FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

BordoBBoja
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoBBoja » 21 jul 2023, 15:12

Babayaro je napisao/la:
21 jul 2023, 15:08
Razumijem da su svi razocarani, ali cemu ovaj sav prostakluk?
Kako da vas neko ozbiljno shvati ako niste u stanju dvije povezane recenice da napravite bez kostiju raspalih, **** svega i svacega?
Ima ovdje i ubacenih elemenata 100%, a mnogi se primaju.

@MortemHz sta je pasa, prespavalo se malo?

slika

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 21 jul 2023, 15:13

bordobijelisampion je napisao/la:
21 jul 2023, 15:11
Fudo je napisao/la:
21 jul 2023, 15:05
Bruno A., Riera A, Kodro ne za ove yugosauruse tipa Faruk, koji je cak i gori od Masnokosnog, i ako je to tesko nadmasiti
Za rieru je neko rekao da je u Celju? Realno ako možemo plaćati nekoga koji će ove sezone odigrati oko 10 utakmica 25 000e onda možeš dovesti vrhunskog trenera a ne Brunu i Kodru. Pravi amerikanac, frajer misli naredati igrače bez ikakvog plana **** ih skauting služba.
Nije, bez kluba je trenutno
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 21 jul 2023, 15:14

BordoBBoja je napisao/la:
21 jul 2023, 15:12
Babayaro je napisao/la:
Razumijem da su svi razocarani, ali cemu ovaj sav prostakluk?
Kako da vas neko ozbiljno shvati ako niste u stanju dvije povezane recenice da napravite bez kostiju raspalih, **** svega i svacega?
Ima ovdje i ubacenih elemenata 100%, a mnogi se primaju.

@MortemHz sta je pasa, prespavalo se malo?

slika
Pasa obavezno veceras izadji malo do grada, naguzi nesto i opusti se. Svakako nema nista od otkaza
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 jul 2023, 15:14

BordoBBoja je napisao/la:
21 jul 2023, 15:10
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
napoleon72 je napisao/la:

I ti progledao :mrgreen: a prije mjesec dana nisi dao pisnut nista na Mirvica i to da je mnogo stvari sumnjivo ovdje. Moze se platit milion maraka na igrace a ne mozes dat 20 milja mjesecno dobrom treneru? De ba. Ono za Kodru ti je tacno 1000%, bio mu je i strucni stab dogovoren i sve. Sta se desilo? Reagovala odredjena grupa ljudi, moguce ista klapa koja je sinoc napravila belaj na istoku.
Mirvic mozda i hoce klub po americkom sistemu, da maskota prije tekme zabavlja publiku, da predsjedniku svi aplaudiraju, da na tribini niko ne smije iskazat svoje misljenje. Pocelo je saketanjem neistomisljenika, a kad publiku dovoljno ubije u pojam na semaforu ce se pocet vrtit blesimetar koji najavljuje kad sta treba uzviknut.
ma nije to do mirvica. to je do tih piqkica koje su stegle i mirvica. Pa jel vam iakd u mahalu dosao dijasporaca a da ste ga ogulili? ili ste fini neki tamo odakle si ti. Svaki dijasporaca prodje isto, dok se ne nauci koju godinicu.
Ove klosare treba zajmiti oko mirze
Do MAHALE
Do **** je mahale
Sabra je fuksa, lopov, sve najgore
Ali imala je jednu pozitivnu stvar, mahalu i ove mahalce je poslale u tri lijepe pizde materine gdje im i mjesto
jesu vala, i to dobro su se rasirili. Dokle to ide da se ubacuju elementi da se upravlja tribinom. I ovih par suptilnih branioca pise svoje stvavove. Pa jel vas stid braco molim vas, da 500 stoja mjesecno na ruke dobijete ne vrijede. Ubijate nase Sarajevo.. radi rodbinskih, prijateljskih i ko zna kakvih relacija.
Gdje je normalno da se neki trener zove na telefon da mu bude prijeceno?

Nama neprijatelj nije ni trebao, unistio nas je nas strucni stab. I jos ga fino ljudi pitaju u odnosu na proslu tekmu, jesmo se previse otvorili, jesmo li trebali stati. Ma jok, tvrdoglavo, nadmeno djubre smrdljivo. Celo ga otreso ko slinu malo je reci. Ala anceloti i jos ga stid nije ostati.

Jel ovo taj rezultat u evropi? Ayla bolje se spasavaj dok mozes i popunjavaj priznanice u miru, ali otjerajte ovog vrsnog manipulatora.
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 21 jul 2023, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 21 jul 2023, 15:15

Fudo je napisao/la:
21 jul 2023, 15:13
Fudo je napisao/la:
Bruno A., Riera A, Kodro ne za ove yugosauruse tipa Faruk, koji je cak i gori od Masnokosnog, i ako je to tesko nadmasiti
Za rieru je neko rekao da je u Celju? Realno ako možemo plaćati nekoga koji će ove sezone odigrati oko 10 utakmica 25 000e onda možeš dovesti vrhunskog trenera a ne Brunu i Kodru. Pravi amerikanac, frajer misli naredati igrače bez ikakvog plana **** ih skauting služba.
Potpisao ugovor sa Celjem. Šteta zaista, a u drugu ruku, svakako ne bi kod nas, jer smo glupi ko tri qurca i ostavit ćemo ovog debila na klupi.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 jul 2023, 15:15

Kenozoik87 je napisao/la:
21 jul 2023, 14:40
Ljudi koji tjeraju Mirzu prizivaju čovjeka koji je prokockao titulu sa 13 bodova prednosti i koji da Borac nema pomoć sudija ne bi uspio ni Europu da izbori
HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA kakva komedija :rol: :urnebes:
DaBogda ti zemlja mamine kosti izbacila.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 21 jul 2023, 15:17

dovesti trenera i ugovor na dva mjeseca da ne bi morali opet placati njegovu mirovinu sljedecih 4,5godina
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 21 jul 2023, 15:18

napoleon72 je napisao/la:
nokee je napisao/la:
21 jul 2023, 12:52
Nisam neko ko vjeruje u te neke teorije zavjere, mozartovanje i slicne gluposti, ali mi zdrav razum neda ne pomisliti da ovo oko Mirze ima nesšto i van terena. Pa ne mozes skrsiti toliki novac a da te slijepac vozi. Pregovara se s ovim, pregovara se s onim i bum ko iz vedra neba Mirza Varesanovic.
Kako ga je ova neka ekipa postavila, tako ga izgleda sad i drze u zivotu, na koju foru ne znam.
I ti progledao :mrgreen: a prije mjesec dana nisi dao pisnut nista na Mirvica i to da je mnogo stvari sumnjivo ovdje. Moze se platit milion maraka na igrace a ne mozes dat 20 milja mjesecno dobrom treneru? De ba. Ono za Kodru ti je tacno 1000%, bio mu je i strucni stab dogovoren i sve. Sta se desilo? Reagovala odredjena grupa ljudi, moguce ista klapa koja je sinoc napravila belaj na istoku.
Mirvic mozda i hoce klub po americkom sistemu, da maskota prije tekme zabavlja publiku, da predsjedniku svi aplaudiraju, da na tribini niko ne smije iskazat svoje misljenje. Pocelo je saketanjem neistomisljenika, a kad publiku dovoljno ubije u pojam na semaforu ce se pocet vrtit blesimetar koji najavljuje kad sta treba uzviknut.
Pa nisam dao na Mirvica, to je tacno. Jedini lik kojeg sam branio i sad vise ne znam ni sam sta lik hoce. Ulaze brate, za nase uslove dovodi igrace a ovaj mu na klupi.
Po meni 2 opcije su moguce
1. Ova navedena da je pod uticajem tih nekih likova, mesetara oko kluba.
2. Da mu je Mirza marioneta najobicnija a da on dovodi i prodaje koga kad hoce i da forsira kojeg on hoce igraca (tipa sad Dal-a) bukvalno da se za sve pita on. Zato se i dovode igraci bez nekog rezona (pisao sam da se nadam da Peneranda nece dovesti, mozda i jedini, Viverosa dovodis imas odlicnog Kyeremeha itd) a zna da sa ozbiljnim imenom na klupi nece tako lako ici..
Ebena je stvar kad Bosnjo namirise lovu.

Mislim da ako sad ne skonta da to ne ide tako, da mu neko mora voditi sportski dio, nek idemo svi zajedno u 3 lijepe.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 21 jul 2023, 15:19

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
21 jul 2023, 15:15
Fudo je napisao/la:

Potpisao ugovor sa Celjem. Šteta zaista, a u drugu ruku, svakako ne bi kod nas, jer smo glupi ko tri qurca i ostavit ćemo ovog debila na klupi.
Ok. A pise da je without club

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 21 jul 2023, 15:22

Vala i taj reket, pa ko to Mirzi drži leđa, Šmrk?
Hajte molim vas!
Koševo Zapad

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 21 jul 2023, 15:23

Ljudi koji tjeraju Mirzu prizivaju čovjeka koji je prokockao titulu sa 13 bodova prednosti i koji da Borac nema pomoć sudija ne bi uspio ni Europu da izbori
Nas Zipce, stari ‘usrin vojnik, danas Mirzin.
1946

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 21 jul 2023, 15:24

joker90 je napisao/la:
21 jul 2023, 14:59
Ja ne znam je li Beganovića trema osakatila ili šta je sinoć bilo sa momkom, ali ono je šokantan nastup. On je djelovao kao da je s termina doveden u pojedinim trenucima. Sav usplahiren, ne može da gurne loptu uz liniju Francisu na 10 metara. Mogao je i crveni fasovati za startove koliko je kasnio i glupo reagovao. Nadam se da će se dozvati i da je ovo samo loš start, ali mali Mulalić izgleda kao top opcija u poređenju sa njim trenutno. Duraković samo za nijansu manje kriminalan, a baš sam mislio da ćemo s njima imati sasvim solidne bekove za ovaj naš nivo fudbala.

Moliti Boga da ode Dal i da Vrančić bude zdrav, jer je pojam fudbalera za sve ostale u ekipi. Na stranu sad i naše svađe, trolanje, provociranje neistomišljenika, inat i sve ostalo, ali ako ostane Mirza nakon ovog, onda su ove priče oko kriminalaca, reketa, prijetnji očigledno itekako osnovane. Jer Mirvić da je i Đipketove inteligencije, pa skontao bi šta škripi i koga mora odstraniti ako ne misli bacati pare u bunar. Siguran sam da bi Mirzinim odlaskom mogao možda nešto dogovoriti sa grupom oko bojkota. Ona tuka i da ostane je manje bitna i manje zlo od narkomančine i svega što je donio u klub i oko kluba, ma da bi najbolje bilo da u paketu idu u pm!
:clap:

Samo još treba naglasiti Durakoviću da ako mu se još jednom ponovi prvo poluvrijeme (pogotovo prvih 15ak minuta) ide momentalno nazad u Igman. Ja bih bolje od onog, a dešnjak sam, spor, nikad nisam igrao beka i imam 31.

I ono što je sinoć odigrao Vrančić je jedna od najboljih individualnih predstava koje sam vidio na Koševu.

Al se opet insan osjeća glupo komentarišući igrače - šta će jadnici s onim imbecilima na klupi.

@napoleon72 drago mi je da sam te nasmijao u ovim teškim vremenima :D
The saddest thing in life is wasted talent.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 jul 2023, 15:24

Nirton je napisao/la:
E treba podržat tog kera sa tvog avatara.
1. Što nije pobijedio utakmicu u Gruziji?
2. Što smo odigrali katastrofalnih 60ak minuta u Gruziji?
3. Što je promašio tajming izmjena tamo za svaku izmjenu?
4. Što je napravio promjenu golmana, što nije branio ili Rogić obje ili Šahinović obje?
5. Što je Duraković nakon plivanja cijeli meč u Gruziji odigrao 120 minuta sinoć, da brani istog igrača koji ga je uništio tamo?
6. Što je Zeljković koji je odigrao perfektan meč na zadnjem veznom tamo sinoć bio štoper?
7. Što je Dal slina igrao 90 minuta?
8. Što je i sinoć promašio vrijeme svake izmjene, osim možda Buljubašićevog ulaska?
9. Što nismo napravili havetne prilike skoro cijelo poluvrijeme?
10. Što smo napravili jednu priliku za 30 min produžetaka?
11. Što je izabrao pucače penala koji su od 4 dali 2.
12. Što su igrači kondiciono pali skroz sinoć(pomoćnik Seferović)?
13. Što Šahinović nijednom nije pogodio stranu sinoć(je li trener golmana i SŠ mogli bolje analizirat kako ovi pucaju penale ako su ih nedavno pucali tamo u Super kupu)
14. Što nije podnio ostavku nakon što je stadion traži
I NAJVAŽNIJE
15. Što je izgubio od slabijeg tima i time uzeo našem Klubu nekolika stotina hiljada eura?

KRIV JE! PO SVIM TACKAMA OPTUZNICE! I kao takav treba da ide jos danas. MIRVICU ISMIRE! i ovu podrsku sto si imao ces izgubiti vjeruj mi
- 1 9 4 6 -

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 jul 2023, 15:25

Trazio sam greske koje mirza napravio i par forumasa je navelo uglavnom greske u vidu izmjena, kao ovog izveo ovog uveo, i kao nije mirza primjetio par igraca po bokovima kako su ispadali, i treca odabir durakivica da suta penal..

Sa izmjenama da krenemo..

Izmjene su uradjene u 83 minuti uvedeni su igraci koji su evedeni, nije skrivljen penal nije napravljena jardinalna greska npr kao onda kad smo GENKU mi dali prvi go, pitanje je zasto igraci taman da je repuha ubacio nisu znali da privedu utakmicu kraju 2 minute..ponavljam 2 minute ako si usao 10 minuta ranije da nemas nikakvig trenera da su sa ukuce disao moras znat bar ukrast 2 minute. Po meni trener u ovakvim slucajevima moze bit kriv ako posle primljenog gola ode u produzetke i fasuje 2-3 gola. Takodje ovde se za torpedo gleda kao da je to ekipa krupa leotar.. zrinjski je izgubio od sloge zelje protiv igmana jedva mi od igmana leotara veleza,, svak igra fudbal

Da ispado durakovic slavisa dal ispado je svaki igrac u obje ekipe, al ako gledamo cjelokupno ubje utakmice mi smo manje ispadali imali smo vise sansi takodje vise sansi u toku cjele utakmice itd itd..

Zasto je pucao durakovic penal prije ovog i onog,, tu ima milion moguci odgovora

Zasto je Hadzibegic pucao penal, zasto su prije njega fulila druga dva igraca zasto nad golman nije odbranio

Trener moze bit kriv ako ekipa ispuse, ako igraci gube svaki duel ako je kurcobolja ako se igraci izmedjusebe nemogu tuku itd

Naravno da je realno bilo da prodjemo ove i da trener nemoze bit bez odgovornosti i da se treba sve sagledat i uzet u obzir, a ne navijaci nevole trenera smatraju NAVIJACI da je sve do njeg, navijaci nemogu i nesmiju bit faktor koji odredjuje ko ce bit ako ne direktor trener

Samo struka i realna procjena

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 21 jul 2023, 15:26

Mourinhokilledbarca je napisao/la:
21 jul 2023, 15:23
Ne kontam to da neko navija za trenera, igrača, pored kluba...šta je to?
Koja logika? Neki plaćenik, nešto?
Otvori brte temu sa likom i djelom istog i opleti, sjaši nam s kluba.
Koševo Zapad

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 21 jul 2023, 15:28

Fudo je napisao/la:
21 jul 2023, 15:19
Fudo je napisao/la:

To neki Zukanovićev kolega kasni :D

slika
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 21 jul 2023, 15:29

Shategabri je napisao/la:
21 jul 2023, 15:26
Mourinhokilledbarca je napisao/la:
21 jul 2023, 15:23
Ne kontam to da neko navija za trenera, igrača, pored kluba...šta je to?
Koja logika? Neki plaćenik, nešto?
Otvori brte temu sa likom i djelom istog i opleti, sjaši nam s kluba.
Pa kao i anamo oni… stvaraju se mitovi i legende. Ovakvi ce djeci pricati kako je jadni Mirza mogao sve ali mu nisu dali da radi. Ubij me ako to ne bude spin, kad-tad.
1946

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 jul 2023, 15:32

Pitar6785 je napisao/la:
21 jul 2023, 15:25
Trazio sam greske koje mirza napravio i par forumasa je navelo uglavnom greske u vidu izmjena, kao ovog izveo ovog uveo, i kao nije mirza primjetio par igraca po bokovima kako su ispadali, i treca odabir durakivica da suta penal..

Sa izmjenama da krenemo..

Izmjene su uradjene u 83 minuti uvedeni su igraci koji su evedeni, nije skrivljen penal nije napravljena jardinalna greska npr kao onda kad smo GENKU mi dali prvi go, pitanje je zasto igraci taman da je repuha ubacio nisu znali da privedu utakmicu kraju 2 minute..ponavljam 2 minute ako si usao 10 minuta ranije da nemas nikakvig trenera da su sa ukuce disao moras znat bar ukrast 2 minute. Po meni trener u ovakvim slucajevima moze bit kriv ako posle primljenog gola ode u produzetke i fasuje 2-3 gola. Takodje ovde se za torpedo gleda kao da je to ekipa krupa leotar.. zrinjski je izgubio od sloge zelje protiv igmana jedva mi od igmana leotara veleza,, svak igra fudbal

Da ispado durakovic slavisa dal ispado je svaki igrac u obje ekipe, al ako gledamo cjelokupno ubje utakmice mi smo manje ispadali imali smo vise sansi takodje vise sansi u toku cjele utakmice itd itd..

Zasto je pucao durakovic penal prije ovog i onog,, tu ima milion moguci odgovora

Zasto je Hadzibegic pucao penal, zasto su prije njega fulila druga dva igraca zasto nad golman nije odbranio

Trener moze bit kriv ako ekipa ispuse, ako igraci gube svaki duel ako je kurcobolja ako se igraci izmedjusebe nemogu tuku itd

Naravno da je realno bilo da prodjemo ove i da trener nemoze bit bez odgovornosti i da se treba sve sagledat i uzet u obzir, a ne navijaci nevole trenera smatraju NAVIJACI da je sve do njeg, navijaci nemogu i nesmiju bit faktor koji odredjuje ko ce bit ako ne direktor trener

Samo struka i realna procjena

prvo boldirani - zato sto nas je trener iskasapio, nije ti ovo leotar. Pravi strucnjak razmislja o svemu. O hiljadu mogucih scenarija, i za svako gleda da ima rjesenje. Sta je tvoj strucnjak uradio? Posljednjih 10 minuta od 90 kad se sve lomi totalno napravio konfuziju. Ljudi su ti fino objasnili iznad u 100 postova sta je uradio. Prva tekma tamo takodjer. preslikana ovoj sinocnjoj.

drugo boldirano - ekipa ispuhala, gruzijci nam bili ponovo nezaustavljivi, kurcobolja prisutna u reziji kapitena i zamjenskog kapitena + unose nemir jer im se svi igraci moraju pravdati. Atmosfera za qurac, dal ziljkic i mirza su glavni, svi ostali su njihovi pomagaci.. a necu da im pomagaci budu veci profesionalci od njih u vidu renana, frencisa, vrancica, zeljkovica, balte i ostalih.
- 1 9 4 6 -

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 21 jul 2023, 15:34

21 jul 2023, 15:28
Fudo je napisao/la:
21 jul 2023, 15:19

To neki Zukanovićev kolega kasni :D

slika
Steta, sorry nosam bio informisan. Bruno je vodio neki bugarski klub i to bas odlicno ja mislim Litex..prpbati s njim ili neko mlad, strana skola, samo ne ove yugpsaruse..ma da mislim da masnokosni ostaje

masterfan
Kontakt:

Post Postao/la masterfan » 21 jul 2023, 15:35

Ko god zeli da Mirza ostane taj nije ciste glave.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Google Adsense [Bot], Hajdeee, plisek, rimljanin90, samoFKS, VolimoSarajevo i 54 gosta.