BH klubovi u Europi 23/24
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Sarajevo da je pametno pa istom mjerom vratit Gruzijcima. Izmlatit ih i istjerat kasnije. Mada ih svakako nece doci vise od 50. Ne znam sta su stvarno mogli uraditi, pa da ih istjeraju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Na granici svjetova, begova i kmetova, ponovo je vojni cilj malta na ŽOVNICI!Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:47Oni su svoju plemenitu igru pokazali u Zenici u finalu kupa i na tribinama i terenu![]()
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nije ovaj gledao našu tekmu ili je kao i uvijek objektivan štrumfZutti je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:51Prvo poluvijeme je trebalo zavrsit 2-3 razlike za Sarajevo, vile su nosale Torpedo. Onda primimo gol u nasem stilu, bezveze nakon kornera, a garantujem zivotom da je bilo obrnuto nikad nama ona lopta usla ne bi. Izjednacis odmah na pocetku drugog poluvremena i prvi napad protivnika odbrana izgubljena totalno i golmanu kroz noge i ruke lopta. Kasnije nekako na 2:2 nagurali i izdrzali. Realno zasluzili smo pobjedu makar 1 razlike, ako ne i 2, al ako si upalio utakmicu tek na 2:2 razumijem sto tako mislistersnakvadrat je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:47Zeljo je imao loptu, trcao i napadao cijelu utakmicu mada bez neke posebne ideje ali pristup i zelja su se isplatili na kraju. Sarajevo je moglo tri komada fasovati zadnjih dvadeset minuta koliko sam gledao. Siguran sam da ce ovi drugi puno bolje proci s bilo kim da igraju ako je ovo sto imaju ponuditi i jedni i drugi u nastavku. Komentarisem samo dio utakmice ali onaj daleko najbitniji. Iskreno, upalio sam tek na 2:2 Sarajevo ali to sto sam uspio pogledati bilo je grozno.![]()
-
- Kontakt:
90 minuta se igra utakmica druze, o tome se radi. Nadam se majke mi da ce i jedni i drugi proci.Zutti je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:51Prvo poluvijeme je trebalo zavrsit 2-3 razlike za Sarajevo, vile su nosale Torpedo. Onda primimo gol u nasem stilu, bezveze nakon kornera, a garantujem zivotom da je bilo obrnuto nikad nama ona lopta usla ne bi. Izjednacis odmah na pocetku drugog poluvremena i prvi napad protivnika odbrana izgubljena totalno i golmanu kroz noge i ruke lopta. Kasnije nekako na 2:2 nagurali i izdrzali. Realno zasluzili smo pobjedu makar 1 razlike, ako ne i 2, al ako si upalio utakmicu tek na 2:2 razumijem sto tako mislistersnakvadrat je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:47Zeljo je imao loptu, trcao i napadao cijelu utakmicu mada bez neke posebne ideje ali pristup i zelja su se isplatili na kraju. Sarajevo je moglo tri komada fasovati zadnjih dvadeset minuta koliko sam gledao. Siguran sam da ce ovi drugi puno bolje proci s bilo kim da igraju ako je ovo sto imaju ponuditi i jedni i drugi u nastavku. Komentarisem samo dio utakmice ali onaj daleko najbitniji. Iskreno, upalio sam tek na 2:2 Sarajevo ali to sto sam uspio pogledati bilo je grozno.![]()
Neka je i 10, treba im istom mjerom vratiti. Prevaliti tolike kilometre, da bi te neki nadrkani drot izbacio, katastrofa.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Cisto sumnjam da ce i dolazit nama, al ako dodju vratit i na gori nacin. Mada kakva je nasa murija prije ce nas istuc i istjerat sa stadiona nego njih.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Željo nadigrao favorizirani Dinamo zapucali su brat bratu 4-5 zicera a primili golove čisto kao plod sopstvenih grešaka.Imaju velike šanse u revanšu ako pokažu ovu borbenost ali i veću koncentraciju pred golom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Našutat će ih Horde sigurno ako dođu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
+1
Promasili Boga Oca.
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 13 jul 2023, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ma 100%, bas zato sam i napisao sve ovo. Kad si vec spomenuo to da smo mogli primit 3 u zadnjih 20 min da ti odgovorim kako je realno, gledajuci cijelu utakmicu, trebalo bit.tersnakvadrat je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:5390 minuta se igra utakmica druze, o tome se radi. Nadam se majke mi da ce i jedni i drugi proci.Zutti je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:51Prvo poluvijeme je trebalo zavrsit 2-3 razlike za Sarajevo, vile su nosale Torpedo. Onda primimo gol u nasem stilu, bezveze nakon kornera, a garantujem zivotom da je bilo obrnuto nikad nama ona lopta usla ne bi. Izjednacis odmah na pocetku drugog poluvremena i prvi napad protivnika odbrana izgubljena totalno i golmanu kroz noge i ruke lopta. Kasnije nekako na 2:2 nagurali i izdrzali. Realno zasluzili smo pobjedu makar 1 razlike, ako ne i 2, al ako si upalio utakmicu tek na 2:2 razumijem sto tako mislistersnakvadrat je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:47
Zeljo je imao loptu, trcao i napadao cijelu utakmicu mada bez neke posebne ideje ali pristup i zelja su se isplatili na kraju. Sarajevo je moglo tri komada fasovati zadnjih dvadeset minuta koliko sam gledao. Siguran sam da ce ovi drugi puno bolje proci s bilo kim da igraju ako je ovo sto imaju ponuditi i jedni i drugi u nastavku. Komentarisem samo dio utakmice ali onaj daleko najbitniji. Iskreno, upalio sam tek na 2:2 Sarajevo ali to sto sam uspio pogledati bilo je grozno.![]()
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Manijaci postovanje za odavanje počasti GENOCIDU U SREBRENICI. 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ja ko realan kazem da su ih pitari satrali
Nego se sjebali poslije nece lopta u gol i kontaju sta cemo sad
Razgulit ce ih na kosevu
A vi mozete pricati sta hocete basic je pokido tekmu kontrolisali smo mec i bolji smo bili
To sto smo napravili dvije greske iz kojeg smo primili golovo danaka je neiskustva europskih utamica za vecinu ovih igraca ovo je najveci mec u karijeri
Pozdrav za saurman bas tako brate

Nego se sjebali poslije nece lopta u gol i kontaju sta cemo sad
Razgulit ce ih na kosevu
A vi mozete pricati sta hocete basic je pokido tekmu kontrolisali smo mec i bolji smo bili
To sto smo napravili dvije greske iz kojeg smo primili golovo danaka je neiskustva europskih utamica za vecinu ovih igraca ovo je najveci mec u karijeri
Pozdrav za saurman bas tako brate

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ma ljudi dali dva gola i prestali igrati, hladno su bolja ekipa, ali su podcjenili protivnika. Ove nosila publika i to je to. Biti ce to skroz druga utakmica u revansu, nece ovi sigurno dvaput kiksat
-
- Kontakt:
Znaci kad je rezultat bio 0-0 i Zeljo imao dvije dobre prilike, i tad se njima nije igralo? Sigurno je Minsku prednost sto su u takmicarskoj formi.
-
- Kontakt:
Pa onda morate peticu uvaliti svakome u pp ako zelite da ne strpite do kraja a to i nije bas realno ocekivati od nasih domacih fudbalskih zvijezda. Sarajevo nije imalo snage i samo je sreca da je protivnik neozbiljan. Evo i ovi Maltezani sila postali. Nema zajebancije ni s kim vise.Zutti je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:56Ma 100%, bas zato sam i napisao sve ovo. Kad si vec spomenuo to da smo mogli primit 3 u zadnjih 20 min da ti odgovorim kako je realno, gledajuci cijelu utakmicu, trebalo bit.tersnakvadrat je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:5390 minuta se igra utakmica druze, o tome se radi. Nadam se majke mi da ce i jedni i drugi proci.Zutti je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:51
Prvo poluvijeme je trebalo zavrsit 2-3 razlike za Sarajevo, vile su nosale Torpedo. Onda primimo gol u nasem stilu, bezveze nakon kornera, a garantujem zivotom da je bilo obrnuto nikad nama ona lopta usla ne bi. Izjednacis odmah na pocetku drugog poluvremena i prvi napad protivnika odbrana izgubljena totalno i golmanu kroz noge i ruke lopta. Kasnije nekako na 2:2 nagurali i izdrzali. Realno zasluzili smo pobjedu makar 1 razlike, ako ne i 2, al ako si upalio utakmicu tek na 2:2 razumijem sto tako mislis![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ali nema vecih debila od ovih vrapcicanaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:14Sta kaze Basic, imaju spremne 3 formacije da mogu na svaku situaciju adekvatno odgovorit![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ma boki ti nemas pojma da ti brat odmah kaze
Nije da nisu igrali nego nisu mogli
Nije da nisu igrali nego nisu mogli
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Kakvi su to pajaci.KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 jul 2023, 23:03Ali nema vecih debila od ovih vrapcicanaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:14Sta kaze Basic, imaju spremne 3 formacije da mogu na svaku situaciju adekvatno odgovorit![]()
![]()
![]()
![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ni City ne dominira svih 90 minuta, ne igras sam utakmicu yebo ga ti. Zapucali dobre prilike, dvije precke pogodismo i primimo ga iz prve i druge njihove sanse, a druga sansa im bila nakon naseg izjednacujuceg gola. Samo neko ko ni na tjelesnom s rajom nije fudbala igrao moze mislit da je se lahko dignut poslije takvih situacija i nastavit dominirattersnakvadrat je napisao/la: ↑13 jul 2023, 23:00Pa onda morate peticu uvaliti svakome u pp ako zelite da ne strpite do kraja a to i nije bas realno ocekivati od nasih domacih fudbalskih zvijezda. Sarajevo nije imalo snage i samo je sreca da je protivnik neozbiljan. Evo i ovi Maltezani sila postali. Nema zajebancije ni s kim vise.Zutti je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:56Ma 100%, bas zato sam i napisao sve ovo. Kad si vec spomenuo to da smo mogli primit 3 u zadnjih 20 min da ti odgovorim kako je realno, gledajuci cijelu utakmicu, trebalo bit.tersnakvadrat je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:53
90 minuta se igra utakmica druze, o tome se radi. Nadam se majke mi da ce i jedni i drugi proci.
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.

Oni daa su mogli oni bi nas nabusli ko neki dan one u ligi 7-2
Oni kad mogu ne staju
Nije ti to bosna damo jedan gol i povucemi se
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Maestro^^, tutankamon1905 i 22 gosta.