Dobro jutro pitari, želi vam vaš Filip

Ovaj trenutni borac ne brojimo uopšte kao klub, nebitan je bilo kakav predznak. Više neka Dodikova, Vicina i Tegeltijina politička org.
Ne priznajemo ni mi Sarajevo kao klub koji se pretvorio u veliku mašinu za pranje para, klub bez najvijača, klub bez obraza i poderanog dupeta od strane nastranih azijata i domaćih lažnih investirora, klub instagram direktorice i klub koji ni najvatreniji navijači ne gledaju !joker90 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:04Ovaj trenutni borac ne brojimo uopšte kao klub, nebitan je bilo kakav predznak. Više neka Dodikova, Vicina i Tegeltijina politička org.letsgofighter je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:00Borac je u evropi takođe, ili klubove iz RS ne brojite kao BH klubove !?![]()
Ma **** borac bitno da vi torpedo od sinoc priznajete kao klubjoker90 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:04Ovaj trenutni borac ne brojimo uopšte kao klub, nebitan je bilo kakav predznak. Više neka Dodikova, Vicina i Tegeltijina politička org.letsgofighter je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:00Borac je u evropi takođe, ili klubove iz RS ne brojite kao BH klubove !?![]()
Realno, koga boli qrac šta vi priznajete? Pitao si za Borac, dobio si odgovor. Politika je u ovoj državi dosta puta imala svoje prste u klubovima, ali sada prvi put bukvalno ima svoj klub. Vidimo se uskoro kad opet budete na tribinama sve osim fudbalskih navijača! Znaš, standardni folklor, turci, ubij, zakolji, gt i ostalo.letsgofighter je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:12Ne priznajemo ni mi Sarajevo kao klub koji se pretvorio u veliku mašinu za pranje para, klub bez najvijača, klub bez obraza i poderanog dupeta od strane nastranih azijata i domaćih lažnih investirora, klub instagram direktorice i klub koji ni najvatreniji navijači ne gledaju !joker90 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:04Ovaj trenutni borac ne brojimo uopšte kao klub, nebitan je bilo kakav predznak. Više neka Dodikova, Vicina i Tegeltijina politička org.letsgofighter je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:00
Borac je u evropi takođe, ili klubove iz RS ne brojite kao BH klubove !?![]()
Mi bar ne bježimo od stanja kakvo nam je, ne uvlačimo se strancima u pedu, i ne dižemo se svake pripreme u nebesa !
Samo da ne budu oni Slogi plijen,pa da konacno posade krompire na Kosevu...Mi smo divovi
svako nam je plijen
nas je cijeli svijet
BravoTaramba je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:04Ne možeš očekivati 99 % prolaz, kada ti najskuplja ekipa Premijer lige nema ni glavu, ni rep. Kapitenska traka je na ovoj utakmici kružila čak 4 puta…? Za lutriju penala, koju uvijek možeš očekivati, glavni igrači davno izvađeni iz igre,
da se odmore za sljedeće europsko kolo,
ali sada možda tek 2024. godine.
Realno koga boli krac koga ti priznaješ ili ne priznaješ !? Ko si ti ili vi da budete mjerilo koga ćeš priznavati a koga ne!joker90 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:27Realno, koga boli qrac šta vi priznajete? Pitao si za Borac, dobio si odgovor. Politika je u ovoj državi dosta puta imala svoje prste u klubovima, ali sada prvi put bukvalno ima svoj klub. Vidimo se uskoro kad opet budete na tribinama sve osim fudbalskih navijača! Znaš, standardni folklor, turci, ubij, zakolji, gt i ostalo.letsgofighter je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:12Ne priznajemo ni mi Sarajevo kao klub koji se pretvorio u veliku mašinu za pranje para, klub bez najvijača, klub bez obraza i poderanog dupeta od strane nastranih azijata i domaćih lažnih investirora, klub instagram direktorice i klub koji ni najvatreniji navijači ne gledaju !
Mi bar ne bježimo od stanja kakvo nam je, ne uvlačimo se strancima u pedu, i ne dižemo se svake pripreme u nebesa !![]()
al se ti patiš , spavaš li junače ili izmišljaš ovakve gluposti. Tako glupe stvari radite da je prosto lijepo što ste ispali. Smisli šta pametnije pa se javi...joker90 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:04Ovaj trenutni borac ne brojimo uopšte kao klub, nebitan je bilo kakav predznak. Više neka Dodikova, Vicina i Tegeltijina politička org.letsgofighter je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:00Borac je u evropi takođe, ili klubove iz RS ne brojite kao BH klubove !?![]()
Da smo treća liga ja ću biti na stadionu, ko to uopšte spominje!? Kažem ti, ćevapi neki ili burek masan, i baklava obavezno, moraš danas imati što jači doručak, i naravno dosta tečnosti, to je jako bitno
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 31 gost.