Qme od 10 postova 7 bude tvojihLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 jul 2023, 17:58Ne znam sto sam ti zanimljiv pa mi stalno odgovaras. Nemoj vise ziv bio
Statistika
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Qme od 10 postova 7 bude tvojihLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 jul 2023, 17:58Ne znam sto sam ti zanimljiv pa mi stalno odgovaras. Nemoj vise ziv bio
Teoretski pričamo. Mirvić kaže ok, pogriješio sam, poslušaćemo Horde, ispoštuje zahtjeve, dovede novog trenera po ukusu tribine...za pola godine ga stane, počne se opet tjerati kao i prethodnih 50 trenera i šta onda ?kengur je napisao/la: ↑19 jul 2023, 18:01Zadnja recenica je apsolutna istina. Mirvic kad shvati realnost, ce promijeniti svoje odluke, siguran sam. Do tada nema potrebe supljirati o bojkotu i siriti patetiku. Sve je detaljno objasnjeno bar desetak puta. Ko hoce u bojkot neka ide, ko nece nema problema.
Teoretski gledamo. Doživimo rezultatski fijasko, odemo u 3 lijepe i Mirvic digne ruke i potražuje od nas ovo sto je ulozio? Šta onda? Isti ovi sto se kao sprdaju sa navijačima kluba za kojeg navijaju će Mirvicu da se sjete uze i šire porodice a od Hordi da nesto urade po tom pitanju. Ima ljudi koji ne padaju na neke Viverose i dresove, nego gledaju malo dublje u sve to, malo vise oprezniji. Ja ne mogu da vjerujem da se ovdje loze na sve ovo, kao da nismo prošli već 100 puta ovo i nije nas zayebao samo ko nije htio.Zeko87 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 18:25Teoretski pričamo. Mirvić kaže ok, pogriješio sam, poslušaćemo Horde, ispoštuje zahtjeve, dovede novog trenera po ukusu tribine...za pola godine ga stane, počne se opet tjerati kao i prethodnih 50 trenera i šta onda ?kengur je napisao/la: ↑19 jul 2023, 18:01Zadnja recenica je apsolutna istina. Mirvic kad shvati realnost, ce promijeniti svoje odluke, siguran sam. Do tada nema potrebe supljirati o bojkotu i siriti patetiku. Sve je detaljno objasnjeno bar desetak puta. Ko hoce u bojkot neka ide, ko nece nema problema.
Koji će to trener htjeti doći u klub kojeg tribina tjera kad im počne ići na živce ? Ko će to izdvajati milione za plate i transfere i slušati šta kaže grupa od 300-400 momaka?
Meni je lično gori istok zbog negative koju proizvodi godinama, ja lično idem na zapad. Djetinjstvo sam proveo na sjeveru , momačke neke godine na istoku, sada kao porodičan čovjek idem na zapad.
Želim samo da imamo atmosferu oko kluba kao BVB, gdje imaš navijačku tribinu, veliku posjetu i bezuvjetnu podršku klubu. Od BVB-a se baš da puno toga naučiti. Imaju sve osim rezultata godinama, rasprodaju sve talente na prvu jaču ponudu, izgubiše titulu bezveze, al sumnjam da će žuti zid biti zatvoren ikad.
Pravi navijači nikad neće ostaviti klub, a boriće se na milion drugih načina. Fula je furati se na BBB, a i fula je da se Mirvić fura na Mamića.
Samo FKS!
bitnije nam je sto prvak Gruzije vodi protiv prvaka Kazahstana, sudeci po ovom dvomecu, ako prodjemo Torpedo ne bi trebalo da je Aktobe nesto puno kvalitetniji
Eo 3:0 gube, sta ti je fudbal, sve je moguce ljudi.
Ako je tako trebali smo odma cim je dosao protestvovati?skoJaa je napisao/la: ↑19 jul 2023, 18:34Teoretski gledamo. Doživimo rezultatski fijasko, odemo u 3 lijepe i Mirvic digne ruke i potražuje od nas ovo sto je ulozio? Šta onda? Isti ovi sto se kao sprdaju sa navijačima kluba za kojeg navijaju će Mirvicu da se sjete uze i šire porodice a od Hordi da nesto urade po tom pitanju. Ima ljudi koji ne padaju na neke Viverose i dresove, nego gledaju malo dublje u sve to, malo vise oprezniji. Ja ne mogu da vjerujem da se ovdje loze na sve ovo, kao da nismo prošli već 100 puta ovo i nije nas zayebao samo ko nije htio.Zeko87 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 18:25Teoretski pričamo. Mirvić kaže ok, pogriješio sam, poslušaćemo Horde, ispoštuje zahtjeve, dovede novog trenera po ukusu tribine...za pola godine ga stane, počne se opet tjerati kao i prethodnih 50 trenera i šta onda ?kengur je napisao/la: ↑19 jul 2023, 18:01
Zadnja recenica je apsolutna istina. Mirvic kad shvati realnost, ce promijeniti svoje odluke, siguran sam. Do tada nema potrebe supljirati o bojkotu i siriti patetiku. Sve je detaljno objasnjeno bar desetak puta. Ko hoce u bojkot neka ide, ko nece nema problema.
Koji će to trener htjeti doći u klub kojeg tribina tjera kad im počne ići na živce ? Ko će to izdvajati milione za plate i transfere i slušati šta kaže grupa od 300-400 momaka?
Meni je lično gori istok zbog negative koju proizvodi godinama, ja lično idem na zapad. Djetinjstvo sam proveo na sjeveru , momačke neke godine na istoku, sada kao porodičan čovjek idem na zapad.
Želim samo da imamo atmosferu oko kluba kao BVB, gdje imaš navijačku tribinu, veliku posjetu i bezuvjetnu podršku klubu. Od BVB-a se baš da puno toga naučiti. Imaju sve osim rezultata godinama, rasprodaju sve talente na prvu jaču ponudu, izgubiše titulu bezveze, al sumnjam da će žuti zid biti zatvoren ikad.
Pravi navijači nikad neće ostaviti klub, a boriće se na milion drugih načina. Fula je furati se na BBB, a i fula je da se Mirvić fura na Mamića.
Samo FKS!
Primiše 2 gola za nepune 2 minute..
haha evo sad vidjeh
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amcho1, benko21, bordobijeli, broj6, ErosViverosViv, Giuseppe1, Hajdeee, Haksss, Jabroni, JuricaSpindl, macahz, muhamedhulk, nedimmmm1337, Oerde, Pitar6785, Proximic, Serha, VolimoSarajevo i 127 gostiju.