FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Hitman22
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hitman22 » 14 jul 2023, 23:50

Sky9 je napisao/la:
14 jul 2023, 23:34
IbrahimAga075 je napisao/la:
14 jul 2023, 23:24
Sky9 je napisao/la:
14 jul 2023, 23:05
Pa šećerko na svim ovim slikama ima facu kao da trola :urnebes:

Je.bo li ga rahić cijeli u šupak. :bih:
Osim face ima i rijetko lijepu frizuru mora se priznati :urnebes: :urnebes: :urnebes:
rahićki modni stil :ljepota:
Retrosexualac, fura svoj fazon a vi ne prepoznajete
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 15 jul 2023, 06:32

Vi se tu izmedju sebe koljete dok neko drugi koristi ovu situaciju sto se prije ujedinite ili ujedinimo možemo nešto Napravit za Slobodu. Uostalom ko daje novac on se pita, vaše je da dodjete platite kartu pljujete pohvalite ali ne i da vodite klupsku politik. Previše je interesa menadžera i levata oko slobode koji gledaju da utrpaju svoje igrače, mene su zvali pitali reko sam Anes Vazda, Abid Mujagic, Kalesic moj iz Zvijezde i Baltic to su igrači koji prevaga jučer zovu traže stopera al kao pravog iskreno Nalic je zalutao u nas fudbal i jedini razlog može bit ako sloboda je udje ove godine on. Ostalo sloboda je 3 koplja ispred svih i ide lagano.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 15 jul 2023, 08:36

zvezdas1922 je napisao/la:
15 jul 2023, 06:32
Vi se tu izmedju sebe koljete dok neko drugi koristi ovu situaciju sto se prije ujedinite ili ujedinimo možemo nešto Napravit za Slobodu. Uostalom ko daje novac on se pita, vaše je da dodjete platite kartu pljujete pohvalite ali ne i da vodite klupsku politik. Previše je interesa menadžera i levata oko slobode koji gledaju da utrpaju svoje igrače, mene su zvali pitali reko sam Anes Vazda, Abid Mujagic, Kalesic moj iz Zvijezde i Baltic to su igrači koji prevaga jučer zovu traže stopera al kao pravog iskreno Nalic je zalutao u nas fudbal i jedini razlog može bit ako sloboda je udje ove godine on. Ostalo sloboda je 3 koplja ispred svih i ide lagano.
Samo ti pricaj druze i tjesi se, ova trenutna ekipa nije dostojna da se bori za bilo sta, i da samo ti idi i gledaj Slobodu ja znam da necu sve dok je privatizovana od strane ovih, da njima dajem pare za ulaz jok to ...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 15 jul 2023, 09:53

Nalic je prolazan i nebitan, najuspješniji je kao TV komentator.
Problem su ljudi koji isključivo vole Slobodu s Azmirom na čelu. Ako nije Azmir onda po njima treba ugasiti klub od 104 godine. Bojkotirati utakmice pljuvati svakoga ko ne velica vodju. Naravno Slobida je preživjela sve i svašta pa ce i ovo biti prošlost
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 15 jul 2023, 10:28

Naredne subote Budućnost-Sloboda u Banovićima.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 15 jul 2023, 11:11

Hitman22 je napisao/la:
15 jul 2023, 09:53
Problem su ljudi koji isključivo vole Slobodu s Azmirom na čelu. Ako nije Azmir onda po njima treba ugasiti klub od 104 godine. Bojkotirati utakmice pljuvati svakoga ko ne velica vodju. Naravno Slobida je preživjela sve i svašta pa ce i ovo biti prošlost
Druže tebi izgleda da nije jasno jedno, a to je da se bunimo protiv uhljupa koji su "skrhali" Slobodu na vrlo niske grane. Koji i dalje se qurche sa državnim parama, koje niko od ozbiljnih igrača ne želi čuti, koji su sve preveslali i privatizovali klub. Azmir je nebitan, najmanje zlo od ponuđenih. Kamo sreće da je neko drugi bolja opcija, da nas hoće kupiti neko drugi ko će ulagati u klub.
Ovo trenutno oko kluba su hijene koje gledaju sebe, da ogule Slobodu do kosti, oni će pisati pozajmice i iste naplatiti od prvih para.
E sada ako je to dobro za tebe...
Meni je iskreno pun quratz ideje, ispadanja iz najgore lige u evropi, da nas deru Prijedor, Posušje, Radnik, Sloga, Igman.....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 jul 2023, 11:19

meecko je napisao/la:
15 jul 2023, 11:11
Hitman22 je napisao/la:
Druže tebi izgleda da nije jasno jedno, a to je da se bunimo protiv uhljupa koji su "skrhali" Slobodu na vrlo niske grane. Koji i dalje se qurche sa državnim parama, koje niko od ozbiljnih igrača ne želi čuti, koji su sve preveslali i privatizovali klub. Azmir je nebitan, najmanje zlo od ponuđenih. Kamo sreće da je neko drugi bolja opcija, da nas hoće kupiti neko drugi ko će ulagati u klub.
Ovo trenutno oko kluba su hijene koje gledaju sebe, da ogule Slobodu do kosti, oni će pisati pozajmice i iste naplatiti od prvih para.
Meni je iskreno pun quratz ideje, ispadanja iz najgore lige u evropi, da nas deru Prijedor, Posušje, Radnik, Sloga, Igman.....
Tako je 100%....treba jos da raja spasava privatnika Rahmana i njegove i jos da ima daje podrsku kupovinom ulaznica, clanskih. :puke:
🔴⚫️

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jul 2023, 11:22

Klosar Mujkanovic se usutio ne progovara sedam dana. A voli pricat i medije. Nesto nije ok :urnebes:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 jul 2023, 11:28

tuzlak1987 je napisao/la:
15 jul 2023, 11:22
Klosar Mujkanovic se usutio ne progovara sedam dana. A voli pricat i medije. Nesto nije ok :urnebes:
Ko kad nema sta rec. Nijedan ozbiljan igrac nece da cuje za klub, niti hoce da dodje kod nas. Jedino to moze reci :rol:
I ovo sto su Nalica doveli, doveli su ga jer ce mu dati one pare sto su mu duzni ostali preko plata. Ili tako, ili da mu isplate 200 000 KM odjednom koje nemaju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 15 jul 2023, 11:28

Hitman22 je napisao/la:
Drug, ti kao da nisi citao komentare prije.
Nije stvar toliko u Azmiru, stvar je u tome na koji nacin je ovo odradjeno, bukvalno preko noci, dan prije izbora doveli macka Toma i izabrali ga kao najvece hinje, sto i jesu, prvi taj seco pose.rem mu se na ime i prezime i onu facu odvratnu i onda i ostali mu jarani svi redom.

Sjebali su nam klub, poslali u drugu ligu, stadion se raspada, nemas sad ni navijace.

Jbs te 104 godine kad nisu u stanju bili napraviti stadion od 10.000 kapaciteta normalan, jbs te 104 g kad se prostorije kluba raspadaju ni na sta ne lice, zapadna tribina se krpi, sjeverna se usmrdila od mokrace jer pisa gdje ko stigne nisu u stanju bili mokri cvor napraviti, prilaz sjevernoj tribini ocajan, nisu mogli dovuci kamion sljunka, napraviti bar betonsku stazu stepenice do glavnih ulaznih stepenica, kad je kisa razblatni se sve ko mocvara ispred stepenica.
Jedino vrijedno pomena je ovaj travnjak novi.
Prica se o led semaforu evo od maja, svaki detalj sitnica je bitna jer i po tome se vidi koliko si ozbiljan klub, bolje da nisu ništa postavljali nego ono trenutno sto je postavljeno.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 jul 2023, 11:30

Ogromna je razlika izmedju tih klosara i Azmira, sada bi vec imali sklopljenu odlicnu ekipu sa odlicnim trenerom i bili bi na priprema na nekoj poznatoj destinaciji....taj Mujkanovic je obicna koloteralna steta kojeg su navukli da ce mu oci ispasti.
🔴⚫️

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 15 jul 2023, 11:45

Skver je napisao/la:
15 jul 2023, 11:30
Ogromna je razlika izmedju tih klosara i Azmira, sada bi vec imali sklopljenu odlicnu ekipu sa odlicnim trenerom i bili bi na priprema na nekoj poznatoj destinaciji....taj Mujkanovic je obicna koloteralna steta kojeg su navukli da ce mu oci ispasti.
Vi ne navijate za Slobodu vec za Azmira! Kako smijete prizeljkivati bolje igrace, trenera i upravu u klubu? Vi niste onda pravi navijaci!
Kospe, Buci, Aci i lopte gledamo na Tušnju!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 15 jul 2023, 12:30

kako neke interesne skupine ubijaju pričom o sudjelovanju i i sta je u redu a sta ne. Vidjele hijene priliku pa izvirile iz rupa i pokušavaju sta otkinuti. Kad se pozivalo da se da 20 k za učešće i priliku da jbe nadmene majmune niko se nije pocesao iza uha. Nije bila akcija 10 km za naseg predstavnika u upravi. jbte 2000 clanova po 10 i mjesto. Danas se nešto zesce laje.
& $ ?

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 jul 2023, 12:38

Sport umire u Tuzli, pored sporta umrlo je i novinarstvo, niko ne smije da postavi pitanja tim grobarima sporta, klubova, konkretno sad o Slobodi i desavanjima oko i u samom klubu....nevjerovatno, veca sloboda novinarstva je u totalitarnim rezimima, tu displinu je uveo u nas grad Jasmin i njegovi, a ovi samo nastavili slijediti njegov put.
🔴⚫️

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 15 jul 2023, 13:19

meecko je napisao/la:
15 jul 2023, 11:11
Hitman22 je napisao/la:
Ta borba predstoji svakako, ranija garnitura je izbacila klub iz PL povrh velikih budžetskih sredstava koja su izdvojena. Za razliku od rahmetli Davuda koji nije znao ništa o fudbalu i nije imao podršku budžeta grada. Da me neko pitao jel postoji promil šanse da se vrati dvojac Nalic Mujkanovic siguran sam bio da ne postoji. Azmir ie naravno jedini koji želi dati, pozajmiti, uložiti , nevažno , ali ne smije biti jedini izbor. Mora se tražiti rješenje dugotrajno za kompletan sport u Tuzli, sad nam ie samo rukomet ostao u vrhu dok je sve ostalo nula
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 15 jul 2023, 13:26

Danas u Zenici Čelik-Kikači pod budnim okom bundoglava i Nalića...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 jul 2023, 14:31

HPCompaq je napisao/la:
15 jul 2023, 13:26
Danas u Zenici Čelik-Kikači pod budnim okom bundoglava i Nalića...
Nek Bundoglavi gleda da namakne sta para da mozemo kojeg igraca potpisati, posto nema transe od grada...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 jul 2023, 14:41

Da li je to zvanicna informacija da trenutno nema transe od grada za FK Slobodu ?
🔴⚫️

Volkan
Kontakt:

Post Postao/la Volkan » 15 jul 2023, 14:42

Mladi krilni fudbaler Haris Konjalić, trebao bi biti novo pojačanje Slobode.

Konjalić je prošao akademiju Sarajeva, ima 22 godine, a iza sebe ima odličnu sezonu u dresu Goražda, gdje je u u protekloj sezoni postigao osam golova u Prvoj ligi FBiH.

Već je u Tuzli i očekuje se da potpiše ugovor.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 15 jul 2023, 14:53

Volkan je napisao/la:
15 jul 2023, 14:42
Mladi krilni fudbaler Haris Konjalić, trebao bi biti novo pojačanje Slobode.

Konjalić je prošao akademiju Sarajeva, ima 22 godine, a iza sebe ima odličnu sezonu u dresu Goražda, gdje je u u protekloj sezoni postigao osam golova u Prvoj ligi FBiH.

Već je u Tuzli i očekuje se da potpiše ugovor.
To je ovo što smo jučer drug montolivo i ja zagonetno najavljivali... :urnebes:
Sky9 je napisao/la:
14 jul 2023, 17:06
montolivo18 je napisao/la:
14 jul 2023, 16:54
Stiže jedan opasan krilni igrač. :D

:?:

slika
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: mirza24 i 9 gostiju.