FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nestvarno je kako je Ismir narcis, lik placa covjeka da ga snima za instagram 

Kad su gurbeti rasprodali Grbavicu za tri dana treba nas doci bar 20.000 da pokažemo da je šeher bordo grad!
Mozese vec sad zakljucit da je velika pogreska sto se na Ancica racunalo (kao igraca) (kao desna ruka ok ziljkic govori da je extra kao covjek))
To je jedino fula uz mogucnost da je GOLMAN VELKA RUPA.. rekao sam mogucnost jer nije fer da nakon jedne utakmice i to u evropi ga prozovemo bandovicem al ako nebude za klasu bolji nego ono juce nebi me cudilo da dovedemo novog golmana ili da sehinovic preuzme go..
Njihov golman je igrac utakmice i jucesnja utakmica bas pokazuje koliko je bitan golman, NAJVAZNIJA POZICIJA U EKIPI 100%. Bice razlika +12 za zrinjski ako rogic bude ovako branio a mi ne dovedemo drugog golmana
Prvi 30 minuta super 2 poluvrije 25 minuta ok oni su imali po 15 minuta u prvom 15 u drugom incijativu..
Golove koje smo primili su uzrok zvani sport nizajedan go nemozes direktno krivit jednog igraca jer najve golove u narednih 20 necemo primit
Drugi go ide vise na dusu golmana prem da je stoper cinimi se trako kriv skoro ko i rogic jer kad je izasao na igraca ostavio mu je prosto golman je bio pokriven relativno sut je bio iz blizine.
Inace ovakve utakmice kad se desavaju i kad diminiras 10-20 minuta trener mora povuc malo rucnuda se i igraci odmore i da se vrati koncentracija i onda u zadnjih 5 minuta napast ponovo
Sanse su 50-50
Nece bit ni 9000 u revansu
To je jedino fula uz mogucnost da je GOLMAN VELKA RUPA.. rekao sam mogucnost jer nije fer da nakon jedne utakmice i to u evropi ga prozovemo bandovicem al ako nebude za klasu bolji nego ono juce nebi me cudilo da dovedemo novog golmana ili da sehinovic preuzme go..
Njihov golman je igrac utakmice i jucesnja utakmica bas pokazuje koliko je bitan golman, NAJVAZNIJA POZICIJA U EKIPI 100%. Bice razlika +12 za zrinjski ako rogic bude ovako branio a mi ne dovedemo drugog golmana
Prvi 30 minuta super 2 poluvrije 25 minuta ok oni su imali po 15 minuta u prvom 15 u drugom incijativu..
Golove koje smo primili su uzrok zvani sport nizajedan go nemozes direktno krivit jednog igraca jer najve golove u narednih 20 necemo primit
Drugi go ide vise na dusu golmana prem da je stoper cinimi se trako kriv skoro ko i rogic jer kad je izasao na igraca ostavio mu je prosto golman je bio pokriven relativno sut je bio iz blizine.
Inace ovakve utakmice kad se desavaju i kad diminiras 10-20 minuta trener mora povuc malo rucnuda se i igraci odmore i da se vrati koncentracija i onda u zadnjih 5 minuta napast ponovo
Sanse su 50-50
Nece bit ni 9000 u revansu
Ne treba se na njih osvrtati, oni su na hype skupili 13k, napunili stadion uredno, nisu 2 godine Evropu igrali. Mi ćemo bez nekog pretjeranog hype-a skupiti više.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- f0rest1946
- Kontakt:
Mirvicu samo tako nastavi, svi vlasnici to tako rade samo bosnji smeta i sto ulaze i sto se snima za insagram i sto bodri ekipu!!!!!!
Ma ne zasluzujemo mi Allahami ovo.
Nije to jarane nikakav kompleks,već ako nismo u stanju nakon svih pozitivnih priča i aktivnog rezultata odgovoriti pristojnom posjetom onda nas yebi,šta treba da se desi pa da kao lojalna publika odgovorimo kako treba?Sami ćemo sebe zakopati i unazaditi ne treba nama ni vico ni niko,nema gore sorte
Navijaci Ismira, osnujte fan klub Ismiroljubcif0rest1946 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 18:48Mirvicu samo tako nastavi, svi vlasnici to tako rade samo bosnji smeta i sto ulaze i sto se snima za insagram i sto bodri ekipu!!!!!!
Da nas je na stadionu koliko smo dobri u pravljenju loše atmosfere. Ma bili bi šampioni iz godine u godinu. Ali teško nama sa ovakvima.
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Mi smo mahalaski narod.. volimo pizdriti u drugog, tako i kad si u eu na autoputu prepoznas nase, samo jer blenu svi iz auta ko tele u sarena vrata tj gledaju tudja posla

Mirva kraljuuu, podrska , pa bio ko Kale gospodar vremena licno
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Jeb* ga Arena, pa jel' realno da još uvijek ne postoji normalan pregled utakmice na youtube.
Vrhunska utakmica u oba pravca, samo neka nastavi.
Upravo tako.ElCartel11 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 15:51Sinoc su nam oba beka bila premalo agresivna. Kad god su ih krila napadala oni su ih samo pratili i vracali se nazad. Umjesto, da ih sacekaju i pokusaju uzeti loptu, jer ti ako se pomacinjes nazad sa njim on te lako jednim potezom rjesi, kao sto je Durakovica sinoc onaj.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Izgleda će Meho reprezentaciju preuzeti, a toliko je malo falilo da nas u martu preuzme 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sretno mu bilo. Sve se u životu sa razlogom dešavaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jul 2023, 19:29Izgleda će Meho reprezentaciju preuzeti, a toliko je malo falilo da nas u martu preuzme![]()
Ma ja daj nam klub ljubitelja virsliLakoste je napisao/la: ↑14 jul 2023, 18:54Navijaci Ismira, osnujte fan klub Ismiroljubcif0rest1946 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 18:48Mirvicu samo tako nastavi, svi vlasnici to tako rade samo bosnji smeta i sto ulaze i sto se snima za insagram i sto bodri ekipu!!!!!!

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Onda će se nama sa razlogom nekim desiti da nećemo titulu osvojiti ni ove godn0dix je napisao/la: ↑14 jul 2023, 19:31Sretno mu bilo. Sve se u životu sa razlogom dešavaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jul 2023, 19:29Izgleda će Meho reprezentaciju preuzeti, a toliko je malo falilo da nas u martu preuzme![]()
![]()

Dan kad MV napusti našu klupu, ima da sjednem i momački se napijem od sreće.
Ma ne navijam za Mirzu nego za FK Sarajevo. Kada bude vrijeme Mirzi da ide neka ide. A do tad želim mu sreću da nam donese duplu krunu, grupne faze (veoma teško složiće se oni koji se razumiju u fudbal). A do tad slaviti pobjede i uživati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jul 2023, 19:39Onda će se nama sa razlogom nekim desiti da nećemo titulu osvojiti ni ove godn0dix je napisao/la: ↑14 jul 2023, 19:31Sretno mu bilo. Sve se u životu sa razlogom dešavaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jul 2023, 19:29Izgleda će Meho reprezentaciju preuzeti, a toliko je malo falilo da nas u martu preuzme![]()
![]()
![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Naravno, samo FKS. Međutim, ne možemo slaviti i uživati, kad vidimo svi da lik jednostavno NE ZNA. Vrhunac su izmjene u 80'n0dix je napisao/la: ↑14 jul 2023, 19:45Ma ne navijam za Mirzu nego za FK Sarajevo. Kada bude vrijeme Mirzi da ide neka ide. A do tad želim mu sreću da nam donese duplu krunu, grupne faze (veoma teško složiće se oni koji se razumiju u fudbal). A do tad slaviti pobjede i uživati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jul 2023, 19:39Onda će se nama sa razlogom nekim desiti da nećemo titulu osvojiti ni ove god![]()

Slažem se s tobom u tom sa izmjenama vjeruj mi mrak mi je na oči pao kad sam vidio kad je izmjene napravio. Iako je "potrefio" sa izmjenama. Ali ako ne ostvari ciljeve zakazane za ovu sezonu veoma lahko će se zamjeniti a nadam se da će onda neko na duge staze doći. Ali kad mi psujemo Husrefu, kad nam Meho ne valja pa se otjera sve ti je jasno brt.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jul 2023, 19:48Naravno, samo FKS. Međutim, ne možemo slaviti i uživati, kad vidimo svi da lik jednostavno NE ZNA. Vrhunac su izmjene u 80'n0dix je napisao/la: ↑14 jul 2023, 19:45Ma ne navijam za Mirzu nego za FK Sarajevo. Kada bude vrijeme Mirzi da ide neka ide. A do tad želim mu sreću da nam donese duplu krunu, grupne faze (veoma teško složiće se oni koji se razumiju u fudbal). A do tad slaviti pobjede i uživati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jul 2023, 19:39
Onda će se nama sa razlogom nekim desiti da nećemo titulu osvojiti ni ove god![]()
Dan kad MV napusti našu klupu, ima da sjednem i momački se napijem od sreće.![]()