FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

nokee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nokee » 21 jul 2023, 21:22

NazorUso je napisao/la:
21 jul 2023, 21:17
nokee je napisao/la:
21 jul 2023, 21:08
boki86 je napisao/la:
21 jul 2023, 21:04

Ma stipu ga, lik uopste nije nas navijac, nesto kao anamo hulahopka. Ascare da nikad nista nije afirmativno napisao o klubu
Ma znam ja njega, voli moliti po pp i izvinjavati se kasnije, to mu je fetis.
Klasicni forumski mangup, a pickica da veca ne moze biti.
A ti si onaj sto posalje adresu i kaze "Evo ti adresa pa bujrum dodji mi na vrata" 🤣🤣🤣🤣
Nego jeste li prodali bebu kenozoici ???
Koji si ti smrad od covjeka. Konkretno sam ti dao adresu vrijeme da biras kad se vec mangupises. Da bi napisao kako ne znas sta se svadjas i da ti se halali itd itd. Pickica prava.
A ovdje si glavni baja al.. na tastaturi!
Nazorseusro bi ti bas pasalo.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 21 jul 2023, 21:23

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
skoJaa je napisao/la:
21 jul 2023, 21:12
21 jul 2023, 21:07
Ja se nadam da postoji kakav - takav pritisak na Ismiru nakon ispadanja i silnih tekstova gdje se “pale alarmi”.
Ma mislim da je i vise nego jasno da se on upetljao u nesto ozbiljno. Vidimo da i u slučaju Vasoskog i Dudića da je postojala je reakcija, jedino u ovom slučaju izostaje. Mislim da nije slučajno i da smo u većem problemu nego sto i sami mislimo.
Malo je sad situacija drugačija nego tada. Feđi je realno visio otkaz u zraku neko vrijeme, to se osjeti..
Vasoski je pod ogromnim pritiskom bio da kup osvoji, znalo se da ako to ne ispuni, da mu je noga.
Ovdje je ipak malo drugačije. Trener prošao pripreme, rezultatski gledano perfektno odrađeno, 11:1 gol razlika..
Krećemo europsku turneju, i jbg, remi i poraz. Pretpostavljam da i Mirvić neće odmah povući potez, nego želi hladne glave nešto da smisli. Ne želim da vjerujem da neće barem sjesti za stol sa svojim ljudima i razmisliti o otkazu. Vidjet ćemo, očekujem da se neki potez povuče početkom iduće sedmice, pa kakav god on bio. Ako već nećeš otkaz nikome dati, onda barem javno to reci. Ovako je to sve pod velikim upitnikom.
Nije na to mislio, već na upliv odredjenih struja koje ne bi smjele imati upliv…

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 21 jul 2023, 21:23

skoJaa je napisao/la:
Ja se nadam da postoji kakav - takav pritisak na Ismiru nakon ispadanja i silnih tekstova gdje se “pale alarmi”.
Ma mislim da je i vise nego jasno da se on upetljao u nesto ozbiljno. Vidimo da i u slučaju Vasoskog i Dudića da je postojala je reakcija, jedino u ovom slučaju izostaje. Mislim da nije slučajno i da smo u većem problemu nego sto i sami mislimo.
Malo je sad situacija drugačija nego tada. Feđi je realno visio otkaz u zraku neko vrijeme, to se osjeti..
Vasoski je pod ogromnim pritiskom bio da kup osvoji, znalo se da ako to ne ispuni, da mu je noga.
Ovdje je ipak malo drugačije. Trener prošao pripreme, rezultatski gledano perfektno odrađeno, 11:1 gol razlika..
Krećemo europsku turneju, i jbg, remi i poraz. Pretpostavljam da i Mirvić neće odmah povući potez, nego želi hladne glave nešto da smisli. Ne želim da vjerujem da neće barem sjesti za stol sa svojim ljudima i razmisliti o otkazu. Vidjet ćemo, očekujem da se neki potez povuče početkom iduće sedmice, pa kakav god on bio. Ako već nećeš otkaz nikome dati, onda barem javno to reci. Ovako je to sve pod velikim upitnikom.
On je druze trebao poslije Igmana da završi sa Sarajevom, takav je dogovor na početku bio. Šta se desilo u toku polusezone ne znam, ali za mene nisu cista posla. Najsretniji bi bio da grijesim.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 21 jul 2023, 21:25

PeppermintSA je napisao/la:
21 jul 2023, 21:23
skoJaa je napisao/la:

Nije na to mislio, već na upliv odredjenih struja koje ne bi smjele imati upliv…
E pa to je isto realan scenarij.
Vidjet ćemo sve, međutim ne dobije li najmanje Mirza otkaz, bojim se da ovo neće na dobro uopšte..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 21 jul 2023, 21:27

skoJaa je napisao/la:
Ma mislim da je i vise nego jasno da se on upetljao u nesto ozbiljno. Vidimo i u slučaju Vasoskog i Dudića da je postojala reakcija, jedino u ovom slučaju izostaje. Mislim da nije slučajno i da smo u većem problemu nego sto i sami mislimo.
Slažem se. **** ti investitora gdje su narkosi, kriminalci, buljugici, varesanovici veći od kluba :facepalm:

n0dix
Kontakt:

Post Postao/la n0dix » 21 jul 2023, 21:30

mma_hz je napisao/la:
21 jul 2023, 21:22
Kad mi neko kaže "jel hoćete da se vratimo u vrijeme kada nije bilo plata".

Ma boli me ona stvar jel ima plata ili nema ba,menu su svi igrači samo prolazna stvar,bitno je Sarajevo i trofeji..ovi zulumcari ne mogu ispred Zelje biti mrtvog .
Koga briga jesul im plate redovne ili nisu.
Ništa gluplje ovdje nisam pročitao. Šta je pisac htio reći. Volio bi da smo u dugovima i da osvajamo trofeje i po mogućnosti da igrači ne dobijaju plate a po tom da se ne ugasimo? Kakav je to imaginarni svijet jbt.
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 21 jul 2023, 21:31

.
Zadnja izmjena: BordoBBoja, dana/u 21 jul 2023, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 jul 2023, 21:33

Šta se sve neće ovdje pročitati, nesmije Ismir otpustiti Mirzu zbog nekoga. :bow: :rol: Neko namjerno ovo sve radi od Mirvićevog dolaska. Svaka čast pitarčine. :clap: :clap:

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 21 jul 2023, 21:34

nokee je napisao/la:
21 jul 2023, 21:22
NazorUso je napisao/la:
nokee je napisao/la:
21 jul 2023, 21:08

Ma znam ja njega, voli moliti po pp i izvinjavati se kasnije, to mu je fetis.
Klasicni forumski mangup, a pickica da veca ne moze biti.
A ti si onaj sto posalje adresu i kaze "Evo ti adresa pa bujrum dodji mi na vrata" 🤣🤣🤣🤣
Nego jeste li prodali bebu kenozoici ???
Koji si ti smrad od covjeka. Konkretno sam ti dao adresu vrijeme da biras kad se vec mangupises. Da bi napisao kako ne znas sta se svadjas i da ti se halali itd itd. Pickica prava.
A ovdje si glavni baja al.. na tastaturi!
Nazorseusro bi ti bas pasalo.
Ja sumnjam da je ovaj nazorizaso ubaceni element. Samo siri negativu i mrznju, to je nekad i potrebno, ali lik prelazi sve granice neke "normale"
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 21 jul 2023, 21:35

Evo i Djipketa, pobjegao srnim vranama opet
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 21 jul 2023, 21:42

Ko podrzava Mirzu i Aylu, taj je protiv Sarajeva.
Tacka.

Pojednostavimo situaciju do kraja. To je to.
- FKS -

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 21 jul 2023, 21:55

Ponosnoj do neba se gubi svaki trag

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 jul 2023, 21:56

Radi ovakvi izjava i ovakvog ponasanje smo dosli do 30 dana postojanja.. bolje smo igrali pod virslama zeljo imao 4 titule vise bolje smo igrali kad je klub vodio celo bajramovic kluba treninzi dugovi stecaj. Izgleda ovde to neki zele jer nemogu da prihvate da neko u FUDBALSKOM KLUBU SARAJEVO ZA MJESEC ZARADI VISE NEGO ON ZA 35 godina radnog staza.

Pa prema tome molim gospodina Mirvica da klub svede na pozitivni 0 duga da ostavi toliko novca da se svi igraci i ss izmire do kraja ugovora i napusti klub..

Hvala ti ljudino..

Nek vodi Muco celo kapetanovic klub oni su osvajali titule svake 8 godine..

Covjek dovede igrace napravi ekipu boli glava al hz hoce da se pitaju a prosjek 2650 ljudi po utakmici i po cjeni 3 eura ulaznica

Naravno da se FK SARAJEVO nece ugasit al ce bit nako nesto sto je sb 7 mjesto zlatna sredina..

Grad napravio sebi travnjak dobio 1,6 m km za 500 k km i trazi da stavimo simbol kantona na dres

50 k km godisnje opstina pomaze klub

Mirvicu ako ostanes budi MAMIC nabi sve na onu stvar i radi po svom jer mora se nekad i stat na crtu

Novinari koji za 20 km objave clanak kao ovaj mafijaski portal i cetnicki k l i x nek pisu o zelji **** im zeljo mater
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 21 jul 2023, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 21 jul 2023, 21:59

MIRZA SMRADU ODLAZI!
slika
Sarajevo ljubavi moja.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 21 jul 2023, 21:59

Zalosno je kako svi jedva docekaju kiks Sarajeva da nas razapnu,mediji,razni uhljupi itd dok kone velicaju a nigdje ih nema. Gadno je sve ovo gledati,da hoce ovaj jad bez obraza otici i povesti ovu kravu sa sobom

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 jul 2023, 22:00

Treba mi onda svaki trener j.bati nanuker sam do sada podržavao sve trenere, za razliku ovih koji znaju samo psovati. Gospodo skupite lovu i platite raskide ugovora, dosta je klub plaćao raskide svakih 6 mjeseci a sve zbog navijača, koji su otjerali sve i jednog trenera. Bujrum evo i ja ću dati lovu ali da se dogovorimo, trener koji dođe neka radi barem 2 godine, za 6 mjeseci ni Bog Allah ne može napraviti pravu ekipu. Navalite sada ( djipke riječ koriste samo štrumfovi) a ovi naši sa planina psuju.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 21 jul 2023, 22:01

FKSDoGroba je napisao/la:
21 jul 2023, 21:55
Ponosnoj do neba se gubi svaki trag
Poooooonooooosnaaaaaaaa
Jasaaaaaviiiiiiiii seeeeeeeeeeee!
- FKS -

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 21 jul 2023, 22:05

Pitar6785 je napisao/la:
21 jul 2023, 21:56
Radi ovakvi izjava i ovakvog ponasanje smo dosli do 30 dana postojanja.. bolje smo igrali pod virslama zeljo imao 4 titule vise bolje smo igrali kad je klub vodio celo bajramovic kluba treninzi dugovi stecaj. Izgleda ovde to neki zele jer nemogu da prihvate da neko u FUDBALSKOM KLUBU SARAJEVO ZA MJESEC ZARADI VISE NEGO ON ZA 35 godina radnog staza.

Pa prema tome molim gospodina Mirvica da klub svede na pozitivni 0 duga da ostavi toliko novca da se svi igraci i ss izmire do kraja ugovora i napusti klub..

Hvala ti ljudino..

Nek vodi Muco celo kapetanovic klub oni su osvajali titule svake 8 godine..

Covjek dovede igrace napravi ekipu boli glava al hz hoce da se pitaju a prosjek 2650 ljudi po utakmici i po cjeni 3 eura ulaznica

Naravno da se FK SARAJEVO nece ugasit al ce bit nako nesto sto je sb 7 mjesto zlatna sredina..

Grad napravio sebi travnjak dobio 1,6 m km za 500 k km i trazi da stavimo simbol kantona na dres

50 k km godisnje opstina pomaze klub

Mirvicu ako ostanes budi MAMIC nabi sve na onu stvar i radi po svom jer mora se nekad i stat na crtu

Novinari koji za 20 km objave clanak kao ovaj mafijaski portal i cetnicki k l i x nek pisu o zelji **** im zeljo mater
Nauči pisati
ISTINA ZA VEDRANA!

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 21 jul 2023, 22:06

Hajdeee je napisao/la:
21 jul 2023, 21:42
Ko podrzava Mirzu i Aylu, taj je protiv Sarajeva.
Tacka.

Pojednostavimo situaciju do kraja. To je to.
:thumbup:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

morensa

Post Postao/la morensa » 21 jul 2023, 22:07

GalileoGalilei je napisao/la:
21 jul 2023, 21:38
fks74 je napisao/la:
21 jul 2023, 21:33
Šta se sve neće ovdje pročitati, nesmije Ismir otpustiti Mirzu zbog nekoga. :bow: :rol: Neko namjerno ovo sve radi od Mirvićevog dolaska. Svaka čast pitarčine. :clap: :clap:
Picko smrdljiva ebo ti Mirza nanu u picku
Počeli smo i žustrije ja ne vidjeh da je čovjek koristio psovku već iznio svoje mišljenje. Zato valjda i postoji forum. Jel to nemoć ili mangupluk ne kontam.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], insimadop i 34 gosta.