FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 21 jul 2023, 15:36

Fudo je napisao/la:
21 jul 2023, 15:34
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
21 jul 2023, 15:28
Fudo je napisao/la:
21 jul 2023, 15:19

Ok. A pise da je without club
To neki Zukanovićev kolega kasni :D

slika
Steta, sorry nosam bio informisan. Bruno je vodio neki bugarski klub i to bas odlicno ja mislim Litex..prpbati s njim ili neko mlad, strana skola, samo ne ove yugpsaruse..ma da mislim da masnokosni ostaje
Sve pet, i ja ga cijelo jutro spominjem, pa provjerim na društvenim mrežama i vidim da je zaista potpisao sa Celjem :)
Samo neko mlad, eventualno neko stariji u slučaju da baš naciljamo na nekog nerealnog ala Petković.
Međutim, i meni sve miriše na to da zalizani bilmez ostaje :njanjanja:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 21 jul 2023, 15:38

BordoBBoja je napisao/la:
21 jul 2023, 15:10
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
21 jul 2023, 15:08
napoleon72 je napisao/la:
21 jul 2023, 15:05

I ti progledao :mrgreen: a prije mjesec dana nisi dao pisnut nista na Mirvica i to da je mnogo stvari sumnjivo ovdje. Moze se platit milion maraka na igrace a ne mozes dat 20 milja mjesecno dobrom treneru? De ba. Ono za Kodru ti je tacno 1000%, bio mu je i strucni stab dogovoren i sve. Sta se desilo? Reagovala odredjena grupa ljudi, moguce ista klapa koja je sinoc napravila belaj na istoku.
Mirvic mozda i hoce klub po americkom sistemu, da maskota prije tekme zabavlja publiku, da predsjedniku svi aplaudiraju, da na tribini niko ne smije iskazat svoje misljenje. Pocelo je saketanjem neistomisljenika, a kad publiku dovoljno ubije u pojam na semaforu ce se pocet vrtit blesimetar koji najavljuje kad sta treba uzviknut.
ma nije to do mirvica. to je do tih piqkica koje su stegle i mirvica. Pa jel vam iakd u mahalu dosao dijasporaca a da ste ga ogulili? ili ste fini neki tamo odakle si ti. Svaki dijasporaca prodje isto, dok se ne nauci koju godinicu.
Ove klosare treba zajmiti oko mirze
Do MAHALE
Do **** je mahale
Sabra je fuksa, lopov, sve najgore
Ali imala je jednu pozitivnu stvar, mahalu i ove mahalce je poslale u tri lijepe pizde materine gdje im i mjesto
Dromfulja nas je u crno zavila,sve najgore jos vazda zelim,al naravno mahalaca nije bilo i to je smetalo svima pa su govorili sjeverna Koreja,onda je isla konstantna prica nema legendi,nema struke,sad niko da kaze evo imamo domacu ublehu gdje su sad Turkovoci i slicni idioti prije su iz pastete iskakali

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 21 jul 2023, 15:38

ma znam, ali nismo rekli do koje dzume
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 21 jul 2023, 15:39

21 jul 2023, 15:36
Fudo je napisao/la:

slika
Steta, sorry nosam bio informisan. Bruno je vodio neki bugarski klub i to bas odlicno ja mislim Litex..prpbati s njim ili neko mlad, strana skola, samo ne ove yugpsaruse..ma da mislim da masnokosni ostaje
Sve pet, i ja ga cijelo jutro spominjem, pa provjerim na društvenim mrežama i vidim da je zaista potpisao sa Celjem :)
Samo neko mlad, eventualno neko stariji u slučaju da baš naciljamo na nekog nerealnog ala Petković.
Ako ostane, sto i ja mislim, to nisu cista posla.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 21 jul 2023, 15:39

Fudo je napisao/la:

slika
Svima je jasno da ostaje ako do sada nije dobio otkaz.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 21 jul 2023, 15:39

ali pazi ti ovo
imas standardnog golmana iz akademije i prvu utakmicu u gruziji stavis na gol covjeka koji je dosao 5 dana prije,popisas se po akademiji i po omladini.
drugu tekmu tog golmana maknes iz postave jer je imao kiks u prvoj,tako da se popisas i po svom znanju i skautingu ,gdje si na poziciji doveo lika kojeg ces u tako bitnoj tekmi zakovati na klupu

gruzijac zabi gol na evropskom predsjednik ti se javlja na instagramu kako je potrefio sa igracem kako je buducnost kluba ,svaka cast skautingu a covjek odigraq 5 minuta u dvije utakmice.

osim ako ne vodis 3,4 -0 najbolji i najiskusniji igraci se ne vade iz igre
Zadnja izmjena: donDondon, dana/u 21 jul 2023, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 jul 2023, 15:41

mosarajvosa83 je napisao/la:
21 jul 2023, 15:38
BordoBBoja je napisao/la:
21 jul 2023, 15:10
21 jul 2023, 15:08

ma nije to do mirvica. to je do tih piqkica koje su stegle i mirvica. Pa jel vam iakd u mahalu dosao dijasporaca a da ste ga ogulili? ili ste fini neki tamo odakle si ti. Svaki dijasporaca prodje isto, dok se ne nauci koju godinicu.
Ove klosare treba zajmiti oko mirze
Do MAHALE
Do **** je mahale
Sabra je fuksa, lopov, sve najgore
Ali imala je jednu pozitivnu stvar, mahalu i ove mahalce je poslale u tri lijepe pizde materine gdje im i mjesto
Dromfulja nas je u crno zavila,sve najgore jos vazda zelim,al naravno mahalaca nije bilo i to je smetalo svima pa su govorili sjeverna Koreja,onda je isla konstantna prica nema legendi,nema struke,sad niko da kaze evo imamo domacu ublehu gdje su sad Turkovoci i slicni idioti prije su iz pastete iskakali
ali vala i ta prica o legendama treba biti jednom zauvijek zapecacena. Nemojte pamcenje gubiti, niko marke nije htio dati u klub od tih legendi kad je najpotrebnije bilo.
Tesko ces naci investitora ala mirvica. Moramo biti mudri, ustanoviti/definisati problem a zatim ga eliminisati.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 21 jul 2023, 15:45

E čuj ispustio 20 bodova, imao 450 dana bez poraza, fakin Dupovac izgledao kao Ramos, kasnije nije bilo plata i svi igrali preko neke stvari + vico
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 21 jul 2023, 15:48

H8Z7 je napisao/la:
21 jul 2023, 15:39
Fudo je napisao/la:

Svima je jasno da ostaje ako do sada nije dobio otkaz.
Ja se potajno nadam da će dobiti nogu. Ali, Boga mi teško..

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 21 jul 2023, 15:52

Ovi na zvaničnoj i rezultat fulili koliko im nije dobro 🤣

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 21 jul 2023, 15:54

Debil mislio da je igrica,izmijeni 4-5 igraca koji su igrali u Gruziji,najace mjenja golmana. Razumio bi da je Sahinovica i u prvoj i drugoj stabio,levat stavi Rogica u prvu a drugu tekmu Sahinovica

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 21 jul 2023, 15:54

Nadam se da se čeka neki trening da se makne seto sa pozicije na koju nikad nije trebao ni biti postavljen. Za njim stručnjaci Kobac, Tošo i Obuća.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 jul 2023, 15:56

21 jul 2023, 15:32
Pitar6785 je napisao/la:
21 jul 2023, 15:25
Trazio sam greske koje mirza napravio i par forumasa je navelo uglavnom greske u vidu izmjena, kao ovog izveo ovog uveo, i kao nije mirza primjetio par igraca po bokovima kako su ispadali, i treca odabir durakivica da suta penal..

Sa izmjenama da krenemo..

Izmjene su uradjene u 83 minuti uvedeni su igraci koji su evedeni, nije skrivljen penal nije napravljena jardinalna greska npr kao onda kad smo GENKU mi dali prvi go, pitanje je zasto igraci taman da je repuha ubacio nisu znali da privedu utakmicu kraju 2 minute..ponavljam 2 minute ako si usao 10 minuta ranije da nemas nikakvig trenera da su sa ukuce disao moras znat bar ukrast 2 minute. Po meni trener u ovakvim slucajevima moze bit kriv ako posle primljenog gola ode u produzetke i fasuje 2-3 gola. Takodje ovde se za torpedo gleda kao da je to ekipa krupa leotar.. zrinjski je izgubio od sloge zelje protiv igmana jedva mi od igmana leotara veleza,, svak igra fudbal

Da ispado durakovic slavisa dal ispado je svaki igrac u obje ekipe, al ako gledamo cjelokupno ubje utakmice mi smo manje ispadali imali smo vise sansi takodje vise sansi u toku cjele utakmice itd itd..

Zasto je pucao durakovic penal prije ovog i onog,, tu ima milion moguci odgovora

Zasto je Hadzibegic pucao penal, zasto su prije njega fulila druga dva igraca zasto nad golman nije odbranio

Trener moze bit kriv ako ekipa ispuse, ako igraci gube svaki duel ako je kurcobolja ako se igraci izmedjusebe nemogu tuku itd

Naravno da je realno bilo da prodjemo ove i da trener nemoze bit bez odgovornosti i da se treba sve sagledat i uzet u obzir, a ne navijaci nevole trenera smatraju NAVIJACI da je sve do njeg, navijaci nemogu i nesmiju bit faktor koji odredjuje ko ce bit ako ne direktor trener

Samo struka i realna procjena

prvo boldirani - zato sto nas je trener iskasapio, nije ti ovo leotar. Pravi strucnjak razmislja o svemu. O hiljadu mogucih scenarija, i za svako gleda da ima rjesenje. Sta je tvoj strucnjak uradio? Posljednjih 10 minuta od 90 kad se sve lomi totalno napravio konfuziju. Ljudi su ti fino objasnili iznad u 100 postova sta je uradio. Prva tekma tamo takodjer. preslikana ovoj sinocnjoj.

drugo boldirano - ekipa ispuhala, gruzijci nam bili ponovo nezaustavljivi, kurcobolja prisutna u reziji kapitena i zamjenskog kapitena + unose nemir jer im se svi igraci moraju pravdati. Atmosfera za qurac, dal ziljkic i mirza su glavni, svi ostali su njihovi pomagaci.. a necu da im pomagaci budu veci profesionalci od njih u vidu renana, frencisa, vrancica, zeljkovica, balte i ostalih.
Ok jesmoli imali 3-4 100% sanse u prvoj utakmici 2 precke

Jesmoli imali u uzvratu 1:0 od 12 minute do 92 minute

Jesmoli bili skabi u produzecima (2x15 min)

Nekazem da nije do Mirze i nekazem da mirza NETREBA dobit odkaz, ali takodje nisam ni za slusanje naredbi po tom pitanju od strane navijaca..

Recimo hipoteticki ako je Ancic trazio izmjenu (ima bol u nozi) dali bi ti kao trener rekao ureduje nek ima bol komu **** mater placen je ili bi rekao covjeku je prva tekma bitan je igrac (odigrao je 85 min extra) teske dvije back to back operacije.. odkud znas dali durakovic peti deveti ne igra pod inekcijom..

Nije uvjek sve do trenera (8:0 atalantom husrefe napolje neznalica bla bla 9 mjeseci posle husref duplu krunu..

Dalije ZRINJSKI trebao smjenit JAKIROVICA nakon katastrofe u prvih 6 mjeseci, ljudi su procjenili da nisu i pogodili, dalije zeljo promjenio mulalica na vrijeme sa klaunom sad se ispostavilo da jest jer je izborio evropu proso u drugi krug itd itd..

Mi navijaci nesmijemo vodit administraciju i sportski kolektiv mi smo tu da volimo klub da bodrimo klub i da branimo klub od lopova koji bi sutra htjeli da mjenhaju grb boju dresa da se pitaju a da neulazu 0 km

Kod komsija ti je primjer zele investitira koji ce davat pare al da 1000 manijaka vodi klub, buznismeni su pametni ljudi i nikad nato pristat nece, posto oni nece dovedu bjedu koja nema 50 k km da ulizi u kkubni kazum ti ces podpisuvat a micemo ti govorit stas radit i tu ce 50 tak njih oblizat prste kad prilka ispadne i to ti je vrcenje u siromasnom i zato i nedaju i furaju zeljo ima imovinu. Pa bece investitor prodat stadion i pomcni teren jer zeljo mora igrat negdje utakmice (zastitis klub kao sto smo mi)

Unas je ista situacija samo sto je mirvic rekao ovo je moj krug ja ulazem svoju lovu nikomi nece naredjivat kad su vidjeli tih 50 tak prsto lizaca da se vrte milioni a nemogu ni marku uzmu oooo mirza ovo ajla ono..

Mahala navijaci simpatizeri se moraju odstranit..

Mamic (dinamo) je **** mafijase napravio klub koji hara hnl i koji pistize 20% vise nego sto realno moze u evropi i prodajom igraca, otjeraliga za 1 godinu raspad 4 najbolja igraca vise nikog doveli nisu nemogu nijedno igraca iz nhl da dovedu…

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 jul 2023, 15:56

mosarajvosa83 je napisao/la:
21 jul 2023, 15:54
Debil mislio da je igrica,izmijeni 4-5 igraca koji su igrali u Gruziji,najace mjenja golmana. Razumio bi da je Sahinovica i u prvoj i drugoj stabio,levat stavi Rogica u prvu a drugu tekmu Sahinovica
Isto je to uradio i Sahi kad je primio onaj glup gol u konjicu pa vratio belmina na gol. Sad s Rogicem isto, da je Bogdo Rogica ubacio na penale. Ali kakav on i trenerski posao na Vi. Za njega je neka kantonalna ekipa mjera
- 1 9 4 6 -

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 21 jul 2023, 15:58

Ako se za neko vrijeme moze reci da je pravo onda je to ovo vrijeme da se Mirza zamijeni :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 21 jul 2023, 15:59

esprit24 je napisao/la:
21 jul 2023, 15:58
Ako se za neko vrijeme moze reci da je pravo onda je to ovo vrijeme da se Mirza zamijeni :kafa:
Ma nemaju muda ni da kažu da će ostati. Nego ova šutnja najviše ubi. Da bar znamo na čemu smo..

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 21 jul 2023, 16:00

Fudo je napisao/la:
Fudo je napisao/la:
21 jul 2023, 15:19

Ok. A pise da je without club

slika
Kontao sam, da ce nakon Olimpije otici u neku jacu ligu, kad on u Celju zavrsi. Izgleda, da je Celje pocelo ulagati malo vise (imaju nekog investitora isto). Doveli su nekih 7 novih igraca medju kojima je i Mario Kvesic iz Olimpije koji bi nam sjeo samo tako.

Samo nas zapadnu investitori koji ili neulazu nista u ekipu (Tan) ili koji ulazu neselektivno kao Mirvic i tjera neki inat.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 jul 2023, 16:00

Pitar6785 je napisao/la:
21 jul 2023, 15:56
21 jul 2023, 15:32
Pitar6785 je napisao/la:
21 jul 2023, 15:25
Trazio sam greske koje mirza napravio i par forumasa je navelo uglavnom greske u vidu izmjena, kao ovog izveo ovog uveo, i kao nije mirza primjetio par igraca po bokovima kako su ispadali, i treca odabir durakivica da suta penal..

Sa izmjenama da krenemo..

Izmjene su uradjene u 83 minuti uvedeni su igraci koji su evedeni, nije skrivljen penal nije napravljena jardinalna greska npr kao onda kad smo GENKU mi dali prvi go, pitanje je zasto igraci taman da je repuha ubacio nisu znali da privedu utakmicu kraju 2 minute..ponavljam 2 minute ako si usao 10 minuta ranije da nemas nikakvig trenera da su sa ukuce disao moras znat bar ukrast 2 minute. Po meni trener u ovakvim slucajevima moze bit kriv ako posle primljenog gola ode u produzetke i fasuje 2-3 gola. Takodje ovde se za torpedo gleda kao da je to ekipa krupa leotar.. zrinjski je izgubio od sloge zelje protiv igmana jedva mi od igmana leotara veleza,, svak igra fudbal

Da ispado durakovic slavisa dal ispado je svaki igrac u obje ekipe, al ako gledamo cjelokupno ubje utakmice mi smo manje ispadali imali smo vise sansi takodje vise sansi u toku cjele utakmice itd itd..

Zasto je pucao durakovic penal prije ovog i onog,, tu ima milion moguci odgovora

Zasto je Hadzibegic pucao penal, zasto su prije njega fulila druga dva igraca zasto nad golman nije odbranio

Trener moze bit kriv ako ekipa ispuse, ako igraci gube svaki duel ako je kurcobolja ako se igraci izmedjusebe nemogu tuku itd

Naravno da je realno bilo da prodjemo ove i da trener nemoze bit bez odgovornosti i da se treba sve sagledat i uzet u obzir, a ne navijaci nevole trenera smatraju NAVIJACI da je sve do njeg, navijaci nemogu i nesmiju bit faktor koji odredjuje ko ce bit ako ne direktor trener

Samo struka i realna procjena

prvo boldirani - zato sto nas je trener iskasapio, nije ti ovo leotar. Pravi strucnjak razmislja o svemu. O hiljadu mogucih scenarija, i za svako gleda da ima rjesenje. Sta je tvoj strucnjak uradio? Posljednjih 10 minuta od 90 kad se sve lomi totalno napravio konfuziju. Ljudi su ti fino objasnili iznad u 100 postova sta je uradio. Prva tekma tamo takodjer. preslikana ovoj sinocnjoj.

drugo boldirano - ekipa ispuhala, gruzijci nam bili ponovo nezaustavljivi, kurcobolja prisutna u reziji kapitena i zamjenskog kapitena + unose nemir jer im se svi igraci moraju pravdati. Atmosfera za qurac, dal ziljkic i mirza su glavni, svi ostali su njihovi pomagaci.. a necu da im pomagaci budu veci profesionalci od njih u vidu renana, frencisa, vrancica, zeljkovica, balte i ostalih.
Ok jesmoli imali 3-4 100% sanse u prvoj utakmici 2 precke

Jesmoli imali u uzvratu 1:0 od 12 minute do 92 minute

Jesmoli bili skabi u produzecima (2x15 min)

Nekazem da nije do Mirze i nekazem da mirza NETREBA dobit odkaz, ali takodje nisam ni za slusanje naredbi po tom pitanju od strane navijaca..

Recimo hipoteticki ako je Ancic trazio izmjenu (ima bol u nozi) dali bi ti kao trener rekao ureduje nek ima bol komu **** mater placen je ili bi rekao covjeku je prva tekma bitan je igrac (odigrao je 85 min extra) teske dvije back to back operacije.. odkud znas dali durakovic peti deveti ne igra pod inekcijom..

Nije uvjek sve do trenera (8:0 atalantom husrefe napolje neznalica bla bla 9 mjeseci posle husref duplu krunu..

Dalije ZRINJSKI trebao smjenit JAKIROVICA nakon katastrofe u prvih 6 mjeseci, ljudi su procjenili da nisu i pogodili, dalije zeljo promjenio mulalica na vrijeme sa klaunom sad se ispostavilo da jest jer je izborio evropu proso u drugi krug itd itd..

Mi navijaci nesmijemo vodit administraciju i sportski kolektiv mi smo tu da volimo klub da bodrimo klub i da branimo klub od lopova koji bi sutra htjeli da mjenhaju grb boju dresa da se pitaju a da neulazu 0 km

Kod komsija ti je primjer zele investitira koji ce davat pare al da 1000 manijaka vodi klub, buznismeni su pametni ljudi i nikad nato pristat nece, posto oni nece dovedu bjedu koja nema 50 k km da ulizi u kkubni kazum ti ces podpisuvat a micemo ti govorit stas radit i tu ce 50 tak njih oblizat prste kad prilka ispadne i to ti je vrcenje u siromasnom i zato i nedaju i furaju zeljo ima imovinu. Pa bece investitor prodat stadion i pomcni teren jer zeljo mora igrat negdje utakmice (zastitis klub kao sto smo mi)

Unas je ista situacija samo sto je mirvic rekao ovo je moj krug ja ulazem svoju lovu nikomi nece naredjivat kad su vidjeli tih 50 tak prsto lizaca da se vrte milioni a nemogu ni marku uzmu oooo mirza ovo ajla ono..

Mahala navijaci simpatizeri se moraju odstranit..

Mamic (dinamo) je **** mafijase napravio klub koji hara hnl i koji pistize 20% vise nego sto realno moze u evropi i prodajom igraca, otjeraliga za 1 godinu raspad 4 najbolja igraca vise nikog doveli nisu nemogu nijedno igraca iz nhl da dovedu…

prvo i osnovno, kutaisi je jucer imao min 3 prilike da ranije zavrsi posao. Odmah ona u trecoj minuti i istu takvu smo loptu primili u 90oj. Drugi put u dva meca, uzmi u obzir i derbi.
Jakirovic i bilo ko drugi, barem ima neke obrise igre, na nesto nalik ali uz ovog tvoj strucnjaka je ovo katastrofa koja traje od njegovog ponovnog preuzimanja ekipe.

ne ne, pogresno si postavio stvari. Bas ti sto brane mirvica od tih navijaca su isti oni koji mu gledaju u novcanik.
bio sam jucer na utakmici i ne moramo dalje od toga da su na tribinama spremni mirzini batinari. Jel ti to dovoljno? E sad ti povuci paralelu i reci jesu li vjerniji ovi sto nece nikako da dodju ili ovi sto napadaju "simpatizere slobodnog misljenja na tribinama"?
- 1 9 4 6 -

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 jul 2023, 16:05

Ovo ja više ne mogu, godine mi ne dozvoljavaju, samo mogu reći da trebaju ići svi u pičqu materinu ( navijači, mirza, ayla, mirvić i ostali) . Postali smo toksična sredina i tu nema uspjeha. Svi smo krivi za neuspjeh jer svako vuče na svoju stranu, klub ispašta jer ga vuku na više strana, umjesto da smo svi na istoj strani i da idemo u jednom pravcu KA USPJEHU. :salut:

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 21 jul 2023, 16:05

bordobijeli je napisao/la:
21 jul 2023, 12:31
Meni nije jasno zasto smo doveli skupe strance.
Zasto su došli Pereranda, Viveros, Guly, Rogic
Mirza nije bio ni za Penu ni za Viverosa
fks74 je napisao/la:
21 jul 2023, 16:05
Ovo ja više ne mogu, godine mi ne dozvoljavaju, samo mogu reći da trebaju ići svi u pičqu materinu ( navijači, mirza, ayla, mirvić i ostali) . Postali smo toksična sredina i tu nema uspjeha. Svi smo krivi za neuspjeh jer svako vuče na svoju stranu, klub ispašta jer ga vuku na više strana, umjesto da smo svi na istoj strani i da idemo u jednom pravcu KA USPJEHU. :salut:
100% :salut:
Sve mi znamo.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, egocentrik, jurisicduska, MSOZ101, napoleon72, Sinfoc1986, Tarapi i 97 gostiju.