E sad tek ide ****.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Najbolje je da se i mi malo promijenimo, ne možemo non stop tjerati igrače, koji proigraju kada odu od nas.ElCartel11 je napisao/la: ↑15 jul 2023, 17:35Ma naša raja bi na zub uzela Messija, Neymara i Ronalda, a da nece Dalkana.
Zato kazem najbolje za sve strane, da se on ispali negdje van granica BiH.
I koji se poslije tuku na treningu, nema samo mi znamo sj.bati atmosferu pred važne utakmice. Dali se to svjesno radi i izmišlja kao tuča Dala i Avrama ?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Statistika je ko bikini. Puno pokaze a malo vidis. Hvala mu na golovima i asistencijama. Njemu bi bas mjera u Olimpiji bila gdje nema emocije ni strasti toliko na stadionima.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- napoleon72
- Kontakt:
Dok im ne utice na performanse nek svaku tekmu s tri promila pocinju. Bacchus boysi su titulu uzeli i playoff igrali. Svugdje u svijetu igraci piju, puse, guzze qrve, samo kod nas se gleda "neka ga, porodicni covjek". Kod nas porodicni Mesanovic meda nije mogao. Nek pruzaju dobre partije i puca mi qrac sta piju, ja cu im runde zvat ako treba.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- PeppermintSA
- Kontakt:
+1napoleon72 je napisao/la: ↑15 jul 2023, 18:05Dok im ne utice na performanse nek svaku tekmu s tri promila pocinju. Bacchus boysi su titulu uzeli i playoff igrali. Svugdje u svijetu igraci piju, puse, guzze qrve, samo kod nas se gleda "neka ga, porodicni covjek". Kod nas porodicni Mesanovic meda nije mogao. Nek pruzaju dobre partije i puca mi qrac sta piju, ja cu im runde zvat ako treba.
Tony adams bio alkoholicar kad je arsenal harao ligom i bio neporazen, bitno je kako izgleda na terenu
Dao 8 golova a usrao 108. Dajte ba nazor ga prikrivate qarina od igraca. Da nas je toliko izvukao otisao bi negdje udarila bi opasna ponuda na vrata. Ovako ljudi nudili iste pare za njega i Numana Kurdica.jurisicduska je napisao/la: ↑15 jul 2023, 16:57Nije istina. A neću ti ni objašnjavati sto.
Kad ti se klub borio za Europu i u derbi utakmicama Dal ti je svojim golovima i asistencijama istu osigurao. Sad trenutno ti je golom dao aktivan rezultat za revans.
Nije nas zaklao nikad. Ništa nije uradio sto bi naskodilo ekipi kad smo gubili vise nego ostali fudbaleri. Lažete i izmišljate.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Koliko god se treba kritikovati Dal, većina ga vala i pretjera.
Ispade nije niko ni 200.000€ ponudio, a Boga mi su se veoma lijepe cifre odbile. Da li je greška što su odbili, to je već nešto što ćemo vidjeti kad se u konačnici proda i saznamo cifru.
Ispade nije niko ni 200.000€ ponudio, a Boga mi su se veoma lijepe cifre odbile. Da li je greška što su odbili, to je već nešto što ćemo vidjeti kad se u konačnici proda i saznamo cifru.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pa bi on da ima gdje, u to ne sumnjam.ElCartel11 je napisao/la: ↑15 jul 2023, 17:35Ma naša raja bi na zub uzela Messija, Neymara i Ronalda, a da nece Dalkana.
Zato kazem najbolje za sve strane, da se on ispali negdje van granica BiH.
Navijači će na kraju sahraniti ovaj klub,svi bi nešto da pametuju i da se pitaju a na utakmice dođe 3000 a broj članova mizeran,dok većina konkurenata raste mi smo u padu i ovaj bojkot će još više oslabiti grupu umjesto da se iskoristi evropa i dijaspora da se sve popravi mi sami sebi probleme tražimo i tamo gdje ih nema
Ma likovi svoje frustracije i neuspjehe lijece ovdje, kad citas ovo konto bi najgori igrac planete, svako ko nesto pozitivno kaze je "analfabeta" i neznalica, a bukvalno svako vidjenije ime kaze da je momak ekstra talenat i medju najjacim igracima lige. Mi smo sebi najveci neprijateljiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jul 2023, 18:33Koliko god se treba kritikovati Dal, većina ga vala i pretjera.

-
- Kontakt:
Puno se prica o jednom te istom igracu, fokus skrenuti na cetvrtak i revans utakmicu, gdje cemo akobogda ici na pobjedu.
Sjetih se kona i sezone 2011/12 kad su uzeli duplu krunu, pojedini igraci im maltene 24 sata cugali u par kafana u Hrasnom, sjedili sa kriminalcima, razvlačile se cize kokaina po stolovima........
Dal.ima kakvih informacije za HZ i Mirvica neko rece da ce posle Gruzije opet sjesti za stol.
Sad ili nikad.
Sad ili nikad.
-
- Kontakt:
Ma druze ko ce sahraniti, kad budu oni (ne mislim na hz) i svi koji misle da su navijaci davali pare iz svojih dzepova, od svojih firmi itd. onda ce se mozda nesto i pitati, isto kao i ja, a do tada se moze ovdje pisati i iznositi misljenje samo. Ne branim nikoga, niti me zanima iko pojedinacno. Navijao sam iskljucivo za FKS i kad nije marke bilo a i sada kad imamo nesto. Hvala dragom Bogu sto nemam nikakav privatni interes vezano za klub.Anex je napisao/la: ↑15 jul 2023, 18:43Navijači će na kraju sahraniti ovaj klub,svi bi nešto da pametuju i da se pitaju a na utakmice dođe 3000 a broj članova mizeran,dok većina konkurenata raste mi smo u padu i ovaj bojkot će još više oslabiti grupu umjesto da se iskoristi evropa i dijaspora da se sve popravi mi sami sebi probleme tražimo i tamo gdje ih nema
De nam objasni kako smo doveli Amara Beganovica samo zato sto mu je isti menadzer kao Rahmanovicu. Jos nam objasni da je Beganovic samo otvorio vrata Rahmanu, koji dolazi u klub 100 %...jurisicduska je napisao/la: ↑15 jul 2023, 16:57Nije istina. A neću ti ni objašnjavati sto.
Kad ti se klub borio za Europu i u derbi utakmicama Dal ti je svojim golovima i asistencijama istu osigurao. Sad trenutno ti je golom dao aktivan rezultat za revans.
Nije nas zaklao nikad. Ništa nije uradio sto bi naskodilo ekipi kad smo gubili vise nego ostali fudbaleri. Lažete i izmišljate.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Hem vruče hem smarate s Dalom i nekakvim crnjacima...dajte malo zguzite šta ako ništa izdrkajte biće vam lakše.
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, bhfanatic14, bordobijeli, CAZIN, EastMadness, ErosViverosViv, Fouzi1, miguelramos, mnon46, NeSamSafetee, PAPE3, plisek, Rajvosa4ever, riki46, Rodman, Rule_hz, senad82, Vanja8 i 117 gostiju.