FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

Amcho1
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Amcho1 » 21 jul 2023, 02:22

leo1946 je napisao/la:
21 jul 2023, 02:17
Amcho1 je napisao/la:
21 jul 2023, 02:15
leo1946 je napisao/la:
21 jul 2023, 02:13

A sto njega postedi? Pa za ovo vremena dok je tu klub iz sezone u sezonu dozivljava sve vece bruke. Jebla vas prica vise ode li kremenko mi cemo se ugasiti, hocemo ****. FK Sarajevo se nece ugasiti da ode hiljadu mirvica shvatite to vec jednom. I da ode, bar bi vecina vas imala napokon niska ocekivanja i ne bi vise bilo “jakih” imena koja se dovode na osnovu kojih zamisljate neke grupne faze, a ono na terenu keremeh, dal i mirza varesanovic. Svaki **** transfer ovdje je docekan onanisanjem, a sve u pet deka ha mi, ha kone, ha igman. **** vas mirvic redom
E čuj "napokon niska očekivanja", šta sve večeras neću pročitati, Bože sačuvaj.
Sta je problem? Objasni slobodno
Kako bolan u bilo čemu u životu možeš ići naprijed sa parolom "napokon niska očekivanja". Pa bolan FK Sarajevo je najveći klub u državi i u najvećim krizama niko od Sarajeva nije imao niska očekivanja. Ako hoćeš niska očekivanja odeš i navijaš npr za Visočku Bosnu. Umjesto da priželjkuješ bolje i nadaš se boljem, a kako bi napravio iskorak, ti bi se radije zadovoljio parolom da smo u rangu sa Igmanom iz Konjica i da niko ništa ne očekuje od nas, jel to realno?
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

morensa

Post Postao/la morensa » 21 jul 2023, 02:23

leo1946 je napisao/la:
Amcho1 je napisao/la:
leo1946 je napisao/la:

A sto njega postedi? Pa za ovo vremena dok je tu klub iz sezone u sezonu dozivljava sve vece bruke. Jebla vas prica vise ode li kremenko mi cemo se ugasiti, hocemo ****. FK Sarajevo se nece ugasiti da ode hiljadu mirvica shvatite to vec jednom. I da ode, bar bi vecina vas imala napokon niska ocekivanja i ne bi vise bilo “jakih” imena koja se dovode na osnovu kojih zamisljate neke grupne faze, a ono na terenu keremeh, dal i mirza varesanovic. Svaki **** transfer ovdje je docekan onanisanjem, a sve u pet deka ha mi, ha kone, ha igman. **** vas mirvic redom
Ti onda nisi upućen kakva je situacija bila ili si naivan pa tako misliš. Mi ne bi dana preživjeli i nikad se ne bi organizovali kao kone a bili smo veoma blizu kolapsa totalnog. Ti nisi pratio i radovao se transferima ili :)

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 21 jul 2023, 02:23

"Nismo se mi svjesno povukli nego nam je protivnik uzeo sredinu terena." MV.

I sta si ti radio po tom pitanju. Je.bem ti mamu u pi.cku onu kvazi mafijasku. Neznalice klasicna
- FKS -

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 21 jul 2023, 02:23

ja samo znam da moja noga nece krociti na Kosevo dok je ovaj konj na klupi
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 jul 2023, 02:25

I mirvic mi djeluje kao dijasporac iz Usa na godisnjem odmoru kojeg citava mahala odradi do zadnje marke. Svima je dobar, bojim se da su ga se ovi svezali po cijenu zivota. Ako je kodro pozivan i prijeceno mu nije tesko sabrati 2+2. A ako se utvrdi da su i na tribinama poceli djelovati… otislo daaaleko
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 jul 2023, 02:27

leo1946 je napisao/la:
Amcho1 je napisao/la:
leo1946 je napisao/la:

Nije tacno sve ijedan nas igrac koji je dosao je kvalitetni od bilo kojeg igrac kojeg je dovela nasa konkurencija odkako je dosao mirvic

To sto neko ocekuje da mi dovedemo mesija i da nakon 4/5 utakmica pocne davat po 2-3 gola je nesto drugo..

Nama se ovo desilon3-4 puta sa 3-4 trenera kuksi zeta zarija torpedo..

Isto kao sto nam se desio sigma genk levski

Ekipe koje su malo slabije kao sto je zarija torpedo i zeljo daju zadnji atom snage i oni nadoknade smanje razliku u kvalitetu dese se neke greske penal golman brani cuda igraci fule sanse i normalno u takvim situacijama da ce se i slabim ukazat jedna dvije prilike i to je to

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 21 jul 2023, 02:29

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
21 jul 2023, 02:25
I mirvic mi djeluje kao dijasporac iz Usa na godisnjem odmoru kojeg citava mahala odradi do zadnje marke. Svima je dobar, bojim se da su ga se ovi svezali po cijenu zivota. Ako je kodro pozivan i prijeceno mu nije tesko sabrati 2+2. A ako se utvrdi da su i na tribinama poceli djelovati… otislo daaaleko
Otislo je, i to predaleko..
Sarajevo ljubavi moja.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 21 jul 2023, 02:31

Hajdeee je napisao/la:
21 jul 2023, 02:23
"Nismo se mi svjesno povukli nego nam je protivnik uzeo sredinu terena." MV.

I sta si ti radio po tom pitanju. Je.bem ti mamu u pi.cku onu kvazi mafijasku. Neznalice klasicna
Nije on sposoban to uradit. Dan pred utakmicu sam nekom ko je u postu pricao o nekim rokadama i izmjenama rekao da Mirza nije sposoban za toga i da je on malo iznad Vlade Jagodica i ispod yebenog Basica, a da ne spominjem tu Marinovica, Rendulica, Karacica i slicne trenere koji su za njega svemirski brodovi. Jednostavno lik je narkoman s nekim znanjem o fudbalu koji je na nivou prosjecnog covjeka.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 21 jul 2023, 02:32

Cim se sakama i fizickim napadima i na istoku i na zapadu, pokusava zaustaviti skandiranje protiv Mirze, samo ljudima sa ogranicenim IQ nije jasno o cemu se radi.

Selam za navijace FK Mirza Varesanovic.
- FKS -

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 jul 2023, 02:32

Pitar6785 je napisao/la:
21 jul 2023, 02:27
leo1946 je napisao/la:
Amcho1 je napisao/la:

Nije tacno sve ijedan nas igrac koji je dosao je kvalitetni od bilo kojeg igrac kojeg je dovela nasa konkurencija odkako je dosao mirvic

To sto neko ocekuje da mi dovedemo mesija i da nakon 4/5 utakmica pocne davat po 2-3 gola je nesto drugo..

Nama se ovo desilon3-4 puta sa 3-4 trenera kuksi zeta zarija torpedo..

Isto kao sto nam se desio sigma genk levski

Ekipe koje su malo slabije kao sto je zarija torpedo i zeljo daju zadnji atom snage i oni nadoknade smanje razliku u kvalitetu dese se neke greske penal golman brani cuda igraci fule sanse i normalno u takvim situacijama da ce se i slabim ukazat jedna dvije prilike i to je to

Pitaru6785 uz duzno postovanje tebi YEBO te mirza. kriv direktno za obje utakmice.

Ovdje ima materijala, da pozeli neki trener raditi s ovim momcima.
Ne znam sta ste gledali Frencis robokop, iskljucivo njegov prvi gol. Pa Zeljkovic, Anicic, Vrancic, Renan, Balta.
Saha penale nikad vise, a eto i njega si pljuvao, korektno branio sem penala. Ko mrtav
- 1 9 4 6 -

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 jul 2023, 02:34

Pitar6785 je napisao/la:
Nadam se da ce mirvic ayla mirza tan sutra podnijet ostavku, uz to isplate sve dugove i raskinu svim igracima ugovor i da im isplate ugovorne kluzule … i da se klub preda hordama, jer horde skupina od 50 ljudi pola njih su podplaceni od manijaka zrinjskog vice da nas rasture..

Nemoguce ne logicno i nemogu svatit da ovaku dobrilu u vidu mirve ljudi pljuju bojkotuju jer je nas trener prije 20 godina se bunio jer je po njemu sudija sudio u nasu korist protiv ekipe koju je on vodio. Jos nikad u histori profudbala se nije desilo da vatreni navijaci naredjuju treneru gdje ce koji igrac igrat koju firmaciju itd..

Mala degresija; zeljo (manijaci) se fale kako su iz siromastva prosli dinamo minsk i kako mi trosimo milione ispali od torpeda.. da takodje nece navest da 5 m km duga da njihova ekipa nije bila bolja od minska ni ucemu (potrefilo im se da minsk radi rata ne igra utakmice kuci itd) MI SMO BILI BOLJA EKIPA OD TORPEDA MI IMAMO EKIPU KVALITETNU KOJOJ TREBA MALO VREMENA DA SE UIGRA ISPADNES U 92minuti i to na penale.

22000 ljudi dodje i podrzi klub, hz konstantno pisu da je problem u tih 22000 ljudi jer hoce da gledaju klub koji vole i govore da klub se vodi pogresno,, NEVJERUJEM DA 400 hordi nesto znaju sto medju 22000 ljudi nezna. Neki kriminal pranje para unistavanje kluba itd

Takodje mirza je problem jer covjek se ne boji tih mangupa i to je i ponovio u vezi skole AFH
Joj ovog sto radi kao lektor kod sabitaiztarcina :facepalm:

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 21 jul 2023, 02:34

Hajdeee je napisao/la:
21 jul 2023, 02:32
Cim se sakama i fizickim napadima i na istoku i na zapadu, pokusava zaustaviti skandiranje protiv Mirze, samo ljudima sa ogranicenim IQ nije jasno o cemu se radi.

:clap: svaka na mjestu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 jul 2023, 02:38

sonpenn je napisao/la:
21 jul 2023, 02:29
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
21 jul 2023, 02:25
Otislo je, i to predaleko..
Odlazak sa stadiona je greska. Kolateral je ova posjeta a iza posjete se krije kukolj, kojem je kec na desetku prazna sjeverna tribina. To sam veceras vidio, bolji nacin bojkota napustiti sve tribine i preci na sjever.
- 1 9 4 6 -

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 21 jul 2023, 02:41

Hajdeee je napisao/la:

A cak i nije prvi put da se upotrebljava sila protiv, haj da kazem negodovanja oko porodice Varesanovic.
Sarajevo ljubavi moja.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 jul 2023, 02:49

Trener…
- 1 9 4 6 -

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 21 jul 2023, 02:50

sonpenn je napisao/la:
21 jul 2023, 02:41
Hajdeee je napisao/la:

A cak i nije prvi put da se upotrebljava sila protiv, haj da kazem negodovanja oko porodice Varesanovic.
Ko o cemu, **** o postenju.
Sve mi znamo.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 21 jul 2023, 02:56

cookiech je napisao/la:
21 jul 2023, 02:50
sonpenn je napisao/la:
21 jul 2023, 02:41
Hajdeee je napisao/la:

Ko o cemu, **** o postenju.
Upravo tako.
Sarajevo ljubavi moja.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 21 jul 2023, 02:56

morsecode je napisao/la:
21 jul 2023, 02:11
2 sata ujutro, sutra hrpa obaveza, ali nece san na oci pa nece...bolest zivota mi. MV da imas obraza i da volis Sarajevo sam bi dao ostavku jer si zalutao u ovom poslu.
Ja maloprije izasao do dežurne apoteke da Melatonin kupim, da probam bar koji sat odspavati, ovo veceras je bio kao najgori horor.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 21 jul 2023, 02:58

MaroonBjelave je napisao/la:
21 jul 2023, 00:27
harixs je napisao/la:
21 jul 2023, 00:22
fera je napisao/la:
21 jul 2023, 00:13

I Mladic bi nas bolje vodio nego ovaj veceras.
Sve vi znate a u životu niste maklo dalje od Jablanice
A jesi li ti maklo dalje od Tarčina?
Bravo uocio ai spelling mistake evo ti 🍌🍌

masterfan
Kontakt:

Post Postao/la masterfan » 21 jul 2023, 03:22

Tek stigao kuci, jos mi nije dobro. Prije nego sto sam kreno za Sa ocekivao sam da cu se krenut vracat zorom sa utakmice jer sam planirao slavit prolaz.

Jedino sto sad imam reci je Mirza odlazi.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Antikloc, boki86, budzak, Google [Bot], Kockoglavi, miguelramos, N3R3D, NeSamSafetee, TETRAPAK, vedinjo98 i 77 gostiju.