Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 jul 2023, 15:32
Pitar6785 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 15:25
Trazio sam greske koje mirza napravio i par forumasa je navelo uglavnom greske u vidu izmjena, kao ovog izveo ovog uveo, i kao nije mirza primjetio par igraca po bokovima kako su ispadali, i treca odabir durakivica da suta penal..
Sa izmjenama da krenemo..
Izmjene su uradjene u 83 minuti uvedeni su igraci koji su evedeni, nije skrivljen penal nije napravljena jardinalna greska npr kao onda kad smo GENKU mi dali prvi go,
pitanje je zasto igraci taman da je repuha ubacio nisu znali da privedu utakmicu kraju 2 minute..ponavljam 2 minute ako si usao 10 minuta ranije da nemas nikakvig trenera da su sa ukuce disao moras znat bar ukrast 2 minute. Po meni trener u ovakvim slucajevima moze bit kriv ako posle primljenog gola ode u produzetke i fasuje 2-3 gola. Takodje ovde se za torpedo gleda kao da je to ekipa krupa leotar.. zrinjski je izgubio od sloge zelje protiv igmana jedva mi od igmana leotara veleza,, svak igra fudbal
Da ispado durakovic slavisa dal ispado je svaki igrac u obje ekipe, al ako gledamo cjelokupno ubje utakmice mi smo manje ispadali imali smo vise sansi takodje vise sansi u toku cjele utakmice itd itd..
Zasto je pucao durakovic penal prije ovog i onog,, tu ima milion moguci odgovora
Zasto je Hadzibegic pucao penal, zasto su prije njega fulila druga dva igraca zasto nad golman nije odbranio
T
rener moze bit kriv ako ekipa ispuse, ako igraci gube svaki duel ako je kurcobolja ako se igraci izmedjusebe nemogu tuku itd
Naravno da je realno bilo da prodjemo ove i da trener nemoze bit bez odgovornosti i da se treba sve sagledat i uzet u obzir, a ne navijaci nevole trenera smatraju NAVIJACI da je sve do njeg, navijaci nemogu i nesmiju bit faktor koji odredjuje ko ce bit ako ne direktor trener
Samo struka i realna procjena
prvo boldirani - zato sto nas je trener iskasapio, nije ti ovo leotar. Pravi strucnjak razmislja o svemu. O hiljadu mogucih scenarija, i za svako gleda da ima rjesenje. Sta je tvoj strucnjak uradio? Posljednjih 10 minuta od 90 kad se sve lomi totalno napravio konfuziju. Ljudi su ti fino objasnili iznad u 100 postova sta je uradio. Prva tekma tamo takodjer. preslikana ovoj sinocnjoj.
drugo boldirano - ekipa ispuhala, gruzijci nam bili ponovo nezaustavljivi, kurcobolja prisutna u reziji kapitena i zamjenskog kapitena + unose nemir jer im se svi igraci moraju pravdati. Atmosfera za qurac, dal ziljkic i mirza su glavni, svi ostali su njihovi pomagaci.. a necu da im pomagaci budu veci profesionalci od njih u vidu renana, frencisa, vrancica, zeljkovica, balte i ostalih.
Ok jesmoli imali 3-4 100% sanse u prvoj utakmici 2 precke
Jesmoli imali u uzvratu 1:0 od 12 minute do 92 minute
Jesmoli bili skabi u produzecima (2x15 min)
Nekazem da nije do Mirze i nekazem da mirza NETREBA dobit odkaz, ali takodje nisam ni za slusanje naredbi po tom pitanju od strane navijaca..
Recimo hipoteticki ako je Ancic trazio izmjenu (ima bol u nozi) dali bi ti kao trener rekao ureduje nek ima bol komu **** mater placen je ili bi rekao covjeku je prva tekma bitan je igrac (odigrao je 85 min extra) teske dvije back to back operacije.. odkud znas dali durakovic peti deveti ne igra pod inekcijom..
Nije uvjek sve do trenera (8:0 atalantom husrefe napolje neznalica bla bla 9 mjeseci posle husref duplu krunu..
Dalije ZRINJSKI trebao smjenit JAKIROVICA nakon katastrofe u prvih 6 mjeseci, ljudi su procjenili da nisu i pogodili, dalije zeljo promjenio mulalica na vrijeme sa klaunom sad se ispostavilo da jest jer je izborio evropu proso u drugi krug itd itd..
Mi navijaci nesmijemo vodit administraciju i sportski kolektiv mi smo tu da volimo klub da bodrimo klub i da branimo klub od lopova koji bi sutra htjeli da mjenhaju grb boju dresa da se pitaju a da neulazu 0 km
Kod komsija ti je primjer zele investitira koji ce davat pare al da 1000 manijaka vodi klub, buznismeni su pametni ljudi i nikad nato pristat nece, posto oni nece dovedu bjedu koja nema 50 k km da ulizi u kkubni kazum ti ces podpisuvat a micemo ti govorit stas radit i tu ce 50 tak njih oblizat prste kad prilka ispadne i to ti je vrcenje u siromasnom i zato i nedaju i furaju zeljo ima imovinu. Pa bece investitor prodat stadion i pomcni teren jer zeljo mora igrat negdje utakmice (zastitis klub kao sto smo mi)
Unas je ista situacija samo sto je mirvic rekao ovo je moj krug ja ulazem svoju lovu nikomi nece naredjivat kad su vidjeli tih 50 tak prsto lizaca da se vrte milioni a nemogu ni marku uzmu oooo mirza ovo ajla ono..
Mahala navijaci simpatizeri se moraju odstranit..
Mamic (dinamo) je **** mafijase napravio klub koji hara hnl i koji pistize 20% vise nego sto realno moze u evropi i prodajom igraca, otjeraliga za 1 godinu raspad 4 najbolja igraca vise nikog doveli nisu nemogu nijedno igraca iz nhl da dovedu…