Kad ti brat kaze.
Ako ne bude sjevera ,istok ce se rasprodati do cetvrtaka prije utakmice.
Ja u ponedeljak akb u redu za 3 istoka
Haha jos ostalo 7997 karti,a nije ni krenula prodaja.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kad ti brat kaze.
Možda budu na web stranici fan shopa.
Bez problema
Trako je prenio težište na našu polovicu bez da je to morao. Sjeti se ključnog momenta u prvom poluvremenu. Traku je primio loptu prema desnoj aut liniji na 18 metara od našeg gola, mogao je igrati iz aut liniju beku, a on se okrenuo i vratio je golmanu. Uslijedio je škripac i loš degažman u aut. Po izbačenoj lopti odigrali su na desno krilo, frajer je ušao u dribling i loše šutnuo na naš gol. Ovo čisto navodim kao slikovit primjer. U krajnjoj liniji, čak i da se saigraci ne nude, nabij je prema gore. Jok, on je vrati golmanu da je nabije.kengur je napisao/la: ↑15 jul 2023, 16:05Ostale stvari smo vidjeli vrlo slicno ali ja mislim da su promjenu postavke njihovi igraci dobili sredinom prvog poluvremena od trenera.PeppermintSA je napisao/la: ↑15 jul 2023, 15:13
Fudbal nije video igrica da trener vrisne “sad prepustite posjed i vratite se”, “sad preuzmite posjed i napadajte”.
Gruzijci su se na samom startu sasrali i nesvjesno vratili. Mi smo dominirali, redali prilike i to ih je tjeralo da se svi vise uvlače. Onda smo počeli pehlivanati i meljati loptu u zadnjoj liniji. To ih je navuklo da izađu visoko jer su vidjeli da smo na Vi s loptom u zadnjoj liniji. Vraćanje lopte golmanu, njegovi loši degažmani itd su im dali vjetar u krila. Počeli su da duraju loptu na desno krilo, vidjeli da užasno loše stojimo nazad, da dubinske duge lopte od 70 metara prolaze i samo su počeli to da rade. Okurazili se, mi pali i to je to.
Nema tu mnogo filozofije i pametovanja. Da smo zabili gol-dva na samom početku, na kraju bi bilo 4-5. Da zadnja linija nije diletantska, unatoč promašajima bi opet glat pobijedili - ništa od toga nema veze sa taktikama, trenerima isl već sa lošim igračima u našoj zadnjoj liniji i nesreći/dekoncentraciji kod naših prilika na samom startu.
Meni se cinilo da Trako (iako najgori nas igrac) nije imao kome dati jer su svi vec bili pokriveni a nije on to poceo iz zabave pa nas oni pokrili.
Prihvatam da to vidimo razlicito, nema problema.
Zaboravih da spomenem ako nije neko vec prije mene oko kulturnih referenci o Sarajevu
Knjiga "Svjetla za daljine" - Djurasovic, pola o Vahidinu a pola o Kindzetu
Nemoj to džsba pisati, navijači uvijek nekoga uzmu na zub i j.bu, nema to veze sa igrom da je Mesi on će biti najgori. Čudna smo mi sorta.jurisicduska je napisao/la: ↑15 jul 2023, 16:57Nije istina. A neću ti ni objašnjavati sto.
Kad ti se klub borio za Europu i u derbi utakmicama Dal ti je svojim golovima i asistencijama istu osigurao. Sad trenutno ti je golom dao aktivan rezultat za revans.
Nije nas zaklao nikad. Ništa nije uradio sto bi naskodilo ekipi kad smo gubili vise nego ostali fudbaleri. Lažete i izmišljate.
Halo, Dal ti je svojim glupostima i bolom u k izbio sigurno 10 bodova u prvom dijelu, toga se ne sjećaš, da ne pričam o drugom kad je mlatio rukicama dok mi gol primamo. Zabio je i protiv torpeda, al možeš bit sretan do neba što ona njegova poprečna lopta nije pretvorena u gol, i ona soliranja, pokušaji kroz noge. Ovo pašće treba otjerati i to jr to.jurisicduska je napisao/la: ↑15 jul 2023, 16:57Nije istina. A neću ti ni objašnjavati sto.
Kad ti se klub borio za Europu i u derbi utakmicama Dal ti je svojim golovima i asistencijama istu osigurao. Sad trenutno ti je golom dao aktivan rezultat za revans.
Nije nas zaklao nikad. Ništa nije uradio sto bi naskodilo ekipi kad smo gubili vise nego ostali fudbaleri. Lažete i izmišljate.
Nije.mnon46 je napisao/la: ↑15 jul 2023, 17:00Halo, Dal ti je svojim glupostima i bolom u k izbio sigurno 10 bodova u prvom dijelu, toga se ne sjećaš, da ne pričam o drugom kad je mlatio rukicama dok mi gol primamo. Zabio je i protiv torpeda, al možeš bit sretan do neba što ona njegova poprečna lopta nije pretvorena u gol, i ona soliranja, pokušaji kroz noge. Ovo pašće treba otjerati i to jr to.jurisicduska je napisao/la: ↑15 jul 2023, 16:57Nije istina. A neću ti ni objašnjavati sto.
Onaj koji bude ovako los. Onaj koji od 10 situacija 9 zayebe. Onaj koji ne zeli da trci za ekipu. Onaj koji igra samo za sebe i slicno. Eto takvi su nam sljedeci na tapeti
Ne laze, ali ne daje ni blizu potpune slike.
Trenutno korisnika/ca: Argentina, jurisicduska, keli, NazorUso, pierce, pjankesarajevo, Rajvosa4ever, Rule_hz, Seipronto, Tarapi i 83 gosta.