FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Edin1982
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Edin1982 » 18 jul 2023, 11:48

LaBombonera88 je napisao/la:
18 jul 2023, 11:12
Eldar Mehmedović, mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, trebao bi danas kompletirati transfer iz tuzlanske Slobode u zagrebačku Lokomotivu.

Faktor saznaje da je sve dogovoreno tokom jučerašnjeg dana i da je Mehmedović otputovao u Zagreb, gdje će proći ljekarske preglede i ako sve bude u najboljem redu potpisati ugovor s timom iz HNL-a.

Nije sve išlo kao po loju, s obzirom na to da su Hrvati često mijenjali svoju ponudu. Na kraju su u Slobodi na čelu s predsjednikom Senadom Mujkanovićem odlučili mladom igraču dati zeleno svjetlo za transfer, ne želeći mu stajati na putu u daljem razvoju.

Tako će Mehmedović put Zagreba BESPLATNO, a Sloboda se može nadati nekom novcu u budućnosti, odnosno od eventualne naredne prodaje fudbalera.

Jos jedna velika katastrofa prouzrokovana ispadanjem zahvaljujući nesposobnim debilima.
Igrac cija je vrijednost najveca u FK Sloboda po transfermarktu 300k, dajemo dzaba Lokomotivi Z

Sad se mozemo nadati samo nekoj sici ako napravi neki vec bolji transfer iz Lokomotive.
K A T A S T R O F A !!!
Imamo za sve naše igrače ,koji potpišu profi ugovor a nisu napunili 23 godine iz UEFA fonda 50 000 eura (ili km nisam siguran)...

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 18 jul 2023, 11:56

Edin1982 je napisao/la:
18 jul 2023, 11:48
Eldar Mehmedović, mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, trebao bi danas kompletirati transfer iz tuzlanske Slobode u zagrebačku Lokomotivu.

Faktor saznaje da je sve dogovoreno tokom jučerašnjeg dana i da je Mehmedović otputovao u Zagreb, gdje će proći ljekarske preglede i ako sve bude u najboljem redu potpisati ugovor s timom iz HNL-a.

Nije sve išlo kao po loju, s obzirom na to da su Hrvati često mijenjali svoju ponudu. Na kraju su u Slobodi na čelu s predsjednikom Senadom Mujkanovićem odlučili mladom igraču dati zeleno svjetlo za transfer, ne želeći mu stajati na putu u daljem razvoju.

Tako će Mehmedović put Zagreba BESPLATNO, a Sloboda se može nadati nekom novcu u budućnosti, odnosno od eventualne naredne prodaje fudbalera.

Jos jedna velika katastrofa prouzrokovana ispadanjem zahvaljujući nesposobnim debilima.
Igrac cija je vrijednost najveca u FK Sloboda po transfermarktu 300k, dajemo dzaba Lokomotivi Z

Sad se mozemo nadati samo nekoj sici ako napravi neki vec bolji transfer iz Lokomotive.
K A T A S T R O F A !!!
Imamo za sve naše igrače ,koji potpišu profi ugovor a nisu napunili 23 godine iz UEFA fonda 50 000 eura (ili km nisam siguran)...
Opet je to malo drug spram one cifre koju smo trebali dobiti, velika steta po klub i zbog igraca i sa finansijske strane.

Unknown12
Kontakt:

Post Postao/la Unknown12 » 18 jul 2023, 11:56

Sky9 je napisao/la:
17 jul 2023, 21:39
MMA075 je napisao/la:
17 jul 2023, 21:30
Beduin je napisao/la:
17 jul 2023, 21:16
Nevezano sad striktno za nas, nego za komsije, ali Azmir je bio blizu preuzimanja i Slobode, jeste li procitali intervju Dijabia, sad vec bivseg igraca TC-a?
Uhh al se nagovori protiv komsija, izmedju ostalog kaze kako predsjednik upravlja klubom a pojma nema o fudbalu, kako je klub prevarantski i placaju na crno ispod ruke, plata kasnila preko 6 mjeseci (a i to sam pisao ovdje, kako su Dedicu i jos nekima od igraca i trenera kasnile plate preko 4mj.), kako FIFA vodi istragu radi ucjenjivanja i ugrozavanja igraca.
Ne znam koliko ima istine za dokazati, ali nimalo u prilog Azmiru.
Pa dobro Azmir nije predsjednik TC Diaby je mislio tu na nekog drugog. :D
:urnebes:

Anđeo u biznisu uvijek čist. :ljepota:
Diaby čaršijaner iznosi istinu o političkom klubu seoske varalice :kafa:
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 18 jul 2023, 14:20

DamirT je napisao/la:
18 jul 2023, 11:24
Kakvi kreteni, imao momak ugovor i daju ga za dzaba :salut:

Bravo Tom i Dzeri
oni su dobili nešto ispod stola da ne prave probleme, ne ide to tek tako džaba. UG također je dobilo neku kintu da može pravit ručkove i hranit igrače.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 18 jul 2023, 14:40

18 jul 2023, 11:56
Edin1982 je napisao/la:
18 jul 2023, 11:48

K A T A S T R O F A !!!
Opet je to malo drug spram one cifre koju smo trebali dobiti, velika steta po klub i zbog igraca i sa finansijske strane.
To je cijena ispadanja iz lige, prestanu važiti svi profi ugovori (prošlo ispadanje smo izgubili Amara Rahmanovića,Almira Bekića, Jasmina Mešanovića...) Klub nemora dati papire,igrač ode u savez i savez mu dadne ispisnicu... Samo za igrače do 23 godine koji odu iz kluba (uz uslov da su potpisali profi ugovor sa novim klubom do 23 godine,a ne amaterski!!!) Uefa nama daje pare...

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 18 jul 2023, 14:58

Sedam dana poslije starta priprema Fudbalski klub Sloboda kompletirao je stručni štab. Šef struke je Zlatan Nalić, njegovi prvi saradnici su Darko Mitrović i Eldin Čengić, a za rad s golmanima zadužen će biti Mirsad Dedić, potvrđeno je iz kluba sa Tušnja.
Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, u stvari, vraća se u Slobodu. Dedić je od juna 2021. godine bio u stručnomštabu Tuzla Cityja, tada pod vodstvom Husrefa Musemića, s kojim je sarađivao svojevremeno i u Sarajevu, te Slobodi.

U Slobodi je ranijih godina sarađivao s mnogim trenerima, bio je dio stručnog štaba Miroslava Ćire Blaževića kada se Sloboda vratila u Premijer ligu BiH, a poslije je sarađivao i sa Husrefom Musemićem i sjajnom generacijom Crveno-crnih koja je bila viceprvak BiH i finalista Kupa BiH.

U zadnje dvije godine za rad s golmanima u Slobodi bio je zadužen Edin Ribić. On je nedavno pronašao angažman u Saudijskoj Arabiji kao saradnik Mladena Žižovića.
Nakon dolaska nove uprave na čelu sa Senadom Mujkanovićem, Dedić je bio prvi kandidat za trenera golmana.

– Prešao bih u Slobodu i da je za predsjednika imenovan Azmir Husić. Razgovarao sam poslije s Mujkanovićem, našli smo “zajedničku riječ”, i vrartio sam se među “crveno-crne” – potvrdio je Dedić za naš portal.

Popularni Deda u nedjelju je bio na kontrolnoj utakmici dva tima Slobode, koji se pripremaju za start u Prvoj federalnoj ligi, a dan poslije već je “zasukao rukave”.

– Danas sam imao prvi trening s tri golmana, među kojima su Azir Muminović, Faruk Dalipagić i jedan junior. Bit će dosta posla, a s novim igračima, i nkolicinom koji trebaju doći, imat ćemo dobru ekipu za “federalku” i, nadam se, konkurentnu za povratak u Premijer ligu BiH – zaključio je Mirsad Dedić.

slika

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 jul 2023, 15:23

Besplatno otisao Eldar, ahaa 😂
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 18 jul 2023, 15:35

Momku istice ugovor naredne godine, ima li smisla drzati ga sad ovde protiv njegove volje, ja mislim da nema.
Dobit cemo naknadu za treniranje koja je oko 50k i dobro sto ima sansa od iduceg transfera, ako uspije u HR.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 jul 2023, 15:44

Kakve lazi za ovo besplatno :damn:

Nadam se da u ovom novom udruzenju ima dobrih ljudi jer je ovo sve ostalo go kriminalac i interesdzija.

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 18 jul 2023, 15:48

tuzlak1987 je napisao/la:
18 jul 2023, 15:44

Nadam se da u ovom novom udruzenju ima dobrih ljudi jer je ovo sve ostalo go kriminalac i interesdzija.
Hoces li se uclanit?

LeonBest
Kontakt:

Post Postao/la LeonBest » 18 jul 2023, 18:29

Uprava je jos iz sopstvenog dzepa morala da plati da Eldar ode iz kluba kako se ne bi narusila idilicna atmosfera u svlacionici.
075

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 jul 2023, 18:33

MMA075 je napisao/la:
18 jul 2023, 15:48

Hoces li se uclanit?
Hoce al na kur4ini. Taj je najglasniji u savjetovanju i osporavanju, samo da i sam ne djeluje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 18 jul 2023, 19:13

Strašna pojačanja, bićemo mnogo jaki... Pa ti sad ne mozes sklopit prvih 11.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 18 jul 2023, 19:20

Beduin je napisao/la:
18 jul 2023, 18:33
MMA075 je napisao/la:
18 jul 2023, 15:48

Hoces li se uclanit?
Hoce al na kur4ini. Taj je najglasniji u savjetovanju i osporavanju, samo da i sam ne djeluje.
Zato sam ga i pitao, ja mislim da lik ni ne ide na utakmice mozda Zeljo i Sarajevo, a ovde je najglasniji.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 jul 2023, 22:33

Joj price :facepalm:

Recite slobodno mi cemo ove godine da idemo na utakmice jer pisanje po nama nema granica.

Klub vam nema 3 igraca sto znaju sutnuti loptu, al ja nesto :urnebes:
Vise para osigura uprava Mladosti iz Soline nego uprava Slobode. Grad zaustavi pare oni nisu u stanju dovesti postenog igraca. I ako uloze nesto ide pozajmica sa kamatom.

Trener hoce 200 hiljada maraka, a oni se brinu o poslovanji Tuzla City.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 18 jul 2023, 22:57

Prosjecan navijac treba da kupi kartu/sezonsku, dodje na stadion i ponekad kupi nesto u fan shopu. Sav ekstra trud preko toga ne znaci nuzno veci navijac kao sto vidimo za pojedince iz udruzenja neprijatelja.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 18 jul 2023, 23:04

Zna li ko dokle su Fukare sa aktivnostima, hoce li ici u pravnu borbu, na sastanak sa Lugavicem i ostalo sto su naveli?
I gdje je je sjediste ovog novog udruzenja , gdje se nalaze?
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 19 jul 2023, 07:31

propali smo k'o muda kroz poderane gaće.
totalna tišina, što uprave, što medija, što navijača i javnosti.
sve je zaboravljeno i samo se čeka start prvenstva.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 19 jul 2023, 07:51

Mortus je napisao/la:
19 jul 2023, 07:31
propali smo k'o muda kroz poderane gaće.
totalna tišina, što uprave, što medija, što navijača i javnosti.
sve je zaboravljeno i samo se čeka start prvenstva.
Bili smo bučni dok nismo otjerali Azu varalicu. Sada renesansa i mirne luke za nasu Slobodu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 19 jul 2023, 08:28

Vraćena Sloboda narodu ne znam šta hoćete više.
Sloboda je moja nacija

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.