Hadzibegic nije ništa bolji od Mirze
Imaju jednu zajedničku stvar…. Veze nemaju
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hadzibegic nije ništa bolji od Mirze
Dohakale mu Srne vrane konačno! 1974-2023BordoBBoja je napisao/la: ↑21 jul 2023, 11:23A gdje se sakrio onaj truhlo, hodajuci les, ljudska i moralna pickica, mirzin i mahalski branitelj, djipke
**** li te mirza u usta
Osim toga je bio borben i nije odustajao od duela, a vrhunac mi je gurneš loptu u for i ona ti redovno ode u gol aut.H8Z7 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 11:26Meni uopšte ne izgleda da je ostavio srce na teren, momak nije igrao fudbal, momak se igrao fudbala. Toliko jednostavno igra da je užitak gledati, kad bi sva djeca iz akademije bila takva ili makar svako treće.Shategabri je napisao/la: ↑21 jul 2023, 11:23Jedini koji je tako odigrao uz Keymereha.nokee je napisao/la: ↑21 jul 2023, 11:21Pozitivno sinoc je sto se na Anicica definitivno moze racunati, vraca se on u nekakvu takmicarsku formu a vidi se da nam ne najbolji stoper sto imamo. On sa Soldom moglo bi na nesto liciti.
I mali Buljubasic, respect dijete za muda a znanje i talenat su neupitni. Samo nemoj ziv bio stopama Ramica..
Zar je to teško?
Ostavi srce i dušu na terenu, nikad a reći.
Ma ljudi pisu nebuloze,Hurem je na Pofalicima drzao kafic,vazda sa bivsim nasim.igracima bio,nisam ni znao da je to Hurem nit me boli k nego vidio sliku i poznat mi lik. Vazda sa Pelakom bio i onim proslim generacijama. Zalizani je ovim ispadanjem unistio mnoge stvari. Koeficjent ce nam bit u k,i da budemo sampioni sto je nemoguce prvo kolo kvalifikacija u LP neces biti nosioc kao Zrinjski vec ces odma ispast u 1 pretkoluGomis99 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 11:46Covjece milione je mogao uzeti od ove evrope i od posjeta, da otplati sav ulog.. Sinoc je nas deset bilo. Lik pored nas doveo pola familije i prijatelja, oko 20 ih bilo.
Ja koliko znam za Hurema, nikad nije bio manijak, a bas ga dugo znam, i uvijek su mu tekme Sarajeva u kaficu, sad odakle tebi @lobudaraczapamcenje to da je manijak stvarno ne znam. Brat njegov rodjeni ne znam je l propusti ijedne tekme na Kosevu u zivotu,
Buljubašić mi se u tri dodira sa loptom svidio odmah, konkretan i ne boji se igrati. Nažalost, novi igrači su kolateralna šteta nesistematičnog dovođenja igrača. Ekipa se svaki prelazni rok nanovo sastavlja i kao rezultat neuigranosti/adaptacije ispadaju smiješni čak i protiv puno slabijih protivnika, a kamoli jačih ili istih kvaliteta kao što je to bio slučaj sinoć.napoleon72 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 09:23Sto se tice terena, Kyeremeh daleeeko najbolji bio. Poslije njega Vrancic, Anicic i Zeljkovic prolazna ocjena. Ovo ostalo... Bekovi Allaha mi ko da za Ilijas igraju. Dal bezobrazan i neupotrebljiv. Ziljkic kad ima cist prostor i stane s loptom ja bih mu onu bradicu pocupao. Ikic je qarina sinoc bio al cijenim momka jer je direktan, odmah po ulasku u igru je servirao top.sansu za Renana jer ne pegla loptu, odmah igra. Renan nije imao dovoljno lopti, borio se momacki, i sa onih par poluupotrebljivih je uradio sve sto je mogao. Raduju muda Buljubasica, frajer je i mudovit i zna lopte, ono treba da bude novi projekat kluba a ne ona slina sa brojem 10. Malog spojit sa Vrancicem i Zeljkovicem u 433 formaciji i imat ces vezni red ko Arsenal. Avram sinoc kita neopjevana, nijedan dobar potez od ulaska nije imao. Sutnut i njega i Dala i sve qrceve desetke, izbacit izumrlu poziciju vise iz formacije.
vec je jednom vrli strucnjak to uradio sa Sahom nakon kiksa u kaknju. I sad s Rogicem. Debil pa debil, nepopravljivPeppermintSA je napisao/la: ↑21 jul 2023, 11:54Ali brate i ova transfer politika, ne kontam je. Dovedeš frajera koji ćete koštati milion godišnje, na tribinama sjedi. Dovedeš kolumbijca za koliko već stotina hiljada dolara obeštećenja, ni ne zagrijava se. Dovedeš golmana, odigra jednu, kiksa, odmah je sklonjen. Dovedeš dva beka, gori od prošlogodišnjih. Nemaš štopera, nemaš desetku. Ne kontam, majke mi.
ne znam mu za brata, on mi je nesto po sjecanju blizi gurbetima bio, ali helem. Takvi ljudi mogu doci i platiti sebi vip ako hoce, a ne da se oni pitaju u klubu. da je 3x huremGomis99 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 11:46Covjece milione je mogao uzeti od ove evrope i od posjeta, da otplati sav ulog.. Sinoc je nas deset bilo. Lik pored nas doveo pola familije i prijatelja, oko 20 ih bilo.
Ja koliko znam za Hurema, nikad nije bio manijak, a bas ga dugo znam, i uvijek su mu tekme Sarajeva u kaficu, sad odakle tebi @lobudaraczapamcenje to da je manijak stvarno ne znam. Brat njegov rodjeni ne znam je l propusti ijedne tekme na Kosevu u zivotu,
Prvo vjerske obaveze da se obave, pa će onda klupske nakon toga
To je kad ne dovodiš planski, nego dovodiš šta je izletilo u tom trenutku i zvučno je pa odlučiš dovesti i riskirati, bez obzira što možda taj igrač nije potreban trenutno. Od Viverosa očekujem da bude pojačanje, ali valjda prvo Promuklo krme bude otjerano i doveden neko ko će moći da izvuče najbolje od tog Viverosa i uklopi ga u ekipu.PeppermintSA je napisao/la: ↑21 jul 2023, 11:54Ali brate i ova transfer politika, ne kontam je. Dovedeš frajera koji ćete koštati milion godišnje, na tribinama sjedi. Dovedeš kolumbijca za koliko već stotina hiljada dolara obeštećenja, ni ne zagrijava se. Dovedeš golmana, odigra jednu, kiksa, odmah je sklonjen. Dovedeš dva beka, gori od prošlogodišnjih. Nemaš štopera, nemaš desetku. Ne kontam, majke mi.