FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hahaha, tacno da nas nema trebalo bi nas izmislit
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kad mozemo ocekivat dresove u prodaji na web shopu ?
Bravo za potpis Buljubasica
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Dobri dresovi, cijena je ok. Solidan marketing pred utakmicu. Izgleda da sve ide na bolje u klubu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobar je, baš bombarduju sa vijestima
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovaj mali Buljubasic mora ALI mora dobiti priliku prije Mustafica na CM. Kad vidim da zamjeni Vrancica u 70 ili 80 i ulazi Mustafic nije mi dobro ide sve po spisku Mirzi. Daj malom priliku 10-20 minuta ili sa slabijim protivnicima ako imas 2 razlike upari ga sa Vrancicem nek nesto nauci.. Od Mustafica ces tesko koristi imati.
Inace super potez sa novim ugovorom. Mozda i najvise obecava od ovih mladih, bar meni.
Znaci prekosutra izgleda idemo na 20k protiv nakog Torpeda. Aferim
Inace super potez sa novim ugovorom. Mozda i najvise obecava od ovih mladih, bar meni.
Kod Dudica/Sablica on bi stopera igraonokee je napisao/la: ↑18 jul 2023, 21:35Ovaj mali Buljubasic mora ALI mora dobiti priliku prije Mustafica na CM. Kad vidim da zamjeni Vrancica u 70 ili 80 i ulazi Mustafic nije mi dobro ide sve po spisku Mirzi. Daj malom priliku 10-20 minuta ili sa slabijim protivnicima ako imas 2 razlike upari ga sa Vrancicem nek nesto nauci.. Od Mustafica ces tesko koristi imati.

-
- Kontakt:
Treba biti realan i reci da su se napokon ustelili. Ipak znaju raditi mudro i pametno a dokaz su utakmice kad je tek poceo bojkot gdje su pustili besplatan ulaz i kupili sebi dosta publike. To im je bio dobar potez...
Ja licno sam prije isao na svaku tekmu na Kosevu kad je neki normalan termin. Znao sam i otkaz dati zbog utakmica. Uvijek prizeljkivao da ovi derbi navijaci idu na utakmice i da je fina posjeta. Uvijek ih nagovarao da idemo. Placao cak i karte, mezu pice prije tekme... Sad sam dosao u situaciju da ja ne idem na utakmice zbog bojkota a da su ti tzv. derbi navijaci redovni na Kosevu i jedva cekaju svaku utakmicu i sad oni mene nagovaraju da idem hehe
Pa idi i sada ko ti brani, ima nas dosta što smo išli, što idemo i što ćemo aBd nastaviti ići na tekme voljenog klubaTatamata1946 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 21:48Treba biti realan i reci da su se napokon ustelili. Ipak znaju raditi mudro i pametno a dokaz su utakmice kad je tek poceo bojkot gdje su pustili besplatan ulaz i kupili sebi dosta publike. To im je bio dobar potez...
Ja licno sam prije isao na svaku tekmu na Kosevu kad je neki normalan termin. Znao sam i otkaz dati zbog utakmica. Uvijek prizeljkivao da ovi derbi navijaci idu na utakmice i da je fina posjeta. Uvijek ih nagovarao da idemo. Placao cak i karte, mezu pice prije tekme... Sad sam dosao u situaciju da ja ne idem na utakmice zbog bojkota a da su ti tzv. derbi navijaci redovni na Kosevu i jedva cekaju svaku utakmicu i sad oni mene nagovaraju da idem hehe

Ovo sa online kartama je pogodak pravi, idu pare sa računa kao da lupaš na aparatu u kockarnici

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Posto je tako kako je, hajmo neki dogovor napraviti na forumu da se grupisemo centralno na istok i da damo podrsku momcima, kome nije zao da podere grlo. Da isfuramo koju pjesmu vise puta sem Igraj bordo-bijeli 3x. Ne mora to biti nikakva wow organizacija nego usmeno ovako. Ponekad imam osjecaj raji ofirno na tekmi pustiti glas i navijati.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Nije mi zanimljivo bez navijanja i hordi. Ali gledat cu restoranu kraj stadionaAmcho1 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 22:02Pa idi i sada ko ti brani, ima nas dosta što smo išli, što idemo i što ćemo aBd nastaviti ići na tekme voljenog klubaTatamata1946 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 21:48Treba biti realan i reci da su se napokon ustelili. Ipak znaju raditi mudro i pametno a dokaz su utakmice kad je tek poceo bojkot gdje su pustili besplatan ulaz i kupili sebi dosta publike. To im je bio dobar potez...
Ja licno sam prije isao na svaku tekmu na Kosevu kad je neki normalan termin. Znao sam i otkaz dati zbog utakmica. Uvijek prizeljkivao da ovi derbi navijaci idu na utakmice i da je fina posjeta. Uvijek ih nagovarao da idemo. Placao cak i karte, mezu pice prije tekme... Sad sam dosao u situaciju da ja ne idem na utakmice zbog bojkota a da su ti tzv. derbi navijaci redovni na Kosevu i jedva cekaju svaku utakmicu i sad oni mene nagovaraju da idem hehe![]()
Ovo sa online kartama je pogodak pravi, idu pare sa računa kao da lupaš na aparatu u kockarnici![]()
-
- Kontakt:
Koji sastav ocekujete u cetvrtak?
imam neki info pa da vidim hocel neko pogoditi
imam neki info pa da vidim hocel neko pogoditi

Sve isto kao prošli samo Slaviša na beku i Šerba u odbrani
-
- Kontakt:
RogićNeutralan77 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 22:19Koji sastav ocekujete u cetvrtak?
imam neki info pa da vidim hocel neko pogoditi![]()
Beganović Šerbećić Soldo Radović
Vrančić Zeljković
Viveros Dijamant Ziljka
Renan
Rogić, Beganović, Šerbečić, Soldo, Radović, Zeljković, Vrancic, Avramovski, Kyeremech, Ziljkić i Renan.Neutralan77 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 22:19Koji sastav ocekujete u cetvrtak?
-
- Kontakt:
Ziljkić - Oliveira - ViverosNeutralan77 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 22:19Koji sastav ocekujete u cetvrtak?
Vrančić - Varešanović - Zeljković
Radović - Soldo - Šerbečić - Beganović
Šahinović
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Kod zrinjskog neces vidjeti igraca da jede **** i pokusava neke nemoguce i nelogicne poteze izvesti. Svaki dodir skolski u slobodan prostor prvi kontakt s loptom, sto dalje od cuvara. Bekovi odgovorni pokusaju probiti pa stanu ako ne ide. Dosta kretnji bez lopte u fazi napada (sto nama fali npr) Pametno, strpljivo iako gori rezultat. fudbal je savrsenstvo igrati jednostavno i tome treba teziti
- 1 9 4 6 -
Samo ne pisi ovdje braca, imamo dusmana, ne bi cudilo da odmah posalju Torpedu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
2-3Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 jul 2023, 22:25Kod zrinjskog neces vidjeti igraca da jede **** i pokusava neke nemoguce i nelogicne poteze izvesti. Svaki dodir skolski u slobodan prostor prvi kontakt s loptom, sto dalje od cuvara. Bekovi odgovorni pokusaju probiti pa stanu ako ne ide. Dosta kretnji bez lopte u fazi napada (sto nama fali npr) Pametno, strpljivo iako gori rezultat. fudbal je savrsenstvo igrati jednostavno i tome treba teziti