Vjerujem ali onda ne postaviš Mirzu za trenera odnosno daš moć osobi da uradi to. Neko ko nije vodio kluba u posljednih par godina. Jesmo imali lošijih trenera i od njega ali to više govori o nama nego bilo šta drugo. Navijači traže Ajlin odlazak potkrepljen sa minimalno 10 argumenata a on je i dalje drži da se bruka. Ok, jeste to manje u odnosu na prije ali i do toga je došlo jer je ispucala sve loše što je mogla ispucati za mjesec - valja i to znati. Šta ona može uraditi da još dodatno sroza svoj ugled a samim tim i kluba?mma_hz je napisao/la: ↑22 jul 2023, 12:24Ma vjeruj mi brate da je najteže ubjedljivo ovo palo Mirvicu..
Mirzi najmanje Bgm on nema problem s tim da ga otpuste ,dobice fine pare a nece ispast ckapi ono znas da ga je neko otjerao itd itd.Aylah se takodjer hebe za klub I za sve,još jedna recka u CV-u.Svakako je prije Sarajeva radila izmišljene poslove.Ja imam info da su otkazi najvjerovatnije u pitanju..Vidjecemo aBd jer Mirvic ima obicaj u 1 sat misliti jedno a u 2 sata drugo .
Imaš dobar novac, imaš sve moguće uslove i za neki naš standard si iznad ali nemaš profesionalnosti i ovako se to odrazi. Jednostavno postaneš limitiran sa ovakvim ljudima gdje ni novac ne može sve ''završiti'', kakav odron od ljudi.
Europa je završena neslavno po ko zna koji put ali sezona još nije ni počela i možemo krenuti dobro ako se odradi dobar posao u narednim danima.