Kvalitetniji materijal košulje

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kvalitetniji materijal košulje
bio je mokar ispod pazuha itekako
Lažeš?
ker im 13. igrac bio. Isto oni ruski delfini, ker u full opremi pustenda presijece napad. Ali za 150.000E bi ih i ja pustio. Njima takav nacin i stoji
Sve si točno napisao i nisi ništa slagao.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 jul 2023, 16:05ker im 13. igrac bio. Isto oni ruski delfini, ker u full opremi pustenda presijece napad. Ali za 150.000E bi ih i ja pustio. Njima takav nacin i stoji![]()
![]()
Laznog generala? Vidi se da veze sa zivotom nemas, tipicni mostarski cigo.Antipolitika3 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 16:16Znas sto necemo vise nikad docekat?2sb1996 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 14:16Crna i zlatna je uvijek bila boja zrinjskogAntipolitika3 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 14:09
Ne mogu sirokobrijezani (cit .Primorka i ostali)vise primirisat i izvlaciti novac iz Aluminija pa vam sad ovaj otpor media bez potpisa novinara glavna atrakcija
Usa jazavci idi igraj prijateljsku sa Velezom nabijam i vas i njih na neku stvar.![]()
Kako bolan Primorka kad je Aluminij oduvijek od Khabiria?
Em sto je svoje boje uveo koje se zna sta znace, i gay pride uskoro mozemo ocekivati u gradu na neretvi ako to Amir zatrazi![]()
Da zatucano selo slavi titule![]()
Fratri vam se okrecu u grobu kad sa petokrakom igrate prijateljske![]()
![]()
Da je vama Khabiri sponzor drkali bi vise nego na onoga laznog generala patuljkastog rasta.
DTzmu30 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 16:13Sve si točno napisao i nisi ništa slagao.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 jul 2023, 16:05ker im 13. igrac bio. Isto oni ruski delfini, ker u full opremi pustenda presijece napad. Ali za 150.000E bi ih i ja pustio. Njima takav nacin i stoji![]()
![]()
Osim love, tu si se malo preračunao. Radi se o dodatnih 400 000 Eura.
Neda njima novi gazda da šire žensko prkno, da si za muško upito pa ajdAdo1922 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 17:48Ko je Alpeza, postavi sliku da vidim valja li?Antipolitika3 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 17:22Izgleda uzalud posto sa petokrakom imate vise prijateljskih utakmica nego titula zajedno.westsideSB96 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 17:15
kad to već spominješ, usput napiši i da je iz toga "sela" 2173 ljudi poginulo u 2.svj ratu boreći se za jednu stranu.![]()
Zivio ti meni i pozdravi Marusice seljacine sa portala Otpor media i onu Alpezu ima mala dobro prkno![]()
Edit . Nije nešto...
Mashallah dobar, dovoljan za klub sa najviše navijača.
Pratioci, lajkovi, posjeta…argumenata za tu tvrdnju ima ko i za onu da Željo ima više navijača od Mančestera
Pratioci i lajkovi su bitni u americi a? Posjeta okej, s tim da bruku vremena ne igrasmo na Koševu. Ni o jednom od toga ja nisam pričao.BosniaBoston je napisao/la: ↑19 jul 2023, 16:35Pratioci, lajkovi, posjeta…argumenata za tu tvrdnju ima ko i za onu da Željo ima više navijača od Mančestera
BH klubovi u Europi 23/24
uzavreli hercegovacki kamenAntipolitika3 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 16:51Oh evo tople braće,prijatelja ,jarana zamislite vi sarajlije kakve smo im komplekse u Hercegovini nabili kad smo pomirili zadojene komunjare i radikalne ustase![]()
Svaka cast sto na svoj nacin doprinosite suzivotu i toleranciji u BiHAntipolitika3 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 16:51Oh evo tople braće,prijatelja ,jarana zamislite vi sarajlije kakve smo im komplekse u Hercegovini nabili kad smo pomirili zadojene komunjare i radikalne ustase![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.