FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
44
23%
Grupnu fazu
58
31%

Ukupno glasova: 190

tabba77
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tabba77 » 22 jul 2023, 11:33

NazorUso je napisao/la:
22 jul 2023, 10:55
E cuj kenozoici porede ovo ispadanje kao ono protiv Atalante, pa ce nam ovo biti prekretnica :rol:
Teska je kora hljeba botovska :plac:
Po meni je ovo veća bruka nego Atalanta.
Evo ja prvi ću napisati da sam pogriješio što nisam podržao bojkot i što sam otišao u četvrtak. Ligaške utakmice nisam išao zbog drugih privatnih obaveza. Ybg, ljudski je griješiti ali isto tako treba i priznati grešku.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 22 jul 2023, 11:33

fks74 je napisao/la:
22 jul 2023, 11:30
skullcrusher je napisao/la:
22 jul 2023, 11:23
Ljudi ja nmg vjerovat kroz kakve mi stvari prolazimo evo tri **** sezone pa ovo u komediji nekoj previse bi bilo, sad imamo najskuplje igrace i najvise para a vodi nas covjek kome je domet da sjedi na klupi ekipi na malonogometnom turniru u nekom selu i da se potuce ako zatreba, UZAS ****. MIRVICU PROGLEDAJ jadan ne bio meni bi zao bilo tolikih para upropastit zbog nesposobnog covjeka.
Treneri sa kojima se razgovaralo a da su nečemu valjali su ili bili preskupi ili su nas glatko odbili, na kraju su ostali u kombinaciji Bašić i Varešanović. Sve jedno bi se j.bavala mama koji god bi na kraju izabran. Ljudi nas zaobilaze zbig stalnih smjena trenera, smijenjeni trener nakon 6 mjeseci potpuno gubi ugled.
Gubi ugled k'o ti nakon svakog posta.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 22 jul 2023, 11:33

holyman je napisao/la:
22 jul 2023, 11:15
Boki klosarcina.botovska
Dijete ti je klosar, ti koji mrtve ljudima psujes po forumu
Zadnja izmjena: boki86, dana/u 22 jul 2023, 11:34, ukupno mijenjano 1 put.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 22 jul 2023, 11:34

Najveći dušmani kluba su ovi što su tapšali po ramenu našmrkanog i kurvu. Nadam se da ste ponosni jadovi.

Hoće li vas se okupiti 8-10 hiljada protiv Sloge beskičmenjaci? Vi ipak volite Sarajevo više od svega i ne idete zbog dvoje ljudi nego zbog Sarajeva.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 22 jul 2023, 11:43

Tu priču "neće treneri da pričaju, preskupi, odbili" može popušiti samo debil.

Ako imaš za one crnce, imaš i za trenera.

Predstavi fin program, plati i doći će. Da smo Burundi - predstavi fin program, plati i doći će.

Bitno da nas ljiga narkomanska i imbecil Seferović nisu odbili. Ne mogu doći sebi od činjenice da je spremio ekipu tako da u drugoj j.ebenoj utakmici pred 20 hiljada ljudi par igrača traži izmjenu prije isteka 90 minuta.

Pa majke mi bi bolje prošli da su skinuli neki trening program sa interneta.
The saddest thing in life is wasted talent.

Bane
Kontakt:

Post Postao/la Bane » 22 jul 2023, 11:44

Ayla pobrisala sve slike sa igracima na instagramu

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 jul 2023, 11:45

fks74 je napisao/la:
Ljudi ja nmg vjerovat kroz kakve mi stvari prolazimo evo tri **** sezone pa ovo u komediji nekoj previse bi bilo, sad imamo najskuplje igrace i najvise para a vodi nas covjek kome je domet da sjedi na klupi ekipi na malonogometnom turniru u nekom selu i da se potuce ako zatreba, UZAS ****. MIRVICU PROGLEDAJ jadan ne bio meni bi zao bilo tolikih para upropastit zbog nesposobnog covjeka.
Treneri sa kojima se razgovaralo a da su nečemu valjali su ili bili preskupi ili su nas glatko odbili, na kraju su ostali u kombinaciji Bašić i Varešanović. Sve jedno bi se j.bavala mama koji god bi na kraju izabran. Ljudi nas zaobilaze zbig stalnih smjena trenera, smijenjeni trener nakon 6 mjeseci potpuno gubi ugled.
Preskup trener koji ce utegnut sve i donijet uspjeh a nije preskup Penaranda koji ce u najboljem slucaju zaigrat nekad oko novembra? I to ako mu se qrac digne na fudbal a ne fufice iz Bosne i Hacijende.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 22 jul 2023, 11:50

Deset puta je skuplje ispadanje u prvom pretkolu najslabijeg evropskog takmičenja nego što su uštedili dovođenjem ovog narkomana.
ISTINA ZA VEDRANA!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 jul 2023, 11:51

kengur je napisao/la:
22 jul 2023, 09:34
fks74 je napisao/la:
22 jul 2023, 07:48
kengur je napisao/la:
22 jul 2023, 07:43

Buduci da to kategoricki tvrdis, ocigledno da si to saznao iz pouzdanog izvora. Ko ti je izvor info ?
Ko je vama izvor za razne laži koje ovdje iznosite, vi ćete više štete nanijeti klubu nego bilo koji uposlenik kluba. Vrijeme će to pokazati i onda da vidim vas kako nas vadite iz vanago, sumnjam da ćete to uraditi.
Sto se palis i bacas mi suplju pitanjem na pitanje. Lijepo te pitam za tvoju konkretnu tvrdnju. To si dakle izmislio i sve je jasno, pusti se satri. Sve sto sam ja napisao se do sada pokazalo tacnim 100%. Imas sve moje postove od 2008. Vrijeme je do sada pokazalo (na zalost) i za Sabru i Aylu i Mirzu. Stetu koju je Mirza napravio svojom nesposobnoscu (neizboren plasman u naredno kolo) ne mogu par pojedinaca postujuci na forumu nikako ni dostici a kamoli prestici.

Svi oni koji su podrzavali Mirzu i Aylu su saucesnici i sukrivci u ovoj katastrofi koju smo dozivili. Sto bi oni rekli "Samo se rezultati gledaju".
Sve sam do sada podržavao od početka, svaku upravu i svaki stručni štab. Ako ne vjeruješ vrati sve moje postove pa ćeš vidjeti, dok ste vi od početka uvijek bili protiv nekoga. Ne znam, zašto je to tako ( neko sigurno jer je izgubio posao u klubu, neko jer mu je dijete otišlo iz kluba itd ) Ja sam uvijek podržavao sve i tako će biti u buduće, nikada nisam bio za stalne promjene jer to ne vodi ničemu. Nisam nikada bio za Mirzin dolazak jer nam treba bolji trener, ako je već izabran jer je maltene bio jedina preostala oocija onda je i on dobio moju podršku. Samo na promjene trenera i raskide je otišlo skoro pola miliona maraka, jel to rješenje ? Ponovo ću reći, Allah dragi za 6 mjeseci ne može napraviti ekipu koja će biti stabilna i konstantno ostvarivati dobre rezultate. Što se tiče Ayle, ne može se žena tjerati jer je navijač nekog drugog kluba, žena je uposlenik Fk Sarajevo i radi dobro posao za koji je zadužena.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 jul 2023, 11:53

Ma strasan posao rade kume, dva cetvrta mjesta zaredom, dvije sezone fakticki bez Evrope (jadno prvo pretkolo i ne racunam), porazi 1:5, 4:0, Velez i Zrinjski nam postali ko Arsenal i City, Zelju ne mozes dobit da se naopako okrenes. Odlican posao, nema sta.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 jul 2023, 11:54

NazorUso je napisao/la:
22 jul 2023, 11:33
fks74 je napisao/la:
Gubi ugled k'o ti nakon svakog posta.
Ti ga nisi nikada ni imao, valjda te nije imao ko ni uputiti na pravi put.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 jul 2023, 11:58

napoleon72 je napisao/la:
22 jul 2023, 11:53
Ma strasan posao rade kume, dva cetvrta mjesta zaredom, dvije sezone fakticki bez Evrope (jadno prvo pretkolo i ne racunam), porazi 1:5, 4:0, Velez i Zrinjski nam postali ko Arsenal i City, Zelju ne mozes dobit da se naopako okrenes. Odlican posao, nema sta.
Što se tiče finansija žena sve posložila, rezultati su zbog stalnih promjena trenera i igrača koji se tjeraju svakih 6 mjeseci.

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 22 jul 2023, 12:00

Bane je napisao/la:
22 jul 2023, 11:44
Ayla pobrisala sve slike sa igracima na instagramu
Krvi joj oni :lolno:

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 22 jul 2023, 12:01

2021/22 - 4. mjesto, sa 38 bodova zaostatka za Zrinjskim i neizlazak u Evropu
2022/23 - 4. mjesto, sa 26 bodova zaostatka za Zrinjskim i ispadanje od trećeligaša u Kupu
2023/24 - Ispadanje u prvom pretkolu kao nosilac

Neka poslozi ormare u kuci ovako. To je taj proces koji je najavila.
A milioni, desetine, ulozeni u ove tri sezone. Nije sve do nje, ali jeste i do nje. Itekako.
A do Mirze, sada ovo zadnje, pogotovo.
- FKS -

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 22 jul 2023, 12:02

Dok god je neko u klubu nikada ga necu pljuvati, psovati i lijepiti etikete, rezultati su mjerilo ucinka pojedinca u Svetinji i postoje ljudi koji to treba da ocjene.Mogu voliti Mirzu, mogu povracati od njega,mogu voliti Husa ili ne, bilo koga, ali nikad na nekog od njih necu hraknuti dok su u klubu, pa tako i sad.

Ono sto ocekujem od takvih ljudi je karakter, ali izgleda da ga nema...

Ocekivao sam nakon Torpeda jedan ljudski potez od Mirze...

Ocekivao sam da jos juce dodje u klub, pokuca kod Mirvica na vrata i da mu preda papir na kome je trebalo pisati

"Gospodine Predsjednice, podnosim neopozivu ostavku na mjesto SSS nakon poraza od Torpeda.
Uz duzno postovanje prema ovom klubu,misljenja sam da ovim ispadanjem narusavam ugled i renome Fk Sarajevo...
Kazem "narusavam" jer preuzimam potpunu odgovornost za ovaj neuspijeh.
Vama od srca hvala na ukazanom povjerenju i na svemu onome sto ste ucinili da ovaj klub raste iz dana u dan i molim vas da vas ovo ne pokoleba i da nastavite sa razvojem Fk Sarajevo "

Ovo sam ocekivao i poslije svega mogu reci samo jedno, Mirza sram te bilo, izdigni se jednom iznad sebe i pokazi postovanje i prema klubu i prema navijacima, a Boga mi i prema sebi.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 22 jul 2023, 12:05

U ovim okolnostima trener za 6 mjeseci može napraviti čudo. Sad ih ima barem 5 koji to mogu napraviti u ovoj ligi, sa ovim klubom, igračima i navijačima.

Većina (ako ne i svaki) od njih je jeftiniji od Penarande.

To što su vama treneri samo Husref, Amar, Baka, itd. je drugi par opanaka. Te njihove priče da se ne može i da je stalno potrebno neko vrijeme mogu djelovati samo na vas luzere.

I frljava rava ne radi dobar posao. Sama je sebe previše involvirala u stvari koje nisu njen domen poslovanja. Sama. Zbog sebe i nekih svojih ciljeva. Da je od početka samo potpisivala fakture, niko je ne bi ni primjetio.
The saddest thing in life is wasted talent.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 22 jul 2023, 12:05

Ajla je bivsa, greasehaired is next
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 jul 2023, 12:06

n0dix je napisao/la:
21 jul 2023, 21:30
mma_hz je napisao/la:
21 jul 2023, 21:22
Kad mi neko kaže "jel hoćete da se vratimo u vrijeme kada nije bilo plata".

Ma boli me ona stvar jel ima plata ili nema ba,menu su svi igrači samo prolazna stvar,bitno je Sarajevo i trofeji..ovi zulumcari ne mogu ispred Zelje biti mrtvog .
Koga briga jesul im plate redovne ili nisu.
Ništa gluplje ovdje nisam pročitao. Šta je pisac htio reći. Volio bi da smo u dugovima i da osvajamo trofeje i po mogućnosti da igrači ne dobijaju plate a po tom da se ne ugasimo? Kakav je to imaginarni svijet jbt.
To što si ti glup ne znaci da su drugi glupi vec samo ti.
Shvatas sada.
Nego Mirza hebem ti sve zivo I mrtvo onako usput umri majci.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 22 jul 2023, 12:06

Miljacka je napisao/la:
22 jul 2023, 11:34
Najveći dušmani kluba su ovi što su tapšali po ramenu našmrkanog i kurvu. Nadam se da ste ponosni jadovi.

Hoće li vas se okupiti 8-10 hiljada protiv Sloge beskičmenjaci? Vi ipak volite Sarajevo više od svega i ne idete zbog dvoje ljudi nego zbog Sarajeva.
Kad budete i Ismira tjerali, onda cete imati podraku i ostalih. Ovako, presmjesan bojkot.
Ne moze biti da on valja, a sve koje je doveo sad, koje je dovodio ranije i sve ono sto se desava sa klubom unazad dvije godine, da je ok.
Ne razumijem, mislite da ce on davati pare, a raditi sta mu neko kaze? To nigdje nema.
To ljudi nisu zelili da skontaju ni Tan kad je preuzeo klub. Ne postoji levat koji ce dati svoje pare, a neko drugi da se pita i sa tim parama da raspolaze.

FK Sarajevo nema sistem, mahalski klub. Nije Zrinjski Real Madrid ove lige jer ima puno bolje. Ili u opste bolje igrace, od drugih ekipa. Bolji su jer su ustrojili klub, zna se ko sta radi i koji su im standardi. Nema mahalstine, nego vlada profesionalizam. Moze im se i za ovu sad sezonu unaprijed cestitati titula.

Kad odu, a otici ce, Mirza i Ajla, nista opet nece bolje biti. Opet ce se tjerati novi trener, promjenit ce se na zimu 5, 6 igraca, isto i slijedece ljeto...
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 22 jul 2023, 12:12, ukupno mijenjano 2 puta.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 22 jul 2023, 12:09

Danas je 22.07. i vecina ekipa kompletiraju igracki kadar a ponuda za "bebu" nema. Ili sto bi rekli kenozoici, odbijene se one od 1 milion eura, jer nisu dovoljne...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Google Adsense [Bot], juka55, Uvijeknapravojstrani i 47 gostiju.