Nismo mi toliko dobri, a ni oni loši za bilo kakvo razmontiravanje, al to je ona nasa dugogodisnja boljka(mi mi mi), gdje nismo realni, gdje idemo na laksi trening, gdje drugi ne ulazu, pa su onda amateri,... treba nam malo vise realnosti, mudrosti, samokritičnosti..donDondon je napisao/la: ↑14 jul 2023, 09:00Vjerujem da je Rogic dobar goman i da ce to i pokazati ali ovo stavljanje na gol Rogica ujmesto naseg gomana je pisanje po akademiji i svim mladim igracima,da covjek dodje odradi 2 treninga i preuzme ti mjesto,to znaci da jarane trazis gdje ces drugo igrati.
Dala zacementirati na klupu pa neka materi svojoj rukama maše,nema snage ni pola sata trcati,ako ovako nastavi citav zivot ce ostati potencijal,mora se nekad i spustit na zemlju,lopta kad dodje do njeg tu je i kraj napada,frajer preglednost 0
zasto nam igraci nemaju snage nakon priprema,to ne znam,pa nismo igrali sa seviljom jbt,sta da su te napadali 70 minuta koliko bi onda pocrkali.
Nista nije gotovo jaci smo,bolji smo,kvalitetniji smo ali pristup strucnog staba u ovoj utakmici je katastrofalan.
ako im tricu ne uvalimo kuci mi smo rinaka
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Opste se ne trudim da odbranim Mirzu, prvi bih psovao sve poredu da je bilo drugacije. Ja sam samo objektivan i govorim ono sto sam vidio. Mirza je dobro postavio ekipu ali lose vodio ostatak utakmice. Nakon furioznih 40 minuta i poslije toga nesretnog gola, pa poslije 2:2, trebao je poceti reagovati, a nije. Neznam sta je cekao, da smo primili treci, a bili smo zreli da ga primimo jer smo vidno pali, nebi se sigurno izvukli !!nokee je napisao/la: ↑14 jul 2023, 10:16A ti se bas trudis da odbranis naseg maga na klupi. Pa bolan on postavi te bekove (dal visoko dal nisko) i da im tacne zadatke. To sto je Durakovic visio gore nije sam izmislio sigurno.hz033 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 10:06
Ovako zvuci misljenje navijaca kojem je tener trn u oku i trudis se da ga popljujes maksimalno. Znaci Mirza je odlicno postavio ekipu, pojeli su ih u prvom poluvremenu. To sto bekovi nemaju snage da istrcavaju naprijed i da se vracaju i sto su potpuno grohnuli nakon 45 minuta igre, to je sasvim nesto drugo. Po meni Mirzina greska je jedino sto nije ranije mjenjao, prije svega osvjezio sredinu, ili cak izrotirao odbranu, pa onda dalje. Bekovi + Trako su nam donijeli to sto su donijeli i rezultat je takav kakv je! Revans, nema sumnje da ce se ovi proci !
Pisao sam vec on je na stranu gdje im je ubjedljivo najbolji i najopasniji igrac postavio ultraofanzivnog beka i pri tome mu i dao takve zadatke, pa vidjeli smo propuh na toj strani. I plus kad si to sve uvidio reagujes u 80 minuti tek.
Durakovic i Beganovic su odlicni igraci samo mora to neko sve utegnuti, Mirza sigurno nece. Tu je nasa najveca mana i boljka, vidjecemo u nastavku nazalost. Ne moze se igrati samo na individualni kvalitet. Ima tu pomaka kod mirze i nekih evidentno uigranih akcija, ali daleko je to od nekog rukopisa.
Traku sam podrzavao, mlad je momak, ali fakat treba fakultet upisati odma.
Usracemo sezonu ako ne dovedemo kvalitetnog stopera koji zna lopte igrati. Djumic![]()
Hocu reci da sam samo alergican na pljuvace koji su subjektivni i zbog toga sto je Mirza ne gledaju stvari realno te te zbog misljenja i stava kojeg pojedini imaju prema Mirzi pljuju po njemu sto Trako nije svezo kopacke kako treba. Da je sinoc bio VInko, ili Hus ili bilo ko drugi, bilo bi, odlican trener, maestralna taktika i **** bi se majka nekom drugom.
U novi boj ...
E baš tako.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ne treba Rogica pljuvat, spasio nas je par puta u njihovim sansama svojim skokom ili izlaskom, gdje bi Dizdarevic u njegovom slucaju osto zakucan na gol liniji i onda mahao rukama nesto…
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Ma dobro ovih standardnih dezurnih pljuvaca ima uvijek tako da ne treba se oko toga nervirati.hz033 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 10:30Opste se ne trudim da odbranim Mirzu, prvi bih psovao sve poredu da je bilo drugacije. Ja sam samo objektivan i govorim ono sto sam vidio. Mirza je dobro postavio ekipu ali lose vodio ostatak utakmice. Nakon furioznih 40 minuta i poslije toga nesretnog gola, pa poslije 2:2, trebao je poceti reagovati, a nije. Neznam sta je cekao, da smo primili treci, a bili smo zreli da ga primimo jer smo vidno pali, nebi se sigurno izvukli !!nokee je napisao/la: ↑14 jul 2023, 10:16A ti se bas trudis da odbranis naseg maga na klupi. Pa bolan on postavi te bekove (dal visoko dal nisko) i da im tacne zadatke. To sto je Durakovic visio gore nije sam izmislio sigurno.hz033 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 10:06
Ovako zvuci misljenje navijaca kojem je tener trn u oku i trudis se da ga popljujes maksimalno. Znaci Mirza je odlicno postavio ekipu, pojeli su ih u prvom poluvremenu. To sto bekovi nemaju snage da istrcavaju naprijed i da se vracaju i sto su potpuno grohnuli nakon 45 minuta igre, to je sasvim nesto drugo. Po meni Mirzina greska je jedino sto nije ranije mjenjao, prije svega osvjezio sredinu, ili cak izrotirao odbranu, pa onda dalje. Bekovi + Trako su nam donijeli to sto su donijeli i rezultat je takav kakv je! Revans, nema sumnje da ce se ovi proci !
Pisao sam vec on je na stranu gdje im je ubjedljivo najbolji i najopasniji igrac postavio ultraofanzivnog beka i pri tome mu i dao takve zadatke, pa vidjeli smo propuh na toj strani. I plus kad si to sve uvidio reagujes u 80 minuti tek.
Durakovic i Beganovic su odlicni igraci samo mora to neko sve utegnuti, Mirza sigurno nece. Tu je nasa najveca mana i boljka, vidjecemo u nastavku nazalost. Ne moze se igrati samo na individualni kvalitet. Ima tu pomaka kod mirze i nekih evidentno uigranih akcija, ali daleko je to od nekog rukopisa.
Traku sam podrzavao, mlad je momak, ali fakat treba fakultet upisati odma.
Usracemo sezonu ako ne dovedemo kvalitetnog stopera koji zna lopte igrati. Djumic![]()
Hocu reci da sam samo alergican na pljuvace koji su subjektivni i zbog toga sto je Mirza ne gledaju stvari realno te te zbog misljenja i stava kojeg pojedini imaju prema Mirzi pljuju po njemu sto Trako nije svezo kopacke kako treba. Da je sinoc bio VInko, ili Hus ili bilo ko drugi, bilo bi, odlican trener, maestralna taktika i **** bi se majka nekom drugom.
Pa evo imas ovog NazorgaPrimio, on je brate tu po zadatku. 29 postova zadnjih 27 je o Dalu, stas pricati dalje.
Nadam se da ga je Morto ohladio jer je postalo degutantno fakat.
- napoleon72
- Kontakt:
Pa ko je kriv za to, da nisam mozda ja? Druze, utakmica se igra 90 minuta a ne 35, zato evropski treneri tekme dijele na periode od po 15 minuta. Ako u prvih 15 nisi dao gol tim tempom, povuces rucnu i tek nakon 30te kreces u novi napad. Eto, Klopp je budala, s najboljim parom bekova u Engleskoj ne hrli 90 minuta nego mijenja tempo, prilagodjava ga igracima.hz033 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 10:06Ovako zvuci misljenje navijaca kojem je tener trn u oku i trudis se da ga popljujes maksimalno. Znaci Mirza je odlicno postavio ekipu, pojeli su ih u prvom poluvremenu. To sto bekovi nemaju snage da istrcavaju naprijed i da se vracaju i sto su potpuno grohnuli nakon 45 minuta igre, to je sasvim nesto drugo. Po meni Mirzina greska je jedino sto nije ranije mjenjao, prije svega osvjezio sredinu, ili cak izrotirao odbranu, pa onda dalje. Bekovi + Trako su nam donijeli to sto su donijeli i rezultat je takav kakv je! Revans, nema sumnje da ce se ovi proci !napoleon72 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 09:57Nijednog igraca, pa ni Dala, ne treba pljuvat dok je tu nesposoban trener. Nije Durakovic sam odlucio da ostavlja promahu iza sebe sigurno, nit Dal sam odlucuje da seta po terenu i provlaci pete. Ferguson je igrace fakticki tukao kad odstupe od onog sto on kaze, i to najvece zvijezde. Pogledajte i u proslosti - Dupovac kod svih trenera rupa, kod Vinka Nesta. Duljevic kod Jesica i Hurtica odron, kod Kodre i Cale najbolji igrac na terenu. Dulja zabio na Grbavici za pobjedu, al us.rao jos 2 zicera, Kodro ga kazni jer se zayebavao. Da je Dalu neko to jednom uradio mozda bi nesta i bilo od njega.
Napisao sam jednom, na atmosferu i jaranski pristup se ocajna sezona moze pristojno privest kraju. Al u novoj sezoni se pokazuje od cega si pravljen. Di Matteo ima Ligu prvaka pa nikog vise ne vodi, Grant uzeo poljuljanu Murinjovu ekipu i na penale izgubio finale Lige prvaka pa prije par godina spao na Partizan. Najbolji treneri su redom oni koji uspostave neki sistem svojim dolaskom i grade ekipu po svom. Mirza to nije i nece nikad bit.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma nije to tako, nego ti Prandelli trn u oku, pa ga pljuješnapoleon72 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 10:43Pa ko je kriv za to, da nisam mozda ja? Druze, utakmica se igra 90 minuta a ne 35, zato evropski treneri tekme dijele na periode od po 15 minuta. Ako u prvih 15 nisi dao gol tim tempom, povuces rucnu i tek nakon 30te kreces u novi napad. Eto, Klopp je budala, s najboljim parom bekova u Engleskoj ne hrli 90 minuta nego mijenja tempo, prilagodjava ga igracima.hz033 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 10:06Ovako zvuci misljenje navijaca kojem je tener trn u oku i trudis se da ga popljujes maksimalno. Znaci Mirza je odlicno postavio ekipu, pojeli su ih u prvom poluvremenu. To sto bekovi nemaju snage da istrcavaju naprijed i da se vracaju i sto su potpuno grohnuli nakon 45 minuta igre, to je sasvim nesto drugo. Po meni Mirzina greska je jedino sto nije ranije mjenjao, prije svega osvjezio sredinu, ili cak izrotirao odbranu, pa onda dalje. Bekovi + Trako su nam donijeli to sto su donijeli i rezultat je takav kakv je! Revans, nema sumnje da ce se ovi proci !napoleon72 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 09:57Nijednog igraca, pa ni Dala, ne treba pljuvat dok je tu nesposoban trener. Nije Durakovic sam odlucio da ostavlja promahu iza sebe sigurno, nit Dal sam odlucuje da seta po terenu i provlaci pete. Ferguson je igrace fakticki tukao kad odstupe od onog sto on kaze, i to najvece zvijezde. Pogledajte i u proslosti - Dupovac kod svih trenera rupa, kod Vinka Nesta. Duljevic kod Jesica i Hurtica odron, kod Kodre i Cale najbolji igrac na terenu. Dulja zabio na Grbavici za pobjedu, al us.rao jos 2 zicera, Kodro ga kazni jer se zayebavao. Da je Dalu neko to jednom uradio mozda bi nesta i bilo od njega.
Napisao sam jednom, na atmosferu i jaranski pristup se ocajna sezona moze pristojno privest kraju. Al u novoj sezoni se pokazuje od cega si pravljen. Di Matteo ima Ligu prvaka pa nikog vise ne vodi, Grant uzeo poljuljanu Murinjovu ekipu i na penale izgubio finale Lige prvaka pa prije par godina spao na Partizan. Najbolji treneri su redom oni koji uspostave neki sistem svojim dolaskom i grade ekipu po svom. Mirza to nije i nece nikad bit.

Zlatan Nalić je trenerčina za ovu našu budalu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Sad vi mene popljujte koliko želite ali najgore sto se može desiti u situaciji ovoj je da otjeramo Mirzu.
Nema ništa od tog gore da se može desit, igrači super s njim, stručni stab i igrači u ekstra nekoj atmosferi i sad im otjeraj trenera i prodaj Ziljkica srce ekipe. Necemo se sastavit do polusezone ako se to uradi.
Mi ne razmisljamo izgleda puno o klubu samo o licnim željama.
Mirza treba otići svakako, ali sad trenutno nije trenutak za to. Bio je trenutak da se ne zaposli nikako ili da ode nakon pisma Hz , sad trenutno nije. Stvarno nije šta god Ko mislio o tom.
Nema ništa od tog gore da se može desit, igrači super s njim, stručni stab i igrači u ekstra nekoj atmosferi i sad im otjeraj trenera i prodaj Ziljkica srce ekipe. Necemo se sastavit do polusezone ako se to uradi.
Mi ne razmisljamo izgleda puno o klubu samo o licnim željama.
Mirza treba otići svakako, ali sad trenutno nije trenutak za to. Bio je trenutak da se ne zaposli nikako ili da ode nakon pisma Hz , sad trenutno nije. Stvarno nije šta god Ko mislio o tom.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Dje ta topola i kad ce ponijeti tih milion eurica
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- Shategabri
- Kontakt:
Ne bih se složio ni da je dobro postavio.
On postavio ekipu ko da su mu na bekovima Trent i Roberson, a ne Duraković i Beganović.
Šta je bila ideja, da umru za poluvrijeme?
To je uspio. A to što nije mijenjao kad su umrli, valjda konto tako radi Guardiola, mogu i ja.
Ako šta ima, ima širinu ekipe. Kvalitetne zamjene.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Ma dese se ovakve stvari i vrhunskim ekipama i trenerima. Pa baš Liverpool se skoro desilo u utakmici s realom gdje su poveli u 20 min 2-0 na kraju su izgubili. Naše je da podrzimo u cetvrtak ekipu na sto bolji nacin i prodjemo torpedo a treneri i igraci moraju nauciti lekciju iz ove prve utakmice.napoleon72 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 10:43Pa ko je kriv za to, da nisam mozda ja? Druze, utakmica se igra 90 minuta a ne 35, zato evropski treneri tekme dijele na periode od po 15 minuta. Ako u prvih 15 nisi dao gol tim tempom, povuces rucnu i tek nakon 30te kreces u novi napad. Eto, Klopp je budala, s najboljim parom bekova u Engleskoj ne hrli 90 minuta nego mijenja tempo, prilagodjava ga igracima.hz033 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 10:06Ovako zvuci misljenje navijaca kojem je tener trn u oku i trudis se da ga popljujes maksimalno. Znaci Mirza je odlicno postavio ekipu, pojeli su ih u prvom poluvremenu. To sto bekovi nemaju snage da istrcavaju naprijed i da se vracaju i sto su potpuno grohnuli nakon 45 minuta igre, to je sasvim nesto drugo. Po meni Mirzina greska je jedino sto nije ranije mjenjao, prije svega osvjezio sredinu, ili cak izrotirao odbranu, pa onda dalje. Bekovi + Trako su nam donijeli to sto su donijeli i rezultat je takav kakv je! Revans, nema sumnje da ce se ovi proci !napoleon72 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 09:57Nijednog igraca, pa ni Dala, ne treba pljuvat dok je tu nesposoban trener. Nije Durakovic sam odlucio da ostavlja promahu iza sebe sigurno, nit Dal sam odlucuje da seta po terenu i provlaci pete. Ferguson je igrace fakticki tukao kad odstupe od onog sto on kaze, i to najvece zvijezde. Pogledajte i u proslosti - Dupovac kod svih trenera rupa, kod Vinka Nesta. Duljevic kod Jesica i Hurtica odron, kod Kodre i Cale najbolji igrac na terenu. Dulja zabio na Grbavici za pobjedu, al us.rao jos 2 zicera, Kodro ga kazni jer se zayebavao. Da je Dalu neko to jednom uradio mozda bi nesta i bilo od njega.
-
- Kontakt:
de ba ove ekipe sa hjeroglifima na dresovima moramo razmontirati a kuci a u gostima.propoklopac je napisao/la: ↑14 jul 2023, 10:28Nismo mi toliko dobri, a ni oni loši za bilo kakvo razmontiravanje, al to je ona nasa dugogodisnja boljka(mi mi mi), gdje nismo realni, gdje idemo na laksi trening, gdje drugi ne ulazu, pa su onda amateri,... treba nam malo vise realnosti, mudrosti, samokritičnosti..donDondon je napisao/la: ↑14 jul 2023, 09:00Vjerujem da je Rogic dobar goman i da ce to i pokazati ali ovo stavljanje na gol Rogica ujmesto naseg gomana je pisanje po akademiji i svim mladim igracima,da covjek dodje odradi 2 treninga i preuzme ti mjesto,to znaci da jarane trazis gdje ces drugo igrati.
Dala zacementirati na klupu pa neka materi svojoj rukama maše,nema snage ni pola sata trcati,ako ovako nastavi citav zivot ce ostati potencijal,mora se nekad i spustit na zemlju,lopta kad dodje do njeg tu je i kraj napada,frajer preglednost 0
zasto nam igraci nemaju snage nakon priprema,to ne znam,pa nismo igrali sa seviljom jbt,sta da su te napadali 70 minuta koliko bi onda pocrkali.
Nista nije gotovo jaci smo,bolji smo,kvalitetniji smo ali pristup strucnog staba u ovoj utakmici je katastrofalan.
steta je velika sto gruzijac nije igrao od prve minute,imao bi i motiv vise,momak je odlican a kod nas zapostavljen.Velika se nepravda cini prema njemu i avramu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Momak je spreman, oporavio se davno od povrede. Treba da mu se da šansa, ubacivati ga pomalo da uhvati ritam i neki kontinuitet.
- ExchangeOffice
Sarajevo je sinoc do prvih 45 KM izgledalo mocno, mozete pricati sta hocete al takvo Sarajevo svi zelimo. Sreca nije bila na nasoj strani.
Normalan je pad energije bio u drugom. Izmjene su trebale ranije da dodju, medjutim ni ovo sto je uslo nije nesto puno pokazalo.
Uglavnom, kad udjemo u takmicarsku formu, a nadam se da cemo ubrzo, mislim da ce ova ekipa biti spremna da ide na najvise ciljeve.
Nisam ni sretan ni razocaran. Zadovoljan zbog igre gdje ima kvaliteta, a zal zbog rezultata.
Normalan je pad energije bio u drugom. Izmjene su trebale ranije da dodju, medjutim ni ovo sto je uslo nije nesto puno pokazalo.
Uglavnom, kad udjemo u takmicarsku formu, a nadam se da cemo ubrzo, mislim da ce ova ekipa biti spremna da ide na najvise ciljeve.
Nisam ni sretan ni razocaran. Zadovoljan zbog igre gdje ima kvaliteta, a zal zbog rezultata.
-
- Kontakt:
To je to naše ponizavanje drugih i kako smo samo mi nesto, a ustavi stvari drugacije stoje, pogledaj stadion ovih s hiroglifimadonDondon je napisao/la: ↑14 jul 2023, 11:09de ba ove ekipe sa hjeroglifima na dresovima moramo razmontirati a kuci a u gostima.propoklopac je napisao/la: ↑14 jul 2023, 10:28Nismo mi toliko dobri, a ni oni loši za bilo kakvo razmontiravanje, al to je ona nasa dugogodisnja boljka(mi mi mi), gdje nismo realni, gdje idemo na laksi trening, gdje drugi ne ulazu, pa su onda amateri,... treba nam malo vise realnosti, mudrosti, samokritičnosti..donDondon je napisao/la: ↑14 jul 2023, 09:00Vjerujem da je Rogic dobar goman i da ce to i pokazati ali ovo stavljanje na gol Rogica ujmesto naseg gomana je pisanje po akademiji i svim mladim igracima,da covjek dodje odradi 2 treninga i preuzme ti mjesto,to znaci da jarane trazis gdje ces drugo igrati.
steta je velika sto gruzijac nije igrao od prve minute,imao bi i motiv vise,momak je odlican a kod nas zapostavljen.Velika se nepravda cini prema njemu i avramu

a ko je to sinoc koga razmontirao u onih 20 30 utakmica, pogledah slovenci ne mogu da dobiju na domacem terenu ekipe s Malte( remi i poraz)
Prva je utakmica pa nema smisla previše palamuditi i kritikovati onu ljigu na klupi.. ali me utakmica baš podsjetila na one sa Dudićem. Razlika je što sad zabijemo i poneki gol, a ne samo da pravimo prilike i pogađamo prečke.
Djelujemo bezglavo i naivno. Što reče neko iznad već se vidi da imamo ogromnih problema u nekim elementarnim stvarima (npr. iznošenje lopte). To je dovoljno da nas ne razvale ovi sovjeti i da ne gubimo od Sloge i ala Sloge, ali titule se ovako ne osvajaju.
Trako mi se ističe u generalno kriminalnoj odbrani. Greške se dese, niđe veze.. ali primjetio sam da par puta ima otvoren pas i kao da ga nema hrabrosti odigrati pa stalno golmanu, drugom stoperu ili negdje u bunar. Čim napravi faul gleda ka klupi (kao da traži neku zaštitu). Hoću reći da mi djeluje bezmudo i bez samopouzdanja, a takav ne može biti ozbiljan igrač (na stranu fizičke predispozicije i godine).
U napadu se vidi nešto malo uigranosti. Ipak je većina toga produkt našeg individualnog kvaliteta i slabosti sovjeta.
Raduje me što Mirvić plaća sve one agencije za analize i ima svoje izvještaje. Sigurno će kad-tad primjetiti koliko ona ljiga na klupi ne zna.
Do tad ne smijemo prodati Ziljkića i moramo dovesti baš dobrog stopera pa da barem na proljeće imamo šansu da osvojimo ligu.
Djelujemo bezglavo i naivno. Što reče neko iznad već se vidi da imamo ogromnih problema u nekim elementarnim stvarima (npr. iznošenje lopte). To je dovoljno da nas ne razvale ovi sovjeti i da ne gubimo od Sloge i ala Sloge, ali titule se ovako ne osvajaju.
Trako mi se ističe u generalno kriminalnoj odbrani. Greške se dese, niđe veze.. ali primjetio sam da par puta ima otvoren pas i kao da ga nema hrabrosti odigrati pa stalno golmanu, drugom stoperu ili negdje u bunar. Čim napravi faul gleda ka klupi (kao da traži neku zaštitu). Hoću reći da mi djeluje bezmudo i bez samopouzdanja, a takav ne može biti ozbiljan igrač (na stranu fizičke predispozicije i godine).
U napadu se vidi nešto malo uigranosti. Ipak je većina toga produkt našeg individualnog kvaliteta i slabosti sovjeta.
Raduje me što Mirvić plaća sve one agencije za analize i ima svoje izvještaje. Sigurno će kad-tad primjetiti koliko ona ljiga na klupi ne zna.
Do tad ne smijemo prodati Ziljkića i moramo dovesti baš dobrog stopera pa da barem na proljeće imamo šansu da osvojimo ligu.
The saddest thing in life is wasted talent.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 10:43Pa ko je kriv za to, da nisam mozda ja? Druze, utakmica se igra 90 minuta a ne 35, zato evropski treneri tekme dijele na periode od po 15 minuta. Ako u prvih 15 nisi dao gol tim tempom, povuces rucnu i tek nakon 30te kreces u novi napad. Eto, Klopp je budala, s najboljim parom bekova u Engleskoj ne hrli 90 minuta nego mijenja tempo, prilagodjava ga igracima.hz033 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 10:06Ovako zvuci misljenje navijaca kojem je tener trn u oku i trudis se da ga popljujes maksimalno. Znaci Mirza je odlicno postavio ekipu, pojeli su ih u prvom poluvremenu. To sto bekovi nemaju snage da istrcavaju naprijed i da se vracaju i sto su potpuno grohnuli nakon 45 minuta igre, to je sasvim nesto drugo. Po meni Mirzina greska je jedino sto nije ranije mjenjao, prije svega osvjezio sredinu, ili cak izrotirao odbranu, pa onda dalje. Bekovi + Trako su nam donijeli to sto su donijeli i rezultat je takav kakv je! Revans, nema sumnje da ce se ovi proci !napoleon72 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 09:57Nijednog igraca, pa ni Dala, ne treba pljuvat dok je tu nesposoban trener. Nije Durakovic sam odlucio da ostavlja promahu iza sebe sigurno, nit Dal sam odlucuje da seta po terenu i provlaci pete. Ferguson je igrace fakticki tukao kad odstupe od onog sto on kaze, i to najvece zvijezde. Pogledajte i u proslosti - Dupovac kod svih trenera rupa, kod Vinka Nesta. Duljevic kod Jesica i Hurtica odron, kod Kodre i Cale najbolji igrac na terenu. Dulja zabio na Grbavici za pobjedu, al us.rao jos 2 zicera, Kodro ga kazni jer se zayebavao. Da je Dalu neko to jednom uradio mozda bi nesta i bilo od njega.
Slazem se, nego jednu tekmu na Kosevu sjecam se, . igraci nam stali iza lopte, cekamo da oduzmemo loptu, a s Koseva zvizduci sto sumanuto ne napadamo.. valja taj pritisak neutralisati a vodili smo i svjesno loptu protivniku prepustili
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Po meni nijedan nije igrac odigrao lose...svi su tu negdje bili,nelosi.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: adoado, Aduka87, Antikloc, Benjolos, Bing [Bot], ErosViverosViv, fks74, johntravolta123, mnon46, rimljanin90, Seipronto, skoJaa, Vanja8 i 103 gosta.