Pa realno i Sarajevo je zabilo frljoku. Bas losa igra.. kosto kazes ako ne zabiju jos jedan moglo bi biti svasta.
Samo sto su ovi bas, bas losi.
Pa realno i Sarajevo je zabilo frljoku. Bas losa igra.. kosto kazes ako ne zabiju jos jedan moglo bi biti svasta.
Ma vidi se da je Sarajevo dosta kvalitetnije, dolazili im više puta na šut. Ali im je igra nepostojeća.
Mojne žuč truleksom kupiti, masna je. Najbolje keru da pustiš da oliže.rishovski je napisao/la: ↑14 jul 2023, 12:12
Vidjet cemo u uzvratu sto ces se vratitiTo ti je isto vracanje kad Sarajevo stigne Atalantu na 0:2 ili Besiktas pa kod kuce 12 komada prime u 2 tekme... To je sreca... I budala zna da je Dinamo bolja ekipa i da ce vas s pola snage dobit u drugoj...
I psovat cete majku i igracima i tom genijalnom treneru... jer ste takvi i ne kontate da nam je liga rinaka samim tim i Zeljo... a nesto umisljate![]()
Individualno da. Zbog toga ce i proci dalje. Kao kolektiv.. hmm. Kako god ovo nije dobro.
Samo da dodam da trebate popusiti onom ko nudi bilo kakve pare za Dala. Ziljkic odigrao 15 minuta i poslje ga nije bilo. Prava Baklava taktiva od Mirze.LegendaIvica je napisao/la: ↑20 jul 2023, 22:34Rukomlat (dal) samo se nesto buni i mlati rukama u fazonu „sta radite ljudi, ugledajte se malo na mene“.
Ne zmam sto vam Ikic ne igra od prve minute, po meni je on vase najbolje krilo.
Zeljković im najbolji.
Trenutno korisnika/ca: kontra, VivaLaLiberta, VolimBiH96 i 35 gostiju.