+1Napapijri je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:191. Otpustiti kera jos danas, a sa njim i kravu. Samo na taj nacin se moze spasiti ligaska sezona.
2. Otpustiti (prodaja je nemoguca) 22 - godisnji projekat.
3. Prodati Ziljkica jer ce minirati svakog narednog trenera zbog otpustanja guznog havera.
Ako se ovo ne uradi danas (stavka 1 i 2), mozemo se pozdraviti sa narednom sezonom.
Ismiru izricito dati rok da ovo ucini, inace zahtijevati i njegov odlazak. Valjda su sad ovi sto su jucer bili na utakmici otvorili oci i uvidjeli da je jedini ispravan put zajednistvo.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NEMA NAZAD
Juce sam piso da ce biti teska utakmica, da su oni tvrdi i dolaze rastereceni, a nasi da ce puknuti po pritiskom publike. MENTALNI PATULJCI. Nasi igraci se saserU zivi kad igraju pred vise od 8000 ljudi. AMATERI!!!! Tribine KHURAC obicni, FUJ na sta je licila atmosfera.... Ko da su dovukli 20000 penzionera....
Los rad, lose pripreme, losi ljudi, los proces, losa sredina i los mentalitet. To su uzroci zasto se ne moze dalje. Djaba milioni i kamioni kad imas nesposobne, egoisticne, bahate i bezobrazne ljude, koji ne znaju to iskoristiti i usmjeriti ka uspjehu. Treba fakat biti majstor pa ne uraditi ni minimum minimuma sa onim sta imas na raspolaganjau. Onda dodjes do zakljucka da su ti ljudi teski imbecili, koji ne svoje kucanstvo ne znaju da vode a ne rad u nekoj firmi. Nece niko na zelenu granu sve dok se ne promjeni taj mahalsko-minderaski mentalitet.
Horde nek se drze bojkota, iako nisam bio za to, jer se bojkotuje direktno klub, al sam sad ZA, svakako trenutno nemaju sta da vide. Uvukla se mahala duboko u klub.
Los rad, lose pripreme, losi ljudi, los proces, losa sredina i los mentalitet. To su uzroci zasto se ne moze dalje. Djaba milioni i kamioni kad imas nesposobne, egoisticne, bahate i bezobrazne ljude, koji ne znaju to iskoristiti i usmjeriti ka uspjehu. Treba fakat biti majstor pa ne uraditi ni minimum minimuma sa onim sta imas na raspolaganjau. Onda dodjes do zakljucka da su ti ljudi teski imbecili, koji ne svoje kucanstvo ne znaju da vode a ne rad u nekoj firmi. Nece niko na zelenu granu sve dok se ne promjeni taj mahalsko-minderaski mentalitet.
Horde nek se drze bojkota, iako nisam bio za to, jer se bojkotuje direktno klub, al sam sad ZA, svakako trenutno nemaju sta da vide. Uvukla se mahala duboko u klub.
Gdje su oni specijalci što tvrde da Sarajevo bolje igra bez Hordi? U usta vam se poserem i dobro nogom naguram, sad šutite k'o pi.čketine.
Gdje su Kenani yebem im od do? Svi vi koji podržavate i koji ste podržavali Mirzu ste direktno krivi koliko i on sam, možda i više. Nadam se da ste sretni i ponosni, popišam vam se u usta.
Gdje su Kenani yebem im od do? Svi vi koji podržavate i koji ste podržavali Mirzu ste direktno krivi koliko i on sam, možda i više. Nadam se da ste sretni i ponosni, popišam vam se u usta.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Shategabri
- Kontakt:
Eno sad tribine qrc...pa roki što ne povede navijanje kad je bilo tako...20 k ljudi dođe da te gleda i opet ne valja.Stroj1946 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:23Juce sam piso da ce biti teska utakmica, da su oni tvrdi i dolaze rastereceni, a nasi da ce puknuti po pritiskom publike. MENTALNI PATULJCI. Nasi igraci se saserU zivi kad igraju pred vise od 8000 ljudi. AMATERI!!!! Tribine KHURAC obicni, FUJ na sta je licila atmosfera.... Ko da su dovukli 20000 penzionera....
Jes, tribine su krive što nisi u stanju da daš drugi gol, što primiš u 91. minuti?
Jadno je sad srrati po tribinama.
Jok, nije se uvukla mahala...pa kako nam je trener sa biroa sjeo na klupu i dobio skupu igračku da vodi....sigurno zato što je bio najbolji izbor

Koševo Zapad
Sad vidjeh da nam je koeficijent za narednu sezonu (2024/25) 6,500, što znaci da smo ga smanjili za 0,500 zbog sinočnjeg ispadanja. Najveci ce problem biti, kada nam se nakon te sezone u konačnom obračunu nakaleme sezone u kojima smo ispadali od Milsamija, nismo izborili Evropu i ova koja je sinoc završena.Trebat ce nam jedna grupna faza da bi održali pristojan koeficijent 

ovako malo hladnije glave glave,kad se vec odmorilo i sve sleglo,
rinaka smo mi a novinari jos veca,niko da pita spidara jel zna da mogu svi stranci igrsti u evropi ,gruzijac zakovan za klupu viveros isto.gruzijac nam treba biti projekat u dvije utakmice 5 minuta igrao
ismiru ne treba psovati ali treba kritikovat,neko to lijepo rece,zasluzio je svaku kritiku samo da bi se dozvao dok nijje kasno
otjerali su husrefa,otjerali su ahmu,krleta,otjerali su horde,otjerali su i mene,dok ne bude kasno pa da otjeraju i ono malo ljudu sto ce gledati slogu u prvom kolu
rinaka smo mi a novinari jos veca,niko da pita spidara jel zna da mogu svi stranci igrsti u evropi ,gruzijac zakovan za klupu viveros isto.gruzijac nam treba biti projekat u dvije utakmice 5 minuta igrao
ismiru ne treba psovati ali treba kritikovat,neko to lijepo rece,zasluzio je svaku kritiku samo da bi se dozvao dok nijje kasno
otjerali su husrefa,otjerali su ahmu,krleta,otjerali su horde,otjerali su i mene,dok ne bude kasno pa da otjeraju i ono malo ljudu sto ce gledati slogu u prvom kolu
Zadnja izmjena: donDondon, dana/u 21 jul 2023, 08:35, ukupno mijenjano 1 put.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
Ma hajde, šta se sekirate, Bože moj, možda nismo ništa napravili u Europi ali zato nećemo ništa napraviti ni u Premier liga.
#AjlaKajla #ČičkovoUlje #NećeProtivSlogeBitiHiljaduLjudi
#AjlaKajla #ČičkovoUlje #NećeProtivSlogeBitiHiljaduLjudi
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- Shategabri
- Kontakt:
Ne bi nama sinoć pomoglo 36 k na stadionu i pun sjever vjeruj.Miljacka je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:28Gdje su oni specijalci što tvrde da Sarajevo bolje igra bez Hordi? U usta vam se poserem i dobro nogom naguram, sad šutite k'o pi.čketine.
Mi smo njih tamo prvih pola sata rastavili na proste faktore.
Sinoć ništa ni sa čim, onaj po krilu šparta ko da je Robben, odbijaju se svaki duel, gube svaki duel u skoku, osim Keymereha koji se borio svih 120 minuta, nula bodova.
Mag je sinoć imao zadnju liniju koja mu vjerovatno prvi put igra zajedno.
Mag je sinoć trostruku izmjenu pravio u 86. minuti!
Mag preuzima odgovornost, i šta s tim?!
Treba ući u sezonu i gledati bravure iz kola u kolo!
Ismire Mirviću, ispoštovan si maksimalno, al s ovim jedeš velika go.vna!!!
Koševo Zapad
tamo si ih razbio jer nas nisu poznavali,a sad kad su nas procitali ljudi ,malo pismeniji trener i nama problemShategabri je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:33Ne bi nama sinoć pomoglo 36 k na stadionu i pun sjever vjeruj.Miljacka je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:28Gdje su oni specijalci što tvrde da Sarajevo bolje igra bez Hordi? U usta vam se poserem i dobro nogom naguram, sad šutite k'o pi.čketine.
Sinoć ništa ni sa čim, onaj po krilu šparta ko da je Robben, odbijaju se svaki duel, gube svaki duel u skoku, osim Keymereha koji se borio svih 120 minuta, nula bodova.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
- Shategabri
- Kontakt:
Ide borba za Evropu.Lucas je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:28Sad vidjeh da nam je koeficijent za narednu sezonu (2024/25) 6,500, što znaci da smo ga smanjili za 0,500 zbog sinočnjeg ispadanja. Najveci ce problem biti, kada nam se nakon te sezone u konačnom obračunu nakaleme sezone u kojima smo ispadali od Milsamija, nismo izborili Evropu i ova koja je sinoc završena.Trebat ce nam jedna grupna faza da bi održali pristojan koeficijent![]()
Uzeli 250 k eura, mašala!
Koševo Zapad
Još jednom skidam kapu Vrančiću, koliko samo odudara od drugih veznjaka ove ekipe. Primanje pod pritiskom, pregled igre, okretanje sa 2 igrača na njemu sa takvom lahkoćom. Vidi se što je igrao vani i vidi se što i u ovim godinama može našeg projekta nositi u zubima. Valjda je kakav skaut upratio sinoć one šuteve naše desetke, pa konačno stigne ponuda, ali ona prava, ne ove imaginarne milionske u glavama pojedinih saugača hargije.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
To je to brate.Babayaro je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:17Par rijeci nakon (ne)prospavane noci. DejaVu, ove godine ranije nego inace.
Mirza pokazao naravno da je nedorastao. Niz gresaka sinoc, od kojih je najmanja bila postaviti Anicica poslije toliko vremena u prvih 11. Glavna, nedostatak plana B. Plan A je bio napuniti ih i zavrsiti sve za 90 minuta. Produzeci i penali, to se ne planira. Moguce da je Viveros stvarno jako los i ne zasluzuje sansu. Ali ubaciti Hamzu za kojeg svi znamo sta (ne)zna je kriminal.
Durakovic i Beganovic, sta reci. Beganovic jako ogranicen fudbaler, ne znam da li je jednu stvar uradio kako treba sinoc. Durakovic se izgubio, ne moze igrati na ovom nivou.
Renan me iskreno isto malo razocarao sinoc, narocito u prvom dijelu. Istina, Dalara je bio u fokusu pa nije imao lopti, ali opet.
Dal, nas nebruseni dijamant**** nas je puno vise nego sto nam je pomogao, ambicije vece od mogucnosti. I njegov otac koji mu to omogucava.
Zeljkovic i Anicic kapa do poda. Kyeremeh, **** masina. Steta sto nema zavrsnicu, bio bi bomba.
Mirvic ne zasluzuje vrijedjanje, ali zasluzuje kritiku. Sarajevo nije nicija igracka.
I za kraj, bez Hordi nema smisla, sinoc se pokazalo kao nikada.
Nikako dva dobra sastaviti. Svi vidimo da Mirza i ostali u SŠ neznaju. Koliko će to vlasnik trpiti vidjeti ćemo. Sinoć zovem i najveće pobornike Mirze i njegovog načina rada i komentar svih je bio KATASTROFA.
Jbo Mirzu, gledali smo svi pripremne utakmice i ono što meni nije jasno ni I od igre sa priprema nismo vidjeli sinoć. Niti jedan segment, NIŠTA.
Viverosa platiš, dovedeš kao pojačanje za evropu i ne daš čovjeku ni minute sinoć, pa to je za encikloledije!
Nisam gledao press nakon tekme ali mi je dovoljno što su braća napisali da je rekao NE ZNAM?!?!
E tuge u pm...
Uvijek sam pisao da je fudbal je biznis rezultata, mirza nas je odveo u evropu i hvala mu na tome. Medjutim ovo sinoc je veliki kiks, i bolje je sad napraviti presjek prije nego sezona pocne i dovesti nekog novog. Pitanje samo koga?
ABd da nam ovo bude nova atalanta, poslije onoga smo proigrali
ABd da nam ovo bude nova atalanta, poslije onoga smo proigrali
Složio bi se s tobom što si napisao za atmosferu, ne mislim da je loše bilo već jednostavno sjever falio da povede. Istok i zapad su inače tribine za starije i ne možeš očekivat pjesmu 90 minuta.Shategabri je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:33Ne bi nama sinoć pomoglo 36 k na stadionu i pun sjever vjeruj.Miljacka je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:28Gdje su oni specijalci što tvrde da Sarajevo bolje igra bez Hordi? U usta vam se poserem i dobro nogom naguram, sad šutite k'o pi.čketine.
A meni lično slika i prilika fudbalskog kluba Sarajevo je ona situacija kad Dal ima Renana i Francisa u punom trku; jedna iole dobra lopta i to je 100% šansa međutim maestro se odlučuje na šut koji ide na južnu tribinu. Pa me i Francis iznervirao što šuta iz mrtvog ugla i ona prilika gdje čini mi se mogao ući loptom u gol. I 990 ulaženja u šesnesterac sa krila a niko jednom nije dobro centrirao sem kad smo zabili gol.
I osmica preko koje su svi napadi išli taj mag kojeg spominjesš nije znao da udupla ili bar da ubaci Radovića jer Durakovića je vrtio ko na ringišpilu. Kod gola čovjek 3 igrača prolazi i daje loptu na krilo i onda onaj Beganović ispada ko bekan.
Sve u svemu ne možeš za jednog igrača reći da je ostavio srce na terenu što samo govori da ne zaslužujemo pobjedu. Ova izborena Evropa sada možemo sa sigurnošću reći puka sreća.
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 21 jul 2023, 08:42, ukupno mijenjano 1 put.
Naucite jednu stvar, ne mozete kritikovati igrace, ako vam na klupi sjedi covjek koji dobije na tacni igru protivnika i izvede sastav od prosle utakmice. Ne mozete kritikovati igrace ako ih neko na terenu ne postavi bar školski. Ne mora kao neki jaci trener, nego bar skolski. Ne moze kritika na igrace ako igraju ono sto trener kaze, jer cisto sumnjam da igraci sami od sebe rade to da npr idu oba beka naprijed do 16 u isto vrijeme. Nema sanse, a ako to rade na sviju ruku a trener dopusta, jos gore.
Nasa igra je ista kao veceras cijelu sezonu. Igramo na horuk, na neku tranziciju, trcanje, i zavisimo od rezultata. Igra ne postojii. Zato ne znam kakva ste vi ocekivanja imali, sreca pa je ekipa top, daleko najjaca u ligi pa individualno smo se dokopali evrope...
Nasa igra je ista kao veceras cijelu sezonu. Igramo na horuk, na neku tranziciju, trcanje, i zavisimo od rezultata. Igra ne postojii. Zato ne znam kakva ste vi ocekivanja imali, sreca pa je ekipa top, daleko najjaca u ligi pa individualno smo se dokopali evrope...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Sve je ovo napuhani balon od sapunice koji se sinoc raspršio. Mirzina izjava da nismo imali sreće je smiješna, mi nismo ima li igre. Bekovi očajni, kljucni igraci riknu li ziljkic i Dal u 60 min a Vrancic i Anicic traze izmjenu u 80 min dodaš tome strance pojacanja Viveros, Guly, Penranda, Rogić, Soldo koji nisu minut igrali o cemu pricamo ?? Pa bolje onda gurati Nurkovica, Buljubašića i slicne momke mnogo jeftinije a rezultat moze biti samo bolji. Loše baš loše 

Rektalnog alpinistu ziljkica i razmazeno deriste dala prodati pod svaku cijenu
Do smrti odani!
- Shategabri
- Kontakt:
I u prvom je imao takvu situaciju gdje je lopta zamalo završila u autu prema sjeveru.Bosniak10 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:40Složio bi se s tobom što si napisao za atmosferu, ne mislim da je loše bilo već jednostavno sjever falio da povede. Istok i zapad su inače tribine za starije i ne možeš očekivat pjesmu 90 minuta.Shategabri je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:33Ne bi nama sinoć pomoglo 36 k na stadionu i pun sjever vjeruj.Miljacka je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:28Gdje su oni specijalci što tvrde da Sarajevo bolje igra bez Hordi? U usta vam se poserem i dobro nogom naguram, sad šutite k'o pi.čketine.
A meni lično slika i prilika fudbalskog kluba Sarajevo je ona situacija kad Dal ima Renana i Francisa u punom trku; jedna iole dobra lopta i to je 100% šansa međutim maestro se odlučuje na šut koji ide na južnu tribinu. Pa me i Francis iznervirao što šuta iz mrtvog ugla i ona prilika gdje čini mi se mogao ući loptom u gol. I 990 ulaženja u šesnesterac sa krila a niko jednom nije dobro centrirao sem kad smo zabili gol.
Sve u svemu ne možeš za jednog igrača reći da je ostavio srce na terenu što samo govori da ne zaslužujemo pobjedu.
A Keymerehu ne mogu zamjeriti ništa, jedini je poginuo sinoć na terenu, vraćao se, zatvarao, čitavu stranu držao.
Da ima završnicu, ne bi vjerovatno ni igrao kod nas.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], EastMadness, juka55, nedimmmm1337, soe i 71 gost.