FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

IbrahimAga075
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la IbrahimAga075 » 20 jul 2023, 09:58

FKBilder je napisao/la:
19 jul 2023, 23:12
faktograf je napisao/la:
19 jul 2023, 22:38

Carsija mrtva ❤️⚫️🔴
Crkni mujke yebem te u uvojke.
Ko ima bolje uvojke (šiške) Bunda ili Dejo lafinas? :urnebes:
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 20 jul 2023, 11:25

senjak075 je napisao/la:
20 jul 2023, 09:43
FT191999 je napisao/la:
20 jul 2023, 09:25
Hitman22 je napisao/la:
17 jul 2023, 13:13

Šta je Cenga u stručnom štabu ? On je budućnost dobra samo ne znam šta konkretno u Slobodi radi
Budimo realni Nalic je zalutao u nasu ligu i pogotovo u nas neuredjeni klub. Trebamo biti sretni i ponosni sto je dosao u Slobodu mogao je preuzeti koga je god pozelio u regionu. Taj nas covjek moze uvesti u Evropu kroz 2-3 sezone. Sampion evrope do 21 godine. Covjek je masina za proizvodnju igraca.

Cengic je trenerska buducnost nase zemlje, u Zelji bio godinama. Nakon juniora Mladosti preuzeo prvi tim i postao rekorder lige za najmladjeg trenera. Onda je navodno bio na Malti u premijer ligi pomocnik nekom talijanu.

O Dedicu sve znamo, sigurno najbolji trener golmana u regionu. Ozbiljan CV i jos ozbiljnija igracka karijera. Sigurno da svojim iskustvom moze napraviti golmana za premijer ligu. Jak strucni stab.

SAMO SLOBODA !
Zlatane kako ste, jeste li nasmijani :wave:
hahaha uze mi rijeć iz usta.
ZLAJA KALAJA dobro došao na forum malo da analiziramo tekme :tralala:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 20 jul 2023, 11:45

Sto onda dosad nije vodio neki klub iz regiona? Ovaj ga nahvali ko da je Mourinho :rol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

faktograf
Kontakt:

Post Postao/la faktograf » 20 jul 2023, 11:48

LeonBest je napisao/la:
20 jul 2023, 00:58
marseille_unique je napisao/la:
20 jul 2023, 00:40
FKBilder je napisao/la:
19 jul 2023, 23:12

Crkni mujke yebem te u uvojke.
Bode covjek u oci, slobodno receno, ne zna se ni obuci,
kacket uz kosulju je rezultat kompleksa, nigdje veze, kao obukao bih odijelo, kao i sto treba jedan predsjednik, ali kako kacket stavit uz odijelo, u tom je stos.

Jasno mi je da ne valja nikom se rugati, ali jedno je to sto si i ko si i kako si stvoren, al to kad si bezobrazan, to je nesto sto je u okviru kontrole svakoga pojedinca.

S nama se oni zajebavaju.
ne treba covjek toliko povrsan da bude! sta to el presidenteu fali? evo ti npr licno znas kako marokanci i alzirci po marseju u trenerkama i dresovima hodaju uz gucci kackete! a el presidente ipak samo bogner lagano nabacio i manipulise pravim novinarcinama i vlada materijom. ja sam bezbrizan i jedva cekam da kupim ulaznicu i odem na utakmicu :bih:
I ja

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 20 jul 2023, 14:03

FT191999 je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:
17 jul 2023, 13:13
MMA075 je napisao/la:
17 jul 2023, 12:35
Pa zna se trener, Nalic trener dva pomocnika Mitrovic i Cengic, trener golmana Dedic.
Šta je Cenga u stručnom štabu ? On je budućnost dobra samo ne znam šta konkretno u Slobodi radi
Budimo realni Nalic je zalutao u nasu ligu i pogotovo u nas neuredjeni klub. Trebamo biti sretni i ponosni sto je dosao u Slobodu mogao je preuzeti koga je god pozelio u regionu. Taj nas covjek moze uvesti u Evropu kroz 2-3 sezone. Sampion evrope do 21 godine. Covjek je masina za proizvodnju igraca.

Cengic je trenerska buducnost nase zemlje, u Zelji bio godinama. Nakon juniora Mladosti preuzeo prvi tim i postao rekorder lige za najmladjeg trenera. Onda je navodno bio na Malti u premijer ligi pomocnik nekom talijanu.

O Dedicu sve znamo, sigurno najbolji trener golmana u regionu. Ozbiljan CV i jos ozbiljnija igracka karijera. Sigurno da svojim iskustvom moze napraviti golmana za premijer ligu. Jak strucni stab.

SAMO SLOBODA !
Tako je komsija, prvi post pa musko :mrgreen:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 jul 2023, 15:04

Fantasticno stvarno pa ova ekipa Slobode ce da prekuca ligu kao Arsenal 2003/04.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 20 jul 2023, 17:09

FT191999 je napisao/la:

SAMO SLOBODA !
Nala jesi li to ti ili je Senadov mali? Jbt ispade Nala = Klopp a Deda u najmanju ruku Canizares, čuj najbolji trener golmana u regionu :urnebes:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 20 jul 2023, 18:36

Nalić jest odličan trener za ovu ligu, al nije baš da ga traže svi iz regiona da je tako on bi i vodio nekog iz regiona, a ne vidim da je ikad to radio. Da zna sa mladim igračima zna itekako, jest da može u dosta ekipa iz Pl biti trener al ne opet u svim.

Jest Deda odličan trener golmana al opet ne najbolji u regionu al za ovi ligu je premija a i jedan od najboljih u PL.

Ima li kakvih novih info potpisa ili čega novog ne mogu upratiti baš sve nisam u TZ?

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 20 jul 2023, 21:13

jesul našli gursuzi ključ od stranice, hoćel bit kakvih objava na zvaničnoj?
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 20 jul 2023, 21:18

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
20 jul 2023, 21:13
Zaboravili sifru :rol: :rol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 20 jul 2023, 22:49

Prćija Bucija i Acija! Sjeverna Koreja!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 20 jul 2023, 22:54

Madal je napisao/la:
20 jul 2023, 22:49
Prćija Bucija i Acija! Sjeverna Koreja!
Nakon zabrane navijačima da komentarišu objave, sada je zabranjeno klubu da išta objavljuje :rol: :rol:
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

slatina87
Kontakt:

Post Postao/la slatina87 » 20 jul 2023, 22:56

meecko je napisao/la:
19 jul 2023, 21:50
Druže ti imaš nešto lično protiv Husića.
Ja ga ne smatram ni mesijom, ni anđelom i još koješta što se pisalo, niti mi je nešto drag.
Znamo da nije vratio 30% novca što je dao u klub.
Čovjek je sposoban, zna posao, vlasnik je firmi, nije kao ovi naši "menadžeri"/ kokošari. Uhljupi koji su vlasnici Slobode će vratiti duplo od onoga što su dali, pišu se pozajmice od prvih para se uzima sebi, pa ponovo. Izdaju se stanovi igračima.
Ima svojih loših navika i postupaka, ali je za ove koji su u klubu i oko kluba Berlusconi i Agnelli u jednom.
De mi molim te objasni na osnovu čega procjenjuješ u fudbalu da neko zna posao? Šta je to on dugoročno uradio za ovih 7 godina što je u BH fudbalu? Jel napravio neki trening kamp? Koliko je zaradio od izlaznih transfera? Jel razradio neki sistem kroz sve uzraste u svojoj školi fudbala koji će bit prepoznatljiv makar u BiH? Jel se uvezo s nekim sponzorom ili nekim makar i regionalnim klubom i ostvario saradnju? Ja nisam čuo ni za jednu od ovih stvari pa zato i pitam da mi neko upućeniji odgovori da ne živim u zabludi.Čovjek "samo" ima keš, i navodno (jer tako se priča , ja normalno nemam dokaz za to) plaća ljude ispod stola i na tu foru može dovesti neko zvučnije ime. Ovdje se općenito najmanje priča o fudbalu ,al kad pročitam da je poželjna osobina predsjednika "zna dogovorit utakmicu" znam da smo u strašnom kurcu i da naš fudbal neće dugo vidjet Evrope

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 20 jul 2023, 23:02

slatina87 je napisao/la:
20 jul 2023, 22:56
meecko je napisao/la:
19 jul 2023, 21:50
Druže ti imaš nešto lično protiv Husića.
Ja ga ne smatram ni mesijom, ni anđelom i još koješta što se pisalo, niti mi je nešto drag.
Znamo da nije vratio 30% novca što je dao u klub.
Čovjek je sposoban, zna posao, vlasnik je firmi, nije kao ovi naši "menadžeri"/ kokošari. Uhljupi koji su vlasnici Slobode će vratiti duplo od onoga što su dali, pišu se pozajmice od prvih para se uzima sebi, pa ponovo. Izdaju se stanovi igračima.
Ima svojih loših navika i postupaka, ali je za ove koji su u klubu i oko kluba Berlusconi i Agnelli u jednom.
De mi molim te objasni na osnovu čega procjenjuješ u fudbalu da neko zna posao? Šta je to on dugoročno uradio za ovih 7 godina što je u BH fudbalu? Jel napravio neki trening kamp? Koliko je zaradio od izlaznih transfera? Jel razradio neki sistem kroz sve uzraste u svojoj školi fudbala koji će bit prepoznatljiv makar u BiH? Jel se uvezo s nekim sponzorom ili nekim makar i regionalnim klubom i ostvario saradnju? Ja nisam čuo ni za jednu od ovih stvari pa zato i pitam da mi neko upućeniji odgovori da ne živim u zabludi.Čovjek "samo" ima keš, i navodno (jer tako se priča , ja normalno nemam dokaz za to) plaća ljude ispod stola i na tu foru može dovesti neko zvučnije ime. Ovdje se općenito najmanje priča o fudbalu ,al kad pročitam da je poželjna osobina predsjednika "zna dogovorit utakmicu" znam da smo u strašnom kurcu i da naš fudbal neće dugo vidjet Evrope
Nisam uopšte neki "fan" Azmira al' izveo je čovjek dva bh kluba u evropska takmičenja.
Šta je Senad uradio? Šta je Šećer uradio? Fan shop napravio?

slatina87
Kontakt:

Post Postao/la slatina87 » 20 jul 2023, 23:26

RollingPaper je napisao/la:
20 jul 2023, 23:02
Nisam uopšte neki "fan" Azmira al' izveo je čovjek dva bh kluba u evropska takmičenja.
Šta je Senad uradio? Šta je Šećer uradio? Fan shop napravio?
Mislio sam na grupnu fazu nekog evropskog takmičenja ili makar neki ozbiljniji rezultat kao što su to prethodnih godina radili Zrinjski i Velež. Ako je tebi bit 3. u ovoj ligi, i onda ispast od bilo koga , neki kao uspjeh jbg onda...
Ps. Znam da je za nas u trenutnoj situaciji uspjeh skupit 20 igrača, pa da ne bude da hejtam il da nečiji izlazak u evropu omalovažavam

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 jul 2023, 23:32

Shvatam ove postovaoce carsije, svjesni su da nisu sposobni da naprave nesto i da je jedino sto znaju krasti gradske pare i klosariti. S obzirom da nisu sposobni napraviti jak tim ni za Federalne lige jedino sto im preostaje je da pljuju tudje uspjehe i pokusaju da ih spustaju na svoj nivo. To je ta sada faza, ekipa je losa, nema ulaska u PL ove godine, ostalo je da se prica kako Azmir i nije bas tako uspjesan u fudbalu tj. da se prebacuje fokus sa Slobode.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 21 jul 2023, 07:47

Sto Vranjesa nismo zadrzali?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 21 jul 2023, 08:15

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
20 jul 2023, 21:13
Bili su aktivni dok je Azmir bio opcija za Predsjednika, kako se izabra Senad Tom tajac niko nista vise ne pise jer su vidili da im se svijet smije
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Unknown12
Kontakt:

Post Postao/la Unknown12 » 21 jul 2023, 08:17

Madal je napisao/la:
21 jul 2023, 07:47
Zato što nisu sposobni bilo koga da zadrže, a Stojan je pisao da ga niko nije kontaktirao iz Slobode iako je htio ostat :crazy:
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 21 jul 2023, 08:18

Madal je napisao/la:
21 jul 2023, 07:47
Vjerovatno jer je preskup
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.