Opet imam nade u promjene

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Opet imam nade u promjene
Ma vjeruj mi brate da je najteže ubjedljivo ovo palo Mirvicu..
Aylin title je CEO (Chief Executive Officer), ne CFO nego CEO. Znas li ti sta su njena zaduzenja i odgovornosti ? Jako grijesis opet. Jedno od stvari je da promovise nas klub. Ona je to tako dobro radila da nas je izbrukala kao niko (vise nego Sabra, iako nas je Sabra puno vise kostala). Njen najbolji potez je da se vise ne javlja. Marketing nije njen dijapazon svakako, a motiv njenih insta aktivnosti i brukanja je njena licna promocija a ne promocija kluba.fks74 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 11:58Što se tiče finansija žena sve posložila, rezultati su zbog stalnih promjena trenera i igrača koji se tjeraju svakih 6 mjeseci.napoleon72 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 11:53Ma strasan posao rade kume, dva cetvrta mjesta zaredom, dvije sezone fakticki bez Evrope (jadno prvo pretkolo i ne racunam), porazi 1:5, 4:0, Velez i Zrinjski nam postali ko Arsenal i City, Zelju ne mozes dobit da se naopako okrenes. Odlican posao, nema sta.
Ima šansi i za titulu - pogotovo ako Zrinjski uđe u grupe.napoleon72 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 12:20Logicno da od titule nema nista, taman dosao Arteta licno. Al kup, sigurna Evropa, te stvari se moraju napast. Pa da od naredne sezone titula bude jedini cilj.
ja kako znam da nije
Još kad se sjetim da je bila zadužena i za dovođenje igrača... dobro mi postojimo joškengur je napisao/la: ↑22 jul 2023, 12:26Aylin title je CEO (Chief Executive Officer), CFO nego CEO. Znas li ti sta su njena zaduzenja i odgovornosti ? Jako grijesis opet. Jedno od stvari je da promovise nas klub. Ona je to tako dobro radila da nas je izbrukala kao niko (vise nego Sabra, iako nas je Sabra puno vise kostala). Njen najbolji potez je da se vise ne javlja. Marketing nije njen dijapazon svakako, a motiv njenih insta aktivnosti i brukanja je njena licna promocija a ne promocija kluba.fks74 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 11:58Što se tiče finansija žena sve posložila, rezultati su zbog stalnih promjena trenera i igrača koji se tjeraju svakih 6 mjeseci.napoleon72 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 11:53Ma strasan posao rade kume, dva cetvrta mjesta zaredom, dvije sezone fakticki bez Evrope (jadno prvo pretkolo i ne racunam), porazi 1:5, 4:0, Velez i Zrinjski nam postali ko Arsenal i City, Zelju ne mozes dobit da se naopako okrenes. Odlican posao, nema sta.
Jak CEO kluba mora imati jake poslovne veze, imati iskustvo vodjenja vrhunskog kluba u drzavi, ........ lista je povelika
Ona nema nista od toga. Ako se ona zaista uhvati finansija ja bi bio jako zabrinut. Gdje je ona naucila svoj posao. Kod kriminalnih politickih struktura u BiH ?
Nije ona "navijac nekog drugog kluba" nego naseg rivala. Nije navijac Radnika iz Bijeljine ili Slavije. Sta bi bilo da Florentino Perez postane vodeci covjek Barse ?
Vakat da presjece i okrene sve u svoju korist, korist kluba i sviju nas.
K nozi, i tisina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.