FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mosarajvosa83 » 21 jul 2023, 02:00

Ovdje pisu neki Faco nesto podrzavao zalizanog a pljuje zalizanog gdje stigne haha sta se sve nece procitat ovdje

morensa

Post Postao/la morensa » 21 jul 2023, 02:00

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
21 jul 2023, 01:57
morensa je napisao/la:
21 jul 2023, 01:29
napoleon72 je napisao/la:
21 jul 2023, 00:44
Vazno je da se pola teme sprda sa Zeljinim pojacanjima i qrci se nekim Penarandama, zivlji Emerik Blum od njega. Kae idemo u grupe, Mirza ima rezultat, ubili smo Rumune na pripremama, niko nam gola nije dao, uzimamo ligu, bolji smo od Zrinje... U ovoj neweri sezona bez Evrope i ispadanje u prvom pretkolu. Hvala ti ubleho hrasnicka!
Odjavljujem se sa foruma a prije toga moram se tuspasiti :) ubleha Hrasnička :) tugo moja i demokratijo kad svako može pisati šta mu padne napamet. A jesi li ga slučajno pozdravio prije tekme kao i ovih 20.000 mirzinih? Svi su imali priliku uložiti u klub i niko nije km ulozio ni sve te legende u koje se kunete :) Šoja uplatio :) a sada nam smeta kad čovjek plaća obeštećenja :) kad pročitam komentare i pomislim s kim dijelim (ne)ljubav prema bordo boji tačno se zapitam šta bi bilo da moramo zvati humanitarni broj da li bi skupili za odigravanje tekme :)

Ma mi smo debili svi kolektivno.
Kakvi navijaci takav i klub.

Vcrs min 7k dijasporaca ubogih. Navijanje nije lose bilo kad uzmes sve u obzir.
Jedan u postu iznad laze kako su Horde pravile probleme na istoku, NISU! nego mirzini ortaci koji god da su. I zanimljivo probili su ogradu u nasrtaju da se obracunaju s rajom koja je skandirala protiv mirze! I jos zanimljivije kako murija izvede i lisi slobode bas te momke koji su se branili. Dokle ovo sve vodi?

Sto ne kazes ti, a i ostali posteno ovdje, kako su momci sa sjevera docekani kad su parole izvisili? Ili nisu to prenijeli?

Mirza POD MORANJEM da ide jos veceras! Dosta
Pa prvi sam istim tim momcima pljeskao na izlasku. Ali kad bi pročitali na koji način ih pojedinci brane vjerujem da bi i njih bilo stid. Došli smo dotle da se radujemo porazu svog kluba je onda toksičnost nadolazi pa nam daje zapravo da poželimo da se neko ne probudi ujutro i tome slično.

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 21 jul 2023, 02:01

bordobijelisampion je napisao/la:
21 jul 2023, 01:36
cookiech je napisao/la:
21 jul 2023, 01:28
f0rest1946 je napisao/la:
21 jul 2023, 01:20

Al koliko im je drago jel ovo moguce :roll:
I onda neke prica oni vole klub, a svi mi ovdje nekog favorizujemo, guramo, samo oni zele dobro klubu, da zele bili bi na sjeveru i podrili ekipu do prolaza.. Pokazali su koliko vole klub guranjem inata da bi oni pokazali da su zajebani i da ne odustaju od onog sto zacrtaju cak i na stetu kluba :salut:
Da supkolizci svima je drago, jel tako? Putuje se hiljade kilometara da se da podrška igračima, ali ne oni hoće poraz a debili? Kako vas nije sramota šta pričate bolan? Sada će bojkot biti u punoj snazi i već vidim da od ovih 20k pitara, doći će možda 1-2k za ligu.

Pucam od smijeha čovječe :lolno:
Ovaj Boki nakon poraza krene pričat o bošnjacima :facepalm: Pa debilu jedan što kada ti je pobjeda onda pričaš "mirza postavio odlično igru", "pišaj ih dal", itd.
Neka dodje samo 1k ali tih 1k ce doci iz ljubavi, nece postavljati ultimatume i nasladjivat se porazima, jadni ste.
Sve mi znamo.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 21 jul 2023, 02:02

Pantelija je napisao/la:
21 jul 2023, 01:58
Mirza Varesanovic: " U ponedeljak podnosim ostavku!"
ali nisam rekao u koji ponedeljak
slika
Sarajevo ljubavi moja.

morensa

Post Postao/la morensa » 21 jul 2023, 02:03

21 jul 2023, 01:59
NazorUso je napisao/la:
21 jul 2023, 01:56
21 jul 2023, 01:51

Za to halali, ali vidis li sta ti pises i kako vrijedjas ljude koji ne razmisljaju kao ti.
E cuj ratnom veteranu, kojeg su "cete " ranile reci da je ceto samo zato sto je protiv mirze... ??? Fuuuj !!!
A to sto su 20 hiljada navijaca abdicevi to ti je ok maskoto foruma??

Za Mirzu sam davno pisao ovdje da nije za nas ali da treba podrzati igrace ako nista!!
Pusti ga bolan on sada uživa ovo su njegove minute :) on se raduje svojim minutama više nego pobjedi Sarajeva.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 21 jul 2023, 02:03

21 jul 2023, 01:59
NazorUso je napisao/la:
21 jul 2023, 01:56
21 jul 2023, 01:51

Za to halali, ali vidis li sta ti pises i kako vrijedjas ljude koji ne razmisljaju kao ti.
E cuj ratnom veteranu, kojeg su "cete " ranile reci da je ceto samo zato sto je protiv mirze... ??? Fuuuj !!!
A to sto su 20 hiljada navijaca abdicevi to ti je ok maskoto foruma??

Za Mirzu sam davno pisao ovdje da nije za nas ali da treba podrzati igrace ako nista!!
Naravno. Izdali ste cim je zagustilo.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 21 jul 2023, 02:04

Jad i cemer sta se sve napisalo ovdje veceras, i ne vjerujem da sam docekao da navodno nasi navijaci se nasladjuju sto smo ispali. Svaka nam cast, i nije cudo sto nam se sve ovo desava

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 21 jul 2023, 02:04

Mali Mulalic je za Beganovica Kyle Walker licno i olicenje inteligencije. Joj Begana sta je radio jos ga uvalise penal da puca ko da nisu vidjeli da je citavu tekmu potuco sam na sebe. Kretanja, pasovi ocajni.. a nije ni drugi bek za pohvalit, jedino cime se ima dicit je solidan centarsut, sve ostalo ima puno prostora za napredak.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 21 jul 2023, 02:07

boki86 je napisao/la:
21 jul 2023, 02:04
Jad i cemer sta se sve napisalo ovdje veceras, i ne vjerujem da sam docekao da navodno nasi navijaci se nasladjuju sto smo ispali. Svaka nam cast, i nije cudo sto nam se sve ovo desava
Doslovno, ama bas doslovno se niko ne nasladjuje, nego braca isto pisu sto i mjesecima unazad. Drugo sto vi imate neke druge naredbe od svojih poslodavaca...
Sarajevo ljubavi moja.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 jul 2023, 02:11

I medju bojkotom i antibojkotom ima 2-3% intrescija.
97-98 % raje je ili "bolesnici", pravi navijači, navijači ili simpatizeri FKS, bez razlike kakav odnos imaju prema bojkotu.
Ako ništa radi Akademije ću uvijek biti uz onog ko finansira FKS,. One tri izmjene u onom trenutku su uzrok poraza, na koje treba dodati i 10-tak neiskorištenih zicera u obje utakmice.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

morsecode
Kontakt:

Post Postao/la morsecode » 21 jul 2023, 02:11

2 sata ujutro, sutra hrpa obaveza, ali nece san na oci pa nece...bolest zivota mi. MV da imas obraza i da volis Sarajevo sam bi dao ostavku jer si zalutao u ovom poslu.

Sto se tice Mirvica, ako je pametan jos sutra ujutro poslije dorucka otkaz da mu uruci, jer sa njim ako zapocnemo sezonu ne gine nam 4. mjesto. Ova ekipa moze da se proseta premijerkom, u to sam 100% siguran.
"To je jednostavno SARAJEVO"

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 21 jul 2023, 02:12

boki86 je napisao/la:
Ko se bolan nasladjuje. Svima je muka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samo sto ti prozivku odgovornih za ovo sto se desava, tumacis kao nasladjivanje.
- FKS -

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 21 jul 2023, 02:13

morsecode je napisao/la:
21 jul 2023, 02:11
2 sata ujutro, sutra hrpa obaveza, ali nece san na oci pa nece...bolest zivota mi. MV da imas obraza i da volis Sarajevo sam bi dao ostavku jer si zalutao u ovom poslu.

Sto se tice Mirvica, ako je pametan jos sutra ujutro poslije dorucka otkaz da mu uruci, jer sa njim ako zapocnemo sezonu ne gine nam 4. mjesto. Ova ekipa moze da se proseta premijerkom, u to sam 100% siguran.
Ma kakav san od ove nervoze ne mogu oči sklopit

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 21 jul 2023, 02:13

badel62 je napisao/la:
21 jul 2023, 01:30
Svima osim Mirviću ebem mater. Sve ijedan. Fuj. Gamad jedna ološka. Fuj. Fuj. Gade mi se svi!
A sto njega postedi? Pa za ovo vremena dok je tu klub iz sezone u sezonu dozivljava sve vece bruke. Jebla vas prica vise ode li kremenko mi cemo se ugasiti, hocemo ****. FK Sarajevo se nece ugasiti da ode hiljadu mirvica shvatite to vec jednom. I da ode, bar bi vecina vas imala napokon niska ocekivanja i ne bi vise bilo “jakih” imena koja se dovode na osnovu kojih zamisljate neke grupne faze, a ono na terenu keremeh, dal i mirza varesanovic. Svaki **** transfer ovdje je docekan onanisanjem, a sve u pet deka ha mi, ha kone, ha igman. **** vas mirvic redom
1946-1987

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 21 jul 2023, 02:13

Samozdravlje je napisao/la:
21 jul 2023, 01:28
Gorak okus , ali nije mi žao što sam popio lexilium 3 mg. Atmosfera više od očekivanog dobra.
Povedi nas Ismir, ti znaš sta ti je činiti. Šta god uradio, ja ću opet na svoje Kosevo, nadam se sa Hz. :bih:
Jbga, davno su nam propisali taj recept "ko te nije volio nije ni obolio" :bih:
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 21 jul 2023, 02:15

leo1946 je napisao/la:
21 jul 2023, 02:13
badel62 je napisao/la:
Svima osim Mirviću ebem mater. Sve ijedan. Fuj. Gamad jedna ološka. Fuj. Fuj. Gade mi se svi!
A sto njega postedi? Pa za ovo vremena dok je tu klub iz sezone u sezonu dozivljava sve vece bruke. Jebla vas prica vise ode li kremenko mi cemo se ugasiti, hocemo ****. FK Sarajevo se nece ugasiti da ode hiljadu mirvica shvatite to vec jednom. I da ode, bar bi vecina vas imala napokon niska ocekivanja i ne bi vise bilo “jakih” imena koja se dovode na osnovu kojih zamisljate neke grupne faze, a ono na terenu keremeh, dal i mirza varesanovic. Svaki **** transfer ovdje je docekan onanisanjem, a sve u pet deka ha mi, ha kone, ha igman. **** vas mirvic redom
E čuj "napokon niska očekivanja", šta sve večeras neću pročitati, Bože sačuvaj.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 21 jul 2023, 02:15

Hajdeee je napisao/la:
21 jul 2023, 02:12
boki86 je napisao/la:
Ko se bolan nasladjuje. Svima je muka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samo sto ti prozivku odgovornih za ovo sto se desava, tumacis kao nasladjivanje.
Prelistaj druze zadnjih 15tak stranica, sta raja sve pise, od psovanja mrtvih, izdajnika na stadionu, i nek smo ispali ako ce ker otici. Dotakli smo dno, gore ne moze

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 21 jul 2023, 02:17

Amcho1 je napisao/la:
21 jul 2023, 02:15
leo1946 je napisao/la:
21 jul 2023, 02:13
badel62 je napisao/la:
E čuj "napokon niska očekivanja", šta sve večeras neću pročitati, Bože sačuvaj.
Sta je problem? Objasni slobodno
1946-1987

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 jul 2023, 02:17

Nadam se da ce mirvic ayla mirza tan sutra podnijet ostavku, uz to isplate sve dugove i raskinu svim igracima ugovor i da im isplate ugovorne kluzule … i da se klub preda hordama, jer horde skupina od 50 ljudi pola njih su podplaceni od manijaka zrinjskog vice da nas rasture..

Nemoguce ne logicno i nemogu svatit da ovaku dobrilu u vidu mirve ljudi pljuju bojkotuju jer je nas trener prije 20 godina se bunio jer je po njemu sudija sudio u nasu korist protiv ekipe koju je on vodio. Jos nikad u histori profudbala se nije desilo da vatreni navijaci naredjuju treneru gdje ce koji igrac igrat koju firmaciju itd..

Mala degresija; zeljo (manijaci) se fale kako su iz siromastva prosli dinamo minsk i kako mi trosimo milione ispali od torpeda.. da takodje nece navest da 5 m km duga da njihova ekipa nije bila bolja od minska ni ucemu (potrefilo im se da minsk radi rata ne igra utakmice kuci itd) MI SMO BILI BOLJA EKIPA OD TORPEDA MI IMAMO EKIPU KVALITETNU KOJOJ TREBA MALO VREMENA DA SE UIGRA ISPADNES U 92minuti i to na penale.

22000 ljudi dodje i podrzi klub, hz konstantno pisu da je problem u tih 22000 ljudi jer hoce da gledaju klub koji vole i govore da klub se vodi pogresno,, NEVJERUJEM DA 400 hordi nesto znaju sto medju 22000 ljudi nezna. Neki kriminal pranje para unistavanje kluba itd

Takodje mirza je problem jer covjek se ne boji tih mangupa i to je i ponovio u vezi skole AFH

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 jul 2023, 02:20

Nece sam na oci, nema spavanja. Nije celavac britanac dzaba bio siguran u pobjedu. Vidio je s cim ima posla.

Ko iznad spomenu rupu prema naprijed hahaha, pa sto li je ta rupa tu moj prijatelju. Robovi smo varesanovica i ziljkica produzene ruke kapitena. Frencis renan i svi ostali se moraju pravdati dvojici kapitena. Vrancic je treci da nam zamazu oci. Cak i Vrancic nema pravo dalu ista sugerisati.
Taoci definitivno, daj nam nekog Petrovica da uvede red,.. covjek imenom i prezimenom MIRZA VARESANOVIC treba odmah biti smijenjen.

I pitari brane klub a Horde van stadiona.. mi se ne smijemo dijeliti. 10% je mirznih dupelizaca

I da dodam, vala bekovi veceras pravi seoski fudbal. Tanjez
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, ristagrad i 70 gostiju.