FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@nofearhz Mirviću ide li ker?
Auuuuuu mescini da nam he i masnokosi narkoman bivši aBd zajedno sa insta kurvom s juga.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
???
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Objektivac1946
- Kontakt:
- skullcrusher
- Kontakt:
Pa evo jel radi sta hoce jel ostavio Mirzu ? Sta je dobio ? Izgubio je ogroman novac ispadanjem u prvom pretkolu a i titulu ce izgubit ako odmah ne reaguje i ne otjera ga, dobio je muk Koseva pred 20.000 ljudi jer nema Hordi, dobio je sta je trazio, nikog nije slusao i sad dolazi na naplatu. Ako reaguje odmah i sad prvo ce sigurno doci neki kvalitetniji trener jer gore od ovog ne moze sve je na indviidualni kvalitet bilo. Ako se odmah reaguje imamo sanse za titulu se boriti sa ovako skupim kadrom, ostane li mirza SIGURAN SAM u pola prvog dijela sezone citat cemo naslove Sarajevo se oprasta od borbe za titulu i trazi novog trenera. Ocito vecina ne razumije da je ovo trenutno 30% iskoristen tim koji moze mnogo vise ali nema ko da iskoristi, trebamo biti zadovoljni da Mirvic ne ode, zasto bi otisao nismo mi gresku napravili i Mirzu doveli nego on, nek ispravi dok nije kasno.0Evander je napisao/la: ↑22 jul 2023, 12:06Kad budete i Ismira tjerali, onda cete imati podraku i ostalih. Ovako, presmjesan bojkot.
Ne moze biti da on valja, a sve koje je doveo sad, koje je dovodio ranije i sve ono sto se desava sa klubom unazad dvije godine, da je ok.
Ne razumijem, mislite da ce on davati pare, a raditi sta mu neko kaze? To nigdje nema.
To ljudi nisu zelili da skontaju ni Tan kad je preuzeo klub. Ne postoji levat koji ce dati svoje pare, a neko drugi da se pita i sa tim parama da raspolaze.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
Najjači post na forumuKad je to tako, gdje su ponude za Avrama? Pošto do Olova očigledno nije došla informacija, Bačka je davala milion eura (1.000.000 EUR).

Ozbiljno?
Ozbiljno?

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Kojeg god trenera da dovede, titula se osvojiti nece. Svako ko misli drugacije, neobjektivan je.skullcrusher je napisao/la: ↑22 jul 2023, 12:14Pa evo jel radi sta hoce jel ostavio Mirzu ? Sta je dobio ? Izgubio je ogroman novac ispadanjem u prvom pretkolu a i titulu ce izgubit ako odmah ne reaguje i ne otjera ga, dobio je muk Koseva pred 20.000 ljudi jer nema Hordi, dobio je sta je trazio, nikog nije slusao i sad dolazi na naplatu. Ako reaguje odmah i sad prvo ce sigurno doci neki kvalitetniji trener jer gore od ovog ne moze sve je na indviidualni kvalitet bilo. Ako se odmah reaguje imamo sanse za titulu se boriti sa ovako skupim kadrom, ostane li mirza SIGURAN SAM u pola prvog dijela sezone citat cemo naslove Sarajevo se oprasta od borbe za titulu i trazi novog trenera. Ocito vecina ne razumije da je ovo trenutno 30% iskoristen tim koji moze mnogo vise ali nema ko da iskoristi, trebamo biti zadovoljni da Mirvic ne ode, zasto bi otisao nismo mi gresku napravili i Mirzu doveli nego on, nek ispravi dok nije kasno.0Evander je napisao/la: ↑22 jul 2023, 12:06Kad budete i Ismira tjerali, onda cete imati podraku i ostalih. Ovako, presmjesan bojkot.
Ne moze biti da on valja, a sve koje je doveo sad, koje je dovodio ranije i sve ono sto se desava sa klubom unazad dvije godine, da je ok.
Ne razumijem, mislite da ce on davati pare, a raditi sta mu neko kaze? To nigdje nema.
To ljudi nisu zelili da skontaju ni Tan kad je preuzeo klub. Ne postoji levat koji ce dati svoje pare, a neko drugi da se pita i sa tim parama da raspolaze.
Neuredjen klub, koji je miljama daleko od borbe za titulu.
Mislim da je bitno da Mirza podnese ostavku sam...
Bojim se tihog bojkota svlacionice.
Ne znam ni sam vise nisam pametan.
Bojim se tihog bojkota svlacionice.
Ne znam ni sam vise nisam pametan.
Kokuzi iz Bochuma, Anderlechta i Bruggea. Čeka se da RB Leipzig podeblja ponudu.
The saddest thing in life is wasted talent.
Ismir od poslije utakmice do danas nije izazao iz svoje sobe u hotelu niti dozvoljava da mu bilo ko dode osim samo room service. Izgleda da mu je ovo fkt tesko palo, ali ko mu je kriv.
Loading aBd nije jos 100 posto potvrđeno ali puni se ahahahahahah
FK SARAJEVO.
Ajmo sa licitacijom. Ko je sljedeći šef? Treba očekivati nekog lahko dostupnog, nekog ko je spreman na rad bez komplikacija.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bili su na raportu kod Ismira, par sati se pričalo. Ne znam detalje ali mogu pretpostaviti da je otkaz pa ćemo vidjeti ubrzo ima li istine.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
Logicno da od titule nema nista, taman dosao Arteta licno. Al kup, sigurna Evropa, te stvari se moraju napast. Pa da od naredne sezone titula bude jedini cilj.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Koga li će Mirvah dovesti umjesto Aylah, sad možda neku navijačicu Borca, Zrinjskog, ili pak Širokog??? I po mogućnosti da je pratila fudbal kad je Cruyff bio u primeu.
Postavio je Ajlu i Mirzu koji su izbacili FK Sarajevo iz Evrope, sam pao sam se ubio.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Uz ozbiljnog trenera ala Jakirovic i povratak Hordi na sjever sto bi bilo najvece pojacanje titula je realna.Evander je napisao/la: ↑22 jul 2023, 12:17Kojeg god trenera da dovede, titula se osvojiti nece. Svako ko misli drugacije, neobjektivan je.skullcrusher je napisao/la: ↑22 jul 2023, 12:14Pa evo jel radi sta hoce jel ostavio Mirzu ? Sta je dobio ? Izgubio je ogroman novac ispadanjem u prvom pretkolu a i titulu ce izgubit ako odmah ne reaguje i ne otjera ga, dobio je muk Koseva pred 20.000 ljudi jer nema Hordi, dobio je sta je trazio, nikog nije slusao i sad dolazi na naplatu. Ako reaguje odmah i sad prvo ce sigurno doci neki kvalitetniji trener jer gore od ovog ne moze sve je na indviidualni kvalitet bilo. Ako se odmah reaguje imamo sanse za titulu se boriti sa ovako skupim kadrom, ostane li mirza SIGURAN SAM u pola prvog dijela sezone citat cemo naslove Sarajevo se oprasta od borbe za titulu i trazi novog trenera. Ocito vecina ne razumije da je ovo trenutno 30% iskoristen tim koji moze mnogo vise ali nema ko da iskoristi, trebamo biti zadovoljni da Mirvic ne ode, zasto bi otisao nismo mi gresku napravili i Mirzu doveli nego on, nek ispravi dok nije kasno.0Evander je napisao/la: ↑22 jul 2023, 12:06
Kad budete i Ismira tjerali, onda cete imati podraku i ostalih. Ovako, presmjesan bojkot.
Neuredjen klub, koji je miljama daleko od borbe za titulu.
Nemojte loziti beze,ako znate nesto napisite fino
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!