FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
75
34%

Ukupno glasova: 221

boki86
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la boki86 » 21 jul 2023, 08:43

Miljacka je napisao/la:
21 jul 2023, 08:28
Gdje su oni specijalci što tvrde da Sarajevo bolje igra bez Hordi? U usta vam se poserem i dobro nogom naguram, sad šutite k'o pi.čketine.

Gdje su Kenani yebem im od do? Svi vi koji podržavate i koji ste podržavali Mirzu ste direktno krivi koliko i on sam, možda i više. Nadam se da ste sretni i ponosni, popišam vam se u usta.
Klasicna zamjena teza, bile su horde protiv milsamija, zete, pa smo ispali. Bili ste protiv veleza u finalu kupa, i opet smo izgubili na penale. Ne ide sa hordama ili bez vas, sve je to isto, nije do toga

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 jul 2023, 08:44

Ne možeš pustiti Igman onako, a onda očekivati sportsku sreću i nafaku moj Mirvah, Mirzah i Kurvah!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 jul 2023, 08:45

nokee je napisao/la:
21 jul 2023, 06:47
Hajdeee je napisao/la:
21 jul 2023, 02:32
Cim se sakama i fizickim napadima i na istoku i na zapadu, pokusava zaustaviti skandiranje protiv Mirze, samo ljudima sa ogranicenim IQ nije jasno o cemu se radi.

Selam za navijace FK Mirza Varesanovic.
Ne znam sta je bilo na Istoku ali sam bio blizu desavanja na Zapadu i ne siri dezinformacije za nekakvo zaustavljanje skandiranja. Tu je momak neki ustao i j. sve od do da se kao navija, naravno nasao se neki dasa koji je mu je odma dosao..itd onda je policija uletila.

Ako je neko bio blizu desavanja na istoku moze napisati sta je bilo, ako je stvarno neko pokusavao zaustaviti skandiranje, uzas.

a ovo ostalo, nasladjivanje..doseglo je level Pro. Ovdje je 90% raje i koja je za bojkot i koja nije, bilo protiv Mirze i prije ovoga, tako da pojedinci ne pisite idiotarije.

Evo ja cu napisati pa me napadajte ali trenutno najvecu stetu klubu pravi, ovim redosljedom:
1. Mirza
2. Ajla
3. Horde sa bojkotom

Jednostavno je jasno svima da fali ta kohezija sa navijacima, da se osjeti da smo SVI tu zarad dobrog rezultata i dobrobiti kluba. Ovo je jedna top ekipa sa stvarno velikim brojem vrhunskih igraca kojima fali jedan dobar trener i tjt. Bojim se da ce biti prekasno kad mi skontamo kakvu smo sansu imali.
Mirvica jedino krivim za tvrdoglavost oko Mirze jer fakat je nemoguće da mu neko nije rekao da ovaj ne moze voditi ovakav klub, i ako mu to ne bude jasno vec jutros i ne zavrsi to, onda smo najebali ovu sezonu.

Meho Kodro je idealno rijesenje za ovu ekipu ubjedjen sam. Smiren, zna nesto o taktici, ne vjerujem da bi ga sad ovi minirali dosta su profesionalniji, zna dobro spanski i to je neka prednost s obzirom na dosta igraca sa tog govornog podrucja.

JEDINO gdje bi mi bilo lakse stvarno jeste da jos danas uradi taj potez, onda bi iste sekunde halalio poraz. U suprotnom Mirvić mora biti svjestan da ce podrska i atmosfera oko kluba biti ravna katastrofi.
Ajla. Sama je rekla da ako se ne napravi rezultat u Evropi, uprava napolje, pa se nadam da je nije amnezija ufatila sad.
Iskreno ja vjerujem Mirvicu da trazi rijesenja i za ove dvije pozicije i da ce i to posloziti dok nije kasno.

Ja bio 5 redova od belaja na istoku. Ovo s mirzom postaje opasno bezobrazno i nadasve jadno. Kakva fula od covjeka i od trenera
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 21 jul 2023, 08:49

Igraš čitave godine ligu , izvučeš Europu naguzove sa najvišim budžetom , izdržiš u njoj 2 sedmice :tokralju:
3 godine zaredom se brukamo sa Europom , bolje da ne izlazimo , realno.
Kukesi,Zeta,Zaria,Milsami,Torpedo - nastavi niz.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 21 jul 2023, 08:51

Ovo je šuplja da je bilo 19.744, na zapadu A1 nije ni radio onaj skener. Po mojoj procjeni oko 23 hiljada minimum je bilo i opet bruka.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 21 jul 2023, 08:51

Od 210 minuta u obje utakmice..Sarajevo je nešto radilo 20 minuta u prvoj tekmi.Torpedu je bilo dovoljno 20 minuta da se u hodu prilagodi igri Sarajeva i 190 minuta su imali igru..ne rezultat ali su imali igru.Za 20 minuta neke igre ne može se proći ni na bajramskom turniru.I zanimljivo je da osim tih 20-30 min prve tekme..Sarajevo nije imalo niti jedan period svoje igre,nekog pritiska,ama nije imalo izrađene akcije gdje bi bila makar i polušansa...znači 190 minuta nisi uspio da stisneš i pročitaš protivnika.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 21 jul 2023, 08:53

Može li iko barem malo detaljnije reci sta je bilo na istoku, ko je tačno napao one koji su skandirali protiv Mirze....

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 21 jul 2023, 08:54

narkoman jos nije bivsi 10h poslije tekme i to oslikava sav nemar u klubu.

Ovih 20k molim da vise nikad ne dodju, mislim svakako nisu ni do sad dolazili, blamiramo se sa sahranama.
NEMA NAZAD

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 21 jul 2023, 08:55

joker90 je napisao/la:
21 jul 2023, 07:38
FCUM je napisao/la:
21 jul 2023, 07:27
sta se ovo mirvic usutio
Malo mu je teško danas! Ismir Dobrih namjera Mirvić, naš investitor lijepi! Na dugu, predugu listu blamaža od njegovog dolaska, upisujemo i ovu sa Torpedom!
Dva cetvrta mjesta
Nijedan dobijen derbi
Porazi 1:5, 4:0
Ispadanje u kupu od srednjoskolaca
Ispadanje u prvom pretkolu od nekog Torpeda

Nastavi niz Mirvaaaaah! Sta kazu pitari, ovo je jedna pozitivna prica. :rol: Da citiram mog i tvog dobrog druga i ex forumasa, sve ovo je vjestacko. Vjestacki klub, vjestacki navijaci, vjestacki bubnjari, vjestacki barjaktari, vjestacka navijanja (i ono malo sto je istok "navijao", fulaju tekst svake pjesme, Vedranu skandiraju u 21. minuti itd). Sve umjetno.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 21 jul 2023, 09:02

Prema zvaničnim podacima UEFA-e na stadionu je bilo 19.744 gledatelja, a recimo drugi najgledaniji duel u četvrtak bio je meč Vllaznie i Linfielda kojeg je pratilo 6.000 navijača.

Računajući i utkamice prvog pretkola Lige prvaka odigrane ove sedmice, Koševo je bilo drugi najposjećeniji stadion. Više navijača bilo je samo na meču prvog pretkola Lige+ prvaka između Maccabi Haife i Hamruna ukupno 29.000.
Koševo Zapad

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 21 jul 2023, 09:03

Neke će se odluke unutar kluba morati donijeti kako bi se stvorio mir i napravila barem pristojna atmosfera za novu sezonu. Ako će ova bruka biti sebeb da stanemo na noge i budemo konkurenti za titulu...onda je to poraz ravan pobjedi. Ako će biti priča "podrška Mirzi i SS idemo zajedno, sreća nas nije pratila" onda je to samo produženje agonije.

Niti sam ljubitelj Mirze, niti sam podržavao bojkot...tako će i ostati. Samo FKS

Ako Mirza preuzima odgovornost na sebe, onda neka bude gospodin i ponudi ostavku, pa neka vlasnik procijeni hoće li je prihvatiti. A ako je preuzimanje odgovornosti samo eto onako reda radi, nemamo mi ništa od toga.

Biće jako teško motivisati ovu ekipu kroz sezonu, svi su oni imali ambiciju da se fino prodaju u naredne 3-4 utakmice evrope. Znaju dobro da skauti neće pratiti bravure po Mokrom Docu, Policama i sličnim BH arenama...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 21 jul 2023, 09:06

Sinoć nisam htio pisati vrele glave, pišem sad kad je jedan yebeni stepen hladnija.
Utakmica se mogla i trebala riješiti kad je igrač sa brojem 10 trčao kontru 4 na 2 i umjesto da je gurne na bilo koju stranu i zabijemo gol, on odluči da šuta sa 20-25 metara misleći da je Nainggolan.
Prvo, svakom ko ga je ikad, ijedne sekunde branio yebem mater, po cijenu cooldown-a sa foruma. Ono što onaj imbecil radi na terenu je jednako onome da bilo koga sa ovog foruma staviš da igra desetku. Mi smo taoc samoprozvane legende kluba i njegovog sina koji smisla za fudbal nema, ali eto, on okomito trči i ponekad zabije gol. Ako mislite da je bilo ko drugi kriv mimo njih dvojice za ono sinoć, nemojte molim vas ikad više o fudbalu.
Penale neću komentarisati, uzeo je ko je smio, loše su opucani i to je to. Utakmica se trebala riješiti u navedenom iznad.
Hiljadu puta je dokazano da Horde namirišu rak koji je u klubu, hiljadu puta nisu podržane a uvijek su upravu. Mada, u ovoj situaciji si morao biti debil da ne prepoznaš da je imenovanje Mirze pucanje sebi u koljeno.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 21 jul 2023, 09:08

boki86 je napisao/la:
21 jul 2023, 08:43
Miljacka je napisao/la:
21 jul 2023, 08:28
Gdje su oni specijalci što tvrde da Sarajevo bolje igra bez Hordi? U usta vam se poserem i dobro nogom naguram, sad šutite k'o pi.čketine.

Gdje su Kenani yebem im od do? Svi vi koji podržavate i koji ste podržavali Mirzu ste direktno krivi koliko i on sam, možda i više. Nadam se da ste sretni i ponosni, popišam vam se u usta.
Klasicna zamjena teza, bile su horde protiv milsamija, zete, pa smo ispali. Bili ste protiv veleza u finalu kupa, i opet smo izgubili na penale. Ne ide sa hordama ili bez vas, sve je to isto, nije do toga
Ja, paša moj, nigdje nisam spomenuo da igramo bolje s Hordama, nego je par šugavaca ovdje tvrdilo da je obrnuto, a sad šu(ti)te k'o najveće pi.čke.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 21 jul 2023, 09:10

mnon46 je napisao/la:
21 jul 2023, 09:06
Sinoć nisam htio pisati vrele glave, pišem sad kad je jedan yebeni stepen hladnija.
Utakmica se mogla i trebala riješiti kad je igrač sa brojem 10 trčao kontru 4 na 2 i umjesto da je gurne na bilo koju stranu i zabijemo gol, on odluči da šuta sa 20-25 metara misleći da je Nainggolan.
Prvo, svakom ko ga je ikad, ijedne sekunde branio yebem mater, po cijenu cooldown-a sa foruma. Ono što onaj imbecil radi na terenu je jednako onome da bilo koga sa ovog foruma staviš da igra desetku. Mi smo taoc samoprozvane legende kluba i njegovog sina koji smisla za fudbal nema, ali eto, on okomito trči i ponekad zabije gol. Ako mislite da je bilo ko drugi kriv mimo njih dvojice za ono sinoć, nemojte molim vas ikad više o fudbalu.
Penale neću komentarisati, uzeo je ko je smio, loše su opucani i to je to. Utakmica se trebala riješiti u navedenom iznad.
Hiljadu puta je dokazano da Horde namirišu rak koji je u klubu, hiljadu puta nisu podržane a uvijek su upravu. Mada, u ovoj situaciji si morao biti debil da ne prepoznaš da je imenovanje Mirze pucanje sebi u koljeno.
Feđa, Mirza...ko je dosad odlučivao o treneru, nemoj više bgt :oops:
Zar je teško naći pristojnog trenera da vodi ekipu?
Ne traži se nikakav Guardiola ili Anccelotti, al brte daj nekog da zna šta radi, da zna postaviti ekipu, izmjene napraviti, da je bar čovjek, ovaj ništa od toga nije.
Koševo Zapad

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 21 jul 2023, 09:12

ma ovo se moralo dobiti da smo uz brdo napadali na nekom neutralnom terenu,pa prvo je pretkolo intertoto kupa,nije liga sampiona sve im **** nesposobno
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 21 jul 2023, 09:14

Dobro neko rece, kad Mirza odleti, pod hitno prodat Ziljkica. Glaba ga treneru odavno, minirat ce svakog narednog trenera. Moraju u paketu letit, skupa sa bebom, majku mu natakarim za one suteve na Ciglane.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 21 jul 2023, 09:17

Kratko i jasno doveo si more jako dobrih i skupih igraca i dao si Mirzi da ih vodi bukvalno si se kockao. Sam sebi si kriv Ismire jbg sta ces, malo me sramota ljudi koji nista ne uloze prodju dalje zapravo pokazu muda i prodju dalje a mi ispadnemo, sinoc jedne jedine akcije nismo imali kako treba, Torpedo odigrao pametno s mudima i gotovo. Ako zelis da se borimo za titulu moras vratiti Horde moras otjerati Mirzu, ako ga ostavis seres se u usta prvo sebi drug jer bukvalno tolike pare bacas da ti neki debil ekipu vodi a drugo Boga mi i po nama seres, znas kad ce ti 20.000 doci opet a realno nisu sinoc zasluzili da bude 5 a ne 20 jer su igrali kao zadnje pichke prepali se, pred kraj uvedes Hamzu mrtvog i sve ostale, covjek je bukvalno sve lose poteze povukao, penale mi ne trebamo ni sutati mi tu gubimo stoposto, **** me dan kad sam poceo pratit fudbal to stalno ponavljam ali..
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 jul 2023, 09:23

Valjalo bi da Promukli obuče ovu majicu iz fan shopa na presici protiv Sloge. :kafa:

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 21 jul 2023, 09:23

200k od ulaznica, 500k od evrope elham za ovu godinu
NEMA NAZAD

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 21 jul 2023, 09:23

Sto se tice terena, Kyeremeh daleeeko najbolji bio. Poslije njega Vrancic, Anicic i Zeljkovic prolazna ocjena. Ovo ostalo... Bekovi Allaha mi ko da za Ilijas igraju. Dal bezobrazan i neupotrebljiv. Ziljkic kad ima cist prostor i stane s loptom ja bih mu onu bradicu pocupao. Ikic je qarina sinoc bio al cijenim momka jer je direktan, odmah po ulasku u igru je servirao top.sansu za Renana jer ne pegla loptu, odmah igra. Renan nije imao dovoljno lopti, borio se momacki, i sa onih par poluupotrebljivih je uradio sve sto je mogao. Raduju muda Buljubasica, frajer je i mudovit i zna lopte, ono treba da bude novi projekat kluba a ne ona slina sa brojem 10. Malog spojit sa Vrancicem i Zeljkovicem u 433 formaciji i imat ces vezni red ko Arsenal. Avram sinoc kita neopjevana, nijedan dobar potez od ulaska nije imao. Sutnut i njega i Dala i sve qrceve desetke, izbacit izumrlu poziciju vise iz formacije.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”