FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prvo treba zaklat kurban na terenu koseva, proucit dovu i onda traziti novog trenera. Na hajr
- napoleon72
- Kontakt:
Pa i ne bi se bas reklo, frajer je imao muda da na Grbavici ispred juga uzme penal, kolo nakon onog horora Kapica protiv Slobode. I hladno je zakucao. Ja sam bio siguran sinoc u njegov gol al et, fkt je ocajno opucao.bodi123 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 10:16Što se tiče penala kad sam vidio Ikića klocinu da prilazi lopti odmah znaš da je promašaj. Mentalna pizdurina od igrača nikad ništa od njega. A i Šaha brat ko da prvi put u životu penale brani, nije pogodio ni jednom stranu. Rogić bi sigurno odbranio barem 2 komada jer po onome što sam vidio zna braniti penale. I to isto neshvatljivo šta je Mirza uradio, ok debi loš nervoza ga pojela, al daj čojku šansu da se ispravi šta ga odmah režeš i ubijaš mu dodatno samopouzdanje.
A da mi je ko rekao da će nam evo 6-7 godina direktorice biti žene koje se u fudbal razumiju ko Mara u kriv ku.rac... ne bi vjerovo.
Ma joj, ja sam dva dana prije tekmu pisao da mi se ovaj hajc ne svidja, nikad nikog nismo dobili kad smo se bas nafurali, iziuev Levskog i Zete. Sta ces kad 90% igraca u ekipi nije nikad igralo pred vise od 5-6 hiljada ljudi, noge im se svezale. Sta ce Durakovic hudi, u karijeri kad mu se sastavi sva publika sa Igmanovih utakmica nemas brojku od 20 milja, njemu je ono sinoc bilo kao finale LP.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Prvi je krenuo sa tvrdoglavošću. Kad je on nagodan bio da se sjedne, onda je u neku ruku i logično da neće tako lako se vratiti. Naravno, sad mu je perfektna prilika da pred početak prvenstva se riješi bojkota. Jedna je sama rekla da je tjeramo ako ne bude rezultata u Europi, a zalizani ker je nadam se bivši nakon ovoga. Bude li mu javno podršku dao, nek se yebu kolektivno.Zeko87 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 10:25Ovo je bio čisto trenerski poraz, a poraz i navijača kluba. Sinoć smo mogli imati i 40k na tribinama ne bi imao taj efekat prednosti domaćeg terena. Čuješ motorole drotova pred krcatim stadionom. Hahaha
Sinoć je samo došla na naplatu Ismirova tvrdoglavost i tvrdoglavost navijača kluba. Ko je u pravu boli me briga, poražen je klub. Niko nije pobjednik u ovom duelu Horde-Uprava
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
SVAKOM KOME SMETAJU MOJE PSOVKE PREMA MIRZI IMATE PP PA DA VAM HEBEM I PISAM I PO VASIM MAJCINIM KOSTIMA.BUJRUM JEDVA CEKAMO.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Treba se malo smiriti, desava se. Ne znači odma da smo najgori i psovati ljudima sve živo, žalosno. Preispitaj te prvo sebe, nego zahvalitite se pojedinim igračima što su došli igrati uopste za Sarajevo zbog lige i politike u napacenoj državi. Naravno da ćemo biti nezadovoljni, otjerati nekog i to je okej, al psovanje i krkanluk ne vodi nas nigdje. Treba dati i podršku momcima, nije kraj svijeta ako su izgubili. Lijepo je vidjeti ovako stabilno Sarajevo, dobre igrače. Jednog Vrancica, kad ste najbolji i najbolji igrači su tu za naše uslove, svi su protiv vas i jedna mala greška gledaju da vas još više oslabe. Dajte podršku kad je najteže, ne može ništa preko noći
@MortemHz
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Kmeeee kmeeee mortemeeeee
Hebem li ti Mirza djecu
FK SARAJEVO.
Ja sam cuo da citav stadion zvizdi kad ste pjevali uprava napoljeLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 jul 2023, 01:57morensa je napisao/la: ↑21 jul 2023, 01:29Odjavljujem se sa foruma a prije toga moram se tuspasitinapoleon72 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:44Vazno je da se pola teme sprda sa Zeljinim pojacanjima i qrci se nekim Penarandama, zivlji Emerik Blum od njega. Kae idemo u grupe, Mirza ima rezultat, ubili smo Rumune na pripremama, niko nam gola nije dao, uzimamo ligu, bolji smo od Zrinje... U ovoj neweri sezona bez Evrope i ispadanje u prvom pretkolu. Hvala ti ubleho hrasnicka!ubleha Hrasnička
tugo moja i demokratijo kad svako može pisati šta mu padne napamet. A jesi li ga slučajno pozdravio prije tekme kao i ovih 20.000 mirzinih? Svi su imali priliku uložiti u klub i niko nije km ulozio ni sve te legende u koje se kunete
Šoja uplatio
a sada nam smeta kad čovjek plaća obeštećenja
kad pročitam komentare i pomislim s kim dijelim (ne)ljubav prema bordo boji tačno se zapitam šta bi bilo da moramo zvati humanitarni broj da li bi skupili za odigravanje tekme
![]()
Ma mi smo debili svi kolektivno.
Kakvi navijaci takav i klub.
Vcrs min 7k dijasporaca ubogih. Navijanje nije lose bilo kad uzmes sve u obzir.
Jedan u postu iznad laze kako su Horde pravile probleme na istoku, NISU! nego mirzini ortaci koji god da su. I zanimljivo probili su ogradu u nasrtaju da se obracunaju s rajom koja je skandirala protiv mirze! I jos zanimljivije kako murija izvede i lisi slobode bas te momke koji su se branili. Dokle ovo sve vodi?
Sto ne kazes ti, a i ostali posteno ovdje, kako su momci sa sjevera docekani kad su parole izvisili? Ili nisu to prenijeli?
Mirza POD MORANJEM da ide jos veceras! Dosta
NazorUso je napisao/la: ↑21 jul 2023, 01:07Sve dok mislimo da je "dobra atmosfera" kljuc uspjeha, mecemo daleko dogurati. Kaze neka Mirze, vole ga igraci, zna s njima... I ja bi volio sefa koji podrzava moj javasluk, neprofesionalizam i nerad, jos cuga sa mnom.
Ubjedljivo NAJVECA HINJA u ekipi je ono govance ziljkic. Uvuko se narkomanu u pakas zbog kapitenske. To lafo ljubi grb, to dalkana baljkana zove beba, to u gacama upada na presice...i prosjecni pitar onanise na to. Sutra da ode u borac slikao bi se OPET sa zapaljenim salom Sarajeva. E to je ta "dobra atmosfera' i pijancenje po ilidzanskim lokalima. To je ra mahala, truhla mahala !!!

12. igrač kluba iz Titove 38b
@MortemHz
Sarajevo nije moglo biti ce ikad moci bez HZ.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
kako bi volio da dodje neki trener kojeg boli **** ko je dal , ziljkic i ostala bagra. Da pisaju krv po treninzima i da se manje slikaju po instagramu. I da je takticar dobar. Bolje i tako nesto dovesti nego dati pare za 5 novih igraca
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- napoleon72
- Kontakt:
Ovo da ne moze nista preko noci slusam 9 godina. Koliko traje ta noc jbt? City u 9 godina osvojio 30ak trofeja, a mi smo po nivou ulaganja naspram ostalih upravo taj City. Dodjes u ligu gdje 5 kola prije pocetka ne znas ko igra u ligi jer pola klubova nema licencu, potrosis na pojacanja vise para nego Inter, i zavrsis cetvrti.Krompirusa je napisao/la: ↑21 jul 2023, 10:31Treba se malo smiriti, desava se. Ne znači odma da smo najgori i psovati ljudima sve živo, žalosno. Preispitaj te prvo sebe, nego zahvalitite se pojedinim igračima što su došli igrati uopste za Sarajevo zbog lige i politike u napacenoj državi. Naravno da ćemo biti nezadovoljni, otjerati nekog i to je okej, al psovanje i krkanluk ne vodi nas nigdje. Treba dati i podršku momcima, nije kraj svijeta ako su izgubili. Lijepo je vidjeti ovako stabilno Sarajevo, dobre igrače. Jednog Vrancica, kad ste najbolji i najbolji igrači su tu za naše uslove, svi su protiv vas i jedna mala greška gledaju da vas još više oslabe. Dajte podršku kad je najteže, ne može ništa preko noći
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ajla je vec trebala da preda ostavku i da ispostuje svoje izjave koje je dala.
Mirvic ako jos danas ne otpusti Mirzu i ne krene da moljaka nekog normalnog trenera da nas preuzme propasce na zalost jos jedna godina a uz ove igrace sve sem prvog mjesta je sramota u ovoj ligi.
Mirvic ako jos danas ne otpusti Mirzu i ne krene da moljaka nekog normalnog trenera da nas preuzme propasce na zalost jos jedna godina a uz ove igrace sve sem prvog mjesta je sramota u ovoj ligi.
Sinoc 20k ko da je tehvid. svi znamo kad zagrmi sa sjevera da citav stadion ustane.
Ni ayla ni mirza nemaju obraza da daju ostavke. To su namazana **** , pogotovo debela kravetina sa frljavim okom
ko je u strucnom stabu,onaj padavicar iz olimpika,inaj Ibro golman nekadasnji as barselone i psg,ko je jos
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Trenutno korisnika/ca: boki86, Dave, Jadnimi, johntravolta123, Konzerva, MaroonBjelave, MSOZ101, napoleon72, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, r3m1, Sinfoc1986, TETRAPAK, Vanja8 i 123 gosta.