napoleon72 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 15:05
nokee je napisao/la: ↑21 jul 2023, 12:52
Nisam neko ko vjeruje u te neke teorije zavjere, mozartovanje i slicne gluposti, ali mi zdrav razum neda ne pomisliti da ovo oko Mirze ima nesšto i van terena. Pa ne mozes skrsiti toliki novac a da te slijepac vozi. Pregovara se s ovim, pregovara se s onim i bum ko iz vedra neba Mirza Varesanovic.
Kako ga je ova neka ekipa postavila, tako ga izgleda sad i drze u zivotu, na koju foru ne znam.
I ti progledao

a prije mjesec dana nisi dao pisnut nista na Mirvica i to da je mnogo stvari sumnjivo ovdje. Moze se platit milion maraka na igrace a ne mozes dat 20 milja mjesecno dobrom treneru? De ba. Ono za Kodru ti je tacno 1000%, bio mu je i strucni stab dogovoren i sve. Sta se desilo? Reagovala odredjena grupa ljudi, moguce ista klapa koja je sinoc napravila belaj na istoku.
Mirvic mozda i hoce klub po americkom sistemu, da maskota prije tekme zabavlja publiku, da predsjedniku svi aplaudiraju, da na tribini niko ne smije iskazat svoje misljenje. Pocelo je saketanjem neistomisljenika, a kad publiku dovoljno ubije u pojam na semaforu ce se pocet vrtit blesimetar koji najavljuje kad sta treba uzviknut.
Pa nisam dao na Mirvica, to je tacno. Jedini lik kojeg sam branio i sad vise ne znam ni sam sta lik hoce. Ulaze brate, za nase uslove dovodi igrace a ovaj mu na klupi.
Po meni 2 opcije su moguce
1. Ova navedena da je pod uticajem tih nekih likova, mesetara oko kluba.
2. Da mu je Mirza marioneta najobicnija a da on dovodi i prodaje koga kad hoce i da forsira kojeg on hoce igraca (tipa sad Dal-a) bukvalno da se za sve pita on. Zato se i dovode igraci bez nekog rezona (pisao sam da se nadam da Peneranda nece dovesti, mozda i jedini, Viverosa dovodis imas odlicnog Kyeremeha itd) a zna da sa ozbiljnim imenom na klupi nece tako lako ici..
Ebena je stvar kad Bosnjo namirise lovu.
Mislim da ako sad ne skonta da to ne ide tako, da mu neko mora voditi sportski dio, nek idemo svi zajedno u 3 lijepe.