakmicu. Nadam se da nema teze povredjeni i da ce se svi vratit kuci
potrosili a imas 5 izmjena... kako to jbtChony533 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:24Ybg, go smo nesretno primili na kraju poluvremena gdje smo se ubili od zelje za golom. Drugo poluvrijeme ganjali od starta da se rezultat vrati, i jednostavno su sve svi potrosili.
Torpedo je u sred sezone trenutno i sigurno je da su spremniji sto se tice trka i uigraniji a mi tome nismo mogli parirati na kraju.
Momcima svaka cast na zalaganju, ne treba pljuvat previse iako ima itekako razloga…
Kasno javili narkomanu da imamo pravo na izmjenePantelija je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:39potrosili a imas 5 izmjena... kako to jbtChony533 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:24Ybg, go smo nesretno primili na kraju poluvremena gdje smo se ubili od zelje za golom. Drugo poluvrijeme ganjali od starta da se rezultat vrati, i jednostavno su sve svi potrosili.
Torpedo je u sred sezone trenutno i sigurno je da su spremniji sto se tice trka i uigraniji a mi tome nismo mogli parirati na kraju.
Momcima svaka cast na zalaganju, ne treba pljuvat previse iako ima itekako razloga…
Ne moze se ocekivat puno kad trenerski mag Mirza uzme da osvjezi ekipu 10 minuta prije kraja, a poedinci hvataju zrak u 50’.Pantelija je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:39potrosili a imas 5 izmjena... kako to jbtChony533 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:24Ybg, go smo nesretno primili na kraju poluvremena gdje smo se ubili od zelje za golom. Drugo poluvrijeme ganjali od starta da se rezultat vrati, i jednostavno su sve svi potrosili.
Evo nazalost obistinilo se. Kazem da ce biti j.ebeni po toj strani, i da bi Radovic mozdaa bolje zatvarao jer je defanzivniji. Na kraju sve i jedan napad je isao na tu stranu.nokee je napisao/la: ↑10 jul 2023, 15:21Najbolji igrac ovog Torpeda desno krilo Giorgi Arabidze. Mogli bi mi poceti i sa Radovicem da zatvara, a i odlicno je odigrao pripremne, defanzivno je vjerovatno bolji od Durakovica. Tu ce zestoka biti borba. (generalno Durakovic jeste izbor br1)
Onako gledajuci necemo mi prelako proci ovaj Torpedo. Bolji jeamo sigurno, samo max ozbiljno moramo uci od 1 minute. Mene je samo hastra naseg maga, analize protivnika i pripreme igraca.
Opet tema Daljel moguce? Daj ba porokajte se vise!
Bolji je Avram zmireci od ovoga, uzecemo pare na njemu i zatvori temu vise!
Kad nadje odgovor na pitanje sto se mucimo pri iznosenju lopte dobio je jackpot.hz033 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:40Primili smo golove na izbi nabi, odbrana opet steka i nesigurna. Da smo imali bolju realizaciju moglo je vec u 30. minuti biti 0:2 ili 0:3 minimum. U odbrani Trako los zivotom, bekovi podbacili. Kad su to skontali samo su nabijali loptu na krila a njihova krila prolazila kao da bekova ni nemamo. Nije mi jasno sto Mirza nije reagovao cim smo u drugom izgubili sredinu terena i mucili se da iznesemo loptu. Ne sumnjam opste u prolaz ovo se treba pregaziti na Kosevu ko plitak potok.