Klasicna zamjena teza, bile su horde protiv milsamija, zete, pa smo ispali. Bili ste protiv veleza u finalu kupa, i opet smo izgubili na penale. Ne ide sa hordama ili bez vas, sve je to isto, nije do togaMiljacka je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:28Gdje su oni specijalci što tvrde da Sarajevo bolje igra bez Hordi? U usta vam se poserem i dobro nogom naguram, sad šutite k'o pi.čketine.
Gdje su Kenani yebem im od do? Svi vi koji podržavate i koji ste podržavali Mirzu ste direktno krivi koliko i on sam, možda i više. Nadam se da ste sretni i ponosni, popišam vam se u usta.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
1946
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nokee je napisao/la: ↑21 jul 2023, 06:47Ne znam sta je bilo na Istoku ali sam bio blizu desavanja na Zapadu i ne siri dezinformacije za nekakvo zaustavljanje skandiranja. Tu je momak neki ustao i j. sve od do da se kao navija, naravno nasao se neki dasa koji je mu je odma dosao..itd onda je policija uletila.
Ako je neko bio blizu desavanja na istoku moze napisati sta je bilo, ako je stvarno neko pokusavao zaustaviti skandiranje, uzas.
a ovo ostalo, nasladjivanje..doseglo je level Pro. Ovdje je 90% raje i koja je za bojkot i koja nije, bilo protiv Mirze i prije ovoga, tako da pojedinci ne pisite idiotarije.
Evo ja cu napisati pa me napadajte ali trenutno najvecu stetu klubu pravi, ovim redosljedom:
1. Mirza
2. Ajla
3. Horde sa bojkotom
Jednostavno je jasno svima da fali ta kohezija sa navijacima, da se osjeti da smo SVI tu zarad dobrog rezultata i dobrobiti kluba. Ovo je jedna top ekipa sa stvarno velikim brojem vrhunskih igraca kojima fali jedan dobar trener i tjt. Bojim se da ce biti prekasno kad mi skontamo kakvu smo sansu imali.
Mirvica jedino krivim za tvrdoglavost oko Mirze jer fakat je nemoguće da mu neko nije rekao da ovaj ne moze voditi ovakav klub, i ako mu to ne bude jasno vec jutros i ne zavrsi to, onda smo najebali ovu sezonu.
Meho Kodro je idealno rijesenje za ovu ekipu ubjedjen sam. Smiren, zna nesto o taktici, ne vjerujem da bi ga sad ovi minirali dosta su profesionalniji, zna dobro spanski i to je neka prednost s obzirom na dosta igraca sa tog govornog podrucja.
JEDINO gdje bi mi bilo lakse stvarno jeste da jos danas uradi taj potez, onda bi iste sekunde halalio poraz. U suprotnom Mirvić mora biti svjestan da ce podrska i atmosfera oko kluba biti ravna katastrofi.
Ajla. Sama je rekla da ako se ne napravi rezultat u Evropi, uprava napolje, pa se nadam da je nije amnezija ufatila sad.
Iskreno ja vjerujem Mirvicu da trazi rijesenja i za ove dvije pozicije i da ce i to posloziti dok nije kasno.
Ja bio 5 redova od belaja na istoku. Ovo s mirzom postaje opasno bezobrazno i nadasve jadno. Kakva fula od covjeka i od trenera
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

3 godine zaredom se brukamo sa Europom , bolje da ne izlazimo , realno.
Kukesi,Zeta,Zaria,Milsami,Torpedo - nastavi niz.
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ovih 20k molim da vise nikad ne dodju, mislim svakako nisu ni do sad dolazili, blamiramo se sa sahranama.
- napoleon72
- Kontakt:
Dva cetvrta mjesta
Nijedan dobijen derbi
Porazi 1:5, 4:0
Ispadanje u kupu od srednjoskolaca
Ispadanje u prvom pretkolu od nekog Torpeda
Nastavi niz Mirvaaaaah! Sta kazu pitari, ovo je jedna pozitivna prica.

1946
90ka deseti heroj Bosne
- Shategabri
- Kontakt:
Prema zvaničnim podacima UEFA-e na stadionu je bilo 19.744 gledatelja, a recimo drugi najgledaniji duel u četvrtak bio je meč Vllaznie i Linfielda kojeg je pratilo 6.000 navijača.
Računajući i utkamice prvog pretkola Lige prvaka odigrane ove sedmice, Koševo je bilo drugi najposjećeniji stadion. Više navijača bilo je samo na meču prvog pretkola Lige+ prvaka između Maccabi Haife i Hamruna ukupno 29.000.
Niti sam ljubitelj Mirze, niti sam podržavao bojkot...tako će i ostati. Samo FKS
Ako Mirza preuzima odgovornost na sebe, onda neka bude gospodin i ponudi ostavku, pa neka vlasnik procijeni hoće li je prihvatiti. A ako je preuzimanje odgovornosti samo eto onako reda radi, nemamo mi ništa od toga.
Biće jako teško motivisati ovu ekipu kroz sezonu, svi su oni imali ambiciju da se fino prodaju u naredne 3-4 utakmice evrope. Znaju dobro da skauti neće pratiti bravure po Mokrom Docu, Policama i sličnim BH arenama...
Utakmica se mogla i trebala riješiti kad je igrač sa brojem 10 trčao kontru 4 na 2 i umjesto da je gurne na bilo koju stranu i zabijemo gol, on odluči da šuta sa 20-25 metara misleći da je Nainggolan.
Prvo, svakom ko ga je ikad, ijedne sekunde branio yebem mater, po cijenu cooldown-a sa foruma. Ono što onaj imbecil radi na terenu je jednako onome da bilo koga sa ovog foruma staviš da igra desetku. Mi smo taoc samoprozvane legende kluba i njegovog sina koji smisla za fudbal nema, ali eto, on okomito trči i ponekad zabije gol. Ako mislite da je bilo ko drugi kriv mimo njih dvojice za ono sinoć, nemojte molim vas ikad više o fudbalu.
Penale neću komentarisati, uzeo je ko je smio, loše su opucani i to je to. Utakmica se trebala riješiti u navedenom iznad.
Hiljadu puta je dokazano da Horde namirišu rak koji je u klubu, hiljadu puta nisu podržane a uvijek su upravu. Mada, u ovoj situaciji si morao biti debil da ne prepoznaš da je imenovanje Mirze pucanje sebi u koljeno.
Ja, paša moj, nigdje nisam spomenuo da igramo bolje s Hordama, nego je par šugavaca ovdje tvrdilo da je obrnuto, a sad šu(ti)te k'o najveće pi.čke.boki86 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:43Klasicna zamjena teza, bile su horde protiv milsamija, zete, pa smo ispali. Bili ste protiv veleza u finalu kupa, i opet smo izgubili na penale. Ne ide sa hordama ili bez vas, sve je to isto, nije do togaMiljacka je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:28Gdje su oni specijalci što tvrde da Sarajevo bolje igra bez Hordi? U usta vam se poserem i dobro nogom naguram, sad šutite k'o pi.čketine.
Gdje su Kenani yebem im od do? Svi vi koji podržavate i koji ste podržavali Mirzu ste direktno krivi koliko i on sam, možda i više. Nadam se da ste sretni i ponosni, popišam vam se u usta.
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Shategabri
- Kontakt:
Feđa, Mirza...ko je dosad odlučivao o treneru, nemoj više bgtmnon46 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 09:06Sinoć nisam htio pisati vrele glave, pišem sad kad je jedan yebeni stepen hladnija.
Utakmica se mogla i trebala riješiti kad je igrač sa brojem 10 trčao kontru 4 na 2 i umjesto da je gurne na bilo koju stranu i zabijemo gol, on odluči da šuta sa 20-25 metara misleći da je Nainggolan.
Prvo, svakom ko ga je ikad, ijedne sekunde branio yebem mater, po cijenu cooldown-a sa foruma. Ono što onaj imbecil radi na terenu je jednako onome da bilo koga sa ovog foruma staviš da igra desetku. Mi smo taoc samoprozvane legende kluba i njegovog sina koji smisla za fudbal nema, ali eto, on okomito trči i ponekad zabije gol. Ako mislite da je bilo ko drugi kriv mimo njih dvojice za ono sinoć, nemojte molim vas ikad više o fudbalu.
Penale neću komentarisati, uzeo je ko je smio, loše su opucani i to je to. Utakmica se trebala riješiti u navedenom iznad.
Hiljadu puta je dokazano da Horde namirišu rak koji je u klubu, hiljadu puta nisu podržane a uvijek su upravu. Mada, u ovoj situaciji si morao biti debil da ne prepoznaš da je imenovanje Mirze pucanje sebi u koljeno.

Zar je teško naći pristojnog trenera da vodi ekipu?
Ne traži se nikakav Guardiola ili Anccelotti, al brte daj nekog da zna šta radi, da zna postaviti ekipu, izmjene napraviti, da je bar čovjek, ovaj ništa od toga nije.
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- napoleon72
- Kontakt:
1946
90ka deseti heroj Bosne
- skullcrusher
- Kontakt:
Sarajevo ljubavi moja...

1946
- napoleon72
- Kontakt:
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: 1921TM87, admir1946, ajdohordas, Alipasino, Amidzaa, Antikloc, Armija1987, Beli98, bhfanatic14, bordobijeli, ErosViverosViv, Evander, feniksptica, Ferroviere1987, galia95, greenwood, Guest1945, hajroooooo, Hamagara, HordasDolacMalta, johntravolta123, Kockoglavi, kogmagie46, Lecler, leo1946, makron, meecko, miguelramos, muhamedhulk, N3R3D, Napapijri, nebeskasila, Oerde, OsmanhodzicBuco, Pantelija, PapakIzSa, Posejdon, Rajvosa4ever, Riziko, Rodman, strahmeipomisliti, svrakino1921, Taree, tenpenny, Vanja8, Zeko87 i 582 gosta.